Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,311
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,898
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,312
More...
  #1  
Old 03-02-2013, 05:07 AM
LelakiGagah LelakiGagah is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 68
Poster Rank: #16809
Blog Entries: 1
Thanked 9 Times
Active Level
Default Tongkat Ajimat | Rahsia Keperawanan Wanita | Penjagaan Faraj


Tongkat Ajimat Madura

Sempitkan Faraj | Ketatkan Faraj | Vagina Sempit | Vagina Ketat | Cara Ketatkan Faraj Yang Longgar | Tongkat Ajimat Madura Asli Indonesia | Pengedar Tongkat Ajimat Madura Original Di Malaysia | Teknik Mengetatkan Faraj Tanpa Risiko

Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.
Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

TONGKAT AJIMAT MADURA

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan “Tongkat Ajimat Madura”. Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.



”TONGKAT AJIMAT MADURA” (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

Cara memakainya:

1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh… dan lihatlahh…hasilnyaa…Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli…..lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah…dan percayalahhh!!!!!


PERINGATAN : “WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”. ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI… BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI….




TESTIMONI
Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA

Dari : Puan Faridah (Bukan nama sebenar)
Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks…

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan…dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least…tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit…so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj…lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit…bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan…rasa kering dan ketat sungguh ketara…
mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse… Terkenang saya masa malam pertama…mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 …suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang…maaf sensor sikit…masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks…dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya…
seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus …..melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi…saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak… selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2… hanya sekadar melepaskan tanggungjawab… dan melampias nafsu jerk…

thanks TONGKAT AJIMAT MADURA…saya akan rekemen pada kawan2…kalau Lisa nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la…tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact lisa. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha hasekian komen ikhlas dari saya ….
Testimoni Terbaru
TONGKAT AJIMAT MADURA

“saya dah pakai tongkat tu semalam…..kejap je..lam 2 minit gitulah..nak buang tu kan main ketat tu....pah tu bila bersama ngan en somi tu memang fullamak..tak tau nak citer la....somi siap tanya lagi…pakai apa, makan apa sampai ketat cam ni nih….ishh ishh tu baru sekali pakai tu… lambatnye malam nih…...”

“Salam..nak kasik testi ni..(mek comey bukan nama sebenar..muakakak )
Memang BEST la tongkat ajimat nih!
Memang betul2 ajimat!! Huahuahua
Bab keputihan..skali 2 pakai dah stop!!
Magic tul!! Pakai pantiliers pun kering je..kalau tak dulu..kejap2 kene tuka!! Huhuhu..lagi 1 bab hubungan suami isteri ni..huhuhu lama tak dengar suami mengerang cakap “Sedaapnyer!!!” Wawawawa kiranya 2 dalam 1 ni!! Segala khasiat dapat..best! best!”


Hubungi Pengedar Kami sekarang:012-9321373 (zan)
Emailkan Pertanyaan Anda: lelakigagah87@gmail.com

klik Website Rasmi Tongkat Ajimat Madura:
www.lelakigagah.com/tongkat-madura


TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM39.90 ke Akaun :

Nama : Saiful Ehzan B. Hussin
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 155108718397

Nama : Saiful Ehzan B. Hussin
Nama Bank : CIMB
Acc No : 05140099050521

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0129321373 (ZAN)
Berikan butiran lengkap berikut :
Nama anda,Alamat Anda,Bank In,Jumlah Transaksi,Masa transaksi,Tarikh transaksi
Kod Produk : AJIMAT
__________________
follow Kami Di Blog:
>> Rahsia Malam Jumaat Anda <<

Web Portal Kami:
>> Produk Intim Suami Isteri <<

Last edited by LelakiGagah; 03-02-2013 at 05:56 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-02-2013, 11:27 AM
LelakiGagah LelakiGagah is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 68
Poster Rank: #16809
Blog Entries: 1
Thanked 9 Times
Active Level
Default Perfume Mystique Swiss | Wangian Penggoda Lelaki | Lebih Perhatian Dan Jelingan


Eratkan Hubungan Anda Dengan Wangian
Mystique adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda!

Mahukah Anda :-
* Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda
* Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda
* Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda
* Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat
* Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan
* Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman

Mystique Swiss Copulins adalah hormon jenis semburan yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. Mystique Swiss Copulins adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. Pengguna-pengguna Mystique Swiss COpulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.



Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor :-
* Kes Penceraian Yang Semakin Ketara
* Kedinginan Seks Suami-Isteri
* Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif
*Keharmonian Rumahtangga

Jadi dengan menggunakan Mystique Swiss Copulins ini :-
* Bos Akan Lebih Sukakan Anda.
* Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka.
* Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda.
* Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.

Aturcara Penggunaan.
Sembur Pada Baju atau Pada Kulit dalam jarak Satu Kaki. Kesan Hormon Mystique Swiss Copulins akan bertahan selama enam jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.

Kenapa Anda Perlu Gunakan Mystique Swiss :-

* Lebih renungan, jelingan dan tenungan ghairah dari lelaki
* Tingkatkan temujanji dan keluar bersama lelaki idaman
* Meningkatkan Daya Tarikan Seksual anda
* Merapatkan hubungan yang sedia ada
* Anda akan diselubungi aura positif yang menawan
* Interaksi yang lebih Ceria dari Lelaki
* Orang akan respek dengan anda
* Anda akan jadi tumpuan utama rakan sekerja
* Meningkatkan daya keibuan, keayuan seorang gadis.

Gunakan Kuasa Hormon Berteknologi Swiss Ini, Anda Pasti Teruja!
Bagaimana untuk membuat pasangan anda bahagia dengan Pherolins Copulins?
Satu-satunya perkara yang paling penting adalah peranan Copulins untuk membuat pasangan anda merasa bahagia. Para pengkaji percayakannya, ini adalah kerana Alam Semulajadi memudahkannya

Bagaimana ia berfungsi?
Setiap manusia dan juga haiwan mempunyai sixth sense organ iaitu Vomeronasal atau VNO. Ianya telah di temui oleh saintis sejak 1703 dan tidak mengetahui akan fungsinya, tetapi 25 tahun terakhir ini ahli sains telah menemui bahawa VNO peka terhadap kehadiran pheromone. Anda boleh membuat research sendiri tentang pheromone dan juga VNO di internet dan akan menemui berbagai maklumat tentangnya.

Pheromones tidak boleh dihidu baunya oleh hidung, pheromone hanya dapat dikesan dan diterjemah oleh veromenasal organ – VNO (organ yang terdapat pada pangkal hidung). Kajian menunjukan bahawa ia berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Kesan-kesan pheromone boleh anda rasakan pada waktu-waktu tertentu. Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih dan bertembung secara tidak sengaja. Jika anak anda rindukan anda, berikan sahaja pakaian yang anda pakai kepadanya, rindunya pasti terubat! Tahukah anda, haiwan peliharaan mengenali anda bukan melalui rupa paras, tetapi melalui bau!






TEMPAH SEKARANG !! Rm69.90 sahaja

Ada soalan? Call 012-9321373 (zan) atau emel kami
lelakigagah87@gmail.com

layari website kami sekarang
www.lelakigagah.com/mystique/

CARA BELI?
CONTOH MEMBUAT TEMPAHAN
Ikuti 3 Langkah Mudah Berikut;

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
Cimb Clicks / Cimb Atm Cash Deposit .

1. Bankin rm69.90 Bayaran ke Akaun :-
Nama : Saiful Ehzan B. Hussin
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 155108718397
@
Nama : Saiful Ehzan B. Hussin
Nama Bank : CIMB BANK
Acc No : 05140099050521

2. Simpan bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0129321373 (zan)
Berikan butiran lengkap berikut :
Nama anda, Alamat Anda, Bank In, Jumlah Transaksi, Masa transaksi ,Tarikh transaksi

Note: Pembukusan dan penghantaran adalah rahsia, untuk menjamin privacy pelanggan, postage tambah rm6 untuk semenanjung rm10 sabah/sarawak
__________________
follow Kami Di Blog:
>> Rahsia Malam Jumaat Anda <<

Web Portal Kami:
>> Produk Intim Suami Isteri <<
Reply With Quote
  #3  
Old 11-02-2013, 03:58 PM
LelakiGagah LelakiGagah is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 68
Poster Rank: #16809
Blog Entries: 1
Thanked 9 Times
Active Level
Default Herba Thanyaporn Dari Thailand, Herba Popular Memontokkan Semula Payudara



Herba Thanyaporn


Payu dara setiap wanita telah ditetapkan saiznya yang telah ditentukan mengikut penentuan genetik, tetapi kebanyakan daripada kita kehilangan potensi mendapatkan payudara yang sewajarnya semasa remaja. Beberapa faktor boleh memberikan kesan terhadap tahap hormon semasa payudara sedang membesar. Ini termasuk pemakanan yang tidak betul, vitamin atau garam galian yang tidak mencukupi, menghadapi tekanan dan terlalu banyak ataupun terlalu kurang melakukan senaman. Terdapat kemungkinan yang amat besar yang payudara anda tidak berpeluang untuk membesar kepada saiz yang sepatutnya.

Penyelidikan saintifik telah mendapati payudara orang dewasa boleh distimulasikan secara khas untuk menghidupkan semula pertumbuhan tisu payudara yang baru, Sama seperti hormon wanita yang boleh naik/turun yang menyebabkan payudara menjadi besar semasa mengandung dan semasa kitaran haid, menambahkan tahap hormon ini pada sebarang masa boleh merangsang perkembangan payudara.Berita yang paling baik sekali ialah anda boleh lakukannya secara semulajadi! Kajian-kajian terbaru dalam sains botanik telah membuka jalan kepada perkembangan yang besar dalam bidang ini. Sekarang anda boleh mendapatkan payudara yang tegang, besar dan montok dengan cara yang mudah dan selamat, tanpa perlu berhadapan dengan risiko dan kos tinggi menggunakan dadah atau pembedahan.


Pasti Anda Akan Jadi Lebih Menawan
Thanyapon Plus adalah herba semulajadi yang tinggi khasiatnya. Hanya terdapat di negara Thailand sahaja, tidak hairanlah bapuk-bapuk Thailand terkenal di serata dunia dengan kecantikannya. Kalau lelaki boleh berubah menjadi wanita, inikan pula anda yang memang semulajadi wanita, ia akan menjadi sangat mudah.

Thanyaporn Plus mempunyai herba yang digelar sebagai Puririe Murifica, terkenal dalam meningkatkan hormon estrogen semulajadi wanita. Sekiranya diamalkan, kulit akan menjadi cerah, gebu, anjal dan payudara anda akan membesar. Bahagian tubuh badan menggeleber akan dipadatkan, perawan anda dapat dikembalikan, tidak hairan “sejata wanita Thai” mampu menambat ramai lelaki-lelaki Eropah.

Thanyaporn Plus sediaan herba semulajadi yang berkesan, punyai sijil FDA, digunakan untuk, awet muda, hilangkan kedutan, membesarkan payudara, menganjalkan tubuh badan, kembalikan keperawanan, serta kesihatan tubuh badan secara menyeluruh. Berkesan dalam masa yang singkat iaitu 2-4 minggu; Keberkesanannya dijamin dan terbukti.

Mengapa Thanyaporn Plus Breast Capsule dan bukannya yang lai
n?:
* Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
* Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
* Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
* Kualiti yang tinggi.
* Kulit kapsul Thanyaporn Plus diperbuat daripada beras pulut .
* Thanyaporn Plus adalah 100% herba

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
* Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Membantu menggelapkan rambut beruban dan
* menggalakkkan pertumbuhan rambut
* Menambah tenaga dan kecergasan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’


Kandungan:

Satu botol mengandungi 60 biji kapsul
(1 kapsul untuk 1 hari)
*Makan Sebiji kapsul, selepas sarapan pagi.
Setiap Satu Kapsul ini mengandungi;
(150 mg Pueraria Mirifica)
* Sebiji kapsul sudah mencukupi.

Kini ia menjadi lebih mudah dengan bantuan herba semulajadi, dapatkan bentuk badan yang menggiurkan.Kebanyakan pelanggan kami dapat merasai keanjalan secepat 14 hari sahaja, dan pembesaran payudara dapat dirasai paling lewat dalam 60 hari sahaja. Selain itu khasiat Thanyaporn Plus ialah, meningkatkan daya seks, memberikan anda tenaga, mengembalikan keperawanan, menjadikan anda awet muda. Thanyaporn adalah
herba yang sangat berkesan dan selamat dan ia diiktiraf oleh FDA.
Tempah THANYAPORN PLUS Online

KUKU
- mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT
- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat


BADAN
- melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

RAHIM DAN VAGINA
- mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda
wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan
suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

PAYUDARA DAN PUNGGUNG
- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
-memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
-membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
-menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

KESIHATAN
- menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh
- menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

CARA PENGAMBILAN HERBA THANYAPORN INI

Pertama 1: Ambil 1 biji selepas sarapan pagi. Jika terlupa anda boleh ambil pada waktu tengahari atau mana-mana waktu.Pastikan perut sudah beralas.
Kedua 2: Semasa mengamalkan thanyaporn,hendaklah mengambil makan dan minuman yang lebih kalsium seperti susu,keju,bayam dan lain-lain lagi.
Ketiga 3: Amalkan tanpa ragu sehingga 2 bulan keatas.Insyallah anda akan dapat perubahan yang diinginkan.
Bolehkah ambil semasa period? Jawapannya : Boleh




Website Rasmi Kami:
>> www.lelakigagah.com/thanyaporn <<

Hubungi Wakil Pengedar Kami
Tel: 012-9321373
email: lelakigagah87@gmail.com


CARA MEMBUAT TEMPAHAN IKUT (3) LANGKAH MUDAH

PERTAMA#1
Masukkan duit RM130.00 ke akaun Maybank atau CIMB

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online/Cimb Clicks
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin
5. Cheque Deposit MachineBankin RM130.00 ke Akaun :

Nama : Saiful Ehzan Hussin
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 155108718397
@
Nama : Saiful Ehzan Hussin
Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 05140099050521

kEDUA #2
Simpan segala butir-butir, resit (bukti) transaksi.

KETIGA #3
Berikan kami butir-butir ANDA yang penting melalui:
Sms / Call : 012-9321373

Berikan butiran lengkap berikut :
1. Nama Anda
2. Alamat Anda
3. Waktu Bankin
4. Tarikh Bankin
5. Jumlah Bankin
6. Kod Produk (HB)

Contoh :

-Tarmizi Ishak.
-lot 1768 ampang hilirt 68200,
Bandar Baru ampang Selangor,
-Maybank,
-RM130.00
-11.00AM
-11.01.2012
-HB

Note: pembukusan Dan penghantaran adalah DIRAHSIAKAN, untuk menjamin privacy pelanggan

__________________
follow Kami Di Blog:
>> Rahsia Malam Jumaat Anda <<

Web Portal Kami:
>> Produk Intim Suami Isteri <<
Reply With Quote
  #4  
Old 11-02-2013, 05:00 PM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default


Harga: RM279.95



Shot at 2012-07-03



Ketahui Rahsia Yang Diiktiraf Oleh Pakar Kesihatan dan Kajian Sainstifik Yang Mampu…

Memberikan Anda Zakar Yang Panjang, Besar dan Lebih Keras Semasa Tegang.
Menambah Stamina Seks Anda.
Lebih Power dan Kepuasan Yang Hebat!
Sedekad yang lalu, pengasas kami mencari ramuan hebat dalam membantu lelaki mencapai kepuasan seksual. Kini kami telah berjaya menghasilkan satu formula yang mampu membantu para lelaki menambah saiz zakar mereka sekaligus membantu mereka mencapai kepuasan dalam hubungan seks bersama pasangan mereka. Kami memperkenalkan Vigrx Plus, Pill Khusus Lelaki No 1 Di USA.

Panel Pengamal Perubatan Vigrx Plus



“Through my thorough research, I can say conclusively that VigRX Plus™ pills can aid in erection size, offering harder longer lasting erections, and improve sexual stamina.”



“As a practicing doctor, I would definitely recommend VigRX (Plus) to anyone looking to improve their sexual performance without the use of prescription medication .”



“As a doctor I am very critical of many of the natural sexual enhancement products available today but I would wholeheartedly recommend VigRX Plus to any man that is looking to improve your sexual performance and erection quality.”

Khasiat Vigrx Plus

Kajian Klinikal Terhadap Vigrx Plus Mampu:-

Meningkatkan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhannya
Menambah saiz ketegangan zakar dari segi kepanjangan dan kelebaran.
Menguatkan zakar
Membantu pengaliran darah dizakar.
Menambah hormon kelakian
Menambah stamina lelaki
Bagaimana Vigrx Plus Berfungsi?

Zakar lelaki mempunyai 2 silinder yang dipanggil Corpora Cavernosa yang mana bila anda terangsang, silinder ini akan mengembang dan dipenuhi darah yang mana akan membuatkan zakar anda ereksi a.k.a tegang.

Kapasiti Corpora Cavernosa mengembang dan disi darah adalah limit tahap ketegangan dan saiz zakar anda dan fungsi ini akan berkurangan berkadar dengan usia anda. Ini sebabnya semakin berusia anda, semakin kurang tegang zakar anda.

Kajian klinikal pakar kesihatan kami telah menemui yang tisu zakar di Corpora Cavernosa boleh dinaikkan keupayaannya dan berfungsi dengan lebih efektif bila diberikan nutrien yang bersesuaian.

Dengan kajian ini, kami menghasilkan Vigrx Plus, pill yang mengandungi 100% herba yang berkualiti tinggi dan baik untuk kesihatan zakar lelaki.

Baru-baru ini kami menambah satu bahan istimewa, Bioperene yang terbukti secara klinikal di USA, mampu menambah kadar penyerapan nutrien yang ada dalam Vigrx Plus terus kedalam zakar anda.

Kandungan Vigrx Plus

Bioperine

Terbukti secara klinikal mampu membantu tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik. Dalam bahasa mudah, Bioperine membantu suplemen lebih berkesan.

Damiana

Telah digunakan secara meluas oleh mayarakat Amerika Tengah dan Amerika Selatan sejak zaman Mayans sebagai pengalak seksual lelaki. Damiana terbukti mampu menambah stamina seksual, menguatkan ereksi dan memperbaiki orgasme lelaki.

Tribulus Terrestris - Di Eropah, tanaman yang juga dikenal dengan nama ”Puncture Vine” atau Caltrop ini telah digunakan sebagai herba stimulan untuk meningkatkan libido (kemampuan seksual) lelaki dan wanita sejak berabad-abad yang lalu. Selain itu, tanaman ini juga digunakan dalam perubatan hati, ginjal, serta penyakit saluran pencernaan. Tribulus dapat membantu masalah seksual kerana memiliki komponen yang disebut protodioscin. Zat ini akan diubah menjadi hormon dehidroepiandosteron atau DHEA, yang merupakan stimulan untuk penghasilan hormon testosteron dan estrogen. Secara ringkasnya, tribulus merangsang tubuh untuk membentuk hormon testosteron dan estrogen.

Epimedium Sagittatum

Juga dikenali sebagai “Horny Goat Weed”. Epimedium digunakan ribuan tahun dahulu dichina sebagai pengalak seks. Kajian sainstifik telah menemui icariin sebagai bahan aktif dalam Epimedium. Icariin terbukti mampu merawat masalah mati pucuk lelaki. Satu lagi kebaikkan Epimedium adalah ia mampu mengalak lebih banyak pengaliran darah pada zakar.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba digunakan dalam perubatan tradisional untuk memperbaiki proses peredaran darah dan menguatkan daya ingatan. Ginkgo digunakan secara meluas di Jerman dan Perancis untuk penyakit Alzheimer dan penyakit lain berkaitan otak dan mental. 2 komponen penting dalam ginkgo biloba adalah flavonoid dan terpenoid. Flavonoid mempunyai kesan antioksidan yang berpotensi tinggi dengan melindungi saraf, otot jantung, saluran darah dan retina daripada rosak. Manakala terpenoid memperbaiki aliran darah dengan mengembangkan saluran darah dan mengurangkan kelekitan platlet. Selain itu, ginkgo juga meningkatkan pengaliran darah ke penis seterusnya menyokong dan mengekalkan ereksi apabila mendapat rangsangan seks.

Panax Ginseng

Dalam perubatan tradisional Cina, Panax ginseng menguatkan tenaga Yang, membantu melancarkan pengaliran darah, menambah bilangan darah, menguatkan badan, memulihkan tenaga dan 1001 lagi khasiat.

Saw Palmetto Berry

dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.

Muira Puama Bark Extract

Digunakan untuk mengembalikan kekuatan seksual lelaki dan menambah nafsu seksual lelaki. Kajian yang dijalankan menunjukkan 62% lelaki yang mengalami masalah seksual mendapat kebaikkan selepas mengambil Ekstrak Muira Pauma.

Catuaba Bark Extract

Sejarahwan mengatakan herba ini mula terkenal di Brazil sebagai pengalak seks. Ia dikatakan sesiapa yang mengamalkannya akan mula mendapat mimpi basah dan diikuti dengan penambahan nafsu seksual.

Hawthorn Berry

Hawthorn kaya dengan bioflavonoids, yang mana ia mampu melegakan arteri. Gabungan ini merupakan antioksidan yang kuat yang mampu meningkatkan perjalanan darah dan oksigen ke hati.

Jangkamasa Kesan Vigrx Plus Pada Zakar

Bulan Pertama: Anggap ini sebagai pembinaan tapak asas yang kukuh. Pengambilan Vigrx Plus pada bulan pertama sangat penting. Ia akan membantu anda membina blok asas untuk zakar yang lebih besar dan ereksi yang lebih padat.

Bulan Kedua: Sekarang ia lebih mengujakan. Anda akan dapat melihat perubahan drastik pada zakar anda dari segi saiz semasa ereksi. Anda juga akan perasan stamina tambahan sewaktu hubungan seks.

Bulan Ketiga: Sekarnag bila anda ereksi, zakar anda kelihatan lebih mantap, keras, besar dari sebelum ini.

Bulan Keempat-12: Apa lagi yang anda mahukan? Selepas 4 bulan, hasilnya menakjubkan. Ingat, lebih lama anda amalkan Vigrx Plus, lebih bagus hasilnya.

Sudah tentu setiap lelaki akan mengambil masa yang berbeza untuk merasai perubahannya. Jadi adalah amat penting untuk anda mengambil Vigrx Plus mengikut sukatan yang disarankan.

Beli Vigrx Plus Dengan Yakin

Original Dari U.S.A. Beli Dengan Yakin.

CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:



MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100

http://************************/vigrxplus.htm

http://************************/vigrxplus.htm

http://************************/vigrxplus.htm


[/CENTER]
__________________
[URL="http://www.ubattenagabatin.com"][CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][SIZE="5"]
UBAT KUAT KRIM VIRILE-SENSAPUMP-VIMAX ORIGINAL-SENSAOIL-VIBRATOR RING-SENSACREAM-POWER EXTENDER-HANDSOME UP PUMP-MAXXTENDER-ANDROPENIS GOLD- PROEXTENDER-SPRING RETURN
[COLOR="DarkOrange"]HUBUNGI [COLOR="Red"]013-3066540(NAZA)[/COLOR]24HOURS SERVICE[/COLOR][/SIZE][/URL][/CENTER]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:20 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE