Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,802
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,002
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,785
More...
  #1  
Old 17-01-2013, 04:52 PM
amozawawi amozawawi is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Poster Rank: #50676
Thanked 0 Times
Active Level
Default bank mana yang paling mudah buat loan kereta

hai kawan

nak tanya bank mana yang paling mudah dan intrest murah nak buat loan kereta..kisahnya mcm nie saya nak jual kereta saya. saya tak nak tolak pada used car nak jual sendiri. yang masalah bila tanya bank macam2 mereka cakap.yang pelik time beli kereta baru senang jer. used car mohon pinjaman pun senang jer. mcm saya orang perseorangan nie mmng leceh sangat yang tak layan pun ada. ada yang cakap pembeli baru kena urus sendiri. pening kepala dibuatnya. kereta baru dah nak kuar. kereta lama lum jual lagi nie dok dalam proses urus loan jer.
Reply With Quote
Paid Advertisement
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:05 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE