Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-02-2013, 12:43 PM
amirul_perak amirul_perak is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M)

nak tanya kedai mana boleh pakai baucer ni untuk beli gadjet2 or others selain buku..
kalau di kedai popular semakin straight x boleh nak pakai beli gadjet2....
kedai popular hanya limit utk stationary-20% dan buku-80%..
any ideas?????
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-02-2013, 12:45 PM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 28,011
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 27
Active Level
My Mood:
Default

nama pon baucer buku
ritu g popular borong buku dan alat tulis je
Reply With Quote
  #3  
Old 17-02-2013, 12:46 PM
hil.my hil.my is offline
Active Plus

hil.my's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,936
Thanks (Received): 154
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

kat popular dorang siap notis lagi.. ARAHAN DARI KEMENTERIAN, BAUCER BUKU HANYA SAH UNTUK BARANG KEPERLUAN ALATULIS DAN BUKU SAHAJA..
Reply With Quote
  #4  
Old 17-02-2013, 12:50 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,970
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amirul_perak View Post
nak tanya kedai mana boleh pakai baucer ni untuk beli gadjet2 or others selain buku..
kalau di kedai popular semakin straight x boleh nak pakai beli gadjet2....
kedai popular hanya limit utk stationary-20% dan buku-80%..
any ideas?????
betul ke ni? Pernah guna baucer buku dlu, tp lansung tak beli buku. beli stationary je
Reply With Quote
  #5  
Old 17-02-2013, 12:55 PM
iilan03 iilan03 is offline
Active Member

iilan03's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Location: ada diatas bumi ALLAH S.W.T
Posts: 1,284
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ntah,aku tak penah dpt...besa la ngaji tak pndai....
__________________
Adakah anda pencari batu2 yg unik dan mistik? Barang2 mistik? PM sy jika anda berminat... :)
Reply With Quote
  #6  
Old 17-02-2013, 12:56 PM
9_9 9_9 is offline
Active Plus

9_9's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Nov 2012
Posts: 3,079
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 5
Blog Entries: 1
Active Level
Default

koo nk beli gadjet tu wat apa??????
Reply With Quote
  #7  
Old 17-02-2013, 06:09 PM
onlinetrader onlinetrader is offline
Super Active

onlinetrader's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Jan 2010
Posts: 5,898
Thanks (Received): 180
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amirul_perak View Post
nak tanya kedai mana boleh pakai baucer ni untuk beli gadjet2 or others selain buku..
kalau di kedai popular semakin straight x boleh nak pakai beli gadjet2....
kedai popular hanya limit utk stationary-20% dan buku-80%..
any ideas?????
dengan supplier camera aku ble guna Baucer buku nie
tapi ada 10% servis charge dari nilai baucer
utk beli camera sahaja..
Reply With Quote
  #8  
Old 17-02-2013, 06:21 PM
fauzizul fauzizul is offline
Legendary Member

fauzizul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 11,777
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

beli buku jelah tt
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 17-02-2013, 06:23 PM
kopiais kopiais is offline
Active Member

kopiais's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 2,008
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 1
Active Level
Default

ari tu member aku pakai baucer buku ni beli hard disk..entahla beli kat kedai mana
Reply With Quote
  #10  
Old 17-02-2013, 06:24 PM
ecram_93 ecram_93 is offline
Active Member

ecram_93's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,010
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kopiais View Post
ari tu member aku pakai baucer buku ni beli hard disk..entahla beli kat kedai mana
cuba roger roger kedai mana ..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump