Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-06-2008, 12:24 PM
faizal faizal is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 737
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default hotel menarik di port dickson

kekawan.

kongsi-kongsi jln-jln cari makan...

ade kekawan boleh bagi pendapat hotel mana di pd yg menarik...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-06-2008, 12:29 PM
ulatjahat ulatjahat is offline
Active Member

ulatjahat's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,743
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalo nak bwk anak2 mandi, Tiara Beach Resort best sbb ader taman tema air so nak berendam 1 ari pun bole..
Reply With Quote
  #3  
Old 17-06-2008, 12:32 PM
SedBen SedBen is offline
Super Active

SedBen's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2006
Location: Territory of Silent Trader
Posts: 6,935
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ulatjahat View Post
kalo nak bwk anak2 mandi, Tiara Beach Resort best sbb ader taman tema air so nak berendam 1 ari pun bole..
Yup..depan Tiara Beach Resort tu ade Go-Kart..Layan..
kat pekan PD ade 1 gerai mamak kat pasar lama tu leh pekena mee goreng & rojak dia mmg sodap!
Reply With Quote
  #4  
Old 17-06-2008, 12:35 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,733
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 44
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Tiara ok... kalau kakitangan kerajaan ada diskaun lagi....
Reply With Quote
  #5  
Old 17-06-2008, 12:35 PM
azmie007 azmie007 is offline
Active Member

azmie007's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,189
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SedBen View Post
Yup..depan Tiara Beach Resort tu ade Go-Kart..Layan..
kat pekan PD ade 1 gerai mamak kat pasar lama tu leh pekena mee goreng & rojak dia mmg sodap!

tiara beach resort area mana yer....
Reply With Quote
  #6  
Old 17-06-2008, 12:38 PM
imlive33 imlive33 is offline
Regular

imlive33's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 404
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azmie007 View Post
tiara beach resort area mana yer....
Tiara ni kene lepas dari Teluk Kemang lagi...Dekat depan Palm Spring Golf Resort
__________________
TAKAFULHEALTH & TAKAFUL CERDIK (PELAN 3 IN 1) ~PERLINDUNGAN + KAD PERUBATAN + SIMPANAN & PELABURAN~XTAU CARA BOLEH BUAT TEMUJANJI.
FULLTIME : PRU BSN TAKAFUL (Area NS,Melaka,Kedah)
016-6612757 atau YM: imlive33
Mai komen dan lawat blog aku www.daftarprubsn.blogspot.com
Reply With Quote
  #7  
Old 17-06-2008, 12:41 PM
estee lauder estee lauder is offline
Regular

estee lauder's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 366
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tokputih View Post
Tiara ok... kalau kakitangan kerajaan ada diskaun lagi....
Bukan tiara je la ... semua hotel kakitangan kerajan dapat diskaun..
Reply With Quote
  #8  
Old 17-06-2008, 12:43 PM
faizal faizal is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 737
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

corus paradise resort ok ker?
Reply With Quote
  #9  
Old 17-06-2008, 12:45 PM
bellaluna bellaluna is offline
Legendary Member

bellaluna's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Bora - Bora Island.
Posts: 11,891
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rindu corus.
__________________

BAYAR SEKALI SEUMUR HIDUP
INTRODUCE 2 ORANG SEUMUR HIDUP
DAPAT RM30,000 SEBULAN

HEBAT BUKAN? SMS/CALL 017-3772338 (azlan) SEKARANG!
Reply With Quote
  #10  
Old 17-06-2008, 12:49 PM
ajim2002 ajim2002 is offline
Regular

ajim2002's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Posts: 907
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ulatjahat View Post
kalo nak bwk anak2 mandi, Tiara Beach Resort best sbb ader taman tema air so nak berendam 1 ari pun bole..
betul tu,aku sefamily br p sana cuti sekolah tempohari.harga bilik berpatutan,nak mandi kat tanam tema dia mcm kwn aku ckp "mandi sampai meninggal" klu larat.sesuai untuk seisi keluarga.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump