Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-01-2013, 12:21 PM
shy2arleeyaa shy2arleeyaa is offline
Regular

shy2arleeyaa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2012
Posts: 883
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Golden Honey Madu Meletup-Sure Meletup!!!

Adakah Anda Ingin Memiliki Madu Tualang ORIGINAL Yang Mempunyai Nilai Kualiti Terbaik No.1 di Asia?

Buat anda yang mempunyai masalah ini...

1.Sukar memperoleh madu tualang yang betul-betul asli

2.Selalu ditipu oleh penjual madu yang mengatakan madu mereka adalah yang asli tetapi sebenarnya ia adalah madu tiruan!

3.Madu yang dibeli mempunyai tarikh luput (expired date) - Ini kerana madu asli tiada tarikh luput!

Maka GOLDEN HONEY MADU MELETUP adalah pilihan tepat anda!!!




Apa kelebihan Madu Meletup - Golden Honey?

1.Ianya tiada tarikh luput. Ini kerana ianya 100% asli dan susah untuk menjadi rosak tanpa sebab.

2.Ia membekalkan tenaga lebih 300% kepada penggunanya berbanding madu lain yang ada di pasaran.

3.Sangat berkesan memberi tenaga fizikal mahupun tenaga batin anda.

4.Mampu membantu kulit muka anda untuk kelihatan tegang dan segar. Nah inilah awet muda yang sebenar.

5.Boleh diambil terus atau dicampur dengan air sebagai minuman kesihatan. Sangat lazat... nyam... nyam...

6.Membantu anda menghindar penyakit-penyakit kerana ia dapat meningkatkan sistem imun badan.

7.Membantu meningkatkan kecerdasan berfikir anda.

8.Membantu minda serta emosi anda untuk lebih fokus.

Dan banyak lagi khasiat serta kebaikan yang bakal anda perolehi..

Tonton video ni sampai habis untuk cara kenalpasti madu yg anda beli ori atau x..
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=nx8xilsYy44

SMS 0176853153 ATAU PM UNTUK MERASAI SENDIRI KEASLIAN MADU MELETUP!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-01-2013, 09:23 AM
shy2arleeyaa shy2arleeyaa is offline
Regular

shy2arleeyaa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2012
Posts: 883
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2013, 09:34 AM
juweialhaj juweialhaj is offline
Super Active

juweialhaj's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2011
Posts: 8,452
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 0
Active Level
Default

harga berapa ni tt? COD mana?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-01-2013, 09:55 AM
shy2arleeyaa shy2arleeyaa is offline
Regular

shy2arleeyaa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2012
Posts: 883
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by juweialhaj View Post
harga berapa ni tt? COD mana?
untuk botol cm dlm gambar tu 400g rm100/botol
ada botol 50g rm30/botol..tp kalau amek 4 botol 50g = 200g rm 80
COD area seri kembangan,brickfield,putrajaya
Reply With Quote
  #5  
Old 07-01-2013, 09:52 AM
shy2arleeyaa shy2arleeyaa is offline
Regular

shy2arleeyaa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2012
Posts: 883
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump...
sama2 amalkan n dptkan khasiat madu asli...
Reply With Quote
  #6  
Old 08-01-2013, 10:08 AM
azarul azarul is offline
Active Plus

azarul's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2011
Posts: 3,169
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Mmg best ni.. memang den suke madu.. byk madu da try.. nak try yang ni plak.. yang melimpah tuh tak penah try lg.. hehe

tp ade typo ke >? kat video tu minit 6:38 (Allah S.W.A) ?
Reply With Quote
  #7  
Old 08-01-2013, 10:15 AM
shy2arleeyaa shy2arleeyaa is offline
Regular

shy2arleeyaa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2012
Posts: 883
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azarul View Post
Mmg best ni.. memang den suke madu.. byk madu da try.. nak try yang ni plak.. yang melimpah tuh tak penah try lg.. hehe

tp ade typo ke >? kat video tu minit 6:38 (Allah S.W.A) ?
yeke?maaf..typo la tu..video ni dr pengasas madu meletup ni.nnt tt panjangkan perkara ni kat die.thanx ye atas teguran..
Reply With Quote
  #8  
Old 08-01-2013, 10:22 AM
azarul azarul is offline
Active Plus

azarul's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2011
Posts: 3,169
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Hehe,, COD mane lagi boleh TT ? mcm nak amek 4 botol 50g.. besa sos cili ke yang 50g?
Reply With Quote
  #9  
Old 08-01-2013, 10:27 AM
shy2arleeyaa shy2arleeyaa is offline
Regular

shy2arleeyaa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2012
Posts: 883
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azarul View Post
Hehe,, COD mane lagi boleh TT ? mcm nak amek 4 botol 50g.. besa sos cili ke yang 50g?
tuan area mane?
yg cm botol sos tu 400g,yg 50g cm botol jem tu



Reply With Quote
  #10  
Old 08-01-2013, 10:35 AM
shy2arleeyaa shy2arleeyaa is offline
Regular

shy2arleeyaa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2012
Posts: 883
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azarul View Post
Hehe,, COD mane lagi boleh TT ? mcm nak amek 4 botol 50g.. besa sos cili ke yang 50g?
COD putrajaya,seri kembangan,puchong,brickfield,bangsar,bangi,serdang
tuan area mana?leh citer dulu...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold