Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-06-2008, 07:18 PM
keropokgotel keropokgotel is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2007
Posts: 128
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default tytn 2 dgn htc diomond

salam brro cd, nak tanya pandapat otai 2 cg di antara kedua2 itu mana yang lebih bagus dan meluas penggunaannya.Sya tgh bfkir ni nak beli yng mana satu ni.. harga tu no 2
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-06-2008, 07:27 PM
His777ham His777ham is offline
Active Member

His777ham's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,140
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau nak murah..amek htc tytn II..tapi dia ade masalah graphic..takde driver utk video kad dia..so masalh pada graphic..

Yang Diamond tu ok tapi kalau ko sabar tunggu yg baru skit HTC Touch Pro..versi terbaru diamond..camera dia ade flash..

Yang Diamond x de flash.. spec lain hampir sama ngan TYTN II...cuma yg diamond/Touch Pro nie ..vido kad dia dah ade driver so better graphic..pastu pakai windows 6.1 berbanding 6.0 kat tytn II.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-07-2008, 10:53 AM
hidzam hidzam is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 227
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kena ikut kegunaan ler, setiap model ada pro & kontra, kenapa nak beli ? nak guna buat apa ?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump