Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #221  
Old 21-12-2012, 03:21 AM
mie8500 mie8500 is offline
Active Member

mie8500's Avatar

 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2006
Location: Penang<=>Kedah
Posts: 2,026
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cdan View Post
tak pernah nampak pula brand kingo....
yg saya tahu eGO, KGO produk china...

ngape tak beli dari seller dlm CG nie, ego 1100mah (2 batang bateri) baru rm135....
kingo mmg harga tu bro...
ego,kgo mmg biasa dgr..
kingo pun wujud & aku pun ada jual..
kualiti lain skit...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #222  
Old 21-12-2012, 03:22 AM
Y.O.N Y.O.N is offline
Active Plus

Y.O.N's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2011
Location: KL-FRANCE-JAPAN
Posts: 3,745
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Nak join club jugak...
Reply With Quote
  #223  
Old 21-12-2012, 03:27 AM
waktonk waktonk is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2012
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

perghh otai buat kelab plak.. parti sampai pagi!
Reply With Quote
  #224  
Old 21-12-2012, 08:21 AM
mazakim mazakim is offline
Newbie

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2012
Posts: 45
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

selamat pagi vaporianz sume...

hari ke-14 hisap ego-T..syukur alhamdulillah dah x beli L&M merah...
jimat duit belanja...
Reply With Quote
  #225  
Old 21-12-2012, 03:01 PM
hafiy hafiy is offline
Regular

hafiy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2010
Posts: 515
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salamullah, kepada semua otai otai vapers

nubis kat sini, nak tanya. Aku baru bercadang nak jadi salah seorang dari vaporianz. Sekarang aku masih isap rokok analog, agak kuat jugak sehari kadang kadang boleh cecah sekotak lebih ikut keadaan.
Memang lifestyle yang sungguh tak sihat. So, aku ada berberapa soalan nak tanya otai otai kat sini, sebelum aku berhijrah menjadi salah seorang daripada vaporianz.

1. Vaper ada side effect lain tak? sebab dia dari wap air kan? adakah dia ada side effect lain jugak mcm rokok analog yg dah ternyata amat merbahaya

2. Tolong bagi cadangan paip apa yang bagus? Kalau boleh nak asap kepul kepul mcm kereta api, battery portable (senang kalau habis boleh terus tukar battery), pastu yang senang nak servis, and harga resonable. Harap otai boleh bantu aku

3. liquid apa yang korang suggest aku try?
__________________

Saya Agent AMWAY yang BERDAFTAR dan SAH ! sila sms/call (017-356 5077) untuk dapatkan barangan AMWAY
Reply With Quote
  #226  
Old 21-12-2012, 05:11 PM
Bombtrack Bombtrack is offline
Regular

Bombtrack's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 192
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tengah sedap aku vaper tadi, dtg sorang member, dia ckp kat aku vaper ni best tp ada side effect boleh kena paru-paru berair, perghh terkedu kejap aku, so skang ni tengah tanye kat pakcik google adekah benar ada side effect mcm ni atau provokasi semata mata.
Reply With Quote
  #227  
Old 21-12-2012, 05:18 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,163
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

[QUOTE=yuzlinhadie_78;15545215]
Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post

stakat ni xder hal..aku pon pkai yg mrah jer..snang nk bwk..jnji stby bateri mesti ade..jga jangan jatuh jer..
oh yeke,ingatkan bro guna ynag mahal2 tu . kalau bateri habis iabarat tak ada apa2 laaa benda tu,haha. ok boss , nanti sy dah beli tak bagi jatuh [unya


[QUOTE=cdan;15545740]
Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post

wahhh... ini tentu target nak dapatkan PROVARI.....
ribu riban beb.....
baru google harga provari tu memang
Reply With Quote
  #228  
Old 21-12-2012, 08:06 PM
yuzlinhadie_78 yuzlinhadie_78 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 716
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bombtrack View Post
Tengah sedap aku vaper tadi, dtg sorang member, dia ckp kat aku vaper ni best tp ada side effect boleh kena paru-paru berair, perghh terkedu kejap aku, so skang ni tengah tanye kat pakcik google adekah benar ada side effect mcm ni atau provokasi semata mata.
tokey aku kaki vaper..bertaun2 gk lyan..nk djadikn cerita..bru2 nih

pgi ler scan paru2, leh terkezut abam nengok hasilnya....paru2 dia

HITAM..PEHHH..doktor tnya kt dia..isap okok ker?okok ape?..

tokey pon tunjuk ler e-cig nih..doktor ley ckap..

"baguihh2 truskn isap"..siap kasik tau,system dlm e-cig ape bnda..

doktor ckap sma ler cam dorang rawat orang kna asma/ssak nafas..gnakan wap untuk kembangkn salurn pernapasan..bgi mdah bernafas katanye

paru2 HITAM..rupanya xder hal..jngan ade tompok2 putih..biasanya yg isap okok analog ni risiko lgi tnggi..sbb asap dlm paru2 xlpas n kuar x abis..so..jdi le tmpok2 putih tuhh

tu ler critanya sekian..

klu dia klentong..aku pon kna klentong laarr
Reply With Quote
  #229  
Old 21-12-2012, 08:14 PM
yuzlinhadie_78 yuzlinhadie_78 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 716
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post

oh yeke,ingatkan bro guna ynag mahal2 tu . kalau bateri habis iabarat tak ada apa2 laaa benda tu,haha. ok boss , nanti sy dah beli tak bagi jatuh [unya

dh bertaun pki murah cap ayam pnyaa..bleyy layan gk xder hal
Reply With Quote
  #230  
Old 21-12-2012, 08:14 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,163
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yuzlinhadie_78 View Post
tokey aku kaki vaper..bertaun2 gk lyan..nk djadikn cerita..bru2 nih

pgi ler scan paru2, leh terkezut abam nengok hasilnya....paru2 dia

HITAM..PEHHH..doktor tnya kt dia..isap okok ker?okok ape?..

tokey pon tunjuk ler e-cig nih..doktor ley ckap..

"baguihh2 truskn isap"..siap kasik tau,system dlm e-cig ape bnda..

doktor ckap sma ler cam dorang rawat orang kna asma/ssak nafas..gnakan wap untuk kembangkn salurn pernapasan..bgi mdah bernafas katanye

paru2 HITAM..rupanya xder hal..jngan ade tompok2 putih..biasanya yg isap okok analog ni risiko lgi tnggi..sbb asap dlm paru2 xlpas n kuar x abis..so..jdi le tmpok2 putih tuhh

tu ler critanya sekian..

klu dia klentong..aku pon kna klentong laarr
pfffttt,baru nak kensel beli hujung tahun ni,nasib doctor pun cakap bagus suruh hisap lagi
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold