Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-12-2012, 10:15 AM
wss54 wss54 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default cara nak bawak masuk senapang angin dari indonesia

HArap member2 bulih tolong,,CAra nak bawak masuk senapang angin dari indonesia, kalau ada secara halal ke haram ke, ikut la cara mana sekalipun bgtau la saya, pm saya. Saya sedia membyar perkhidmatan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-12-2012, 10:20 AM
zkry zkry is offline
Super Active

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,718
Thanks (Received): 109
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

.

ada gambo tak TT, nak tau juga macam mana rupa senapang angin tu...

__________________
Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2012, 10:21 AM
ohsem ohsem is offline
Active Member

ohsem's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,696
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

setau den ramai org buek sendiri je... jarang jumpo yg seludup2 ni..
Reply With Quote
  #4  
Old 11-12-2012, 10:21 AM
azanney azanney is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (135)
Join Date: Oct 2008
Location: WASAP O19-6OO8O8O
Posts: 49,756
Thanks (Received): 339
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

bahaya tak senapang angin ni?
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 11-12-2012, 10:28 AM
syedungu syedungu is offline
Junior

syedungu's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 79
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kenapa tak bagi PATI indon sejuta rupiah, mereka tau lah buat tu, nak seludup senapang ke pistol ke m16 ke cewek indon ke, mcm2 ada....
Reply With Quote
  #6  
Old 11-12-2012, 10:33 AM
PainKiller PainKiller is offline
Super Active

PainKiller's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: Dok tenet dlm lokap 404
Posts: 7,910
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zkry View Post
.

ada gambo tak TT, nak tau juga macam mana rupa senapang angin tu...

tengok sini..http://www.google.com.my/search?num=....1.snENrof3gJ4
Reply With Quote
  #7  
Old 11-12-2012, 10:34 AM
wss54 wss54 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

[IMG][/IMG]



ni rupa dia
Reply With Quote
  #8  
Old 11-12-2012, 10:34 AM
dominator dominator is offline
Active Member

dominator's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,049
Thanks (Received): 42
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

airsoft la ni.... ni kalau kene tangkap.. makan x habis oii...

>>website jual airsoft<<
Reply With Quote
  #9  
Old 11-12-2012, 10:35 AM
wss54 wss54 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dah beli tapi ada kat batam, susah nk bawak masuk sbb kena cek kastam malaysia, kastam sana lepas je
Reply With Quote
  #10  
Old 11-12-2012, 10:36 AM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,319
Thanks (Received): 4841
Likes (Received): 5
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Nanti saya cuba tanya rakan saya, sebab sebelum nie, dia pernah turun ke Indonesia untuk deal tokek, mungkin dia tahu...

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump