Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15-01-2013, 12:55 AM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,415
Thanks (Received): 7711
Likes (Received): 9
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Arrow Perempuan Melayu paling kuat bersetubuh selepas India


Bangkok (The Nation/ANN) – Kaum lelaki Indonesia paling kerap mengamalkan hubungan seks, menurut sebuah kaji selidik yang dijalankan terhadap mereka yang aktif seks dalam 10 buah negara di Asia.

Kajian yang dijalankan oleh Pfizer yang dinamakan sebagai “Kajian Kekerapan Hubungan Seks Di Asia” mendapati bahawa kaum lelaki Indonesia selalunya akan mengadakan hubungan seks dengan purata 9.8 kali. Tempat kedua diduduki oleh kaum lelaki di Filipina dengan purata 9.4 kali sebulan, manakala di India sebanyak 8.8 kali setiap bulan.

Bagi lelaki Thai pula, mereka mendapat purata sebanyak 7.7 kali sebulan.

Segala keputusan yang diperoleh dari kajian ini dilancarkan di sebuah hotel di bangkok pada Khamis lalu. Kaji selidik tersebut dijalankan terhadap 1,658 lelaki dan 1,624 wanita di China, Hong Kong, India, Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Korea Selatan, Taiwan dan Thailand. Setiap responden berumur antara 31 hingga 74 tahun, dan telah mengadakan hubungan seks dalam masa 12 bulan.

Bagi responden wanita pula, wanita di India dilaporkan mempunyai jumlah kekerapan yang lebih banyak iaitu sebanyak 8.7 kali setiap bulan. Seterusnya adalah Indonesia dan Malaysia, kedua-duanya dengan jumlah kekerapan sebanyak 6.6 kali setiap bulan.

Wanita Thai pula mempunyai kekerapan sebanyak 5.7 kali, menurut kaji selidik tersebut.

Assoc Prof Dr George Lee, seorang perunding pakar bedah urologi di Monash University di Kuala Lumpur berkata bahawa kaji selidik yang dijalankan mendapati bahawa kadar kekerasan terhadap ereksi menjadi kunci utama terhadap kepuasan seks dalam kalangan penduduk Asia.

“Contohnya, 90 peratus kaum lelaki Malaysia menyatakan bahawa faktor tersebut adalah amat penting,” kata beliau.

Hanya satu per tiga daripada responden menyatakan bahawa kadar masa hubungan seks yang menjadi faktor utama dalam mencapai kepuasan seks.

Asst Prof Dr Pansak Sugkraroek, pakar kesihatan seksual dan doktor obgyn di Thailand berkata, hampir 2.7 juta kaum lelaki di Thailand mempunyai masalah mati pucuk (erectile dysfunction).

“Walau bagaimanapun, hanya 27,000 pesakit telah datang untuk menjalani rawatan,” kata beliau.

Pansak berkata bahawa selain daripada ubat-ubatan, menukar cara hidup juga dapat membantu dalam mengatasi masalah tersebut.

“Senaman dan pengambilan makanan seimbang juga amat membantu bagi mengatasi masalah ini,” tambah beliau.


PS: Gambar ada tapi tak dapat diletakkan atas sebab2 tertentu.............. ek eleee...........

__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]

Last edited by jamtulenmurah; 15-01-2013 at 01:03 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-01-2013, 12:55 AM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,415
Thanks (Received): 7711
Likes (Received): 9
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

betul ke berita ni?

Ada testimonial tak?
__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]
Reply With Quote
  #3  
Old 15-01-2013, 12:57 AM
rustam rustam is offline
Legendary Member

rustam's Avatar
 
Trader Rating: (69)
Join Date: Dec 2010
Posts: 10,769
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kat mana ko ambik berita menarik ni bro
Reply With Quote
  #4  
Old 15-01-2013, 12:58 AM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,415
Thanks (Received): 7711
Likes (Received): 9
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rustam View Post
Kat mana ko ambik berita menarik ni bro
atas langit web.

Hari ni tak fishing deep web.

Hari ni terbang fly web. ekekekee
__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]
Reply With Quote
  #5  
Old 15-01-2013, 12:58 AM
hirman hirman is offline
Active Member

hirman's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,465
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Nie kira kahwin campur ker siap ada beza kekerapan lelaki n wanita.
__________________
MAKAN TIDUR & BERJALAN DI WWW.AGENSIPELANCONGAN.COM
Reply With Quote
  #6  
Old 15-01-2013, 12:59 AM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

tkder gmbar..scam
***melayu paling byk 3gp....semua cita2 besar nak jadi retis
Reply With Quote
  #7  
Old 15-01-2013, 12:59 AM
edrusli edrusli is offline
Regular

edrusli's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2006
Location: on the way to KB
Posts: 591
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rasa mcm logik gak fakta ni, ubat seks laku jer.. xder musim
Reply With Quote
  #8  
Old 15-01-2013, 12:59 AM
rakcacer rakcacer is online now
Active Plus

rakcacer's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,751
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

diorg suka bersetubuh yg bkn muhrim je... xcaya tgk sok kabor. pasti ada kes khalwat setiap ari...
Reply With Quote
  #9  
Old 15-01-2013, 01:02 AM
Raykie Raykie is offline
Super Active

Raykie's Avatar
 
Trader Rating: (47)
Join Date: Sep 2010
Location: ★ Syukur Alhamdulillah ★
Posts: 6,886
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

haih.. apa punya berita la.

fakta ke apa ni?
__________________
OUR EYES ARE PLACED IN FRONT
BECAUSE ITS MORE IMPORTANT
TO LOOK AHEAD THAN LOOK BACK
Reply With Quote
  #10  
Old 15-01-2013, 01:03 AM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,707
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 111
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Ko ni TT..
Melayu ke Malaysia?

Dah pening ko ni. Hahaha.
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold