s Syiah: Ecpi, alfajr travel & black flag group - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Religious Talk

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-12-2012, 11:50 AM
drpsychomereng drpsychomereng is offline
Active Member

drpsychomereng's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,330
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Syiah: Ecpi, alfajr travel & black flag group

aku nak buat perbincangan sedikit.. dan juga kita akan lihat sifat taqiyyah (kepura-puaran) mereka ini..
dan minta geng yg ade maklumat blh dikongsikan bersama.. aku ilmu xbanyak, tp nak kongsi mn ayg aku tau..

ECPI, ALFAJR TRAVEL & TOUR SDN BHD serta BLACK FLAG GROUP adalah dimiliki oleh golongan syiah.. bos dorg ni syiah tegar..


1) ECPI
- pernah korg terfikir kenapa mendapat pengiktirafan israel? dgn jelas pada kotak n label botol korg blh lihat.
- ECPI ni lah sponsor terbesar penyebaran syiah di melaka.

2) Al fajr Travel n Black Flag group
-bos besar company ni dlm pejabat dia ada terjelas poster khomayni laknatullah.
-lihat sendiri pada logo mereka yg berwarna hitam yg menjadi warna bg syiah serta bilangan bintang sebanyak 12butir menunjukkan akidah mereka kepada imam 12.
-kebanyakan produk mereka didatangkan dari iran
website utk tgk logo http://www.alfajrtravel.com.my/, http://www.blackflaggroup.com/

kajian kemasukan warga iran adalah lebih tggi dari warga lain dan mereka ini sedang berusaha utk menawan serta memesongkan akidah umat malaysia.. lim kok wing serta University Teknologi Malaysia mempunyai ahli syiah paling ramai..
__________________
AZHARTANAH Agen Hartanah Lelong

Last edited by drpsychomereng; 04-12-2012 at 11:54 AM..
Reply With Quote
Thanks bowthugz69, ikanjos79, sandaldm, hamperghz, habibyana and 7 others thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-12-2012, 10:00 PM
brena brena is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 250
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

salam bro.... depa ni memang syarikat syiah...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2012, 11:26 PM
hafizuka hafizuka is offline
Super Active

hafizuka's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,950
Thanks (Received): 231
Likes (Received): 21
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by drpsychomereng View Post
aku nak buat perbincangan sedikit.. dan juga kita akan lihat sifat taqiyyah (kepura-puaran) mereka ini..
dan minta geng yg ade maklumat blh dikongsikan bersama.. aku ilmu xbanyak, tp nak kongsi mn ayg aku tau..

ECPI, ALFAJR TRAVEL & TOUR SDN BHD serta BLACK FLAG GROUP adalah dimiliki oleh golongan syiah.. bos dorg ni syiah tegar..


1) ECPI
- pernah korg terfikir kenapa mendapat pengiktirafan israel? dgn jelas pada kotak n label botol korg blh lihat.
- ECPI ni lah sponsor terbesar penyebaran syiah di melaka.

2) Al fajr Travel n Black Flag group
-bos besar company ni dlm pejabat dia ada terjelas poster khomayni laknatullah.
-lihat sendiri pada logo mereka yg berwarna hitam yg menjadi warna bg syiah serta bilangan bintang sebanyak 12butir menunjukkan akidah mereka kepada imam 12.
-kebanyakan produk mereka didatangkan dari iran
website utk tgk logo http://www.alfajrtravel.com.my/, http://www.blackflaggroup.com/

kajian kemasukan warga iran adalah lebih tggi dari warga lain dan mereka ini sedang berusaha utk menawan serta memesongkan akidah umat malaysia.. lim kok wing serta University Teknologi Malaysia mempunyai ahli syiah paling ramai..
Betul, ada sorang forumer ni bagitahu begitu juga. Sebab bos ECPI tu pakcik dia, mmg syiah dia bagitau
__________________
Malaysia Bumi Bertuah Tanahair Tercinta
Reply With Quote
  #4  
Old 06-12-2012, 08:41 AM
yoepitm yoepitm is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,175
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hmm..yg lain aku tak tau...dari hang kisah ecpi tu syiah ke tak..cuba cari..mcm mana formula air ecpi..
itu yg lagi penting..
yg aku dengar org yang dapatkan formula ecpi ni..dah takda dah kat ecpi..

tak elok menuduh..sbb kita tak tau apa2 sbnrnya
Reply With Quote
  #5  
Old 06-12-2012, 11:54 AM
ikanjos79 ikanjos79 is offline
Active Plus

ikanjos79's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,878
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Dulu ada sorang ustat bagitau aku katanya air ecpi ada unsur pemujaan. Tapi aku tak tanya lebih. Tapi aku dah tak minum dah air tu sampai skarg dah dlm 2 thn lebih.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-12-2012, 11:58 AM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,657
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 39
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yoepitm View Post
hmm..yg lain aku tak tau...dari hang kisah ecpi tu syiah ke tak..cuba cari..mcm mana formula air ecpi..
itu yg lagi penting..
yg aku dengar org yang dapatkan formula ecpi ni..dah takda dah kat ecpi..

tak elok menuduh..sbb kita tak tau apa2 sbnrnya
bukan tuduh tapi kebenarannya ada.. dia berdakwah bukan sembunyi tapi terang-terangan... siap hantar brosur syiah ke sekolah-sekolah, masjid-masjid dan sebagainya... pada malam serbuan memang ternyata semua bukti ada.. sayangnya orang yang dulunya Islam sudah berubah.. itu yang merugikan moga beliau kembali ke pangkal jalan...
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 06-12-2012, 11:59 AM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,657
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 39
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ikanjos79 View Post
Dulu ada sorang ustat bagitau aku katanya air ecpi ada unsur pemujaan. Tapi aku tak tanya lebih. Tapi aku dah tak minum dah air tu sampai skarg dah dlm 2 thn lebih.
unsur puja tu takderlah... tapi teknologi tu tok dah tengok...
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 06-12-2012, 12:00 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,379
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 161
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ooo..baru ku tahu
Reply With Quote
  #9  
Old 06-12-2012, 12:00 PM
suprol suprol is offline
Legendary Member

suprol's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: somewhere......
Posts: 13,025
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

black flag group tu syiah gak ke? aku tiap2 tahun amek kurma kat dia org... kat stadium selayang dia punya warehouse
__________________

Reply With Quote
  #10  
Old 06-12-2012, 12:03 PM
powg powg is offline
Regular

powg's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2010
Location: celah keyb0ard
Posts: 226
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
Default

cer cite tok lg.. nk tau lebih nie... den ejen ecpi dulu,,,skrang tidak lg..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold