Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Adakah thread ini banyak membantu anda?
ya,sangat-sangat membantu 51 80.95%
tidak,tidak membantu langsung 12 19.05%
Voters: 63. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 15-02-2013, 07:27 PM
ELWIN ELWIN is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2013
Location: KUANTAN
Posts: 600
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Terima kasih cokelat karma,xelah tbaik pun tp na kongsi maklumat,ubuka kpd sesiap je
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 15-02-2013, 07:33 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,733
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 44
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

tok punyai android lama model yang mula-mula sekali... masalahnya setiap kali masuk Carigold hang main youtube hang...jenis android flytouch3 10 inc.. kalau tok nak upgrade berapa TT letak rege...
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 15-02-2013, 07:34 PM
meijin meijin is offline
Legendary Member

meijin's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2008
Location: metaʇɹɐpǝɹ4
Posts: 11,656
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jinlapar View Post
sedikit kemusykilan ,kenapa dr gero tk ciptakan dirinya sebagai android terhebat..macam super android 17 ke..goku pun hampir kalah
sebab android 17 cun..kurin pn jatuh cinta..
__________________
INSTAFOREX AFFiliate code = DPRZ
[WTS] New & Original Authentic ⛛⛛⛛
|Sugarcane| |Momotaro| |LEVI's| |Replay|
Reply With Quote
  #14  
Old 15-02-2013, 07:50 PM
ELWIN ELWIN is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2013
Location: KUANTAN
Posts: 600
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Smile

Quote:
Originally Posted by tokputih View Post
tok punyai android lama model yang mula-mula sekali... masalahnya setiap kali masuk Carigold hang main youtube hang...jenis android flytouch3 10 inc.. kalau tok nak upgrade berapa TT letak rege...

tok..bukankah flytouch 3 menggunakan sistem android 2.3 gingerbread?
ini berlaku berkemungkinan apabila tok bnyk letak app didalam internal memori tab flytouch tu..jadi kondisi untuk system membuka ruang untuk membuka program youtube jadi tergendala ini yg menyebabkan hang dsb..

sy boleh buat dengan customkan base programme didalam flytouch3 tok tu..tentang harga tok pm saya..
Reply With Quote
  #15  
Old 15-02-2013, 07:57 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,733
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 44
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ELWIN View Post
tok..bukankah flytouch 3 menggunakan sistem android 2.3 gingerbread?
ini berlaku berkemungkinan apabila tok bnyk letak app didalam internal memori tab flytouch tu..jadi kondisi untuk system membuka ruang untuk membuka program youtube jadi tergendala ini yg menyebabkan hang dsb..

sy boleh buat dengan customkan base programme didalam flytouch3 tok tu..tentang harga tok pm saya..
tuler.. pakai sekejap jer terus simpan dalam kotak.. asyik hang jer memanjang... persoalannya tok dok melaka bagaimana tt nak customkan andriod tok ni... kalau boleh jadikan dia superb lagi baik.. reger tu manaler tok tahu.. TT pmler..
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 15-02-2013, 07:57 PM
mannddk3rd mannddk3rd is offline
Regular

mannddk3rd's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 498
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tt.. boleh ker motorola milestone xt720 di rootkan.. model ni model lama.. banyak kedai yg dah tanya semua kata tak boleh buat
Reply With Quote
  #17  
Old 15-02-2013, 07:59 PM
ELWIN ELWIN is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2013
Location: KUANTAN
Posts: 600
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

motorola tu guna platform adroid ke?..android os version mana?
1.0,1.5,2.1,2.2,2.3,3.0,?
Reply With Quote
  #18  
Old 15-02-2013, 08:10 PM
kebabom kebabom is offline
Super Active

kebabom's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,413
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

cpt pnas dan slalu hang.....tu la yg blaku pd htc aku....
Reply With Quote
  #19  
Old 15-02-2013, 08:16 PM
ELWIN ELWIN is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2013
Location: KUANTAN
Posts: 600
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

htc jadi cepat panas sebab ada apps yg dibuka dan masa yg sama kita run program lain..bila panas processor yang ada dalam tuh xdpt bekerja dengan baik yg menyebabkan ianya hang,atau stop working or not function

jadi soution terbaik dengan meringankan internal memori dalaman htc anda,pindahkan apps ke dalam memorycard/sdcard(external ye),selalu wipe cache dalam android anda
Reply With Quote
  #20  
Old 15-02-2013, 08:19 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,733
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 44
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

pm dah trima.. harap android lama tok dapat bernapas semula.. kalau dapat upgrade ke latest os pun bagus...
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump