Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Religious Talk

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-06-2008, 05:32 PM
steveorlando79 steveorlando79 is offline
Active Plus

steveorlando79's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,880
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
Default Salasilah Rasulullah S.A.W. (anak cucu hingga sekarang)

Assalamualaikum wbt.

Saya cuba untuk menarik minat saudara-saudari untuk mengisi thread ini dgn info salasilah rasulullah SAW.

Salasilah yg saya maksudkan khusus untuk keturunan selepas baginda SAW sahaja. Tujuannya supaya kita kenal keturunan baginda SAW dalam dunia moden ni..............terima kasih kepada yg sudi............ wassalam.

(kalau ada carta ker apa ker boleh gak attach kat sini, kalau dlm tulisan jawi/arab pulak tlg translatekan yer..........)

*** jika ada salasilah yg samar-samar atau "kategori lost in space" sila buat nota kaki..........TQ.
__________________
Mangan Nya' Mangan Asal Kurung-Kurung

Last edited by steveorlando79; 27-06-2008 at 10:04 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-06-2008, 05:44 PM
notrexdame notrexdame is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 81,896
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 2
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

wat asignment ke?
__________________
[URL="bit.ly/promositfs"][LEFT][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]SELL TOP [COLOR="Blue"]BUY BOTTOM[/COLOR] [COLOR="green"]MACAM SNIPER![/COLOR][/SIZE]
[SIZE="4"][COLOR="Purple"]PROFIT [U][COLOR="Red"]502 PIPS[/COLOR][/U] DALAM SATU TRADE
[COLOR="Magenta"]BANYAK SCREEN SHOT & TESTIMONIAL MEMUKAU
[URL="http://facebook.com/teknikforexsebenar"][SIZE="5"][COLOR="Black"]FACEBOOK [COLOR="Orange"]101k+ "LIKE"[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=295980"]Official CG Thread KLIK SINI[/URL][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]
[URL="bit.ly/promositfs"][SIGPIC][/SIGPIC][/URL][/LEFT]
Reply With Quote
  #3  
Old 22-06-2008, 05:54 PM
steveorlando79 steveorlando79 is offline
Active Plus

steveorlando79's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,880
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by notrexdame View Post
wat asignment ke?
ada buat kajian sikit, ala kerja persendirian takde gaji pon... cuma kat kampong aku ni ada ngaku keturunan rasulullah SAW..... so aku nak buat perbandingan sikit
__________________
Mangan Nya' Mangan Asal Kurung-Kurung
Reply With Quote
  #4  
Old 22-06-2008, 07:36 PM
badawidollah badawidollah is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,876
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

keturunan sayidina Ali kot
Reply With Quote
  #5  
Old 22-06-2008, 08:02 PM
kemolok kemolok is offline
Super Active

kemolok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Location: N9
Posts: 6,123
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

keturunan dari saidina hussein dan sidina hassan...
baru aritu ada keturunan rasulullah pegi ke rembau..
kalau nak tahu kontact la yayasan sofa kat rembau tu.. takpun konteks ustad fuad kamaluddin ahli ftwa kerajaan n9..dia berguru dengan al-marhum alawi maliki salah seorang keturunan rasulullah
Reply With Quote
  #6  
Old 22-06-2008, 08:36 PM
badawidollah badawidollah is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,876
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

keturunan ali atau ke keturunan Rasulullah?
Reply With Quote
  #7  
Old 22-06-2008, 08:40 PM
kemolok kemolok is offline
Super Active

kemolok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Location: N9
Posts: 6,123
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Keturunan Rasulullah Saw Dikira Dari Fatimah Dan Ali Iaitu Saidina Hussein Dan Saidina Hassan...
Reply With Quote
  #8  
Old 22-06-2008, 08:53 PM
ali.kimia007 ali.kimia007 is offline
Active Member

ali.kimia007's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,305
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ketrunan RASULULLAH yg betul ade salasilah dari sekarang hingga ke rasulullah...tapi yg mengaku pun banyak gak,,,ape lagi india yg lahir malam jumaat,, ramai yg palsu,,bukan semua ye, jgn silapp paham..
Reply With Quote
  #9  
Old 22-06-2008, 10:33 PM
badawidollah badawidollah is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,876
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

keturunan abi thalib la
paman Baginda

Silsilah Rasulullah dah habis dah
last pada anak perempuan Baginda
Reply With Quote
  #10  
Old 22-06-2008, 10:39 PM
ali.kimia007 ali.kimia007 is offline
Active Member

ali.kimia007's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,305
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
keturunan abi thalib la
paman Baginda

Silsilah Rasulullah dah habis dah
last pada anak perempuan Baginda
betol ke ni ....?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump