Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-12-2012, 02:09 PM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default Pamoga Vidal Beauty | Merawat Pelbagai Penyakit | Darah Tinggi | Kencing Manis DLL

Pamoga Vidal Beauty | Merawat Pelbagai Penyakit | Darah Tinggi | Kencing Manis DLL



Uploaded with ImageShack.us

Khasiat Pamoga Vidal Beauty

Membantu merawat pelbagai penyakit
Angin ahmar/lumpuh
Buasir
Kulit melecur
Kulit kaki pecah
Lemah otot, radang dan gaut
Mengawal dan merawat tekanan darah tinggi, kencing manis
Masalah jantung dan ginjal
Masalah kitaran haid dan dalaman wanita
Mata lebam/kurang tidur
Pedih ulu hati dan batu karang
Pencernaan, keracunan dan sembelit
Rambut gugur dan tidak lebat
Selepas bersalin dan sistem peranakan
Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
Ulser

Kandungan Pamoga Vidal Beauty

Sebatian Gamat Hitam
Pamogranate
Madu
Minyak ikan
D-alpha-Tocopherol(Vitamin E)
Klorela
Vitamin B6
Vitamin B1
B2 & Beta-Karotena

Cara Guna

Minum 2 sudu besar,2 kali sehari semasa perut kosong.
Dicadangkan pengambilan sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam


Cara minum Pamoga:

Mulakan dengan bacaan bismillah
Selawat 3 kali
Bacaan Al Fatihah 1 kali
Berdoa dan berniat
Kemudian baru minum perlahan-lahan


INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://***************/




Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM168.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :PMG
[/CENTER][/FONT][/COLOR]

Last edited by benboy; 11-03-2014 at 07:05 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-12-2012, 02:11 PM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Catuaba | Rahsia Kehebatan Di Ranjang Yang Maksimum + Fungsi Lain

"Nak EXTRA POWER?
Luar Biasa & Liar Biasa?
Hebat Di Ranjang?


By justinboboy at 2012-08-30
Kini Telah Ada 100% Ramuan Bahan Asli Yang Memberi Kesan Hebat! Boleh Menjadikan Anda Sihat Tubuh Badan
Dan Terserlah Kelelakian!

Lihat Apa Kata Mereka

"Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya. Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat. Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya! Suami saya sering 'ajak'. Kalau dulu tak sampai 10 minit dah 'game over', tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak 'bintang'. Rasa pun lain macam! Bestnyer!"

NurulHuda
Kuala Lumpur



"Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun. Alahai...rasa macam orang tua jer! Bini saya dok maintain jer lagi. Tak boleh jadi ni. Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba. Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya. MENAKJUBKAN! Saya rasa macam remaja semula. Yang lagi best...waktu bertarung dengan isteri...Hahaha!!! Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!"

Zainuddin
Sungai Petani, Kedah



"Macam-macam produk saya dah cuba, boleh la tahan. Kalau nak kuat kena beli ubat kuat. Kalau nak keras kena beli ubat keras. Kalau nak tahan lama kena la beli ubat tahan lama. Takut gak ambik macam-macam ubat. Rosak buah pinggang. Bajet pun tinggi. Tapi bila ambil Catuaba, KUAT, KERAS, TAHAN LAMA semua ada dengan hanya beli satu produk. Tak la mahal mana pun! Terima kasih Zack kerana kenalkan kat aku!

Ariffin
Sabak Bernam, Selangor



"Hihihi... malu la jugak nak cerita. Tapi saya nak kongsi pengalaman saya. Saya berusia 27 tahun dan merupakan isteri kedua kepada suami yang berusia 45 tahun. Pada awal perkahwinan saya selalu tak merasa puas dilayan oleh suami saya. Tapi nak buat macam mana...dah itu pilihan saya bersuami lebih tua dan jadi no 2. Tapi setelah diperkenalkan Catuaba oleh teman facebook, suami saya nampak berbeza! Layanannya juga lebih MANTAP! Tak sabar saya menunggu giliran...

Lisa
Ipoh, Perak



"Salam, abang dah lama cari produk macam ni. Nak beli bukan senang...nak juga jaga imej abang yang bergelar "Pak Aji". Setakat kopi kuat ke kopi power ke memang la senang dapat tapi tak ada kesan power pun! Lepas ambil Catuaba, Alhamdulilah semuanya POWER! Tak tau la nak cerita...Isteri-isteri abang je yang tahu...

Haji Ismail
Butterworth, Pulau Pinang

Tak Yakin Lagi Ye....Baca la Lagi...


"Hello! I macam tak percaya ini produk banyak bagus. Sebelum ni I memang takut mahu cuba apa produk pun. Takut sakit maa...Tapi I punya kawan bagi gerenti ini produk tidak ada 'side effect'. Sekarang I sudah nampak ada beza dari dulu. Wife I pun banyak 'happy'. Badan I pun ada 'power' dan susah mahu letih!"

Steven Tan
Kuantan, Pahang


"Hai, saya baru berusia 32 tahun tapi dah ada masalah sakit-sakit badan. Ini menyebabkan hubungan intim saya dengan isteri semakin dingin. Ubat doktor jangan cakaplah, lega sekejap pastu sakit balik. Saya cuba pulak rawatan tradisional, tak berkesan jugak. Jumpa bomoh kot-kot la kena buatan orang. Macam tu jugak! Last-last isteri saya suruh makan Catuaba. Kali pertama makan saya demam dan sakit-sakit sendi, tapi untuk 1 hari saja. Hari kedua saya mula rasa bersemangat walaupun badan masih demam. Alhamdulilah, hari berikutnya saya mula rasa segar dan bertenaga. Saya terus mengambil Catuaba sehingga sekarang. Sakit-sakit badan saya dah tak ada lagi! Badan pun makin POWER! Hubungan dengan isteri bertambah erat. Macam pengantin baru je rasanya. Terima kasih Isteriku!"

Firdaus
Alor Gajah, Melaka


"Sebut aje ubat kuat, abang orang pertama beli! Mana taknya, nak maintain POWER. Setakat badan berketul-ketul tapi tak POWER nak buat apa! Lepas ambil Catuaba abang yakin pada diri sendiri. Isteri abang pun heran ngan 'performance' abang ...lain macam je katanya. Lebih POWER dan lebih LIAR!

Abang Aman
Taiping, Perak


"First time ambil Catuaba esoknya terus demam, tapi tak teruklah. Cuma badan rasa panas dan lenguh-lenguh. Selepas 2 hari saya rasa bersemangat dan bertenaga. Bangun tidur pun senang walaupun tidur hanya 4 jam. Badan terasa ringan! Saya pasti ini kesan dari Catuaba!"

Rezuwan Hamzah
Pasir Gudang, Johor


"Sebagai seorang pekerja binaan, saya perlu memastikan saya sentiasa sihat dan bertenaga. Saya dah mencuba banyak produk baik dari tonik kuat ke, kopi kuat ke, makjun kuat ke...semua saya dah cuba...Hampeh!!! Bila saya mencuba Catuaba ni....WOW! Macam tak percaya! Saya mampu melayan kedua-dua isteri saya tanpa letih...betul2 POWER!"

Rahman Ismail
Sungai Dua, Pulau Pinang

By justinboboy at 2012-08-30

CATUABA NOURISHING ESSENCE

Satu Asimiliasi Daripada Ilmu Purba Dan Moden Dilengkapi Dengan Penyelidikan Saintifik Yang Terbukti!

Catuaba Nourishing Essence Adalah Ubat Herba Asli Yang Pekat Dan Mujarab Yang Dapat Membantu Golongan Lelaki Dewasa Yang Berdepan Dengan Pelbagai Jenis Masalah Kesihatan Dalaman Dan Luaran Dengan Memberikan Tahap Kesihatan dan Tenaga Yang Optimum Sekaligus Mengembalikan Tenaga Kelelakian Yang LUARBIASA & LIARBIASA!

Tidak Seperti UBAT POWER Yang Lain, Catuaba Nourishing Essence Mempunyai Kandungan 100% Ramuan Bahan Asli, HALAL, Mudah Dan Selamat Digunakan Serta Sesuai Untuk Penghidap Kencing Manis, Jantung Dan Darah Tinggi. Dengan EXTRA POWERNYA, Catuaba Nourishing Essence dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah!

Apakah kelebihan dan manfaat Catuaba Nourishing Essence ini?

Fungsi Penyegaran Fisiologi Yang Semulajadi

Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan. Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosotan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki selain memulihkan kecergasan kepada tempoh muda.

Menggalakkan Penyembuhan

Kulit pokok Catuaba boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga. Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.

Ciri-Ciri Tidak Toksik

Faedah-faedah yang lain ialah sifat kulit pokok Catuaba yang tidak toksik seperti minyak aromatik, tanin dan alkaloid. Catuaba tidak membawa kesan sampingan kerana unsur-unsurnya yang bukan toksik.

Sebatian Anti-Bakteria

Para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok Catuaba mengandungi sebatian anti-bakteria. Dalam kajian mereka, tikus telah disuntik dos E.Coli yang tinggi sekali dengan Catuaba. Catuaba dibuktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.

Sebatian Antiviral

Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV. Penyelidik telah memberi tikus dengan Catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV. Keputusan menunjukkan bahawa Catuaba telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV.

Walau bagaimanapun, banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada Catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.


Apa Benda Catuaba ni?

Catuaba adalah sejenis pokok kecil yang tumbuh di utara Brazil. Semasa musim berbunga, ia kembang dengan bunga berwarna kuning dan oren.

Dalam catatan sejarah silam untuk perubatan herba, kulit pokok Catuaba lazim digunakan sebagai sumber untuk kekuatan dan kesihatan badan.

Puak India Tupi Amazon mempunyai tabiat mengunyah kulit pokok Catuaba semasa memburu bagi meringankan keletihan mental dan fizikal malah mencegah mengantuk.

Catuaba juga boleh merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah.

Catuaba Nourishing Essence juga padat dengan bahan-bahan asli seperti berikut:-

Saw Palmetto adalah herba luar biasa bagi kaum lelaki. Ia digunakan oleh pengamal perubatan semulajadi untuk merawat pelbagai jenis penyakit seperti keradangan buah zakar, radang saluran kencing, batuk dan kesesakan nafas.

Ia juga digunakan untuk mengukuhkan kelenjar tiroid, menseimbangkan metabolisme, merangsang selera makan dan membantu penghadaman.

Herba yang hebat ini menjadi terkenal kerana penggunaannya dalam penumbuhan rambut, kesihatan prostat, meninggikan tenaga seksual dan dianggap sebagai tonik berkhasiat.

Biji Saw Palmetto juga boleh menyegarkan uretra dan juga digunakan untk mempertahankan fungsi sihat kelenjar tiroid dan sistem urinari.

Herba luar biasa ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan atau interaksi ubat.

Cordyceps adalah kulat perubatan yang juga dikenali sebagai kulat caterpillar atau Chongcao. Kulat ini mempunyai banyak ciri-ciri perubatan tetapi salah satu cirinya masih belum dimanfaatkan ialah kesan positifnya terhadap hati. Kepada mereka yang menghidapi penyakit hati, perubatan alternatif kini ditawarkan untuk membaiki hati yang rosak.

Kajian yang dijalankan ke atas pesakit hepatitis menunjukkan bahawa keadaan mereka bertambah baik selepas mengambil cordyceps terutamanya di bahagian hati. Kajian yang sama menunjukkan bahawa cordyceps juga mencetuskan kesan terbalik liver fibrosis hati.

Cordyceps juga sejenis antioksidan, ia adalah alternatif yang sesuai bagi makanan tambahan untuk kesihatan hati, buah pinggang serta paru-paru.

Ekstrak Biji Labu terdapat banyak manfaat yang ketara terhadap badan manusia yang telah ditemui sejak zaman purba oleh puak-puak Amerika Utara. Dan ia mengandungi pelbagai jenis vitamin, zat galian, serat, lemak dan protein yang penting dalam meningkatkan kesihatan badan.

Fungsi-fungsi utama biji labu termasuk boleh merendahkan tekanan darah, lipid, antioksidan, mengurangkan keadaan asma, mencegah artritis, penyakit prostat dan lain-lain lagi.


HARGA PEK PERCUBAAN

3 SACHET RM75.

Lebih Jimat Dengan Pembelian Sekotak!. Sekotak ada 8 sachet.

1 kotak (8 sachet) : RM150 (Jimat RM10)

Cara Guna : Tuang 1 sachet terus dibawah lidah, kemam 30 saat dan terus telan dan minum air.



BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/b]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[img]http://***************/images/maybank2u.gif[/img]

[img]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/img]

1. Bankin RM150.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :CTB


[/CENTER][/FONT][/COLOR]
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2013, 11:48 PM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Spring Capsule | Tingkatkan Kesihatan | Kesuburan | Mantapkn Zakar

Vegrow merupakan satu campuran hebat bahan-bahan semulajadi yang dapat membantu meningkatkan pengaliran darah ke zakar dan menghasilkan ereksi yang lebih padat, keras dan tahan lama tanpa kos yang tinggi.


Uploaded with ImageShack.us
Kebaikan Spring Capsule

Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap.
Merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.
Baik untuk ginjal, jantung dan hati. Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.
Meningkatkan pengeluaran hormon serta membantu meningkatkan tahap kesuburan.

Kandungan Spring Capsule

Cortex Eucommia ulmoides
Herba Cynomorium songaricum
Ganoderma lucidum
Cortex Cinnamomum cassia
Radix Codonopsis pilosula
Radix Glycyrrhiza uralensis


Cara Guna

Makan 1-2 kapsul Vegrow sehari

Kandungan:30 capsule x 400mg

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM290.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :SPR
Reply With Quote
  #4  
Old 03-01-2013, 06:30 PM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Semenax Pills Penambah Air Mani Dan Pancutan Klimaks Maksima
[IMG]http://***************/images/PIL%20SEMENAX.jpg[/IMG]
Semenax adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, Semenax adalah jawapan buat anda.
Khasiat Semenax

* Air mani lebih banyak setiap kali anda pancut a.k.a klimaks.
* Air mani lebih berkualiti.
* Rasai ketegangan zakar yang lebih hebat, mantap dan bertenaga.
* Jadi jantan hebat dengan pancutan yang lebih deras.


Secara umumnya Semenax merupakan produk herba yang patut anda ambil jika anda ingin membaiki kualiti air mani anda.
Testimonial Semenax

Dibawah adalah testimonial seorang pengguna Semenax.

Sy bersama kekasih sy malam itu. Sy telah mengambil Semenax dan kami telah melakukan hubungan seks, sy tahan lebih lama. Bila sy klimaks, ianya adalah saat yang sangat hebat, perasaannya sungguh lama dan lebih banyak air mani keluar. Terima kasih!

Vincenzo J. R., Rockhill SC

testimonial semenax


Kandungan Herba Semenax

Swedish Flower

Bunga Swedish telah terbukti memberi kebaikkan pada kesihatan prostat. Bunga Swedish mampu mengurangkan tekanan pada prostat(zakar) sekaligus membolehkannya berkerja dengan lebih efisyen.

Bunga Swedish juga membantu badan lelaki menghasilkan lebih banyak air mani dan sperma.

L-Arginine HCL

Kajian menunjukkan sperma dan air mani bertambah, kesuburan juga semakin baik selepas mengambil L-Arginine HCL.

L-Lysine

Kajian menunjukkan asid amino ini bersama zinc mampu menambah sperma yang dihasilkan, merangsang penghasilan hormon testosterone dan meningkatkan kualiti sperma.

Epimedium Sagittatum

Dikenali sebagai horny goat weed, herba ini menambah stamina seksual lelaki dan meningkatkan paras hormon testosterone lelaki.

Zinc Oxide

Terbukti mampu menambah sperma lelaki sebanyak 80% – 200%.

L-Carnitine

Asid amino ini banyak dijumpai dalam sperma yang sihat.

Catuaba Bark

Herba dari Brazil yang mampu menguatkan stamina seks lelaki.

Pumpkin Seed

Baik untuk kesihatan prostat dan hormon lelaki.

Maca

Herba lagenda ni Amerika Selatan. Khusus menambah tenaga dan stamina seks.

Vitamin E

Vitamin khusus untuk kesihatan zakar lelaki.

Pine Bark

Mampu meningkatkan keupayaan badan untuk menghasilakn nitric oxide, bahan yang terbabit dalam respon seksual lelaki. Ia mungkin juga berguna mengubati masalah mati pucuk.

Muira Puama

Herba dari Brazil terkenal dalam membantu mengubati masalah mati pucuk, menambah stamina seks dan sebagai pengalak seks.

Hawthorne

Mengandungi antioksidan yang berkuasa dan bioflavonoids asli yang menyokong sistem kardiovaskular.

Cranberry

Mengurangkan jangkitan dalam sistem urine lelaki.

Tribulus Terrestris

Meningkatkan keupayaan badan menghasilkan hormon testisterone sehingga 30%.

Avena Sativa

Herba yang digunakan secara tradisional untuk tenaga,minda,semangat dan badan manusia.

Sarsaparilla

Herba untuk kesuburan, masalah kencing dan kelemahan seks.
Soalan Lazim Semenax

Adalah semenax hanya untuk lelaki yang ada masalah kesuburan sahaja?

Semenax memang membantu kesuburan lelaki tetapi mereka yang ingin menambah air mani dan kekuatan pancutan air mani juga digalakkan mengambilnya.

Kenapa pancutan yang banyak memberikan klimaks yang lebih bagus?

Dengan penghasilan air mani yang banyak, zakar anda harus bekerja dengan lebih kuat dan mengambil masa yang lama untuk “selesai” jadi klimaks lebih panjang dan kuat.

Apa kebaikkan lain Semenax?

Selain menambah kandungan sperma, air mani dan meningkatkan kesuburan, Semenax juga meningkatkan fungsi organ seks lelaki disamping meningkatkan keinginan seks lelaki. Ramai lelaki juga memberitahu kami bahawa ereksi mereka lebih kuat dan teguh selepas mengamalkan Semenax.

Kenapa tak ambil je Viagra?

Viagra tidak menambah air mani dan kesuburan lelaki. Viagra adalah ubat berasaskan dadah makmal yang mana mempunyai kesan sampingan. Semenax pula 100% dari herba, tiada kesan sampingan. Siapa saja boleh amalkan Semenax.

Berapa lama nak nampak kesan selepas ambil Semenax?

Ada beberapa lelaki yang mula nampak kesan selepas 7 hari mengamalkan Semenax.Majoriti lelaki akan nampak kesan dalam masa 30 hari pengambilan. Ini adalah produk herba 100% jadi kami galakkan anda meneruskan pengambilan untuk 3 bulan untuk hasil yang hebat.

Ada kesan sampingan ke guna Semenax?

Tiada kesan sampingan. 100% herba.

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM279.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :SMNX
[/FONT][/COLOR][/CENTER]
Reply With Quote
  #5  
Old 04-01-2013, 12:08 PM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Ladizz Soy De-Myth | Menegangkan Payudara | Ketatkan Vagina | Stamina Terbaik

Adakah anda sering terasa tertekan?Atau senarai kerja anda sering tidak dijalankan dengan lancar.Pulihkan kegembiraan kehidupan anda dengan menikmati segelas air Ladizz Soya sebagai permulaan setiap hari.

[IMG]http://***************/images/ladizz-soy-de-myth.jpg[/IMG]
Kandungan dan Kebaikan Ladizz Soy De-Myth

Protein soya organik

mengurangkan gejala menopous
mencerahkan kulit
menstabilkan hormon
melambatkan proses penuaan

Kolagen Marin

memulihkan elastin kulit
meningkatkan kelembapan kulit dan garis kendur
mencegah osteoperosis

Maca

meningkatkan tenaga dan stamina
meningkatkan daya tahan tubuh
mengurangkan gejala menopaus

Pueraria Mirifica

menegangkan payudara
kulit lebih lembut dan cerah
mengetatkan vagina dan mengatasi kekeringan vagina

Gula
Krimer bukan tenusu
Ekstrak malt
Susu dan ajen berbuih


Cara Guna

Tuangkan kandungan satu paket soya Ladizz ke dalam cawan atau gelas
Tambahkan 200ml air suam dan kacau

Kandungan:10 x 30 gm


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM70.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : LS
[/CENTER][/FONT][/COLOR]
Reply With Quote
  #6  
Old 05-01-2013, 09:39 PM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami

Minyak Power VCO31 dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

Kandungan Minyak Power VCO31

* 98% – Minyak Kelapa Dara
* 2% – Herba Terpilih

Khasiat Minyak Power VCO31

* Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
* Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
* Menyegarkan dan menghangatkan.
* Pelayaran lancar dan jauh…

Cara Guna Minyak Power VCO31

Suami disyorkan memakai VCO31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebih), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

Testimonial Minyak Power VCO31

Perhatian : Semua testimoni yang dipaparkan adalah dari sumber yang benar. Manakala nama, alamat dan no hp tidak dipaparkan atas permintaan sumber berita dan sebab-sebab peribadi.

ISTERI MEMBERI LAYANAN ISTIMEWA WAKTU SARAPAN PAGI

Seorang stokis dari Meru menceritakan kepada pihak kami berkenaan seorang rakannya setelah mencuba menggunakan minyak power 31 dan minum Kopi Kelapa Dara seperti berikut. Stokis : ” Mal ada minyak baik ni…Power… mai cuba, menggelitik dibuatnya orang rumah..! ” Mal : ” kau jangan tokok tambah Mat, aku dah cuba macam-macam minyak…au ta je “. Stokis : ” cam ni lah Mal, kau ambik sikit minyak Power 31 ni, lepas solat Isyak kau sapu lebih kurang 2 titik di leher budak botak tu…lepas 2 @ 3 jam(dah meresap/kering) sebaiknya kau basuh dulu & bancuh 1 peket Kopi Kelapa Dara, separuh kau minum separuh lagi isteri minum pas tu…kau masuk tidur dengan isteri….esok kalau ok, boleh le beli produk ni !. Mal : ” ok aku setuju…”

Keesokannya sahabat saya(Mal) telah datang bertemu saya dengan 5 orang rakan & terus hendak membeli 5 botol VCO 31 da 5 botol Kopi Kelapa Dara. Mal : ” Mat betu le cakap kau… power habis, terperanjat dibuatnya, dah 15 tahun aku kawin tak pernah dapat macam ni….yang mengharukan aku lagi, bagun pagi je orang rumah dah siapkan air minum, nasi lemak dan kuih. Sebelum ni aku sarapan di kedai kopi je….dia selalu protes tak puas hati kot. Ini kali macam penganti baru je…ha ha ha” .Semua ketawa.

MASALAH RUMAHTANGGA, ISTERI MINTA CERAI TIDAK PUAS HATI NAFKAH BATIN

Kes ini diceritakan oleh stokis Kuala Lumpur di mana seorang awam yang tidak dikenali telah berjumpa beliau(stokis) meminta penerangan berkenaan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara . Dengan wajah sunggul beliau memberi tahu isterinya tidak berpuas hati terhadap kemampuan batin yang diberikannya kerana sisuami cepat sangat ejakulasi sedangkan si isteri baru nak mula naik semangat….” you ni asik pentingkan diri sendiri…tak adil lah kalau macam ni…buatlah sesuatu atau you lepaskan I je…” itulah kata-kata yang selalu diucapkan oleh isterinya. Setelah itu stokis tadi mengesyorkan si suami mengunakan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara. Selang 2 minggu si suami menelefon stokis tadi dan mengucapkan terima kasih kerana kini beliau bukan sahaja mampu memenuhi hajat isterinya malahan lebih lagi. Dengan rasa syukur beliau mengucapkan terima kasih kepada stokis tadi.
EMAIL DARI PENGGUNA MINYAK POWER 31-SYOR SETIAP PASANGAN SIMPAN 1

Tarikh: 22 Februari 2008


Juruteknik dari Kuala Lumpur

” Isteri saya selalu pesan …….Bang……jangan lupa minyak Power Rangers.” (VCO Power 31 Bio-Asli For Men)

Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)

” I always have wonderful Sunday…….dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

Penyelia Tapak dari Puchong

Heeei…..Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti…lah………….Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Jurutera dari Port Dickson

” Betul-betul Power…… berasap….! ” (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pasangan Warga Emas dari Bangi

” Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah ‘muda’ kembali.
Beli Minyak Power VCO31 Dengan Yakin


Minyak Power VCO31 produk Bumiputera. Produk Halal.


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan


(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM49.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : VC031
[/B]
Reply With Quote
  #7  
Old 06-01-2013, 09:32 AM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Proven Ace | Tingkatkan Prestasi Seksual | Besarkan Zakar | Tahan Lama

Bukan rahsia lagi setiap lelaki berkeinginan untuk memiliki zakar yang lebih kuat, tahan lama semasa bertarung, bersaiz ideal... pendek kata MEMUASKAN!

Tetapi adakah anda betul-betul tahu apa yang anda perlukan? Atau anda sanggup membazirkan wang tanpa sebarang hasil dan mempertaruhkan kelelakian anda untuk memperolehi kesan jangka pendek tanpa memikirkan akibatnya. Bagaimana pula dengan kesan sampingan yang mungkin dihadapi?


Uploaded with ImageShack.us
Produk berbahaya yang dijual berleluasa tanpa sebarang kajian saintifik dan kelulusan Kementerian Kesihatan membanjiri pasaran. Anda mahu ambil risiko??? Mempertaruhkan senjata kelelakian anda untuk sesuatu yang belum pasti dan mungkin berbahaya. Bagaimana pula dengan kesihatan anda?

Banyak produk di pasaran mengandungi steroid dan sildenafil. Produk jenis minyak urut tradisional pula banyak yang mengandungi ekstrak pencair darah yang jika digunakan secara berterusan, zakar lama-kelamaan jadi lembik dan boleh menyebabkan pendarahan berpanjangan

Jangan terlalu mudah percaya dengan minyak atau krim sembarangan, lebih-lebih lagi krim dan minyak yang tidak pernah diujii keselamatannya, senjata kelelakian anda jadi pertaruhan!

Faktanya, produk keleklakian yang baik bukan hanya gah pada nama tetapi sebaliknya produk yang:

? MUDAH DIGUNAKAN (guna sekali sehari sahaja)
? MAMPU DIBELI SESIAPA SAHAJA (tidak mahal)
? TERJAMIN KESELAMATANNYA (diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia)
? BENAR-BENAR BERKESAN!


ANDA PASTI TERTANYA-TANYA, ADA KE PRODUK YANG
MEMPUNYAI SEMUA CIRI-CIRI DI ATAS???
JAWAPANNYA:
YA, KINI SUDAH ADA!


Bertitik tolak daripada permintaan para pengguna yang inginkan produk ini di pasaran, kami memperkenalkan produk PROVEN ACE.

PRODUK HEBAT YANG BAKAL MENGGEGARKAN!
BARU SAHAJA DILANCARKAN PADA OGOS 2012

Pada peringkat awal sebelum PROVEN ACE dipasarkan, kami telah mengagihkan produk tester PROVEN ACE kepada para pengguna lelaki.

Respons yang diperolehi adalah 100% pengguna melaporkan kesan positif, ada di antaranya memperoleh kesan positif seawal 3 hari sahaja!

Anda rasa mustahil???
BELUM CUBA BELUM TAHU!

Kelebihan Proven Ace

• Merupakan produk PERTAMA yang membuang kolesterol daripada zakar sekaligus mengelakkan masalah mati pucuk, memastikan darah mengalir sempurna ke zakar
• Meningkatkan keinginan seks dan stamina
• Zakar mengeras dengan lebih keras dan padat, kerana peningkatan aliran darah
• Ereksi apabila anda menginginkannya
• Orgasm yang lebih puas dan penuh nikmat
• Membesarkan saiz batang zakar dan saiz kepala zakar, memanjangkan batang zakar
• Menghentikan masalah ejakulasi pramatang, ketahanan lebih lama
• Rupa zakar anda yang lebih besar, gagah dan berurat-urat timbul, pasti membangkitkan berahi pasangan anda
• Meningkatkan keyakinan untuk bersama
• Zakar tetap keras selepas pancutan, mampu mengulangi beberapa kali, lebih kepuasan kepada isteri
• Suci, diperbuat daripada herba, tiada sebarang unsur haiwan
• Tiada kesan sampingan kepada suami dan isteri, dengan kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Proven Ace Diperbuat daripada 100% Herba Terpilih dan Gred Terbaik

Proven Ace dihasilkan selepas bertahun-tahun penyelidikan. 100% diperbuat daripada herba terpilih semulajadi yang terbukti berkesan. Hanya gred yang terbaik digunakan.

Suci, tanpa sebarang unsur haiwan.

Proven Ace dihasilkan oleh makmal dan kilang bertaraf GMP yang mementingkan aspek keberkesanan, kualiti serta kebersihan setiap produk.

Nymphaea Caerulea (Bunga Lotus Biru Mesir)


Bunga Lotus Biru Sungai Nil dianggap suci oleh Mesir purba dan banyak didapati dalam hasil seni Mesir purba. Lotus Biru cukup terkenal dengan fungsinya untuk meningkatkan fungsi seksual. Juga dikenali sebagai "Viagra Firaun", Lotus Biru telah digunakan sejak zaman Mesir Purba oleh para Firaun Mesir untuk meningkatkan nafsu seksual mereka.
Pengamal perubatan Mesir juga menggunakan bunga ini untuk merangsang aliran darah serta untuk pembesaran zakar. Lotus Biru dianggap sebagai tumbuhan yang cukup berpotensi dan menjadi simbol bagi kunci kesihatan yang baik, seks, pembaharuan dan simbol bagi kelahiran. Ia adalah bahan aprodisiak untuk kedua-dua lelaki dan wanita serta ubat dan tonik umum yang cukup mujarab.
Blue Lotus yang digunakan dalam Proven Ace adalah merupakan Blue Lotus daripada gred yang tertinggi dan terbaik bagi menjamin hasil yang terbaik buat para pengguna.


Eurycoma Longifolia Jack (Tongkat Ali)


Terkenal di seantero Asia kerana keupayaannya untuk meningkatkan paras testosteron sehingga 440%. Ia adalah penjana testosterone semulajadi yang terbukti berkesan. Fungsinya memperbaiki keseimbangan hormon secara semulajadi dan merangsang badan untuk menghasilkan lebih banyak testosterone,seterusnya meningkatkan libido dan prestasi seksual dan kadar kesuburan.
Tongka t Ali adalah herba yang digunakan secara tradisional untuk meningkatkan tahap tenaga, ketahanan dan stamina, dan untuk mengurangkan keletihan mental. Kekurangan paras testosteron yang menurun akan menjejaskan nafsu seksual dan paras tenaga.
Paras testosteron yang rendah sebenarnya adalah mudah untuk diatasi. Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia, atau Longjack) telah terbukti secara klinikal untuk meningkatkan tahap testosteron pada lelaki sehingga 440% dalam masa dua minggu. Selama beberapa dekad, penduduk Asia Tenggara telah digunakan Eurycoma Longifolia untuk afrodisiak kesan-kesan dan nilai perubatannya yang tinggi. Di Vietnam Tongkat Ali dipanggil Cay Ba Binh - "tumbuhan penawar 101 penyakit".

Butea Superba


Tumbuhan ini hanya boleh didapati di kawasan utara & timur Thailand. Khasiatnya terkandung di bahagian akar dan batang tumbuhan ini.
Butea Superba merangsang aliran darah dan membantu meningkatkan dan mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuluh darah zakar sewaktu zakar terangsang. Jika diambil terus-menerus dalam satu tempoh yang disyorkan, peningkatan aliran darah ke pembuluh darah zakar akan menyebabkan ianya mengembang dan seterusnya menjadikan saiz zakar,daya tahan dan stamina bertambah.
Kajian klinikal ke atas Butea Superba membuktikan fungsinya dalam memudahkan ereksi, memanjangkan tempoh ereksi, meningkatkan pancutan, meningkatkan kekerapan ereksi, peningkatan ereksi selepas ejakulasi, meningkatkan kepuasan dan keyakinan dalam persetubuhan
Ekstrak mentah herba ini menunjukkan kesan vasodilasi. Bahan kimia juga menggalakkan badan bertenaga tanpa mana-mana saraf atau otot atau jantung dirangsangankan. Ini adalah sebab mengapa herba ini boleh dikaji dan dijadikan rawatan untuk masalah mati pucuk, tanpa sebarang kesan sampingan dan selamat.

Cara Menggunakan

Cukup mudah, cuma perlu guna sekali sehari sahaja. Disyorkan menggunakannya sekali sehari sahaja, bagi memberi ruang kepada sel zakar menyesuaikan atau ‘adapt’ dengan ramuan Proven Ace.

Urutkan minyak pada bahagian hujung zakar dan keseluruhan zakar mengikut gerakan menaik (ikut arah anak panah) sehingga minyak meresap ke dalam kulit.



Bilakah kesannya dapat dilihat?

Minggu 1-2: Pembesaran kepala zakar dan rupa zakar, saiz zakar semasa ereksi. Keingnan seksual bertambah.

Minggu 3-4: Lebih nikmat orgasma, pancutan lebih kuat dan puas. Pertambahan dalam ketebalan zakar dan kepadatan ereksi.

Minggu 5-7: Ereksi yang lebih lama dan berkekalan. Lebih kawalan dalam pancutan. Pertambahan dalam diameter dan kepanjangan zakar.

Minggu 8+: Apabila mengalami ereksi, anda dapat perhatikan perubahan ketara. Bukan sahaja pada saiz, malah zakar lebih padat dan kuat seperti yang anda dan pasangan anda idamkan.

Testimoni

Saya telah menggunakan banyak produk minyak urut zakar sebelum ini, daripada produk tradisional kampung hinggalah produk berjenama terkenal di pasaran. Minyak lintah, minyak belacak, minyak dhob, semua saya dah pakai. Pernah terjadi, kulit zakar jadi menipis setelah saya menggunakan sejenis minyak di pasaran, sehingga saya terpaksa berhenti menggunakannya. Dari segi keberkesanan minyak-minyak ni, habis sebotol pun ada yang belum nampak kesan langsung.
Tapi cukup berbeza dengan Proven Ace, teksturnya saja pun dah berbeza, sapu sikit je sekali sehari pun dah cukup, kesan yang saya perolehi pun cepat, baru 4 hari pakai pun dah nampak kesan positif. Memang saya betul-betul puas hati.

Encik R, 34 tahun, Shah Alam

Sejak minggu pertama lagi zakar menunjukan perubahan, di mana zakar lebih mengembang di bahagian kepala apabila ereksi berlaku. Urat-urat yang sebelum ini tiada, mula timbul pada zakar, dan zakar nampak lebih ‘berotot’ dan berisi dari kebiasaan.
Pada kebiasaannya zakar saya hanya membesar tetapi tidak menegang pada waktu pagi. Setelah menggunakan Proven Ace, ereksi zakar menegang yang berlaku pada waktu pagi cukup kuat semasa bangun tidur. Zakar kini lebih ‘bertenaga’ dan ereksi pun makin padat. Pancutan pun rasa jauh lebih lebih puas sekarang ni.

Encik S, 29 tahun, Kuala Lumpur

Sejak mencecah umur 30 tahun, saya dapati prestasi seks saya mula menurun, walhal umur 30 tahun ni takde lah tua sangat pun lagi. Zakar tak sekuat dulu, ketahanan pun dah kurang. Bila ‘beraksi’, tak sampai satu minit pun dah air mani dah keluar, tak macam dulu. Saya dah buat rawatan urutan batin, tapi tak berkesan. Isteri tak merungut, tapi saya tahu dia tak puas disebabkan masalah pancutan awal saya.
Setelah cuba Proven Ace, hasilnya memang hebat. Dalam 3 hari je dah nampak perbezaan pada zakar. Zakar lebih padat, sihat dan aktif macam dulu. Masalah pancutan awal akhirnya telah dapat saya atasi setelah 4 bulan dan kini saya rasa dapat menunaikan nafkah batin untuk isteri dengan lebih baik.

Encik H, 30 tahun, Kuala Langat

* Semua nama sebenar dirahsiakan atas permintaan pengguna bagi menjaga privasi




PROVEN ACE, PALING MUDAH, PALING MURAH, TERJAMIN SELAMAT,
TERBUKTI BERKESAN!

KAMI YAKIN ANDA TIDAK AKAN KECEWA DENGAN PROVEN ACE!
KINI PADA HARGA PENGENALAN UNTUK TEMPOH TERHAD SAHAJA,
SEMPENA PELANCARAN PROVEN ACE PADA OGOS 2012!


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM40.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :PA









[/CENTER][/FONT][/COLOR]
Reply With Quote
  #8  
Old 06-01-2013, 10:40 PM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Supreme Diet Biodex | Mempercepatkan Kehamilan | Meningkatkan Kualiti Air Mani Lelaki


Uploaded with ImageShack.us
Supreme Diet mempunyai 2 perisa iaitu perisa coklat atau perisa buah-buahan. Sila sms perisa yang diingini bila membuat pesanan. Terima kaseh.

Supreme Diet adalah makanan kesihatan untuk kecantikan dalaman yang khusus dirumus dengan ramuan zat pemakanan semulajadi berasaskan buah-buahan dan sayur-sayuran. Kaya dengan zat pemakanan yang diperlukan untuk kesihatan dan kejelitaan. Kehadiran enzim membantu penyerapan zat pemakanan berlaku dengan cepat dan mudah dalam tubuh badan kita.

Supreme Diet terbukti membantu mempercepatkan kehamilan, mengurangkan alahan, membantu pembentukan kulit bayi yang cantik, halus dan cerah, membantu untuk meningkatkan kualiti air mani lelaki dan menguatkan sistem badan.

Khasiat Supreme Diet

Khasiat yang terbukti membantu mempercepatkan kehamilan.
Membantu meningkatkan penyerapan nutrien yang penting.
Mengandungi kesemua enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan.
Sumber Protein dan Vitamin E yang boleh mencegah risiko keguguran kerana kelebihannya yang memelihara kesihatan rahim dan plasenta.
Mengurangkan alahan, serta membantu pembentukan kulit bayi yang cantik, halus dan cerah.
Membantu mengurangkan kesembapan kaki dan tangan serta mengawal berat badan di samping memelihara kandungan membesar mengikut jadual.
Membantu untuk meningkatkan kualiti air mani bagi lelaki dan menguatkan sistem badan.

Kandungan Supreme Diet

Beras Perang – meningkatkan kawalan glukosa.
Kurma – mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahim.
Teh Hijau – dapat melindungi kulit yang rosak akibat sinar matahari dan mencegah kanser. Ia sebagai antioksidan dan dapat mencegah penuaan.
Biji Anggur – merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.
Barli Hijau – mengekalkan kesihatan keseluruhan badan.
Spirulina – mengandungi protein, vitamin, karotenoid dan nutrien lain.
Kacang Soya – diperlukan dalam membantu menyuburkan sistem hormon, membantu dalam penyembuhan luka dan mengatur perjalanan darah.

Cara Guna Supreme Diet

Minum satu (1) sachet pada waktu malam antara 3-4 jam sebelum tidur.
Jika terlalu kurus ambil Supreme Diet selepas makan tengahari dan makan malam. Jika berat badan telah meningkat kepada berat ideal kurangkan kepada satu (1) sachet sahaja sehari.

Maklumat Lain Berkenaan Supreme Diet

Tidak disarankan untuk mengambil makanan berat seperti nasi, mee atau roti bagi yang mengalami kegemukan atau berat badan berlebihan, lebihkan pengambilan protein seperti ikan, sayur dan buah-buahan.
Teruskan pengambilan jika haid datang lewat atau ketika hamil.
Digalakkan untuk meningkatkan pengambilan pada hari-hari akhir kehamilan kerana ia mampu memberi tenaga dan membantu memudahkan proses kelahiran bayi.
Isipadu/Berat Supreme Diet: 25 gm x 20 sachet




BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM90.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :SPDB
Reply With Quote
  #9  
Old 07-01-2013, 09:24 PM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

New Libido Gel Untuk Tahan Lama Di ranjang Bersama Orang Tersayang

Pancutan Pramatang Menghantui Anda?

Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda? 8)

Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera dan berkekalan untuk masa yang panjang!



*libido gel pakaging terbaru

*Ada kelulusan KKM

*Kuantiti 5 ml

Mahukah Anda:

* Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
* Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
* Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
* Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
* Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

Hasilnya segera dan anda tidak perlu:

* Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
* Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman.
* Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan.
* Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya

4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

#1- Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

#2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.

#3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda -Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

#4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

Gunakan LIBIDO spray pada malam Jumaat anda.
Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama!

Di sini kami akan sedaya upaya membantu anda menangani masalah pancutan pramatang melalui kaedah penggunaan bahan yang 100% nya adalah herba.

LIBIDO spray sungguh hebat dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika tidak berpuashati dengan hasilnya. Produk ini perlu anda miliki. Simpan satu dalam poket, anda pasti perlukannya.

Tanya Diri Anda 3 Soalan Ini...


* Adakah anda mahu bertahan selama yang ANDA mahu, dan menikmati hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?
* Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?
* Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?

MAKLUMAT LIBIDO-GEL

BAGAIMANA LIBIDO-GEL BOLEH MENJADI BEGITU.....HEBAT?

Beginilah caranya bagaimana LIBIDO-Gel bertindak...
PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN
DAN KEPUASAN ... Serta - Merta!

LIBIDO-Gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan.

LIBIDO-Gel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Oleh itu LUPAKAN semua ini:
Quote:
SUNTIKAN YANG MENYAKITKAN!
UBAT MAKAN YANG MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN!
SENAMAN YANG MEMAKAN MASA TANPA KESAN!
PENANTIAN YANG MENYEKSAKAN!

SAAT - SAAT YANG MEMALUKAN!

Dengan LIBIDO-Gel, segalanya berlaku dengan segera secara semulajadi seperti aksi persetubuhan itu sendiri.

Apakah kandungan LIBIDO-Gel?

Berikut adalah antara kandungan LIBIDO-Gel ...

LIBIDO-Gel menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. LIBIDO-Gel menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO-Gel tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO-Gel. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO-Gel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO-Gel adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar - benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Apakah sebenarnya bahan - bahan semulajadi itu dan bagaimana ia berfungsi?

Seperti yang dapat anda lihat di atas, setiap satu bahan - bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan - kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki...

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu LIBIDO-Gel lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan - kesan berikut pada jangka panjang.

* Menggalakkan peredaran darah bahagian genital.
* Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
* Merawat Kegelian Melampau.
* Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
* Merawat Nyilu-nyilu zakar.
* Meningkatkan kekuatan corpora carvenosa.
* Meningkatkan kekuatan seksual secara tradisional.
* Menyokong kesihatan kulit zakar.
* Meningkatkan peredaran darah.
* Mengelakkan kesan keletihan.
* Meningkatkan keinginan seks.
* Meningkatkan potensi pancutan anda.


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM69.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :NLB
[/FONT][/COLOR]
Reply With Quote
  #10  
Old 08-01-2013, 10:54 AM
benboy benboy is offline
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 74,354
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

My Energy Plus Meningkatkan Fungsi Seksual Lelaki | Kembali Muda
[IMG] By justinboboy at 2012-08-30[/IMG]
My Energy Plus mampu meningkatkan stamina dan menjadi muda semula bagi golongan lelaki. Produk ini diperbuat di Malaysia dengan menggunakan isi kanduangan yang semulajadi dan selamat digunakan tanpa kesan sampingan. Ia telah mendapat pengakuan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan JAKIM.

Ramai lelaki yang sering sibuk dengan tugasan dan hiburan harian telah mengakibatkan kehilangan banyak tenaga sehingga tidak lagi berdaya menunaikan perhubungan mesra suami isteri. Demi megeratkan lagi hubungan rumahtangga suami isteri, My Energy Plus telah menunjukkan prestasi yang memuaskan di kalangan lelaki yang telah mencubanya! Selain daripada menambahkan seksual lelaki, ia juga dapat menghilangkan rasa keletihan, tekanan dan meningkatkan kecergasan.
[IMG] By justinboboy at 2012-08-30[/IMG]
Fungsi My Energy Plus:-

1.) Meningkatkan prestasi kesihatan, fizikal, mental dan seksual
2.) Penurunan kolesterol darah
3.) Pengaktifan kadar metabolisme
4.) Meningkatkan peredaran darah
5.) Meningkatkan kadar imunisasi
6.) Meningkatkan proces pencernaan
7.) Memperkuatkan alat kelamin lelaki
8.) Meningkatkan paras tenaga, stamina dan daya tahan
9.) Anti-inflamasi
10.) Anti-tumor
11.) Meningkatkan fungsi seksual lelaki
12.) Meningkatkan kuantiti sperma dan mengaktifkan sperma.
13.) Mengatasi masalah tidak kehamilan

Isi Kandungan:-

1.) Serbuk Biji Anggur Merah
2.) Oligosaccharide
3.) Ekstrak Maca
4.) Serbuk Butea Murni
5.) Tribulus Terrestris
6.) Zat Zinc Magnesium
7.) Vitamin Kumpulan B ( B1, B2,B6, B12)
8.) Ginseng

[IMG] By justinboboy at 2012-08-30[/IMG]
Apakah itu Maca?
Ekstrak herba Maca baerasal dari Peru. Ia merupakan sejenis makanan berkhasiat yang dapat meningkatkan paras tenanga lelaki dengan berkesan, memberi kesihatan yang bagus dan meningkatkan kadar reproduksi golongan dewasa. Penduduk tempatan Andes percaya Maca adalah berkat Allah. Maca amat berkesan untuk memperkuatkan dan meyeimbangkan sistem endokrin lelaki. Ia berkesan dalam mengatur sistem hormon badan kita, meningkatkan "sumber kekuatan"lelaki, menghilangkan kelelahan dan keletihan kronik, meningkatkan kemampuan untuk menangani tekanan, meningkatkan kemampuan seksual dan pembiakan.

Butea Murni
Butea Murni Thailand yang sentiasa tumbuh berkembar merupakan satu ramuan utama. Akar dan batang Butea Murni sering digunakan untuk meningkatkan kekuatan, rawatan tenaga dan membantu meningkatkan prestasi seksual lelaki. Komposisi alam semulajadi ini dapat meningkatkan aras tenaga tanpa memberi bebanan kepada otot, saraf dan jantung.

Setelah pemprosesan dengan teknologi formulasi eksklusif Bio-Gold, formula herbal tersebut dapat memperbaiki keadaan fizikal manusia tanpa memberi apa-apa kesan sampingan. Teknologi ini amat berkesan dalam meningkatkan darjat sperma atau pencegahan penyakit prostat. Bio-Gold teknologi pemprosesan yang semulajadi ini adalah lebih mudah diserap oleh tubuh manusia dan sentiasa mencapai hasil yang terbaik.

Serbuk Biji Anggur Merah
Sebanyak 100 artikel kajian tentang anggur membuktikan bahawa anggur amat bermanfaat kepada kesihatan manusia. Flavonoid adalah sejenis pigmen tanaman yang amat berkesan dalam perlindungan jantung. Flavonoid boleh menghalang agregasi trombosit, viskositas darah, mengurangkan trombosis, antioksidan, pencegahan radikal bebas menyerang dan menghancurkan sel-sel manusia. Penghambatan oksidasi kolesterol LDL dapat melindungi pembuluh darah dan mengelakkkan kesan pengerasan pembuluh darah.

Oligosaccharides
Ia adalah pentang dalam membantu pertumbuhan bifido dan dapat meningkatkan pertumbuhan pembiakan bifido usus secara berkesan. Pertumbuhan Bifidobacterium akan mempromosikan fungsi utama fisiologisnya dalam prestasi pembiakan, merendahkan PH usus, menghalang pertumbuhan bakteria barbahaya dalam usus dan meningkatkan pergerakan usus. Selain itu, bakteria Bifidobacterium dapat meningkatkan pencernaan dan penyerapan khasiat, mencegah sembelit, mempertigkatkan fungi usus, meningkatkan fungsi hati, merendahkan gula darah, meningkatkan imuniti, membantu melawan jangkitan, anti-tumor dan anti penuaan.

Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris merupakan tumbuhan iklim tropika dan akarnya biasanya berharga. Tumbuhan ini biasanya diguna dalam pelbagai rawatan di seluruh dunia. Ia juga merupakan sebagai ramuan diuretik, anti-bakteria, anti-inflamasi dan juga merupakan sejenis tonik untuk menambah emosi. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kegagalan seksual, meningkatkan nafsu, mempromosikan sekresi testosteron, meningkatkan tahap darah testis, meningkatkan kekuatan otot dan menggalakkan pemulihan fizikal. Tribulus Terrestris juga mampu meningkatkan sekresi jumlah dan pengaktifan sperma, mengembalikan kadar testosteron ke tahap muda.

Zinc Magnesium
Zinc mampu memperbaiki rangkaian keberkesanan dan merupakan elemen penting dalam badan lelaki. Ia juga membantu dalam rawatan pembiakan, mencegah penyakit prostat, merenungkan kelincahan dan mengurangkan penimbunan kolesterol. Magnesium dapat meningkatkan kesihatan jantung dan pembuluh darah, mencegah serangan jantung, pemendapan kalsium di dinding rangkaian pembuluh dan saluran darah, mencegah batu ginjal dan batu empedu.

Vitamin Kumpuln B (B1, B2, B6, B12)
Vitamin kumpulan B dapat menguatkan tubuh badan, mengisi kekurangan gizi kumpulan Vitamin B, membantu menguatkan jantung, paru-paru dan organ-organ penting yang lain.

Ginseng
Ginseng mampu menetapan tindakbalas sistem saraf pusat, membantu keseimbangan, memulihkan gangguan saraf yang disebabkan oleh proses ketegangan, menunda proses penuaan pada sel dan memanjangkan fungsi sel hidup.

Bungkusan sekotak: 3g x 8 sachets.


Cara penggunaan: Membuka sebungkus kecil (3g) dan bubuhkan sebuk My Energy Plus di bawah lidah. Minum air suam. Biasanya dinasihatkan supaya mengambil setengah jam sebelum melakukan aktiviti seksual. Sebungkus kecil dapat memberi tenaga selama 72 jam.


Harga sekotak: RM120



BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/b]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[img]http://***************/images/maybank2u.gif[/img]

[img]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/img]

1. Bankin RM120.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :MEP


[/CENTER][/FONT][/COLOR]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold