Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 05-12-2012, 09:24 PM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,570
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to 2bz4money
Default

Quote:
Originally Posted by pwe View Post
1st, sy akan upload apa2 berkaitan dengan note 2 clone untuk bagi kepuasan sebelum sy hantar untuk dikirim kpd tuan punya barang esok.

2nd, single sim.

3rd, semua features yg ada pada Original Samsung Galaxy Note 2, semua ada pada clone ni.

4th, sy tak berapa faham mengenai wifi sharing yang dimaksudkan. adakah sebagai modem? network switch? sharing via bluetooth? mohon pencerahan.

thanks..
wifi sharing tu bole mcm jadi port utk sharing wifi utk laptop, tablet etc
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 05-12-2012, 09:25 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to pwe
Default

Quote:
Originally Posted by Mel_Ahmad View Post
Kalau dapat try test tengok secara live lagi ok..hehe..
sy x pegang set, mungkin buyer pertama CG boleh bagi komen...
will do some video on this clone..
thanks...
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
  #63  
Old 05-12-2012, 09:26 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to pwe
Default

Quote:
Originally Posted by mantoya View Post
bonus hujung bulan ni boleh serang besar2an rumah....
amin...tau aje sy beniaga dr rumah...hehehe...doa2kan semoga ramai yg order, ble dpt sebijik free dari supplier...amin...
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
  #64  
Old 05-12-2012, 09:29 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to pwe
Default

Quote:
Originally Posted by 2bz4money View Post
TT, tepek la case percuma kat 1st post dan info2 lain agar para pembeli faham...setakat ni nampaknya TT hanya bagi money back guarantee atas spec yg ada kat Kajangweb.com jer..

7. Saya mengaku bahawa maklumat di atas adalah benar dan saya berhak mendapat pulangan wang 100% sekiranya telefon ini tidak diperolehi dalam bentuk sepertimana yang dijanjikan.
1st, thanks for advice.

2nd, sy cuba improve persembahan jualan clone ni, insya' allah.

3rd, money back guarantee adalah yang utama, mengenai pemberian case percuma, sy pun rasa sape nak bgtau, sapa xnak xpe, sy x bagi case. ala..case pun murah aje pasar malam boleh cari...
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
  #65  
Old 05-12-2012, 09:41 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to pwe
Default

Quote:
Originally Posted by afiq2512 View Post
Join Date: Sep 2012

Friendly reminder:
better u do cod for first deal.if have many testimony from buyer.and get good feedback,sure after that you can deal by postage without any problem.
Thanks for sharing.

Takkan scan tarikh aje, x masuk ke FB saya, tengok sape2 kwn2 sy, ape perniagaan saya, tengok sape client saya. Tu kalau cerita mau ada yang pengsan karang .

Maaf yer, kalau xnak beli xpe, xnak terima full payment xpe.
Kalau ikutkan saya, sy nak aje bg bayran ansuran bulan2, xde interest, tp sebab supplier dah bg mcm tu, sy nak buat mcmana. Lagipun sy belum bersedia untuk COD sebab sy tak simpan stok. Mungkin masa akan datang. Insya' Allah...

Doakan saya berjaya dan sentiasa punya hati yg bersih mcm saudara.
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
  #66  
Old 05-12-2012, 09:45 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to pwe
Default

Salam,

Untuk kali pertama ini, sy bagi peluang kepada 30 orang yang betul2 nak dan teringin untuk dapatkan Samsung Galaxy Note 2 yang clone buatan HDC.

Setakat petang td, sorg dah buat tempahan and buat bayaran full payment. Mungkin beliau kalau ada masa, boleh bagi komen kat sini. Esok sy dah start proses tempahan.

Lepas cukup 30, maybe sy akan bukak kepada yang nak beli bundle or jadi agen. Tengoklah....
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
  #67  
Old 05-12-2012, 09:53 PM
superb stuff superb stuff is offline
Active Plus

superb stuff's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Nov 2012
Posts: 3,633
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

parking dulu ye tt ingat nak sambar gak 1..
__________________
TEH UNCANG DAUN BELALAI GAJAH ADA DI SINI
PeNCuCi PaKaiAN(LiQuiD DeTerGeNt) - JimAt > BErSih > WanGi
PENGEDAR Bahau/Jempol 014-2312081 (Call/SMS/WhatsApp)
Reply With Quote
  #68  
Old 05-12-2012, 09:58 PM
razzo razzo is offline
Active Member

razzo's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,110
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Klu tt jd owner pertama kan elok...pledge tu dah cukup mantap
Reply With Quote
  #69  
Old 05-12-2012, 09:59 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to pwe
Default

Quote:
Originally Posted by razzo View Post
Klu tt jd owner pertama kan elok...pledge tu dah cukup mantap
cadangan mcm ni nak dengar..
thanks....
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
  #70  
Old 05-12-2012, 10:04 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to pwe
Default

Quote:
Originally Posted by superb stuff View Post
parking dulu ye tt ingat nak sambar gak 1..
silakan..mekasih
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:36 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you