Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,681
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,364
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,545
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-07-2008, 01:52 AM
syikin72 syikin72 is offline
Normal Member

syikin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 189
Poster Rank: #10153
Thanked 0 Times
Active Level
Default Program Kehamilan & Diet Biodex ~nak Zuriat? Kurus? Jom Baca Testimoni Yg Berjaya!








Pelanggan yg dihormati..

Produk bagi Program Kehamilan Biodex (PKB) ini perlu diambil dengan cara yang betul mengikut masalah anda hadapi. Lain orang lain punca masalah dan ada cara pengambilannya. Pastikan anda membeli dari Stokist yang boleh memberikan khidmatrunding untuk memastikan wang yang anda keluarkan tidak sia-sia tanpa nasihat yang betul.

Syikin sendiri telah menghadiri Seminar PKB yang dianjurkan oleh pihak Biodex dan telah pelajari cara penggunaan PKB yang betul dan Insya Allah akan memberikan panduan pada customer yang membeli dari Syikin.

Pada mereka yang inginkan mencuba Produk PKB, Sila email / pm dan terangkan kepada saya perkara berikut. Segala email dan butir peribadi akan dirahsiakan.

emailkan kepada saya perkara berikut dan terangkan satu persatu ke syikin72@gmail.com / syikin72@yahoo.com :-

1) Masalah yang anda hadapi ~ umur, berat badan, kitaran haid, masalah senggugut
2) Berapa lama anda berkahwin
3) Adakah anda menghadapi masalah fibroid / cyst / PCOS / endometriosis
4) Adakah suami anda mengalami masalah / sperm rendah
5) Adakah anda sering menghadapi masalah keguguran
6) Adakah anda sedang menjalani rawatan kesuburan

dan masalah yg berkaitan dengan kesuburan anda. setelah membaca email anda, saya akan syorkan produk yg sesuai untuk anda dan cara pengambilan akan saya berikan selepas anda membeli dari saya.


Sedikit Info tentang masalah mendapat zuriat..

Untuk pada yg telah berumahtangga lebih dari setahun dan masih gagal mendapat zuriat, saya cadangkan anda membuat pemeriksaan dari pakar sakit puan untuk memastikan tahap kesuburan dan mengenalpasti punca anda belum hamil. Setelah masalah anda dikenalpasti, baru kita boleh cadangkan produk yg sesuai.


Last edited by syikin72; 19-09-2008 at 08:45 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-07-2008, 01:57 AM
syikin72 syikin72 is offline
Normal Member

syikin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 189
Poster Rank: #10153
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Testimoni dari customer saya yang telah berjaya hamil setelah mengambil PKB.


siti*** Dari Labuan.. :-
umur saya 30 berat 44 tgi 153.
kitaran haid 27-30 hari,
tiada senggugut.kahwin dah 5 tahun belum pernah mengandung.
pernah ada cyst dan dah operat, tp dr cakap masih ada tp kecil sj. suami tiada masalah.


Saya suggest Siti*** mengambil set PKB, mengikut masalah yang dihadapi pada 28/1/2008.
Pada Hari Maulidur Rasul.. 20/03/08., Siti ym saya sekali lagi..



siti*** : salam
siti*** : saya dr labuan
siti*** : pernah beli produk biodex utk kehamilan. alhamdulillah saya dah pregnant. so saya nak tau la apa produk seterusnya yg blh saya ambil
syikin jana: ye ke.. Alhamdulillah..
syikin jana: dah habis berapa set?
siti*** : supreme diet masuk yg ketiga la
syikin jana: cerita la sedikit pengalaman.. boleh dikongsi dengan rakan-rakan lain.. jika sudi..
siti*** : cerita.....ala rasanya mcm biasa ja. saya dah 5 tahun kahwin. bulan 12 hari tu cukup 5 tahun. saya pernah buat iui, bln 10 thn, lepas, tapi blm ada rezeki, tak menjadi. saya ni ada cyst, jadi sblm buat iui, saya operat buang cyst pd bulan 8 thn lepas.saya mula ambil biodex januari thn ni. saya ambil set spt yg akak cadangkan, termasuk noni chewable utk cyst.
siti*** : masa tunggu period bulan 3 ni, suspen jugaj sbb lewat 10 hari. suami suruh cek tapi saya tak nak, takut nanti negatif. maklumla, saya pernah jugak datang lewat 2 minggu, tapi tak ada apa2 pun. jadi semalam saya prgi jumpa dr nac ambil ubat selesema dah seminggu tak baik-baik lg. dr suruh cek la tu juga, dak keputusannya macam tak percaya! tapi bersyukur sgt!!!
syikin jana: Alhamdulillah.. tahniah dari saya..
syikin jana: time hamil ni.. sebaiknya elakkan memandu..
syikin jana: jgn angkat benda berat
syikin jana: amalkan minum Madu Amazing.. makan Dbrain.. keluaran DCL
syikin jana: dan juga teruskan minum Supreme Diet

Tahniah utk Siti*** dari Labuan..

**************



testimoni Customer PKB dari kedai2ekin.com yg berjaya hamil.. kak Zue dah ada anak dara berusia belasan tahun.. plan nak tambah ahli keluarga.. 4 tahun mencuba cara normal tak berjaya.. dan berjaya hamil lepas ambil 1 set PKB...

kakzue: salam, syikin...
syikin jana: salam
kakzue: ni kak zue @ l***...cari.com...
syikin jana: ye kak zura
kakzue: pekabar? igt lg tak akak....yg syikin anta biodex malam2 tu? Akak beli :-
BODYLIFT - RM78.00
SUPREME DIET - RM90.00
BEAUTEA - RM32.00
LIQUID MANJA PRUNE - RM58.00
WOMAN LOBATA - RM138.00
syikin jana: ingat..
syikin jana: hhehe
syikin jana: amacam progress
kakzue: nak bagi testimoni ni
kakzue: alhamdulillah... akak dh pregnant...baru 2 bulan
syikin jana: Alhamdulillah..
syikin jana: syukur pada Allah
syikin jana: masa baru amik tu, ada healing crisis tak..
kakzue: tak de pun... tp akak ni biasa la kan...rajin membeli, time nak makan tu malas...asyik lupa aje
kakzue: ada lg tak abis pun 1 set tu....
syikin jana: aisey.. dalam malas pun, syukur lekat..
syikin jana: rezeki Allah..
kakzue: dah beli mahal2....hubby balik sini kenalah marathon
kakzue: alhamdulillah... mmg x sangka...
kakzue: anak akak yg no.2 masuk 8 tahun...4 tahun mencuba.... tp akak tak pergi klinik ambik clomid ke
syikin jana: saya amik testimoni ni utk letak kat web ye
kakzue: boleh...silakan... tp jgn guna nama betul..malu la
syikin jana: no problemo
kakzue: orait...
kakzue: ok syikin...nak btau tu aje
kakzue: t'kasih byk2 ye...semoga bertambah murah rezeki syikin pas ni... Amin!!
syikin jana: makacih.. Amin..
kakzue: bye2



****

Testimoni dari customer yg masih jalani PKB.. Selepas habis set pertama yang mana beliau mengambil set Lengkap.

M** N** <m**** 70@yahoo.com > wrote:

lepas makan biodex secara teratur dalam beberapa hari badan sy rase 'ringan'. walaupun period sy keluar byk sgt dan berketul2.tp yg bagusnya perut sy tak rase sakit/senggugut. walaupun dlm keadaan period, sy xla mcm sebelum ni hanya rehat je sbb badan lemah..sy rase badan sy kuat sbb walaupun period,sy still bleh pg jalan2 dan wat keje spt biasa. contour gel tu sgt2 mujarab dan lega bila pakai.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2008, 02:01 AM
syikin72 syikin72 is offline
Normal Member

syikin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 189
Poster Rank: #10153
Thanked 0 Times
Active Level
Default





SET ASAS KEHAMILAN BIODEX

BODYLIFT - RM78.00
SUPREME DIET - RM90.00
CONTOUR GEL - RM35.00
BEAUTEA - RM32.00
LIQUID MANJA PRUNE - RM58.00
WOMAN LOBATA - RM138.00
NONI CHEWABLE TABLET : RM32.00
TIGHT LA ' HONEY : RM59.90
UNIQUE COFFEE : RM39.90


UNTUK SUAMI :-
SKYHERB HONEY : RM59.90




INFO PRODUK :-

1) PENCUCIAN / PEMBERSIHAN

A) BODYLIFT (RM78.00 15 SACHETS)

- Membantu mencuci saluran tiub fallopio yang mungkin tersumbat oleh lendir-lendir atau darah. Ia juga membantu menyelesaikan masalah senggugut., period tidak lancar (sedikit) atau tidak datang period langsung setiap bulan. Boleh diambil sewaktu haid.

- Jika berat badan telah turun kepada berat badan ideal tetapi masih belum hamil, kurangkan hentikan Bodylift dan teruskan kepada pengambilan Unique Coffee sahaja (maintain). Pengambilan produk untuk kehamilan tetapi diteruskan.

- Jika badan sederhana@kurus - hadkan pengambilan Bodylift

- Jika badan terlalu kurus jangan mengambil Bodylift dahulu, naikkan berat badan mengikut cara pemakanan Supreme Diet.

- Jika sewaktu period darah masih banyak pada hari ke 5@6 dan tiada tanda-tanda berhenti, hentikan dulu pengambilan Bodylift dan sambung kembali selepas 10@15 hari haid berhenti dan mulakan dengan 1/2 sachet Bodylift sahaja atau boleh menukarkan kepada Unique Coffee untuk pencucian yang lebih lembut.

- Jika kebiasaan period keluar banyak dan lama (melebihi 10 hari ke atas setiap bulan), tidak digalakkan mengambil Bodylift. Gunakan produk untuk kehamilan Biodex yang lain.

- Jika period delay atau tidak datang pada hari yang sepatutnya kemungkinan anda telah hamil. HENTIKAN Bodylift dan yang lain kecuali Supreme Diet dan IGc. Sila buat urine test @ scan selepas 10 hari.




B) UNIQUE COFFEE (RM39.90)

- Berfungsi sebagai pencucian tetapi lebih lembut
- Sebagai minuman harian untuk mengekalkan berat badan
- Tidak digalakkan kepada penghidap gastrik





C) CONTOUR GEL (RM35.00)

- Sapukan di pangkal ari-ari, bahagian berlemak atau tempat yang diperlukan
- Membantu membuang angin, melawaskan lemak, lendir, angin yang tersumbat, memecahkan lemak
- Gunakan sekurang-kurangnya 2 kali sehari
- Sangat sesuai digunakan sewaktu period untuk melegakan kesakitan dan senggugut





D) BEAUTEA (RM32.00)

- Ia membantu membersihkan usus yang kotor, membuang lemak di bahagian perut dan usus. Amalkan sehingga keadaan normal.
- Sangat sesuai untuk mengatasi sembelit dan panas dalaman.
- Diambil bila perlu sahaja.





2) MENINGKATKAN KESUBURAN

A) SUPREME DIET (RM90.00 20 SACHETS)

- Mengandungi lebih 20 enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan.
- Jangan ambil makanan berat sebelah malam seperti nasi, mee, roti dan lebihkan protein seperti ikan, sayur atau buah-buahan.
- Jika terlalu kurus ambil Supreme Diet selepas makan tengahari dan makan malam. Jika belum hamil tetapi berat badan telah bertambah, sila ikut program pencucian menggunakan Bodylift atau Unique Coffee.
- Diteruskan pengambilan jika period dah lewat@hamil.





B) WOMAN LOBATA (RM138.00)

- Membantu untuk wanita yang menghadapi masalah berkaitan dengan hormon yang sukar hamil.

- Tidak boleh diambil pada waktu period.

- Jika ada cyst atau ketumbuhan, anda digalakkan mengambil Noni Chewable Tablet untuk menguatkan sistem badan.
- Bagi mereka yang menghidap penyakit endometriosis atau fibroid atau berkaitan dengan dengan darah anda tidak boleh mengambil woman lobata tetapi digantikan dengan Noni Chewable Tablet



C) NONI CHEWABLE TABLET (RM32.00)

- Berfugnsi sebagai antibakteria, antifungus, antiparasit, antikanser, antitumor, antivirus dan akaya dengan antioksidan.
- Melancarkan sistem penghadaman.
- Membaiki sel-sel yang rosak dan mengaktifkan sel-sel yang lemah.
- Melancarkan aliran darah yang mungkin disebabkan oleh ketulan-ketulan darah yang menghalang.
- Sesuai untuk yang mengalami masalah ketumbuhan (fibroid), cyst, endometriosis dan yang berkaitan dengan darah.
- membantu merawat jangkitan fungus, kulat, keputihan dan gatal-gatal di bahagian faraj.




3) MENGUATKAN RAHIM

A) LIQUID MANJA PRUNE (RM58.00)

- Mengandungi Manjakani, Kurma, Spirulina, Prune, Klorofil dan madu yang membantu menguatkan immune badan, menguatkan rahim dan melancarkan peredaran darah.
- Sangat sesuai untuk yang mudah keguguran.





B) TIGHT LA ' HONEY (RM59.90)

- Awet muda.
- Pencegahan barah payudara dan rahim
- Pencegahan bau yang tidak diingini.
- Menguatkan otot-otot rahim.
- Mengawal lendir dan lelehan.
- Membuang angin dalam perut, senggugut, penyakit kelamin.
- Mengandungi Manjakani, Kacip Fatimah, Madu, Sireh dan Skyherbs.
- 2 sudu besar dibancuh degnan secawan air biasa


** Apabila telah hamil, hentikan pengambilan semua produk di atas kecuali SUPREME DIET.



UNTUK KESUBURAN LELAKI :-

RM 59.90
SKYHERBS HONEY - RM59.90

Herba ini baru mendapat perhatian dari para pengamal ubatan herba kerana ia mempunyai kandungan bioflavonoid dan Saponin yang tinggi yang jauh lebih tinggi dari gingko biloba , ginseng , kacip fatimah ,saw palmatto dan tongkat ali.

BIOFLAVONOIDS
Bioflavonoid semulajadi ini mampu membesarkan saluran darah serta memperbaiki peredaran darah
mengurangkan kandungan kolesterol yang tidak baik LDL
mengurangkan dan mengimbangkan tahap gula dan bertindak sebagai anti pengoksida.

SAPONINS
Saponin ( Sapogenin glycoside) yang tinggi dalam buah tunjuk langit dapat membantu meningkatkan pembinaan darah
Meningkatkan penghasilan hormon lelaki
Melancarkan saluran penafasan mententeramkan otak dan memperbaiki insomnia
Menguatkan hati dan mengelakkan kesan kemabukan terhadap toksin yang dimakan.
Menghilangkan kelesuan, memtenteramkan otak dan memperbaiki insomnia.
Melambatkan proses penuaan
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2008, 02:02 AM
syikin72 syikin72 is offline
Normal Member

syikin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 189
Poster Rank: #10153
Thanked 0 Times
Active Level
Default







Reply With Quote
  #5  
Old 07-07-2008, 01:44 PM
syikin72 syikin72 is offline
Normal Member

syikin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 189
Poster Rank: #10153
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Pada mereka yang inginkan mencuba Produk PKB, Sila email / pm dan terangkan kepada saya perkara berikut. Segala email dan butir peribadi akan dirahsiakan.

emailkan kepada saya perkara berikut dan terangkan satu persatu ke syikin72@gmail.com / syikin72@yahoo.com :-

1) Masalah yang anda hadapi ~ umur, berat badan, kitaran haid, masalah senggugut
2) Berapa lama anda berkahwin
3) Adakah anda menghadapi masalah fibroid / cyst / PCOS / endometriosis
4) Adakah suami anda mengalami masalah / sperm rendah
5) Adakah anda sering menghadapi masalah keguguran
6) Adakah anda sedang menjalani rawatan kesuburan




__________________
Jom Chat : ym ~ syikin72
http://www.kedai2ekin.com~> Sukar Hamil? Prog Kehamilan Biodex~ buy & Online Consultation..
http://www.worldwellness4u.net/?id=ekinwellness ~> web autodownline utk usahawan kami!
Reply With Quote
  #6  
Old 19-09-2008, 08:03 AM
syikin72 syikin72 is offline
Normal Member

syikin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 189
Poster Rank: #10153
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Kengkadang masalah kesuburan ni juga berpunca dari suami.. yang selalu customer cite, hubby mereka mengalami masalah kurang sperm..

Antara set Program Kehamilan yg kita syorkan :-





UNTUK KESUBURAN SUAMI :-

SKYHERB HONEY : RM59.90 untuk meningkatkan sperm dan kesuburan lelaki
SUPREME DIET RM90.00 - Mengandungi lebih 20 enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan.
SUSU IGC RM98.00 - susu awal kambing dan lembu yang kaya dengan khasiat kalsium, zat dan vitamin yang diperlukan
EXPRESSO XY : RM80.00 (5 sachet) - utk menambah stamina, merangsang nafsu dan meningkatkan kesuburan
__________________
Jom Chat : ym ~ syikin72
http://www.kedai2ekin.com~> Sukar Hamil? Prog Kehamilan Biodex~ buy & Online Consultation..
http://www.worldwellness4u.net/?id=ekinwellness ~> web autodownline utk usahawan kami!
Reply With Quote
  #7  
Old 19-09-2008, 08:46 AM
syikin72 syikin72 is offline
Normal Member

syikin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 189
Poster Rank: #10153
Thanked 0 Times
Active Level
Default

__________________
Jom Chat : ym ~ syikin72
http://www.kedai2ekin.com~> Sukar Hamil? Prog Kehamilan Biodex~ buy & Online Consultation..
http://www.worldwellness4u.net/?id=ekinwellness ~> web autodownline utk usahawan kami!
Reply With Quote
  #8  
Old 19-09-2008, 08:50 AM
syikin72 syikin72 is offline
Normal Member

syikin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 189
Poster Rank: #10153
Thanked 0 Times
Active Level
Default

PROGRAM DIET BIODEX (PDB)

Rangkaian produk Program Diet Biodex dapat membantu menurunkan berat badan sehingga 3kg dalam masa 2 minggu.

Body Lift :-
1 kotak ~ RM78
2 kotak ~ RM150.00 (harga asal RM156.00)
3 kotak ~ RM220.00 (harga asal RM234.00)
4 kotak ~ RM280.00 (harga asal RM312.00)

Pilihan 1 :
1 Body Lift (Utk 15 Hari)
1 Supreme Diet ( Untuk 20 Hari):-
= RM165.00 (harga asal RM168)
+ RM30 untuk Beautea

Pilihan 2 :
2 BODY LIFT (Utk 30 Hari)
1 SUPREME DIET ( Untuk 20 Hari)
(stok sebulan)
= RM235.00 (harga asal RM246)
+ RM30 untuk Beautea

Pilihan 3 : Set Lengkap Sebulan
2 Body Lift - Rm156.00
1 Supreme Diet - Rm90.00
1 Beautea - Rm32.00
1 Slimming Gel Rm35.00
= RM300.00 (harga asal RM313)





Live Testimoni dari chatbox www.kedai2ekin.com :-


#6200 09.43: i tgh pk camne nk kuruskan badan lg. aritu i beli biodex frm u ada turun 4 kg
#6200 09.43: ingat nk sekali dgn korset ...
syikin 09.44: turun 4kg? tahniah...
#6200 09.44: tq, tq! but still a l-o-n-g way 2 go le...target 57. skrg 65
syikin 09.45: takpe.. teruskan usaha..
syikin 09.45: sambil shopping produk yg berkaitan kat sini.. hihihih



ada lagi.. nanti update ye..



__________________
Jom Chat : ym ~ syikin72
http://www.kedai2ekin.com~> Sukar Hamil? Prog Kehamilan Biodex~ buy & Online Consultation..
http://www.worldwellness4u.net/?id=ekinwellness ~> web autodownline utk usahawan kami!
Reply With Quote
  #9  
Old 19-09-2008, 09:02 AM
rafina_80 rafina_80 is offline
Super Active Member

rafina_80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 4,132
Poster Rank: #925
Thanked 45 Times
Active Level
My Mood:
Default

bio selusuh pun ada gak kan?camner penggunaannya dan berapa harga?
__________________
SETIAP KESABARAN AKAN DIGANTI DENGAN KEMENANGAN,SETIAP KEDUKAAN AKAN BERGANTI DENGAN KEBAHAGIAAN,SETIAP PERPISAHAN PASTI BERMULA DENGAN SATU PERTEMUAN, SETIAP YANG BERAKHIR AKAN BERTUKAR DENGAN SUATU PERMULAAN, SETIAP KEJADIAN TUHAN PASTI ADA HIKMAHNYA... ......... ..
Reply With Quote
  #10  
Old 19-09-2008, 09:18 AM
smartincome smartincome is offline
Super Active Member

smartincome's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,574
Poster Rank: #1539
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Fat Burning Belt kalau nak order mcm mana?

Saya area jb
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:56 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE