Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-08-2008, 08:28 PM
adioz88 adioz88 is offline
Super Active

adioz88's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: Alor Setar - Jitra - Kangar
Posts: 6,646
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Buah Tunjuk Langit

Saya create thread ni untuk perbincangan pasal buah yang penuh berkhasiat ni.
Sesiapa ada pengalaman atau inginkan buah ni boleh post di sini.
Sebiji buah tunjuk langit saya pernah jumpa RM50.00
Kenapa mahal, sebab khasiat yang ada pada buah tu.
Rasa pahit.
Dah pernah makan
Isinya macam buah kuaci.
tapi 10 kali ganda besar

Ini contoh gambar
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-08-2008, 08:31 PM
maxpda maxpda is offline
Super Active

maxpda's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Jan 2007
Posts: 6,398
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

xpenah tengok pun buah ni...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-08-2008, 08:34 PM
zkry zkry is offline
Super Active

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,718
Thanks (Received): 109
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Apa khasiatnya... ceritalah...
__________________
Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #4  
Old 05-08-2008, 08:40 PM
reeez80 reeez80 is offline
Legendary Member

reeez80's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2007
Location: Ktn, Phg
Posts: 14,674
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

buah aper nie??? kat mesia ada ke???
Reply With Quote
  #5  
Old 05-08-2008, 08:42 PM
adioz88 adioz88 is offline
Super Active

adioz88's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: Alor Setar - Jitra - Kangar
Posts: 6,646
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Buah ni berlambak kat sini.

Untuk darah tinggi, kencing manis, dan macam2 lagi
Tak ambik tahu sangat yang lain sebab 2 yang dinyatakan tadi , selalu sangat pesakitnya carik buah ni.
Dulu ada sebiji. Nak habiskan satu biji kuaci dalam tu pun tak mampu rasanya.
Sebab pahit sangat.
Rasa sampai ke lelangit.
Tapi biasa la, ubat memang pahit kan
hehe
Reply With Quote
  #6  
Old 05-08-2008, 08:43 PM
adioz88 adioz88 is offline
Super Active

adioz88's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: Alor Setar - Jitra - Kangar
Posts: 6,646
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ni copy dari website mana tah
nak bgtau input sikit

Buah tunjuk langit - Mahony atau sky fruit mula di kaji keberkesannanya ke atas rakan - rakan terdekat. Hasilnya sungguh menggalakkan, produk ini jualannya lebih hebat dari produk tongkat ali.

Di jual dalam bentuk buah kering dan masak
Reply With Quote
  #7  
Old 05-08-2008, 08:45 PM
Kurma Kurma is offline
Active Plus

Kurma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: NeuBie....
Posts: 4,219
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Dapat kat mana buah ni
__________________
Desktop PC Refurbished
P4 3.2ghz, 160 hd, 1 gig RAM tanpa monitor , RM550
***Doing Things From The Heart***
Reply With Quote
  #8  
Old 05-08-2008, 08:46 PM
master3088 master3088 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

npe namenye tunjuk langit
Reply With Quote
  #9  
Old 05-08-2008, 08:46 PM
adioz88 adioz88 is offline
Super Active

adioz88's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: Alor Setar - Jitra - Kangar
Posts: 6,646
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Kurma View Post
Dapat kat mana buah ni
Incik kurma berminat ka
Nanti jom kita p tempat tu
Area2 king siong aja
kalau dia tak tau jugak, kita gelak kat dia ramai2
Reply With Quote
  #10  
Old 05-08-2008, 08:47 PM
adioz88 adioz88 is offline
Super Active

adioz88's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: Alor Setar - Jitra - Kangar
Posts: 6,646
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by master3088 View Post
npe namenye tunjuk langit
hat tu tak tau la pasai pa nama dia tunjuk langit.
Pokok tu sendiri kot,. dia seolah2 tala p langit.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump