Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Insurance Offers, Agents

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,141
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,770
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 42,110
More...
  #1  
Old 04-08-2008, 01:00 PM
azizriadi azizriadi is offline
Super Active Member

azizriadi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,003
Poster Rank: #943
Thanked 55 Times
Active Level
My Mood:
Default Prudential BSN Takaful : Kuantan Office

Assalamualaikum,

Sesiapa yang berada di area Kuantan, Kemaman, Kerteh, Temerloh, atau area Pahang...yang berminat nak tambah income dengan jadi agent PruBSN Takaful (Full time or part time), agency kami dah ada proper office and training facilities dan anda dialu-alukan untuk join group kami. Latihan percuma akan diberikan. Boleh contact saya direct 019-323 2121 (Aziz) atau email : abdriadi@prupartner.com.my atau layari http://www.prubsninfo.com -> "Syarat2 Utk Jadi Agent"...

Kuantan market freshhh...ayuh, join kami dengan segera. Tambah income anda setiap hari, minggu dan bulan. Kami menawarkan products yang mmg diperlukan oleh orang ramai...

1- Perlindungan Takaful (Mati, Lumpuh, Kemalangan, Sakit Kritikal dll)
2- Medical Card (Cover bill2 hospital..panel PruBSN (Kuantan Medical Center, Kuantan Specialist Hospital dan di KT (KT Specialist)
3- Skim Pelaburan dalam Dana Takaful PruBSN yang diluluskan syariah.

Jgn lupa, call/sms saya 019-323 2121. Yang penting, Latihan diberikan percuma, pengalaman merupakan satu kelebihan, tak de pengalaman, kami akan ajar dan tunjukkan.

Sekian
__________________
Ingat MEDICAL, Ingat PRUDENTIAL
Mencari Medical Card, Takaful, Education Plan?.....Hubungi Saya
Abd Aziz Riadi , PruBSN Agency Manager
H/P : 019-323 2121 @ Tel : 03-33775813
Email : abdriadi@prupartner.com.my, Blog:http://www.azizriadi.com, YM : azizriadi
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-12-2008, 12:13 AM
azizriadi azizriadi is offline
Super Active Member

azizriadi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,003
Poster Rank: #943
Thanked 55 Times
Active Level
My Mood:
Default

Esok, aku ada kat Kuantan. Sesiapa yang dok kuantan yang berminat nak jadi agent, boleh jumpa kita sembang mcm mana nak buat business insurance nie. Sesiapa yang nak tanya pasal polisi, claim dan nak minta khidmat nasihat pasal insurance pun boleh....

Contact saya : 019-323 2121 (Aziz Riadi)
__________________
Ingat MEDICAL, Ingat PRUDENTIAL
Mencari Medical Card, Takaful, Education Plan?.....Hubungi Saya
Abd Aziz Riadi , PruBSN Agency Manager
H/P : 019-323 2121 @ Tel : 03-33775813
Email : abdriadi@prupartner.com.my, Blog:http://www.azizriadi.com, YM : azizriadi
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:31 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE