Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Religious Talk

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,274
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,851
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,409
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-12-2012, 11:50 AM
drpsychomereng drpsychomereng is offline
Active Member

drpsychomereng's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,161
Poster Rank: #1804
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default Syiah: Ecpi, alfajr travel & black flag group

aku nak buat perbincangan sedikit.. dan juga kita akan lihat sifat taqiyyah (kepura-puaran) mereka ini..
dan minta geng yg ade maklumat blh dikongsikan bersama.. aku ilmu xbanyak, tp nak kongsi mn ayg aku tau..

ECPI, ALFAJR TRAVEL & TOUR SDN BHD serta BLACK FLAG GROUP adalah dimiliki oleh golongan syiah.. bos dorg ni syiah tegar..


1) ECPI
- pernah korg terfikir kenapa mendapat pengiktirafan israel? dgn jelas pada kotak n label botol korg blh lihat.
- ECPI ni lah sponsor terbesar penyebaran syiah di melaka.

2) Al fajr Travel n Black Flag group
-bos besar company ni dlm pejabat dia ada terjelas poster khomayni laknatullah.
-lihat sendiri pada logo mereka yg berwarna hitam yg menjadi warna bg syiah serta bilangan bintang sebanyak 12butir menunjukkan akidah mereka kepada imam 12.
-kebanyakan produk mereka didatangkan dari iran
website utk tgk logo http://www.alfajrtravel.com.my/, http://www.blackflaggroup.com/

kajian kemasukan warga iran adalah lebih tggi dari warga lain dan mereka ini sedang berusaha utk menawan serta memesongkan akidah umat malaysia.. lim kok wing serta University Teknologi Malaysia mempunyai ahli syiah paling ramai..
__________________
AZHARTANAH Agen Hartanah Lelong

Last edited by drpsychomereng; 04-12-2012 at 11:54 AM..
Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to drpsychomereng For This Useful Post:
Al-Hafiz (04-02-2013), alonso (04-02-2013), bebolos08 (17-06-2013), bowthugz69 (05-12-2012), habibyana (06-12-2012), hamperghz (06-12-2012), ikanjos79 (06-12-2012), ipp (16-06-2013), newly (16-06-2013), sandaldm (06-12-2012)
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-12-2012, 10:00 PM
brena brena is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 165
Poster Rank: #10821
Thanked 0 Times
Active Level
Default

salam bro.... depa ni memang syarikat syiah...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2012, 11:26 PM
hafizuka hafizuka is offline
Well-Known
Member

hafizuka's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,759
Poster Rank: #510
Thanked 232 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by drpsychomereng View Post
aku nak buat perbincangan sedikit.. dan juga kita akan lihat sifat taqiyyah (kepura-puaran) mereka ini..
dan minta geng yg ade maklumat blh dikongsikan bersama.. aku ilmu xbanyak, tp nak kongsi mn ayg aku tau..

ECPI, ALFAJR TRAVEL & TOUR SDN BHD serta BLACK FLAG GROUP adalah dimiliki oleh golongan syiah.. bos dorg ni syiah tegar..


1) ECPI
- pernah korg terfikir kenapa mendapat pengiktirafan israel? dgn jelas pada kotak n label botol korg blh lihat.
- ECPI ni lah sponsor terbesar penyebaran syiah di melaka.

2) Al fajr Travel n Black Flag group
-bos besar company ni dlm pejabat dia ada terjelas poster khomayni laknatullah.
-lihat sendiri pada logo mereka yg berwarna hitam yg menjadi warna bg syiah serta bilangan bintang sebanyak 12butir menunjukkan akidah mereka kepada imam 12.
-kebanyakan produk mereka didatangkan dari iran
website utk tgk logo http://www.alfajrtravel.com.my/, http://www.blackflaggroup.com/

kajian kemasukan warga iran adalah lebih tggi dari warga lain dan mereka ini sedang berusaha utk menawan serta memesongkan akidah umat malaysia.. lim kok wing serta University Teknologi Malaysia mempunyai ahli syiah paling ramai..
Betul, ada sorang forumer ni bagitahu begitu juga. Sebab bos ECPI tu pakcik dia, mmg syiah dia bagitau
__________________
Malaysia Bumi Bertuah Tanahair Tercinta
Reply With Quote
  #4  
Old 06-12-2012, 08:41 AM
yoepitm yoepitm is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 873
Poster Rank: #3861
Thanked 0 Times
Active Level
Default

hmm..yg lain aku tak tau...dari hang kisah ecpi tu syiah ke tak..cuba cari..mcm mana formula air ecpi..
itu yg lagi penting..
yg aku dengar org yang dapatkan formula ecpi ni..dah takda dah kat ecpi..

tak elok menuduh..sbb kita tak tau apa2 sbnrnya
__________________
Nak tahu pasal score A - PM me
Reply With Quote
  #5  
Old 06-12-2012, 11:54 AM
ikanjos79 ikanjos79 is offline
Super Active Member

ikanjos79's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,698
Poster Rank: #1428
Thanked 25 Times
Active Level
Default

Dulu ada sorang ustat bagitau aku katanya air ecpi ada unsur pemujaan. Tapi aku tak tanya lebih. Tapi aku dah tak minum dah air tu sampai skarg dah dlm 2 thn lebih.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-12-2012, 11:58 AM
tokputih tokputih is online now
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 21,527
Poster Rank: #78
Blog Entries: 4
Thanked 523 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yoepitm View Post
hmm..yg lain aku tak tau...dari hang kisah ecpi tu syiah ke tak..cuba cari..mcm mana formula air ecpi..
itu yg lagi penting..
yg aku dengar org yang dapatkan formula ecpi ni..dah takda dah kat ecpi..

tak elok menuduh..sbb kita tak tau apa2 sbnrnya
bukan tuduh tapi kebenarannya ada.. dia berdakwah bukan sembunyi tapi terang-terangan... siap hantar brosur syiah ke sekolah-sekolah, masjid-masjid dan sebagainya... pada malam serbuan memang ternyata semua bukti ada.. sayangnya orang yang dulunya Islam sudah berubah.. itu yang merugikan moga beliau kembali ke pangkal jalan...
__________________

.::jadikan 100usd ke 1000usd setiap bulan.. Nantikan kemunculannya MY ForexSIGNAL::.
BulkSMS Murah RM45-Free 250sms

Kasihi Isteri Dengan Jiwamu Bukan Dengan Nafsu
Reply With Quote
  #7  
Old 06-12-2012, 11:59 AM
tokputih tokputih is online now
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 21,527
Poster Rank: #78
Blog Entries: 4
Thanked 523 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ikanjos79 View Post
Dulu ada sorang ustat bagitau aku katanya air ecpi ada unsur pemujaan. Tapi aku tak tanya lebih. Tapi aku dah tak minum dah air tu sampai skarg dah dlm 2 thn lebih.
unsur puja tu takderlah... tapi teknologi tu tok dah tengok...
__________________

.::jadikan 100usd ke 1000usd setiap bulan.. Nantikan kemunculannya MY ForexSIGNAL::.
BulkSMS Murah RM45-Free 250sms

Kasihi Isteri Dengan Jiwamu Bukan Dengan Nafsu
Reply With Quote
  #8  
Old 06-12-2012, 12:00 PM
tomie tomie is online now
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 60,901
Poster Rank: #7
Blog Entries: 1
Thanked 7,785 Times
Active Level
My Mood:
Default

ooo..baru ku tahu
Reply With Quote
  #9  
Old 06-12-2012, 12:00 PM
suprol suprol is offline
Legendary Member

suprol's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: somewhere......
Posts: 12,169
Poster Rank: #191
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

black flag group tu syiah gak ke? aku tiap2 tahun amek kurma kat dia org... kat stadium selayang dia punya warehouse
__________________

Reply With Quote
  #10  
Old 06-12-2012, 12:03 PM
powg powg is offline
Normal Member

powg's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2010
Location: celah keyb0ard
Posts: 220
Poster Rank: #9226
Thanked 2 Times
Active Level
Default

cer cite tok lg.. nk tau lebih nie... den ejen ecpi dulu,,,skrang tidak lg..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:33 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE