Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Get-Paid-To Programmes > Scam / Not Paying Programs

Scam / Not Paying Programs This section announced all related programs which are scam or unable to pay their participants.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-04-2013, 10:20 PM
kakmelah kakmelah is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Ultimate Marketing International

Salam Forumer semua,

Saya nak tumpang tanya ada tak dikalangan forumer yang dapat tawaran berniaga dengan melaborkan duit untuk kerusi urut dan dikatakan dapat pendapatan sebanyak RM1,000 minimum sebulan.

Saya diperlukan membayar sebanyak RM25,000 untuk kerusi tersebut.

Adakah ni satu scam/penipuan? Saya risau sangat ni. Tolong bagi pendapat. Terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-05-2013, 08:05 PM
paklah^sti paklah^sti is offline
Regular

paklah^sti's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Bangi
Posts: 443
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

saya baru ptg tadi dpt call dri UMI ni..suruh dtg ofis di megan avenue jln tun razak...dia pancing saya dgn tiket free fire fly/air asia...

diorang suh dtg sabtu ni 4 mei..
Reply With Quote
  #3  
Old 19-05-2013, 09:44 PM
snz snz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kakmelah View Post
Salam Forumer semua,

Saya nak tumpang tanya ada tak dikalangan forumer yang dapat tawaran berniaga dengan melaborkan duit untuk kerusi urut dan dikatakan dapat pendapatan sebanyak RM1,000 minimum sebulan.

Saya diperlukan membayar sebanyak RM25,000 untuk kerusi tersebut.

Adakah ni satu scam/penipuan? Saya risau sangat ni. Tolong bagi pendapat. Terima kasih.
salam....so far tak de masalh..dah pasang pun kerusi saya di imegresen putrajaya..2 biji...
saya pun dah check selama nie mereka deal dengan baitulmal dah 6 tahun jadi rasanya insyaallah takde apa apa...
Reply With Quote
  #4  
Old 29-05-2013, 09:45 PM
ADMIN2U ADMIN2U is offline
Regular

ADMIN2U's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2009
Posts: 405
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tipu jer ni......pdhl leh dpt murah lg hrga kerusi tu
Reply With Quote
  #5  
Old 18-06-2013, 12:11 PM
dizket dizket is offline
Active Plus

dizket's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,870
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pon dapat call dari diorang ni..

x putus asa dia kejar ...

cisss
Reply With Quote
  #6  
Old 29-08-2013, 02:25 PM
crashdude crashdude is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Gue dah pegi dgr dia punye talk.. gue tak nak beli.. mereka kata nak bagi tiket flight air asia, bila gue isi borang.. banyak kelentong kata silap2.. sampai harini tak dapat2 tiket kapal terbang tu.. dah 2 bulan lebih dah... pembohong punye company...
Reply With Quote
  #7  
Old 21-10-2013, 06:07 PM
legendazack legendazack is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

gua pon dapat call 2 bulan lepas & sekarang kerusi gua dah dapat & siap pasang dah kat dobi wangsa maju.. tiket flight free 2 nk cepat slalu folow up dgn syarikat 2..kalo lambat sgt p je sane terus kat megan avenue tanya pasal status tiket..tips mcm gua buat, cepat je dapat..org bagi free kita ambik...
Reply With Quote
  #8  
Old 31-12-2013, 09:15 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,191
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 22
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by snz View Post
salam....so far tak de masalh..dah pasang pun kerusi saya di imegresen putrajaya..2 biji...
saya pun dah check selama nie mereka deal dengan baitulmal dah 6 tahun jadi rasanya insyaallah takde apa apa...
salam,bro berapa lama deal dengan diorg. berapa kene bayar..mcm saya dekat 2 minggu tp xde call dr diorg.sy call payah nak jwb
Reply With Quote
  #9  
Old 31-12-2013, 09:28 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,191
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 22
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by legendazack View Post
gua pon dapat call 2 bulan lepas & sekarang kerusi gua dah dapat & siap pasang dah kat dobi wangsa maju.. tiket flight free 2 nk cepat slalu folow up dgn syarikat 2..kalo lambat sgt p je sane terus kat megan avenue tanya pasal status tiket..tips mcm gua buat, cepat je dapat..org bagi free kita ambik...
ye ke bro g je kat sane..aku selalu call payah nak jwb..ble dpt call ckp nti dia cek kan tiket tu dan akan call balik...last2 xde pon org call..igt mmg nk g gegar jgkla ofis..

tp bisnes ni mmg betol la ek bkn tipu2 punye
Reply With Quote
  #10  
Old 02-01-2014, 11:19 AM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,191
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 22
Active Level
Default

bump bump bump
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold