Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Program Matrix Labu Peram, Merapu

Program Matrix Labu Peram, Merapu Most of the programs are pyramids and they are not doing real business even with products. You're advise to not join any programs. All Read Announcement HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 10-12-2012, 01:08 PM
hazmine hazmine is offline
Active Member

hazmine's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2008
Location: FxPrimus , XM , Hotfx
Posts: 2,095
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mega02 View Post
hahaha..... tau taukey pun.... kalau dia tak jujur ....macam mana?
Klu xjujur kene hentam la kott kt MLM2012 or betul ke bohong. Haha.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 10-12-2012, 01:13 PM
mega02 mega02 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 16,505
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hazmine View Post
Klu xjujur kene hentam la kott kt MLM2012 or betul ke bohong. Haha.
ini rumah hyip..... mana ada kejujuran... rumah yg ada lesen pun kantoi.
Reply With Quote
  #13  
Old 10-12-2012, 01:17 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hazmine View Post
Klu xjujur kene hentam la kott kt MLM2012 or betul ke bohong. Haha.
tak apa...MBI ada aset banyak,tentang AC Mizal tu ramai yang marah tetapi dia tetap buat buat bisnes dan Mface ni InsyaAllah akan berjaya..macam pasaran saham kat BSKL juga ada yang naik dan ada yang turun.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-12-2012, 01:21 PM
mega02 mega02 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 16,505
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abesoff View Post
tak apa...MBI ada aset banyak,tentang AC Mizal tu ramai yang marah tetapi dia tetap buat buat bisnes dan Mface ni InsyaAllah akan berjaya..macam pasaran saham kat BSKL juga ada yang naik dan ada yang turun.
maaf..... assets syt.... kalau kantoi susah nak lelong.

kalau rasa nak buat .... buat saja.
Reply With Quote
  #15  
Old 10-12-2012, 01:23 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mega02 View Post
ini rumah hyip..... mana ada kejujuran... rumah yg ada lesen pun kantoi.
betul tuan..saya pun tahu sejarah AC Mizal dan sebagainya tetapi kenapa masih lagi ikut program dia,saya ikut kerana saya rasa boleh buat duit dengan Mface ni berdasarkan pelan dia yang unik sikit. Terpulanglah kepada kita nak ikut ke tidak.
Kalau tak cari member pun kita tetap di bayar berdasarkan komisyen iklan,komisyen Hiburan dan komisyen Permainan di Mface.me yang di wujudkan seperti Facebook.
Reply With Quote
  #16  
Old 10-12-2012, 01:27 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,594
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

dulu pernah tgk melodi, ac promote mface ke artis2 indon. artis mesia yg dia bagi saham dulu kebanyakkan nya malas nak aktif. Semua x berminat kot.
Reply With Quote
  #17  
Old 10-12-2012, 01:28 PM
mega02 mega02 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 16,505
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abesoff View Post
betul tuan..saya pun tahu sejarah AC Mizal dan sebagainya tetapi kenapa masih lagi ikut program dia,saya ikut kerana saya rasa boleh buat duit dengan Mface ni berdasarkan pelan dia yang unik sikit. Terpulanglah kepada kita nak ikut ke tidak.
Kalau tak cari member pun kita tetap di bayar berdasarkan komisyen iklan,komisyen Hiburan dan komisyen Permainan di Mface.me yang di wujudkan seperti Facebook.
ok...nak macam mana join ?.... cuma parking dulu
Reply With Quote
  #18  
Old 10-12-2012, 01:32 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
dulu pernah tgk melodi, ac promote mface ke artis2 indon. artis mesia yg dia bagi saham dulu kebanyakkan nya malas nak aktif. Semua x berminat kot.
betul tu..ramai artis Malaysia yang tak minat dengan Mface dan artis Indonesia lebih baik sikit kerana mereka tunjuk minat dengan Mface.me dan tak lagi akan di lancar di Thailand.Saham yang di beri kepada artis Malaysia dulu kalau dia aktif ramai yang dah menjadi jutawan.
Reply With Quote
  #19  
Old 10-12-2012, 01:34 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,136
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mega02 View Post
ok...nak macam mana join ?.... cuma parking dulu
ya boleh parking dulu...PM saya data biasa2 isi borang...nanti saya parking dan cucuk sate dulu,leader2 hyip kat luar dah mula bergerak..
Reply With Quote
  #20  
Old 10-12-2012, 01:43 PM
mega02 mega02 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 16,505
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abesoff View Post
ya boleh parking dulu...PM saya data biasa2 isi borang...nanti saya parking dan cucuk sate dulu,leader2 hyip kat luar dah mula bergerak..
ok ..... dah pm detail... salam perjuangan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Tags
mface, pak man telo, skim cepat kaya

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold