Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > HYIP

HYIP HYIP is an internet money games and not real investment. Please use with caution, otherwise you will lose a lot of your money. Read Announcement HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-10-2013, 09:42 AM
boblynn02 boblynn02 is offline
Active Plus

boblynn02's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,456
Thanks (Received): 82
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Meccafund - meccafund.com

...

Baru2 ni kawan aku ada cerita pasal benda ni. Aku dengar. Seperti biasa la.. plan dia mcm best la tp aku dah tak berani nak join beda2 mcm ni takut sdg syok2... tetiba gedebang!!!! mampossss...

Ni web benda ni... http://www.meccafund.com

Modus operandi nya mudah.. Letak 1000 dollar pastu akan masuk 10%-30% SETIAP BULAN!!

Ada sapa2 dlm CG ni dah join? cer citer...cer citer...



..
__________________
Saya menyediakan perkhidmatan untuk mendapatkan permit pekerja asing untuk kilang2. Blanket Approval, InsyaAllah...

Ya Allah... Lindungi Negara Malaysia Dari Dipimpin Oleh Orang-Orang Yang Zalim...

Last edited by boblynn02; 28-10-2013 at 09:46 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-10-2013, 09:47 AM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,595
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 194
Active Level
My Mood:
Default

X yah la join... nih kes same cam abfund...Swiss cash. .. simpan kt tbg haji ok lagi... confirm gi macca..
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #3  
Old 28-10-2013, 09:53 AM
sepatsiam sepatsiam is offline
Active Plus

sepatsiam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,797
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

dalam website nak klik ape pun tak boleh.
nmpk sgt ke-scam-mannye.
Reply With Quote
  #4  
Old 28-10-2013, 09:53 AM
boblynn02 boblynn02 is offline
Active Plus

boblynn02's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,456
Thanks (Received): 82
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
X yah la join... nih kes same cam abfund...Swiss cash. .. simpan kt tbg haji ok lagi... confirm gi macca..
Komisyen dimasukkan dlm Al-Rajhi bank. Aku ingat ke duit RM3500 tu ada dlm akaun tu rupanya hanya komisyen. Baru2 ni kawan aku tunjukkan dia dpt RM200 komisyen.
__________________
Saya menyediakan perkhidmatan untuk mendapatkan permit pekerja asing untuk kilang2. Blanket Approval, InsyaAllah...

Ya Allah... Lindungi Negara Malaysia Dari Dipimpin Oleh Orang-Orang Yang Zalim...
Reply With Quote
  #5  
Old 28-10-2013, 09:55 AM
boblynn02 boblynn02 is offline
Active Plus

boblynn02's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,456
Thanks (Received): 82
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sepatsiam View Post
dalam website nak klik ape pun tak boleh.
nmpk sgt ke-scam-mannye.
wakakaka.. aku pun try td. Xleh klik. In Contruction lagi kott..

Kawan aku ckp kalau login just ada pokok2 downlone kita. Downline auto placing. Aku tanya offiv=ce kat mana? Dia kata upline dia pun tak tau mana office sbb dia hanya berurusan dgn agen2 dan online.
__________________
Saya menyediakan perkhidmatan untuk mendapatkan permit pekerja asing untuk kilang2. Blanket Approval, InsyaAllah...

Ya Allah... Lindungi Negara Malaysia Dari Dipimpin Oleh Orang-Orang Yang Zalim...
Reply With Quote
  #6  
Old 11-11-2013, 05:55 PM
meccafund meccafund is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default admin

Assalamualaikum
Reply With Quote
  #7  
Old 11-11-2013, 05:58 PM
meccafund meccafund is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default admin

Buat masa sekarang, website itu adalah untuk ahli sahaja dan segala detail berkenaan dengan program ada di member area, tuan dinasihatkan berjumpa dengan leader dan boleh lihat melalui member area mereka, bukan sekadar pokok downline dll.

Tujuan untuk member sahaja adalah, kami tidak mahu program kami di ciplak atau ditiru oleh pihak yg tidak bertanggung jawap
Reply With Quote
  #8  
Old 11-11-2013, 05:58 PM
Quantum Success Quantum Success is offline
Super Active

Quantum Success's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Oct 2009
Location: Cheras - Kl - PJ
Posts: 5,997
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by meccafund View Post
Assalamualaikum
waalaikumussalam..
opis kat ner?
Reply With Quote
  #9  
Old 11-11-2013, 06:01 PM
meccafund meccafund is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Anda juga boleh lihat segala detail dan contact detail leader kami mengikut kawasan di http://meccafundfamily.blogspot.com

Kami bukan seperti abfund or swisscash yg tak tahu hujung pangkal investment, tetapi kami amat transparent dari segi pelaburan kami iaitu di bidang perhotelan di Mekah, Saudi Arabia.. harap maklum
Reply With Quote
  #10  
Old 11-11-2013, 06:02 PM
meccafund meccafund is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Disafwah Orkid Hotel, mekah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump