Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #231  
Old 21-12-2012, 08:24 PM
yuzlinhadie_78 yuzlinhadie_78 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 716
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafiy View Post
Salamullah, kepada semua otai otai vapers

nubis kat sini, nak tanya. Aku baru bercadang nak jadi salah seorang dari vaporianz. Sekarang aku masih isap rokok analog, agak kuat jugak sehari kadang kadang boleh cecah sekotak lebih ikut keadaan.
Memang lifestyle yang sungguh tak sihat. So, aku ada berberapa soalan nak tanya otai otai kat sini, sebelum aku berhijrah menjadi salah seorang daripada vaporianz.

1. Vaper ada side effect lain tak? sebab dia dari wap air kan? adakah dia ada side effect lain jugak mcm rokok analog yg dah ternyata amat merbahaya

2. Tolong bagi cadangan paip apa yang bagus? Kalau boleh nak asap kepul kepul mcm kereta api, battery portable (senang kalau habis boleh terus tukar battery), pastu yang senang nak servis, and harga resonable. Harap otai boleh bantu aku

3. liquid apa yang korang suggest aku try?
bro belek page blakang2..bnyk gk jnis bley pkai..siap tokey kdai skali..sauk poket tngok RM brape bran..

setiap tokey vapor ade bgi pnerangan ksan2 dia..cara2 gna pong ader..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #232  
Old 21-12-2012, 08:31 PM
yuzlinhadie_78 yuzlinhadie_78 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 716
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
pfffttt,baru nak kensel beli hujung tahun ni,nasib doctor pun cakap bagus suruh hisap lagi
tokey aku ler ngajor isap mende nih..mula2 pyh gk nak masuk..lyan sminggu bru smpai setim..langsung bau okok analog skit pon xlehh...busuk plak
Reply With Quote
  #233  
Old 21-12-2012, 08:44 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,242
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yuzlinhadie_78 View Post
dh bertaun pki murah cap ayam pnyaa..bleyy layan gk xder hal
jenis yang ego tu je bro layan?
Reply With Quote
  #234  
Old 21-12-2012, 08:45 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,242
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yuzlinhadie_78 View Post
tokey aku ler ngajor isap mende nih..mula2 pyh gk nak masuk..lyan sminggu bru smpai setim..langsung bau okok analog skit pon xlehh...busuk plak
muhahah,tokey yang ajar rupanya . tunggu aku laa pulak yang nak rasa bau rokok analog tu busuk
Reply With Quote
  #235  
Old 21-12-2012, 09:03 PM
amin8587 amin8587 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,025
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hafiy View Post
Salamullah, kepada semua otai otai vapers

nubis kat sini, nak tanya. Aku baru bercadang nak jadi salah seorang dari vaporianz. Sekarang aku masih isap rokok analog, agak kuat jugak sehari kadang kadang boleh cecah sekotak lebih ikut keadaan.
Memang lifestyle yang sungguh tak sihat. So, aku ada berberapa soalan nak tanya otai otai kat sini, sebelum aku berhijrah menjadi salah seorang daripada vaporianz.

1. Vaper ada side effect lain tak? sebab dia dari wap air kan? adakah dia ada side effect lain jugak mcm rokok analog yg dah ternyata amat merbahaya

2. Tolong bagi cadangan paip apa yang bagus? Kalau boleh nak asap kepul kepul mcm kereta api, battery portable (senang kalau habis boleh terus tukar battery), pastu yang senang nak servis, and harga resonable. Harap otai boleh bantu aku

3. liquid apa yang korang suggest aku try?
apa yang aku paham wap air ni ibarat minum air je xsampai ke paru2 pun..jz letak nikotin tuk kasi pentoi sikit kepala perokok..betul kan aku kalau salah..

paip yg aku cadangkan pakai itaste mvp cz bateri tahan 2 atau 3 ari..harga pun lebih kurang 250 je dapat tank 2..

liquid ni ikut selera masing2..aku minat strawberry mix mint..
Reply With Quote
  #236  
Old 21-12-2012, 09:04 PM
yuzlinhadie_78 yuzlinhadie_78 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 716
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
jenis yang ego tu je bro layan?
mcam2 jenis ade..sgala mcm ego..kecik besar sma jer aku rasa..lava tube lambo ke..tank kecik/besar bapok vivi nova ker apa..yg penting flavour setimm..asap kretapi..fuhhh
Reply With Quote
  #237  
Old 21-12-2012, 09:43 PM
cdan cdan is offline
Active Plus

cdan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2006
Location: Puchong, Ipoh, Pt.Buntar
Posts: 4,377
Thanks (Received): 367
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mie8500 View Post
kingo mmg harga tu bro...
ego,kgo mmg biasa dgr..
kingo pun wujud & aku pun ada jual..
kualiti lain skit...
ooo... baru tau ada jenama kinggo...
suku sakat ego, kgo rupanye....
__________________
Survey >DINAR< DK, DM, DP > & > EMAS <- Kijang, Maple, Emirates, Public >
Survey > STATISTICS EMAS -BNM <
Survey >SILVER<
Survey >PELBAGAI PELABURAN<
Reply With Quote
  #238  
Old 21-12-2012, 09:45 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,242
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yuzlinhadie_78 View Post
mcam2 jenis ade..sgala mcm ego..kecik besar sma jer aku rasa..lava tube lambo ke..tank kecik/besar bapok vivi nova ker apa..yg penting flavour setimm..asap kretapi..fuhhh
ooohh,yang aku nak asap keretapi jee,tu yang penting,baru ada feel . ego tu asap power tak?
Reply With Quote
  #239  
Old 21-12-2012, 09:51 PM
cdan cdan is offline
Active Plus

cdan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2006
Location: Puchong, Ipoh, Pt.Buntar
Posts: 4,377
Thanks (Received): 367
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yuzlinhadie_78 View Post
tokey aku kaki vaper..bertaun2 gk lyan..nk djadikn cerita..bru2 nih

pgi ler scan paru2, leh terkezut abam nengok hasilnya....paru2 dia

HITAM..PEHHH..doktor tnya kt dia..isap okok ker?okok ape?..

tokey pon tunjuk ler e-cig nih..doktor ley ckap..

"baguihh2 truskn isap"..siap kasik tau,system dlm e-cig ape bnda..

doktor ckap sma ler cam dorang rawat orang kna asma/ssak nafas..gnakan wap untuk kembangkn salurn pernapasan..bgi mdah bernafas katanye

paru2 HITAM..rupanya xder hal..jngan ade tompok2 putih..biasanya yg isap okok analog ni risiko lgi tnggi..sbb asap dlm paru2 xlpas n kuar x abis..so..jdi le tmpok2 putih tuhh

tu ler critanya sekian..

klu dia klentong..aku pon kna klentong laarr
mungkin ada kebenarannya disitu....
pengidap asma menyedut 'inhaller'...
__________________
Survey >DINAR< DK, DM, DP > & > EMAS <- Kijang, Maple, Emirates, Public >
Survey > STATISTICS EMAS -BNM <
Survey >SILVER<
Survey >PELBAGAI PELABURAN<
Reply With Quote
  #240  
Old 21-12-2012, 10:40 PM
gOdFeLLa gOdFeLLa is offline
Senior Member
InstaForex Official
Introducing Broker

gOdFeLLa's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Jan 2007
Location: InstaForex Official Introducing Broker
Posts: 9,436
Thanks (Received): 402
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Layan CG sambil vaping.....

__________________
Quote:

INSTAFOREX IB - WAN AZIHAN

SILA KLIK KAT SINI
Yahoo Messenger: wan_azihan / Skype: wan.azihan / HP: 017-6677-944
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump