Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-08-2008, 10:35 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Hotel murah sekitar bangi,serdang,putrajaya atau kajang

Assalammualaikum

Ada tak hotel murah-murah kalau boleh semalaman RM120 je sebab ada konvo di MMU pada 9hb ni,ada tak hotel murah sekitar bangi,serdang,putrajaya atau kajang.Keluarga kawan aku nak tidur semalaman je murah-murah sudah,asalkan boleh tidur.Jangan hotel tutt sudahlah..aku tak tahu,tu yg nak tanya kat sini kot2 ada yg tahu

thanks
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-08-2008, 10:35 PM
tengkubasri tengkubasri is offline
Super Active

tengkubasri's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2008
Location: jobsmalaysia.gov.my
Posts: 9,343
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

banyak maa hotel murah kat serdang, bangi... nnti kalu aku jumpa website dia aku post sini
__________________
Kempen JOM! Sokong Perniagaan Muslim & Bumiputera

LATEST IMAGE: SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN 2009 & MASJID BESI
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


Reply With Quote
  #3  
Old 05-08-2008, 10:37 PM
2poi 2poi is offline
Regular

2poi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2008
Posts: 743
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hotel bangi lanai kat area mfi 2,1mlm rm60
Reply With Quote
  #4  
Old 05-08-2008, 10:37 PM
Kimie Kimie is offline
Super Active

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2007
Location: http://carigold.com/
Posts: 6,751
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat kampung teras jernang ade satu... betul2 sebelah masjid..
Reply With Quote
  #5  
Old 05-08-2008, 10:37 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada hotelbangi kat sebelah masjid tu,tapi penuh
http://www.hotelbangi.com/ ok hotel ni,penuh plakk

kene cari tempat lain..aku kat jb takleh nak round2 tolong tgkkan..dulu aku duduk bangi tak perasan plak banyak hotel
Reply With Quote
  #6  
Old 05-08-2008, 10:38 PM
anoone anoone is offline
Legendary Member

anoone's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2008
Location: baling ~ yong peng
Posts: 12,391
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau bajet rm120 dh kira hampir standard dh tu..hehhe
banyak rasanya..tggu kengkawan update..
__________________
Register Instaforex utk rebet 80% aff QQ dan 86.6% aff DMRA
TEL/WASAP 0199454433 INSTAFOREX SUB IB & MY INSTAFOREX IB SEDANFX TEL:0199112018

MESIN BANNER

Reply With Quote
  #7  
Old 05-08-2008, 10:40 PM
surfer957 surfer957 is offline
Super Active

surfer957's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: Ibiza
Posts: 7,922
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

http://www.hotelbangau.com <- cuba try nih
Reply With Quote
  #8  
Old 05-08-2008, 10:40 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dapat murah lagi,lagi bagus,jimat bak kata Pak Lah,ubah cara hidup (hahahah lawak ayat skema)..minyak naik tol pun naik
Reply With Quote
  #9  
Old 05-08-2008, 10:40 PM
Kimie Kimie is offline
Super Active

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2007
Location: http://carigold.com/
Posts: 6,751
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
ada hotelbangi kat sebelah masjid tu,tapi penuh
http://www.hotelbangi.com/ ok hotel ni,penuh plakk

kene cari tempat lain..aku kat jb takleh nak round2 tolong tgkkan..dulu aku duduk bangi tak perasan plak banyak hotel
haa.. ni lah hotel yang patik maksudkan.. penuh erk?

hmm.. tu jer lah hotel yang aku tau pasal bilik asrama aku dulu betul2 depan hotel tuh..
Reply With Quote
  #10  
Old 05-08-2008, 10:42 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by surfer957 View Post
rasa cam salah ni bang,domain ni boleh dibeli takde pemilik
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold