Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-07-2008, 11:03 AM
phantom08 phantom08 is offline
Active Member

phantom08's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Land On the EARTH
Posts: 1,560
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Wajah halus dan berseri dengan 99 natural beauty...

Salams warga CG...Ni nak share produk yang sangat murah dan amat berkesan dalam tiga minggu sahaja. Anda akan merasai perubahan yang ketara di wajah anda. Walaubagaimana pun kesan adalah berbeza bagi individu kerana tekstur dan jenis kulit yang berbeza...Saya telah mengenali produk ini hujung tahun 2007 dan masih memakai sehingga ke hari ini.


NAMA PRODUK: 99 NATURAL BEAUTY

Sesuai untuk semua kulit ( oily skin/dry skin/combination skin/pimple skin)


Produk ini berasaskan vitamin E dan sememangnya sangat baik untuk kecantikan kulit.....kebaikan vitamin E boleh dilihat pada page seterusnya...TX

Description produk:-


1. Membersihkan kulit dan membaiki tekstur dan warna kulit muka
2. Membersih dan menutup pori-pori terbuka
3. Memutihkan wajah dan mengencangkan muka
4. Mengurangkan pigmentasi kulit/tompok hitam dimuka dan kedut di muka
5. Menyembuhkan jerawat dan mengurangkan parut jerawat di muka

PRODUK:-

1. 99 facial beauty - RM15.00



2. 99 Toner - RM8.00



3. 99 Day Cream - RM10.00 ( boleh pakai 2 bulan)



4. 99 Night Cream - RM10.00 (boleh pakai 2 bulan)



5. 99 Compact powder - RM20.00



SELAMAT MENCUBA!!!

DAPATKAN SET ASAS PADA HARGA RM32.00 :- 99 Facial beauty + Day Cream + Night Cream
UNTUK SET LENGKAP : RM40 :- 99 facial beauty + 99 toner + 99 Day Cream + 99 Night Cream

KOS PENGHANTARAN:-
1. Sabah & Sarawak - Rm5.00
2. Semenanjung - Rm7.00


MAcam Mana nak ORDER???
BANK in to maybank account :160102235973
Bank in to cimb account : 10090011314528

Sila maklumkan dengan segera selepas membuat pembayaran untuk penghantaran cepat
Sila pilih sendiri cara penghantaran anda sama ada melalui courier charges ataupun pos laju. Harga kos pengangkutan dibayar oleh pelanggan. TERIMA KASIH!

Please Pm me/YM: noru_egulet
OR msg/call: 0168478411
__________________
Windstruck!!
Info breast enlarge:-http://ppc.affiliate.stherb.com/idev...e.php?id=32604
buy bracelet and necklace crystal and pearl:-http://www.beigepearlborneo.blogspot.com

Last edited by phantom08; 02-08-2008 at 10:48 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 25-07-2008, 11:06 AM
nurmillionare nurmillionare is offline
Active Plus

nurmillionare's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,540
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wah..produk natural kan...diperbuat dr ape yer?bagus ni..yg natural2 ni kaknur suke...
__________________
KEUNTUNGAN SEHINGGA 50% | KULIT BERMINYAK?BERJERAWAT?GELAP?RESDUNG?BERPARUT?
| BANYAK TESTIMONI MENARIK DI SINI
Whatever The Mind Can Conceive And Believe,It Can Achieve.
-Napolean Hill-
Reply With Quote
  #3  
Old 25-07-2008, 11:07 AM
phantom08 phantom08 is offline
Active Member

phantom08's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Land On the EARTH
Posts: 1,560
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Produk ini mempunyai KLON di pasaran dan anda dinasihatkan berhati-hati membelinya. bagaimana hendak mengenalpasti kepalsuan produk:- produk palsu terlalu kental, warna yang sangat pudar atau sangat terang dan berbau busuk.
__________________
Windstruck!!
Info breast enlarge:-http://ppc.affiliate.stherb.com/idev...e.php?id=32604
buy bracelet and necklace crystal and pearl:-http://www.beigepearlborneo.blogspot.com
Reply With Quote
  #4  
Old 25-07-2008, 11:30 AM
phantom08 phantom08 is offline
Active Member

phantom08's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Land On the EARTH
Posts: 1,560
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tips pemakaian:-

99 FACIAL BEAUTY

1. Bersihkan tangan
2. Basahkan muka dengan rata
3. Ambil lebih kurang 1cm facial beauty, letak kat tapak tangan, ratakan di tapak tangan dan seterusnya letak di muka anda
4. Ratakan di seluruh wajah anda dengan cara urutan selama 1 minit
5. Bersihkan wajah dengan air


99 TONER

1. Ambil kapas muka
2. Basahkan dengan toner sedikit sahaja
3. Sapu rata di wajah anda
4. Dipakai sebelum memakai night cream dan pada waktu malam sahaja
5. Toner berfungsi untuk membasmi kuman dan mematikan jerawat
6. TONER hanya dipakai pada bulan PERTAMA sahaja
7. Wajah yang sensitif ataupun mempunyai alergik tidak digalakkan memakai toner

99 Day Cream

1. Gunakan hujung jari anda yang bersih untuk mengambil 99 day cream
2. Letakkan di setiap penjuru wajah anda :- dahi, dagu, pipi kanan, pipi kiri dan hidung dan ratakan. Jangan guna terlalu tebal kerana memadai dengan lapisan yang nipis sahaja.
3. Day cream adalah berwarna kuning terang dan bertindak sebagai alas bedak


99 NIGHT CREAM

1. Guna hujung jari anda yang bersih juga untuk mengambil night cream.
2. Sebelum memakai night cream ni sapukan terlebih dahulu toner tersebut.
2. Letakkan di setiap penjuru wajah anda :- dahi, dagu, pipi kanan, pipi kiri dan hidung dan ratakan. Jangan guna terlalu tebal kerana memadai dengan lapisan yang nipis sahaja
3. Biarkan semalaman dan eloknya guna sebelum tidur dan selepas sembahyang.

99 Compact Powder

1. Dipakai selepas memakai 99 day cream
2. Sapu rata pada wajah anda

Tips:- Untuk minggu pertama sehingga ketiga , jangan pakai compact powder dahulu. Bersihkan dan perbaiki tekstur kulit anda terlebih dahulu, jangan campur adukkan dengan produk lain.
__________________
Windstruck!!
Info breast enlarge:-http://ppc.affiliate.stherb.com/idev...e.php?id=32604
buy bracelet and necklace crystal and pearl:-http://www.beigepearlborneo.blogspot.com

Last edited by phantom08; 26-07-2008 at 10:24 AM..
Reply With Quote
  #5  
Old 25-07-2008, 11:35 AM
phantom08 phantom08 is offline
Active Member

phantom08's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Land On the EARTH
Posts: 1,560
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nurmillionare View Post
wah..produk natural kan...diperbuat dr ape yer?bagus ni..yg natural2 ni kaknur suke...
Hi kaknur..aaa sy pon telah beralih kepada natural produk sekarang....JIMAT dan BERKESAN...Takder brand tapi sesuai untuk yang nak SAVE budget...

Yang ni daripada vitamin E..TOnernya campuran vitamin E dan dicampur dengan hydroqinon (spelling tak reti..heheh)
__________________
Windstruck!!
Info breast enlarge:-http://ppc.affiliate.stherb.com/idev...e.php?id=32604
buy bracelet and necklace crystal and pearl:-http://www.beigepearlborneo.blogspot.com
Reply With Quote
  #6  
Old 25-07-2008, 11:40 AM
dojob dojob is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 318
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by phantom08 View Post
Hi kaknur..aaa sy pon telah beralih kepada natural produk sekarang....JIMAT dan BERKESAN...Takder brand tapi sesuai untuk yang nak SAVE budget...

Yang ni daripada vitamin E..TOnernya campuran vitamin E dan dicampur dengan hydroqinon (spelling tak reti..heheh)
Hydroqinin tu boleh pakai ke? tak de kesan sempingan
Reply With Quote
  #7  
Old 25-07-2008, 11:41 AM
phantom08 phantom08 is offline
Active Member

phantom08's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Land On the EARTH
Posts: 1,560
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bagi diri saya sendiri sebagai pengguna...MUka saya mempunyai kulit berminyak dan kusam. PAda awal pengunaan kulit terasa sedikit gatal dan ia adalah simptom biasa untuk proses pembersihan dan mematikan kuman. Muka terasa tegang sedikit dan masuk minggu ketiga masalah kulit kusam dan tak sekata beransur pulih. sekarang saya masih lagi menggunakan produk ini dan nak share dengan kawan-kawan yang lain
__________________
Windstruck!!
Info breast enlarge:-http://ppc.affiliate.stherb.com/idev...e.php?id=32604
buy bracelet and necklace crystal and pearl:-http://www.beigepearlborneo.blogspot.com
Reply With Quote
  #8  
Old 25-07-2008, 11:45 AM
phantom08 phantom08 is offline
Active Member

phantom08's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Land On the EARTH
Posts: 1,560
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dojob View Post
Hydroqinin tu boleh pakai ke? tak de kesan sempingan
Menurut info yang sy tahu...Kebanyakan kosmetik menggunakan bahan ini untuk tujuan kecantikan tetapi dalam kuantiti yang dibenarkan. Dan bagi yang mempunyai masalah alergik kulit ditahap kritikal kami tidak galakkan memakai..Setakat ni takder pula customer yang complaint..
__________________
Windstruck!!
Info breast enlarge:-http://ppc.affiliate.stherb.com/idev...e.php?id=32604
buy bracelet and necklace crystal and pearl:-http://www.beigepearlborneo.blogspot.com
Reply With Quote
  #9  
Old 25-07-2008, 11:53 AM
dojob dojob is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 318
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

boleh gak nk try tp cmner nk dpt produk? opps lupa....kosnya smua 1 set berapa rm?
Reply With Quote
  #10  
Old 25-07-2008, 12:04 PM
phantom08 phantom08 is offline
Active Member

phantom08's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Land On the EARTH
Posts: 1,560
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

HARGA YANG DITAWARKAN sekarang adalah terkini dan mungkin akan mengalami perubahan dari semasa ke semasa berdasarkan kepada harga supplier dan permintaan pelanggan. Thanks!
__________________
Windstruck!!
Info breast enlarge:-http://ppc.affiliate.stherb.com/idev...e.php?id=32604
buy bracelet and necklace crystal and pearl:-http://www.beigepearlborneo.blogspot.com

Last edited by phantom08; 02-08-2008 at 10:49 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump