Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-04-2013, 07:29 AM
balqis07 balqis07 is offline
CG Top Poster Club

balqis07's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 30,940
Thanks (Received): 244
Likes (Received): 45
Blog Entries: 6
Active Level
Post Anak Jackson dedah punca dia pakai topeng


GAMBAR fail menunjukkan Prince (kanan) dan Paris (kiri) bersama Jackson semasa mereka melawat sebuah zoo di Berlin pada tahun 2002.- REUTERS

LOS ANGELES - Paris Jackson yang merupakan anak perempuan kepada penyanyi yang digelar sebagai Raja Pop, mendiang Michael Jackson akhirnya mendedahkan punca dia dan dua saudara kandungnya memakai topeng selama bertahun-tahun semasa mereka masih kecil, lapor akhbar New York Daily News semalam.

Menurut Paris, dia, abangnya dan seorang adik lelaki tirinya memakai topeng supaya wajah mereka tidak dilihat oleh orang ramai.

Gadis yang berusia 15 tahun berkata, Jackson mahu anak-anaknya menjalani kehidupan sebagai kanak-kanak normal yang lain.

"Dia (Jackson) tidak mahu orang ramai melihat rupa kami. "Bapa juga mahu kami memiliki apa yang dia tidak boleh kecapi iaitu zaman kanak-kanak yang normal," katanya kepada akhbar dalam talian, MailOnline kelmarin.

Jackson yang popular dengan lagu Beat it itu terkenal kerana kerap melindungi wajah anaknya dengan menggunakan topeng atau memakai tudung bagi mengelakkan mereka daripada dikenali orang ramai.

Penyanyi itu juga terkenal pada zaman kanak-kanaknya menerusi kumpulan The Jackson 5 pada tahun 1960-an.

Paris dan abangnya Prince Michael Jackson I yang berusia 16 tahun merupakan anak hasil perkahwinan Jackson dengan Debbie Rowe.

Jackson juga mempunyai seorang lagi anak lelaki, Prince Michael Jackson II yang kini berusia 11 tahun.

Jackson II dikatakan dilahirkan oleh seorang ibu tumpang.

Jackson meninggal dunia ketika dia berusia 50 tahun akibat pengambilan berlebihan ubat bius propofol di rumah sewanya di sini pada 25 Jun 2009. - Agensi


sumber:http://www.kosmo.com.my/kosmo/conten...a&pg=du_02.htm

Last edited by balqis07; 16-04-2013 at 05:55 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-04-2013, 07:33 AM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar
 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Posts: 69,858
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 5
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

sbb tu jer?huhuhu
Reply With Quote
  #3  
Old 16-04-2013, 07:34 AM
azlalchedin azlalchedin is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,438
Thanks (Received): 229
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

susahnya bila jadi terkenal .....
Reply With Quote
  #4  
Old 16-04-2013, 07:38 AM
hyde hyde is offline
Active Member

hyde's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,688
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

macam-macam
Reply With Quote
  #5  
Old 16-04-2013, 07:48 AM
shop onlines shop onlines is offline
Regular

shop onlines's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 279
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tiru bandi amuk la tu
Reply With Quote
  #6  
Old 16-04-2013, 07:49 AM
selambeyaya selambeyaya is offline
Super Active

selambeyaya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: New Johor
Posts: 5,035
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

anak pun boleh jadi putih
__________________
CANDU PERTAMA ANDA
Reply With Quote
  #7  
Old 16-04-2013, 07:51 AM
psx_dream87 psx_dream87 is offline
Super Active

psx_dream87's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Location: ---- soul society ----
Posts: 6,763
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

ingatkan sebab apa tadi

sebab tu aku pun tau
Reply With Quote
  #8  
Old 16-04-2013, 07:53 AM
ZURA-SAN ZURA-SAN is offline
Legendary Member

ZURA-SAN's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2010
Location: Miri - Bintulu - KL
Posts: 13,028
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 8
Blog Entries: 1
Active Level
Default

ooo macam tu..

susah betul jadi anak terkenal...
Reply With Quote
  #9  
Old 16-04-2013, 07:58 AM
demise_u demise_u is offline
Super Active

demise_u's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 6,049
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Mendiang micheal
Reply With Quote
  #10  
Old 16-04-2013, 08:45 AM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 13,377
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 69
Active Level
My Mood:
Default

anak2 xde life kat luar rumah....... papagomo paparazzi everywnere..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump