Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-03-2013, 08:38 PM
abangbeca abangbeca is offline
Super Active

abangbeca's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2009
Location: aTaS BeCa.....
Posts: 8,678
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Tabung Perajurit Lahad Datu -CG Version [No Akaun Dah Updated]

Salam semua

Bersempena dgn tragedi yg berlaku di Lahad Datu..kebanyakkan dr kita dah tau ada anggota kgselamatan yg telah terkorban....dengan ikhlas hati aku dengan ini ingin mewakili pihak rakan2 di CG ingin memohon derma ikhlas dr semua warga Malaysia x kisah politik sebelah mana, walaupun sumbangan sedikit moga2 dpt membantu anak2 arwah di masa hadapan...mungkin kita tidak dpt berperang bersama tp pd masa yg sama kita blh membantu mangsa2 yang terlibat....

Tolong ambik perhatian...derma kilat akan bermula hanya pd Isnin ni sbb aku akan buka satu acc di Maybank dan Cimb...klu guna saving acc aku mmg kena blok nnti....mcm mana kes yg aku buat derma kilat utk arwah seorg tentera maut yg dilanggar bas di Setiawangsa last year....

Mgkn ada gambar2 arwah yg lain tiada...tp mgkn akan diupdate dr semasa ke semasa


Bank : Maybank
Account Number : 564128621695
Account Name : Ilham Aish Trading

Sila masukkan email ini dlm transaksi [email protected]



OPS SULU- 3 ANGGOTA KOMANDO 69 TERKORBAN DIPERCAYAI TERKENA TEMBAKAN PENEMBAK TEPAT (SNIPER) TENTERA SULU..

1.Insp 17992 Zulkifli B. Mamat
2.Kpl 113088 Sabarudin B. Daud

Kesemua skuad 69 komando.


Sama2 kita sedekahkan al fatihah pd mangsa pertempuran di Lahad Datu
http://www.youtube.com/watch?v=CHr49Hj8Fio

Quote:
Originally Posted by Luqmanul Hakim View Post
SMS, Gambar Terakhir Allahyarham Inspektor Zulkifli Mamat



Gambar di atas adalah antara petikan SMS di antara Allahyarham Inspektor Zulkifli Mamat dan rakan seperjuangannya.

Ia jelas menunjukkan arwah begitu bersemangat untuk berjuang dalam misi tersebut.

Di bawah ini adalah dikatakan gambar terakhir Allahyarham.




Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat.

Jasa dan pengorbanannya kepada negara tidak ada galang gantinya!

Al-Fatihah.










Quote:
Originally Posted by mzak View Post


Ibu dan isteri allahyarham dipertemukan dengan jenazah.




Quote:
Originally Posted by mustopa_a View Post


Allahyarham Sarjan Sabaruddin Daud bersama Keluarga...
Al-Fatihah
Attached Images
File Type: jpeg IMG-20130301-WA0033.jpeg (309.0 KB, 699 views)
File Type: jpg IMG-20130301-WA0014.jpg (25.0 KB, 686 views)

Last edited by abangbeca; 07-03-2013 at 09:09 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-03-2013, 08:41 PM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,319
Thanks (Received): 4841
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Parking dulu sambil menunggu Tuan Masta abangbeca updatekan no akaun, mari rakan˛ dan Masta˛ CG, kita menderma...

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2013, 08:42 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,207
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

park dulu. dah ada no akaun kasi update
Reply With Quote
  #4  
Old 01-03-2013, 08:43 PM
abangbeca abangbeca is offline
Super Active

abangbeca's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2009
Location: aTaS BeCa.....
Posts: 8,678
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Luqmanul Hakim View Post
Parking dulu sambil menunggu Tuan Masta abangbeca updatekan no akaun, mari rakan˛ dan Masta˛ CG, kita menderma...

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
Insyaallah bro...isnin tghari kawe update no acc...
Reply With Quote
  #5  
Old 01-03-2013, 08:44 PM
abangbeca abangbeca is offline
Super Active

abangbeca's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2009
Location: aTaS BeCa.....
Posts: 8,678
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
park dulu. dah ada no akaun kasi update
Beres bos.....sambil2 tu blh sedekahkan al fatihah dan baca yaasin sikit mlm nih
Reply With Quote
  #6  
Old 01-03-2013, 08:47 PM
Hitman™ Hitman™ is offline
Legendary Member

Hitman™'s Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2010
Posts: 12,291
Thanks (Received): 157
Likes (Received): 2
Blog Entries: 11
Active Level
Default

yang lagi 2 orang anggota VAT69 tue ada info tak?
__________________
>>> Services Membeli Original Games Dari Steam <<<

"Those who believe, no explanation is necessary - Those who do not, no explanation is possible"
Reply With Quote
  #7  
Old 01-03-2013, 08:49 PM
abangbeca abangbeca is offline
Super Active

abangbeca's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2009
Location: aTaS BeCa.....
Posts: 8,678
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Hitman™ View Post
yang lagi 2 orang anggota VAT69 tue ada info tak?
Tgh carik bro...klu ada blh tepek sini nnti aku update kt dpn
Reply With Quote
  #8  
Old 01-03-2013, 08:50 PM
mrfs1978 mrfs1978 is offline
Super Active

mrfs1978's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2006
Posts: 5,821
Thanks (Received): 103
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

amat dialu-alukan cg buat tabung khas untuk keluarga VAT69 yang terkorban....
Reply With Quote
  #9  
Old 01-03-2013, 08:52 PM
seanbuas seanbuas is offline
Regular

seanbuas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 248
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

parkking gak
__________________
Dekoder IPM HD PRO 2 Layan Channel Dari Thai,M'sia,Myanmar Dan Laos.Direct Dari Satellite Tak Perlu Internet Dan Bayar Bil Bulan2.140++ Channel terbaik woo....
Whatsapp/Call 014-8313211 (Syed)
Reply With Quote
  #10  
Old 01-03-2013, 08:52 PM
astrowan astrowan is offline
CG Top Poster Club

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 22,310
Thanks (Received): 248
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

mati syahid ni .. mempertahankan negara....


kena bantu...
__________________
:)paid
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold