Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,841
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,479
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,955
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-12-2012, 06:59 AM
myo myo is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
Poster Rank: #19512
Thanked 0 Times
Active Level
Default Jom Shopping di UK ! Murah! Original! Sale!

Sekiranya anda ingin mendapatkan BARANGAN RUMAH.. MURAH DARI UK seperti Tefal, Queen Anne (Made in England), Pyrex (Made in Europe).. atau anda ingin menikmati teh, coklat dan kopi dari UK.. dan macam-macam lagi..





sila layari dan like our facebook untuk dapatkan informasi terkini.

Jemput like our FACEBOOK Shopping di UK and visit our blog Shopping di UK.

Last edited by myo; 16-12-2012 at 07:07 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-12-2012, 08:01 AM
Mycyber Mycyber is offline
Super Active Member

Mycyber's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,024
Poster Rank: #1266
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

wah bagus servis ni.
cuma nak tanya la harga yg dlm fb tu termasuk cukai dan penghantaran ke Malaysia ke?
btw klau tt perlukan logo,banner utk bizz tt ni leh contact saya.
saya tgh buka harga promosi utk bulan ni..
Reply With Quote
  #3  
Old 16-12-2012, 08:29 AM
Ibn Raffar Ibn Raffar is offline
Super Active Member

Ibn Raffar's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: May 2011
Posts: 4,024
Poster Rank: #932
Thanked 263 Times
Active Level
My Mood:
Default

bayaran bersih hingga sampai ke rumah ke tt?
__________________
Ibn Raffar ditukar ke Ibnu Abdul Raffar
Madu Lebah
Habbatus Sauda
Kasturi Kijang
Reply With Quote
  #4  
Old 17-12-2012, 06:11 AM
myo myo is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
Poster Rank: #19512
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Mycyber View Post
wah bagus servis ni.
cuma nak tanya la harga yg dlm fb tu termasuk cukai dan penghantaran ke Malaysia ke?
btw klau tt perlukan logo,banner utk bizz tt ni leh contact saya.
saya tgh buka harga promosi utk bulan ni..
harga barang termasuk shipping dan tax.. barangan tersebut akan sampai ke bangi atau JB.. jika tidak dapat mengambil di dua lokasi tersebut, local shipping fees akan dikenakan untuk pos.. roughly RM10++ jer.
InsyaAllah, akan datang jika saya akan majukan bisnez nie.. saya contact tuan untuk banner dan logo..
thanks.
Reply With Quote
  #5  
Old 17-12-2012, 06:13 AM
myo myo is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
Poster Rank: #19512
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Ibn Raffar View Post
bayaran bersih hingga sampai ke rumah ke tt?
harga barang termasuk shipping dan tax.. barangan tersebut akan sampai ke bangi atau JB.. jika tidak dapat mengambil di dua lokasi tersebut, local shipping fees akan dikenakan untuk pos.. roughly RM10++ jer.

Sila like facebook kami untuk mengetahui promosi dan maklumat terkini tentang barangan yang ditawarkan..

Thanks.
Reply With Quote
  #6  
Old 17-12-2012, 12:14 PM
peija06 peija06 is offline
Well-Known
Member

peija06's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2007
Posts: 6,359
Poster Rank: #567
Thanked 77 Times
Active Level
My Mood:
Default

murahke
Reply With Quote
  #7  
Old 18-12-2012, 06:39 AM
myo myo is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
Poster Rank: #19512
Thanked 0 Times
Active Level
Default Queen Anne (Made in England)

Queen Anne Price disertakan.. sila membuat pilihan dengan bijak.
Attached Images
File Type: png 2.png (17.7 KB, 82 views)

Last edited by myo; 18-12-2012 at 06:57 AM..
Reply With Quote
  #8  
Old 18-12-2012, 06:43 AM
Cynical_Cakcibor Cynical_Cakcibor is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,639
Poster Rank: #2321
Thanked 12 Times
Active Level
Default

queen anne ni yang double coating ke tt? cuaca malaysia tak sesuai kalo yang biasa punya ... beli kat kilang ke kedai pakistan kat london tu? ... kalo bawa masuk ikut airport kena tax ... tapi biasa orang declare used items nak lari tax ... good luck tt ..
Reply With Quote
  #9  
Old 18-12-2012, 06:54 AM
myo myo is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
Poster Rank: #19512
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Cynical_Cakcibor View Post
queen anne ni yang double coating ke tt? cuaca malaysia tak sesuai kalo yang biasa punya ... beli kat kilang ke kedai pakistan kat london tu? ... kalo bawa masuk ikut airport kena tax ... tapi biasa orang declare used items nak lari tax ... good luck tt ..
Queen anne nie beli kt kilang Queen Anne sendiri..
tax dah x perlu risau sebab dah include dalam shipping. barang akan sampai ke pintu rumah anda atau anda boleh mengambilnya di dua lokasi bangi atau JB mengikut kesenangan anda.
thanks.
Reply With Quote
  #10  
Old 18-12-2012, 07:08 AM
myo myo is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
Poster Rank: #19512
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Sila layari dan like our facebook untuk dapatkan informasi terkini.

Jemput like our FACEBOOK Shopping di UK and visit our blog Shopping di UK.

Thanks..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:53 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE