Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,778
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,380
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,387
More...
  #1  
Old 12-08-2008, 10:30 AM
KakTi KakTi is offline
Normal Member

KakTi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 283
Poster Rank: #8110
Thanked 0 Times
Active Level
Default Maznah Bahari Cosmetics: Hilangkan Jerawat, Parut, Wajah Kusam dan Berminyak

Dapatkan produk untuk kecantikan di sini..anda mempunyai masalah jerawat, wajah kusam, berminyak, berjeragat, mula naik kedutan halus, muka mula menggeleber.... Maznah Bahari Cosmetics ada penyelesaiannya..

Untuk sesiapa yang mempunyai salon atau kedai yang berminat untuk menjadi pengedar barangan Maznah Bahari Cosmestics di negeri Kelantan dan Terengganu, tawaran sedang dibuka. Sila hubungi KakTi utk pertanyaan lanjut.

Senarai Pengedar Negeri Kelantan:

1. KakTi 019 9114933 (Kota Bharu)
2. Che Norsiati Ibrahim 019 9997181 (Pasir Mas)

Sila nyatakan keadaan kulit wajah anda melalui posting di forum,pm,sms atau e-mail untuk rundingan percuma supaya dapat KakTi cadangkan produk yang sesuai untuk wajah anda.

Pembelian di Kedai KakTi sentiasa menguntungkan anda:

1. Khidmat rundingan percuma sepanjang masa melaui e-mail, pm dan sms.
2. Untuk setiap belian yang melebihi RM200 poslaju adalah percuma
3. Anda tak perlu berpanas, berhujan dan bersesak di jalan raya utk dapatkan produk Maznah Bahari Cosmetics ini. Semuanya akan dihantar ke ofis atau rumah anda.
4. Setiap produk yang dipesan akan datang dengan tatacara memakainya sekali.



1. Cara berhubung:

a. SMS ke 019 9114933
b. PM
c. Email ke org1167@yahoo.com
d. YM ke org1167
e. Post ke forum ini


2. Cara Pembayaran:


a. Online Internet Banking (Maybank2u,PBeBank, Bank Islam)
b. ATM Transfer/Deposit (Maybank, Public Bank, Bank Islam, CIMB) atas nama AZLIFAWATI ABDUL WAHAB

Maybank AC#: 1530 1021 3682

Public Bank AC#: 482 293 2204

Bank Islam AC#: 03018020733414

CIMB AC#: 03110001865205

Jangan lupa selepas membuat pembayaran, sila e-mail/sms/pm:
1. Nama
2. Alamat penuh
3. Nama produk
4. Jumlah yang telah di 'transfer'/bank-in
5. Waktu transaksi untuk pengesahan dan penghantaran produk.

3. Penghantaran.

Kos Penghantaran yg dibuat melalui PosLaju akan bergantung kepada berat barangan yang dipesan. (1-3 hari)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-08-2008, 10:33 AM
KakTi KakTi is offline
Normal Member

KakTi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 283
Poster Rank: #8110
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Dapatkan set promosi ini untuk menyelesaikan segala masalah kulit anda

Set Kulit Normal + Kombinasi
Harga: RM 78.00



Set untuk Kulit Jerawat
Harga: RM78.00



Set Rawatan untuk Kulit Berminyak
Harga: RM78.00



Set Rawatan Kulit Matang, Kusam & Jeragat
Harga: RM78.00

Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2008, 10:35 AM
KakTi KakTi is offline
Normal Member

KakTi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 283
Poster Rank: #8110
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Testimoni dr Seorang Jejaka..

Quote:
Originally Posted by ijakstory
assalammualaikum kawan2.. aku dah try set jerawat kak ti ops: heheh

walaupun wajahku memanglaa tak boleh berubah seperti brad pitt mahupun beckham..

tetapi, ramai dah mula sedar perubahan kat muka aku ni.. (testimoni bertulis yang benar ikhlas dariku)

mula2 pakai (selama 3 hari).. tak de perubahan, setiap kali masuk bilik air.. tengok cermin, huh! tak hensem pun.. tapi aku sabarr.., (mahal2 beli, takkan aku nak membazir kan?)..

masuk hari kelima, aku dah mula malas nak pakai.. (faham2 jela, bab2 nak hensemkan muka adalah perkara remeh dalam kehidupan lelaki so.. aku tepek2 jelaa jerawat yang banyak gila+buruk+hodoh+ bla..bla.. kat muka aku ni)

semalam (dah seminggu pakai) aku gi kenduri kahwin kat gombak.. ramai member tengok aku lain macam.. eh? ni ijak ke ni? wah.. makin hensem kau sekarang.. mana perginye kawah gunung berapi kat muka kau? (aku berkata)hah? ye ker? betul ker ni...? heheh :twisted: :twisted: kembang kuncup muka aku bila dengar pujian dari member
(selalunyer kena kutuk jer dgn dorang - muka pecah tongkangla, alienla, mak lampirla.. sabo jelaa)

:roll: :roll: ada tempoh 3 minggu lagi.. isk.. kalau seminggu pun orang dah perasan muka aku semakin ok.. kalau dah habis pakai mcmner agaknyer.. isk.. isk..! entahlaa.. syukur pada tuhan

tima kasih bebanyaklaa kakti.. lepas ni nak order set acne two pulak..
manalah tahu, lepas ni boleh buat partime model iklan tv plak.. :lol: :lol:
Perbezaan Jelas Ternyata yang dialami Puan Rose



Quote:
Originally Posted by zahiela
Selepas 5 hari pakai set jerawat...

kak ti..paham dah..hehe..3 hr pertama tu..jerawat halus2 sumer naik...
skang ni..jerawat mati dah..dan muka rase licin..kalo gelupas pun..sikit2 je..kat tpt jerawat tu je..pastu ok...

Selepas 8 hari pakai set jerawat...

lagi satu..muka dah takde jerawat..sumer tinggal parut je..so..takyah pakai acne serum kan? terus sapu acne cream je..betul tak?

Kini..

eila nak ucapkan ribuan terima kasih sebab perkenalkan produk ni..
mmg berkesan la..set jerawat..seterusnya set acne two tu...
muka eila skang dah kembali normal cam dulu.. :P
skang ni eila eppi sgt..sebab jerawat2 dah takde... :lol:
parut2 pun dah hilang tanpa kesan... :lol:
bila compare gambar dulu dan skang.. :shock: :shock:
mmg zaman gelap tu menakutkan..merendahkan keyakinan diri...
tp..skang...alhamdulillah...back to normal... :wink:
tq for advice suh guna facial set tu...

so..kak ti..mmg recommed le produk ni bagus...
semoga kak ti terus suksess ye kakti... :wink: :lol:


Quote:
Originally Posted by cha_cha

Seminggu selepas menggunakan set Jerawat

kakti, nak bg testimonial ckit..hehehe..so far pakai 1 set jerawat ni muka ok dah..clear dr sebarang anasir2 jerawat..muahaha..tinggal parut2 hitam jek..tu pon samar2 ..tgh bergiat aktif nak ilangkan parut2 tu..puas hati ngan MB nih..kalau ada nak pakai model before n after calling2 jek cha_cha (gurau yek kakti)..hehehe..eppi banget nih muka dah cun ckit..hihihii

Sebulan selepas menggunakan set Jerawat

cha pakai set jerawat dr bln mega sale aritu..muka la ni mmg elok..jerawat takde dah.yg paling best 2 mggu lps ari jumaat ader yg menegur..ecececece..malu2 pon ader..hahaha.dl jerawat ni besar2 gitu..hehe.skng dah xde n muka cerah ckit..tryla..bg chacha bagus..say no to jerawat..hehehe..

Quote:
Originally Posted by faeizah
saya baru pakai 5 hari, mmg nampak perbezaan...bekas2 jerawat pudar skit..harap2 terus hilang pasni. takdelah mengelupas sgt. sikit je..........
Quote:
Originally Posted by edina
2 minggu selepas menggunakan set Jerawat

.......Memang best la produk ni. Bekas jerawat dah banyak hilang dan kalau ada jerawat baru cepat betul mati. Yg bestnya tak ada kesan hitam. ......

Kawan-kawan pun dh tegur muka dh lain, berseri-seri...
Quote:
Originally Posted by Ruziah
Saya memang puas hati betul la ngan produk ni. Kusam22 kat muka dah jadi berseri22..Ramai gak org tegur. Cantik dan berseri22..tima kacih banyak22. Rasa seronok pulak nak pulang berhari raya ni..
Quote:
Originally Posted by Deqchah
Saya dah guna set kulit berjerawat dalam sebulan...dah nampak perubahan. Parut jerawat pon dah hilang...tiada masalah pengelupasan pon..may be sebab saya guna gel nutrien gel & collegen...
Quote:
Originally Posted by Fizan
kakti, nak melaporkan....setelah seminggu, kulit muka dah ok banyak la dari sebelum ni....

*kulit dah cun banget....lepas pakai foundation, saya pakai bedak macam biasa..mmg sekata terletak bedak...kulit tak berminyak dah.....mmg puas hati.....
Quote:
Originally Posted by deilya
salam

kakti, hr tu dya ada beli set rawatan muka yg resdung.
muka dah ok sikit.
pastu ni dya nak tanya.kalo beli satu2 boleh jugak kan.
boleh tak kakti senaraikan harga untuk set resdung tu.
Quote:
Originally Posted by sitique
a'kum kak ti,

hari tu saya ada belikan set jeragat utk mak......

boleh tak kak ti suggest produk tambahan lain yg boleh cepatkan lagi proses nak hilangkan pigmentation. so far, muka mak saya dah ok sket....
Quote:
Originally Posted by Alfiza
Selepas mengunakan Set Rawatan Kulit Matang, Kusam & Jeragat wah muka kita dah nampak perubahan lerr. tima kasih byk2 lerr . set tu pun nak abis dah. lepas ni saya kena guna aper ek.
Quote:
Originally Posted by edina
....Baru2 ni jumpa anak bujang kawan yg ode set jerawat tu. Dah lain muka dia. Jerawat besar2 kat pipi tu dah tk nampak lagi. Cuma tinggal sikit je yang kecil2 tu. Lain sesangat. Lepas tu ada sepupu dia (pompuan) cuba juga set tu 1 malam. Jerawat dia tak bnyk, satu-satu je. Besoknya dia kata jerawat tu dah susut dan tak pedih. So dia soh saya ode lagi satu set jerawat.....
Quote:
Originally Posted by nooraizura
Kak Ti. Saya dah hampir sebulan guna set jerawat. Alhamdulillah jerawat2 bawah kulit yg selalu timbul masa period dah tak muncul dah. Jerawat pasir pun hilang terus. Whitehead n blackhead pun dah kurang. Puas ati sgt2. Skrg tinggal parut2 degil ni je. Saya nak teruskan dgn set acne two. ....
Quote:
Originally Posted by enyor
Salam kak ti...saya dah pakai normal set tu dekat sebulan. Masa mula2 pakai pun mmg dah terasa kelainannya. Muka rasa licin gebu je. Husband pun tegur kata nampak makin cerah ( maklum le saya ni hitam sikit org nya). Parut tak hilang lagi tp makin pudar......
Quote:
Originally Posted by hsha19
KakTi

whitening toner saya dah pos ke ?

nak bagi testimonial ni

saya dah guna 2 botol sebelum ni ..toner ni best sebab ia deep cleanse kulit kita ..lepas apply mesti nampak lagi kekotoran atas kapas muka wpun baru je cuci muka ...kulit nampak tegang cam baru lepas botox (yg ni opismate adik saya pun tegur kulit dia)

kulit saya sunburn teruk balik dari goldcoast dec 07 ...rasa nak nangis nengok kulit muka kusam kat cermin.. kebetulan ada toner ni ..beli saja nak try ... hari2 apply ... alhamdulilah kulit muka dah back to normal ... adik saya yg pakai toner dermalogica pun dah jatuh hati ngan toner ni dan suruh order utk dia
Quote:
Originally Posted by ayang77
hai...saya silent reader kat board nih.... ...dan saya mmg dah try
product MB nih..kulit muker mmg byk problem..
berminyak+jerawat beso dan halus..kulit muka rasa berpasir..
sebelum nie x pernah try apa2 product..sbb tau kn kulit muker
sensitip, takut jadik makin teruk..nk jadikn citer..terjumpa iklan
produk nie kat 1 forum..tergerak ati nk try...alhamdulillah..mmg
berkesan..seminggu guna ..kulit muker rasa lebih licin dan tegang...
jerawat semakin mengecut..jerawat beso2 pun dah semakin hilang..
Quote:
Originally Posted by fistik
saya salah seorg pengguna produk MB
saya pakai whitening soap, whitening toner dan sunblock MB

kenapa saya dan kuarga saya suka MB ?
1) sabun ketul MB tak mengering dan menegangkan kulit ...lepas cuci kulit rasa lembut jek tak rasa perit/tegang/kering

2) toner MB buat kulit rasa bersih .... after wash bila apply toner akan nampak sisa2 kotoran kat kapas ...me akan apply sampai kapas tu bersih, baru puas hati

3) sunblock dia ok tapi saya apply compact pastu ... kalau x apply muka nampak berkilat/minyak
my mom pun pakai sunblock MB ... kalau kluar rumah now my mom pakai sunblock MB only...

4) my 17 yrs old sista guna set jerawat ... nampak sherasi ...sebelum tu byk jerawat esp area dahi .. muka dia belum totaly licin tapi boleh nampak diffrence before and after MB
Reply With Quote
  #4  
Old 12-08-2008, 01:31 PM
KakTi KakTi is offline
Normal Member

KakTi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 283
Poster Rank: #8110
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Kulit anda mula kendur dan menggeleber di kedua-dua belah pipi. Maka produk dari Maznah Bahari Cosmetic dapat menegang dan menganjalkan kulit muka anda ..........



1) Collagen - Menegang, mengembalikan keanjalan dan melembapkan kulit
2) Set Normal+Kombinasi - Membersihkan dan melicinkan kulit
3) Beauty Skin - Awet Muda

Reply With Quote
  #5  
Old 16-08-2008, 12:01 AM
KakTi KakTi is offline
Normal Member

KakTi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 283
Poster Rank: #8110
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Jom dapatkan kulit yg lebih cantik di sini..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:30 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE