Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-01-2013, 04:52 PM
amozawawi amozawawi is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default bank mana yang paling mudah buat loan kereta

hai kawan

nak tanya bank mana yang paling mudah dan intrest murah nak buat loan kereta..kisahnya mcm nie saya nak jual kereta saya. saya tak nak tolak pada used car nak jual sendiri. yang masalah bila tanya bank macam2 mereka cakap.yang pelik time beli kereta baru senang jer. used car mohon pinjaman pun senang jer. mcm saya orang perseorangan nie mmng leceh sangat yang tak layan pun ada. ada yang cakap pembeli baru kena urus sendiri. pening kepala dibuatnya. kereta baru dah nak kuar. kereta lama lum jual lagi nie dok dalam proses urus loan jer.
Reply With Quote
Paid Advertisement
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold