Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-08-2008, 11:30 AM
Uzyr R Uzyr R is offline
Super Active

Uzyr R's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: PSG
Posts: 7,628
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default Minta recomand tempat percutian keluarga yang menarik dan murah

Biasanya lepas penat bekerja 5/6 hari seminggu, tentunya kita nak kan masa beristirehat bersama keluarga pada masa cuti terutamanya pada cuti hujung minggu. Selain boleh erakan silaturrahim ia juga baik utk kesihatan mental dan fizikal. Kalau nak jalan2 kat shopping complex, dah tentu banyak nak kluar duit. Lagipun tentu boring kalau selalu pergi tempat yang sama.
Kalau nak pergi bercuti makan angin, pn nak kena bajet jugak. Dengan minyak yang dah mahal, harga barang naik, semua tu perlu diambil kira. Anak2 pulak kalau asyik terperap kat rumah je..alamat tak berkembang otak. Tak kan nak bagi tengok tv/ main video game je kat rumah.
So, berikan pendapat korang untuk rekemen kan tempat yang menarik tapi murah untuk info kita bersama. Mudah-mudahan kita sama-sama dapat manfaat darinya.

Last edited by Uzyr R; 04-08-2008 at 11:06 AM.. Reason: better wording
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-08-2008, 12:33 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kalau dok lembah kelang boleh try :

1) bagan lalang
2) port dickson
3) pantai remis
4) kuala selangor
5) pulau ketam
6) hulu langat
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2008, 12:58 PM
ulatjahat ulatjahat is offline
Active Member

ulatjahat's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,743
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

try bro tgk kat link bwh ni maner tau leh membantu...

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=38564
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2008, 01:18 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Uzyr R View Post
Biasanya lepas penat bekerja 5/6 hari seminggu, tentunya kita nak kan masa beristirehat bersama keluarga pada masa cuti terutamanya pada cuti hujung minggu. Kalau nak jalan2 kat shopping complex, dah tentu banyak nak kluar duit. Lagipun tentu boring kalau selalu pergi tempat yang sama.
Kalau Nak pergi bercuti makan angin, pn nak kena bajet jugak. Dengan minyak yang dah mahal, harga barang naik, semua tu perlu diambil kira. Anak2 pulak kalau asyik terperap kat rumah je..alamat tak berkembang otak. Tak kan nak suruh tengok tv je kat rumah.
So, nak mintak pendapat korang untuk rekemen kan tempat yang menarik tapi murah untuk info kita bersama. Mudah-mudahan kita sama-sama dapat manfaat darinya.
cadang nak pimana? pulau, bukit, gunung, hutan atau pi lepak hotel yang anak2 leh riadah kat situ saja...

kalau bukit aku selalu pi BUKIT TINGGI ler sebab BUKIT MERAH nak makan susah kata orang ler...kena keluar ke main road

Selalunya aku pi PD saja TIARA BEACH RESORT...dok 2 hari 1 malam pun dah ok dah...

Kalau pi THE LOST WORLD OF TAMBUN pun ok gak...pi hari saja...pi pagi petang dah boleh balik
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #5  
Old 01-08-2008, 01:53 PM
Sepatu Buruk Sepatu Buruk is offline
Regular

Sepatu Buruk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 117
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bagi yg duduk di utara khasnya area Penang/Kulim/Kepala Batas/Sungai Petani, antara tempat yang menarik adalah:
1) Batu Feringghi
2) Youth Park
3) Kulim Hi-Tech (ada park & playground kat sana - sebelah Intel new building)
4) Pantai Merdeka
5) R&R Bagam Dalam (sebelah Penang Port)
Reply With Quote
  #6  
Old 01-08-2008, 02:06 PM
fnd75 fnd75 is offline
Computer Section
Moderator

fnd75's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2006
Location: From JDT & I'm back... :-)
Posts: 1,910
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Uzyr R View Post
Biasanya lepas penat bekerja 5/6 hari seminggu, tentunya kita nak kan masa beristirehat bersama keluarga pada masa cuti terutamanya pada cuti hujung minggu. Kalau nak jalan2 kat shopping complex, dah tentu banyak nak kluar duit. Lagipun tentu boring kalau selalu pergi tempat yang sama.
Kalau Nak pergi bercuti makan angin, pn nak kena bajet jugak. Dengan minyak yang dah mahal, harga barang naik, semua tu perlu diambil kira. Anak2 pulak kalau asyik terperap kat rumah je..alamat tak berkembang otak. Tak kan nak suruh tengok tv je kat rumah.
So, nak mintak pendapat korang untuk rekemen kan tempat yang menarik tapi murah untuk info kita bersama. Mudah-mudahan kita sama-sama dapat manfaat darinya.
tuan tanah ni dok kat mana?? utara, selatan, barat, timur atau borneo?? kalo bagitau bloeh la kawan2 kat sini cadangkan ikut kesesuaian
Reply With Quote
  #7  
Old 01-08-2008, 02:26 PM
Uzyr R Uzyr R is offline
Super Active

Uzyr R's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: PSG
Posts: 7,628
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

menarik jugak tu..tak berapa jauh. Macam mana nak pegi Pulau Ketam?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-08-2008, 02:27 PM
Uzyr R Uzyr R is offline
Super Active

Uzyr R's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: PSG
Posts: 7,628
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fnd75 View Post
tuan tanah ni dok kat mana?? utara, selatan, barat, timur atau borneo?? kalo bagitau bloeh la kawan2 kat sini cadangkan ikut kesesuaian
Saya duduk kat Cheras. Tapi akan berpindah ke JB tak lama lagi.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-08-2008, 02:29 PM
Uzyr R Uzyr R is offline
Super Active

Uzyr R's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: PSG
Posts: 7,628
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sepatu Buruk View Post
Bagi yg duduk di utara khasnya area Penang/Kulim/Kepala Batas/Sungai Petani, antara tempat yang menarik adalah:
1) Batu Feringghi
2) Youth Park
3) Kulim Hi-Tech (ada park & playground kat sana - sebelah Intel new building)
4) Pantai Merdeka
5) R&R Bagam Dalam (sebelah Penang Port)
Ok jugak tu..kalau saya pi utara nanti saya singgah.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-08-2008, 02:31 PM
Uzyr R Uzyr R is offline
Super Active

Uzyr R's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: PSG
Posts: 7,628
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
cadang nak pimana? pulau, bukit, gunung, hutan atau pi lepak hotel yang anak2 leh riadah kat situ saja...kalau bukit aku selalu pi BUKIT TINGGI ler sebab BUKIT MERAH nak makan susah kata orang ler...kena keluar ke main roadSelalunya aku pi PD saja TIARA BEACH RESORT...dok 2 hari 1 malam pun dah ok dah...Kalau pi THE LOST WORLD OF TAMBUN pun ok gak...pi hari saja...pi pagi petang dah boleh balik
Boss..Tiara Beach resort tu berapa kos dia kalau duduk 2 hari 1 malam?
Macamna pulak nak pi THE LOST WORLD OF TAMBUN? Rasa macam pernah dengar tapi di mana yaa..?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump