s Pengusaha Al Jabbar yg terlalu kurang ajar - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-12-2012, 02:39 AM
kemey kemey is offline
Active Plus

kemey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 2,787
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Pengusaha Al Jabbar yg terlalu kurang ajar

sesambil aku melancong ke youtube.. sambil sedang belek2 tgk laa video owner al jabbar nih betapa kurang hajarnya memaki hamun rakan niaga dia didepan orang ramai dah macam takder maruah dah partner niaga dia....

sungguh kurang ajar dan terlalu berbangga diri betul.... kalau rakan meniaga buat silap ker... be professional laa... aku tgk pun rasa panas hati....

tapi bila baca feedback kat post youtube tuh.. ramai yg tertipu, order stok barang tak sampai2..... customer yg beli, baru pakai dah rosak.. bila hantar repair, tak pulang2 barang...

ishk.. apa punya melayu meniaga camnih...

Ask/Help : Mesin Terapi Al-Jabbar - fakta atau auta ?? [/QUOTE]

lets enjoy video...





Last edited by kemey; 26-12-2012 at 03:08 AM..
Reply With Quote
Thanks ratusanRM, symori, airaura88, awiena, habibyana and 62 others thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-12-2012, 02:45 AM
abahmu abahmu is offline
Legendary Member

abahmu's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Location: kb-kl
Posts: 17,896
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

buat malu ore kelate jah kamaruzaman ni...
__________________
Perbincangan Mengenai Hartanah
Lembu Dan Macai Tak Dapat Dipisahkan
Reply With Quote
  #3  
Old 26-12-2012, 02:46 AM
kemey kemey is offline
Active Plus

kemey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 2,787
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kamaruzaman Che Hussein


BIODATA

NAMA : Mohd Kamaruzaman Che Hussain
UMUR : 39 tahun
ASAL : Jalan Atas Paloh, Kota Bharu, Kelantan
JAWATAN : Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Al-Jabbar Herbs Sdn Bhd
PENDIDIKAN : Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)
ISTERI : Norsusilawati Mohd Akhir
ANAK : Putri Norhidayah (6), Putra Fakrusi Syakirin, (5) dan Putra Adam Haris (1)
SASARAN EKSPORT : Negara OIC sasaran jualan produk Al-Jabbar


Beliau tidak pernah melanjutkan pelajaran setelah tamat menduduki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Sri Gombak, Selangor. Sebaliknya beliau mengambil keputusan merantau ke Indonesia selama lima tahun untuk mendalami ilmu agama dan bidang perubatan herba bagi membolehkannya membantu para pesakit yang memerlukan.

Al-Jabbar Healthcare adalah salah satu daripada anak syarikat Al-Jabbar Group, sebuah syarikat berasaskan penjagaan kesihatan alternatif memulakan operasi sejak 5 Ogos 2008. Di terajui oleh Kamaruzaman Che Hussain Pengasas dan juga CEO Al-Jabbar Group. Berbekalkan 10 tahun pengalaman dalam perniagaan, Al-Jabbar semakin dikenali ramai melalui produk mesin terapi medan elektrostatik Dr.Jism dan juga Family Dr. Dua " Killer Product" ini mendapat sambutan yang sangat hebat di serata Malaysia dan termasuuk juga di Brunei dan Indonesia.

Sekarang Al-Jabbar sedang mengembangkan sayapnya ke seluruh Malaysia, Indonesia serta Asia Barat. Al Jabbar Healthcare mempunyai beberapa produk berkualiti yang telah mendapat pengiktirafan didalam dan diluar negara kerana keberkesananya menyembuhkan pelbagai penyakit kronik dengan kaedah alternatif seperti mesin terapi DR.JISM, FAMILY DR.,Al Jabbar Luxury Therapysm dan DR.JISM 10SERIES. Al-Jabbar Herbs merupakan satu-satunya syarikat bumiputera yang memasarkan mesin terapi medan elektrik statik iaitu Dr. Jism di Malaysia.
Reply With Quote
Thanks dauskupang, Mantam, KimiGreat, apoilenjau thanked for this post
  #4  
Old 26-12-2012, 02:47 AM
kopiais kopiais is offline
Active Member

kopiais's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 2,008
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 1
Active Level
Default

produk dia ni g amik kat luar..pastu markup la hrga kaw2 punya..tu kaya
Reply With Quote
  #5  
Old 26-12-2012, 02:49 AM
MYBIZNES MYBIZNES is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,949
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

panasssssssssss
Reply With Quote
  #6  
Old 26-12-2012, 02:49 AM
kemey kemey is offline
Active Plus

kemey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 2,787
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

terlalu menyombong diri....

aku arituh teringin nak beli penapis air dr. jabbar nih, masa tuh ada kedai al jabbar baru bukak di gombak... pergi kedai kios tanya, harga dalam RM499 tak silap... pastuh stok takder, tgu smapai stok dulu....

selang beberapa minggu, aku pegi semula.. tgk kedai tutp... 3-4 kali lalu pun tutup gak... padahal baru jerk mula perniagaan kat situ.. dah tutup terus... masa tuh terpikir gak naper baru bukak dah tutup...

sekarang dah dapat jawapan....
Reply With Quote
Thanks dauskupang thanked for this post
  #7  
Old 26-12-2012, 02:52 AM
kemey kemey is offline
Active Plus

kemey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 2,787
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada sesapa yg dah terkena ker.... aku tgk video pun hangat berapi jerk rasa badan nih... anggap orang lain macam takder maruah marah depan orang ramai....

yg dia marah tuh semua usahawan2 melayu... sesama bangsa... yg ada semangat usahawan.. bukan bangsa yg melepek di tepi jalan yg bleh maki hamun....
Reply With Quote
Thanks Rossalinda, dauskupang thanked for this post
  #8  
Old 26-12-2012, 02:52 AM
astrowan astrowan is offline
CG Top Poster Club

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 22,310
Thanks (Received): 248
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

perggggggggggg biaq btoi panas gila huhuhuuhuh........
__________________
:)paid
Reply With Quote
  #9  
Old 26-12-2012, 02:53 AM
Don Malaya Don Malaya is offline
CG Top Poster Club

Don Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: Full Time Trader
Posts: 24,101
Thanks (Received): 342
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

kuang ajarrrr....puiii....dah laa kaki penipooo......sblm nie x silap ade tread pasal dia nie..bnyk complaint...habiss laa biz dia nie...lingkup lerrr
Reply With Quote
  #10  
Old 26-12-2012, 02:54 AM
space2010 space2010 is offline
Regular

space2010's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 892
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

nampak gayanya macam ada mslh dalaman kan..tak tau cerita sebenar,tak boleh la nak mengata lebih2..hehe..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold