Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,883
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,524
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 40,012
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-03-2013, 11:12 AM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default AURAWHITE NEW PACK 900000mg 5X stemcell~RM130 only

SALE sempena Hari Ibu!!
RM120 only..free pos semenanjung..sabah sarawak add RM5..free shaker, mask n sabun slimming..

terhad sehingga isnin 10malam..selasa saya akan pos order..

sms/whatsapp: 019-6458046






Promosi Aurawhite Gluta Collagen 900 000mg 5X stem cell
NEW IMPROVEMENT!


Harga masih sama
RM130
free shaker
free mask
free sabun slimming
free poslaju (SS add RM5)



Harga akan dinaikkan pada tarikh yang akan diberitahu kelak.

grab now!!


019-6458046


LIKE US on FACEBOOK
https://www.facebook.com/pages/Naura...30710673646079


Boleh COD di Putrajaya/Equine Seri Kembangan


*sapa-sapa yang dah ambik produk ni perasan tak, dia detox jugak?hari-hari lawas jek..hehe*


TQ









KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN
*50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 minggu
* memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
* menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
* mengurangi kedutan dan garis2 halus
* mengecilkan pori2 kulit
* menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
* meningkatkan sistem imunisasi badan
* mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
* mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* mengurangi sakit radang/sendi
* mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
* sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
* membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
* mengurangi kolesterol
* menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
* meningkatkan kualiti tidur
* sesuai untuk lelaki dan wanita
Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!


Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.





TESTIMONI




my own testimoni (exclusive for warga CG) :
1. jerawat kurang naik dah..(kulit saya memang jenis bjerawat..tipu la kalo tetiba dia stop xnaik langsung kan..)
2. jerawat cepat surut..sehari je dia masak ranum..pastu kecut..kekadang xsempat masak pun..terus kecut je..
3. parut2 lama dah mula fade..
4. kalo ada tmpat2 yg kita garu2 pastu calar/luka, cepat je baik..
5. tapak tangan yg dahulunya kering n kasar cam tapak kaki dah start moist..
6. kulit muka dah tak kusam..
7. sebelum ni gusi tiap2 hari bdarah masa tido, start minum aurawhite dah xde problem tu (i'm a breastfeeding mom..kurang kalsium agaknye)

pesanan: minum air banyak ye..saya setiap hari atleast 4liter..



PENTING!!!!
Kepada pengguna yang dikasihi, berwaspadalah terhadap kewujudan produk tiruan kepada Aura White Beauty Collagen yang telah menjadi lambakan di pasaran. Sebelum membuat pembelian, pastikan jenama, rupa bentuk dan harga adalah sama dengan apa yang ditetapkan oleh pihak syarikat.
Jangan biarkan pihak yang tidak bertanggungjawab ini mengambil kesempatan di atas populariti produk-produk tersebut.
Kami menasihatkan kepada para pengguna agar tidak mudah terpedaya dengan produk Aura White murah yang anda temui di pasaran hanya atas dasar ingin berjimat dan bersorak ria membeli barangan murah, sedangkan apa yang anda beli berkemungkinan barangan tiruan.

1.Pertama, produk Aura White tulen tidak mempunyai perisa ANGGUR atau berperisa ANGGUR. Aura White hanya berperisa Lemon Berry, sama sekali jauh dari perisa Anggur.
2.Kedua, tiada bahan seperti Anggur dalam pembuatan Aura White, pastikan anda merujuk deskripsi produk.

Jadi apa keburukan produk Aura White Beauty Tiruan. Jawapannya mudah produk tiruan mempunyai pelbagai keburukan, apa yang saya boleh catatkan sebagai keburukan produk Aura White Beauty Tiruan seperti dibawah:

•Memudaratkan kesihatan
•Mempunyai kesan buruk ke atas kesihatan
•Mmpunyai kesan buruk sampingan ke atas penyakit atau kesihatan sedia ada anda
•Tidak mendapat kesan yang anda harapkan.
•Risiko penyakit.
Akhir kata, jangan kerana hanya anda mahu berjimat anda meletakkan kesihatan anda dalam risiko dengan mengambil barangan tiruan. Hanya atas alasan ingin mendapatkan produk Aura White Beauty murah anda telah terpedaya, lebih buruk kesihatan anda terjejas.

Saya jual murah? Tak ori ke?JANGAN RISAU..Aurawhite yang saya jual adalah original..stokis ambik direct dari HQ..for my customers, u all will always get the best price.. don't worry



more beauty products at http://naurashoppe.blogspot.com/
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG

Last edited by lilbee; 15-05-2013 at 02:38 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-03-2013, 09:56 PM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG

Last edited by lilbee; 03-04-2013 at 11:45 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 20-03-2013, 09:33 AM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

sapa nak cantik raya ni cuba la AURAWHITE..kalo ambik dari skarang kompom meletops uols raya ni..

jom2..harga murah..spree sempena gaji..
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG
Reply With Quote
  #4  
Old 20-03-2013, 08:36 PM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Rugi ooo tak join..harga murah ni..
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG
Reply With Quote
  #5  
Old 21-03-2013, 02:36 PM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

jom2..gaji dah nak masuk..jom join!!
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG
Reply With Quote
  #6  
Old 22-03-2013, 10:31 AM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default


jom kita berSPREE sempena gaji!!

Harga asal RM150
Harga SPREE cuma RM130 + free SHAKER + free POS

SPREE ini dibuka sehingga 27/03/2013..last order and payment adalah pada pukul 10.00am..selepas tarikh itu produk akan di pos..

sila hubungi 019-6458046 untuk pertanyaan/PM je i (opis hour only)

TQ
[/CENTER]
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG
Reply With Quote
  #7  
Old 25-03-2013, 09:11 AM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

sapa dah gaji??
jom kita berAURAWHITE!!

spree dibuka until 27hb 10am..
sila..sila..
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG
Reply With Quote
  #8  
Old 25-03-2013, 03:15 PM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default


jom kita berSPREE sempena gaji!!

Harga asal RM150
Harga SPREE cuma RM130 + free SHAKER + free POS

SPREE ini dibuka sehingga 27/03/2013..last order and payment adalah pada pukul 10.00am..selepas tarikh itu produk akan di pos..

sila hubungi 019-6458046 untuk pertanyaan/PM je i (opis hour only)

TQ
[/CENTER]
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG
Reply With Quote
  #9  
Old 25-03-2013, 11:31 PM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Sayang oo tak grab 1..tengah offer ni..
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG
Reply With Quote
  #10  
Old 26-03-2013, 08:53 AM
lilbee lilbee is offline
Super Active Member

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,798
Poster Rank: #765
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

tik tok tik tok

the clock is ticking!


jangan lepaskan peluang ini..
jom dapatkan AURAWHITE dengan harga yang murah..


promosi tamat esok pagi jam 10am..
__________________
LIKE US ON FACEBOOK
VISIT OUR BLOG
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:05 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE