Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-11-2012, 12:28 PM
gombakman gombakman is offline
Active Plus

gombakman's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2009
Location: SRI GOMBAK
Posts: 3,545
Thanks (Received): 508
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default this thread has been deleted

this thread has been deleted

Last edited by gombakman; 08-07-2013 at 08:01 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-11-2012, 12:43 PM
only1 only1 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (34)
Join Date: Feb 2008
Posts: 9,134
Thanks (Received): 68
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gombakman View Post
Assalamualaikum semua,

Kepada pengguna-pengguna Shaklee atau pun sesiapa yg baru nak kenal-kenal produk ni boleh layan website di bawah.....sememangnya kebaikan produk ni dah tak payah diperkenalkan lagi sebab dah berada di pasaran dunia lebih 50 tahun...Produk Shaklee digunakan oleh Angkasawan US sejak tahun 1993, athlete US Ski Team, Pendaki Everest America, Arctic Ocean Exploration, Voyager 1st Non Stop Flight dan sebagainya..

http://www.shaklee.com.my/bm/products.asp

Kalau berminat boleh call Alice (h/p: 019-6363 901)....memang kami bagi harga member, walaupun tuan/puan tak jadi member....

Kalau nak jadi member pun boleh, yuran keahliannya - RM75.00.

Atau pun kalau nak beli harga member di mana-mana stokis Shaklee di seluruh negara boleh guna ID ini
- ID 891357 (Alice Rozianne)


(p/s: kos penghantaran melalui pos laju ditanggung oleh pembeli)
(C.O.D area Gombak dan kawasan yg sewaktu dengannya....)
Bro ape benefit yg dpt jd ahli shaklee..

Shaklee ni MLM ker yer?
Reply With Quote
  #3  
Old 24-11-2012, 12:58 PM
gombakman gombakman is offline
Active Plus

gombakman's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2009
Location: SRI GOMBAK
Posts: 3,545
Thanks (Received): 508
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by only1 View Post
Bro ape benefit yg dpt jd ahli shaklee..

Shaklee ni MLM ker yer?
Shaklee ni MLM. Cuma senang nak jual produk ni, semua online je, sebab org dah kenal dan percaya dengan produk ni. Tak payah nak explain byk2...

benefit jadi ahli ni dah tentu la dapat harga murah dari harga retail dan yg paling penting sekali dapat bonus peribadi bulanan drp Shaklee untuk setiap belian kita.

Bagi sesiapa yg nak buat duit secara online boleh la jadi ahli, kebanyakan yg jual shaklee ni semua buat online jer...

benefit yg lain2 tu lebih kurang jer dgn MLM yg lain.

Bagi saya brand name dan kualiti produk tu yg penting kalau nak berjaya dlm MLM ni.

Last edited by gombakman; 24-11-2012 at 01:01 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 24-11-2012, 01:01 PM
En.Zam En.Zam is offline
Regular

En.Zam's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2012
Posts: 239
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bro.ada cara tak nak cek no.id ahli? saya dulu ahli juga, tahun 2003, dah lupa no.id..
Reply With Quote
  #5  
Old 24-11-2012, 01:04 PM
gombakman gombakman is offline
Active Plus

gombakman's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2009
Location: SRI GOMBAK
Posts: 3,545
Thanks (Received): 508
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by En.Zam View Post
Bro.ada cara tak nak cek no.id ahli? saya dulu ahli juga, tahun 2003, dah lupa no.id..
boleh PM saya nama dengan IC tuan...
Reply With Quote
  #6  
Old 24-11-2012, 01:12 PM
only1 only1 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (34)
Join Date: Feb 2008
Posts: 9,134
Thanks (Received): 68
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gombakman View Post
Shaklee ni MLM. Cuma senang nak jual produk ni, semua online je, sebab org dah kenal dan percaya dengan produk ni. Tak payah nak explain byk2...

benefit jadi ahli ni dah tentu la dapat harga murah dari harga retail dan yg paling penting sekali dapat bonus peribadi bulanan drp Shaklee untuk setiap belian kita.

Bagi sesiapa yg nak buat duit secara online boleh la jadi ahli, kebanyakan yg jual shaklee ni semua buat online jer...

benefit yg lain2 tu lebih kurang jer dgn MLM yg lain.

Bagi saya brand name dan kualiti produk tu yg penting kalau nak berjaya dlm MLM ni.
Bro blh bg contoh tak...

vit c 500g berapa harga jual/ berapa harga ahli? ade website tak nak tgk benefit yg company bg untuk ahli?
Reply With Quote
  #7  
Old 24-11-2012, 01:15 PM
En.Zam En.Zam is offline
Regular

En.Zam's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2012
Posts: 239
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gombakman View Post
boleh PM saya nama dengan IC tuan...
Ok bro. cek pm. tq
Reply With Quote
  #8  
Old 24-11-2012, 01:22 PM
gombakman gombakman is offline
Active Plus

gombakman's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2009
Location: SRI GOMBAK
Posts: 3,545
Thanks (Received): 508
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by only1 View Post
Bro blh bg contoh tak...

vit c 500g berapa harga jual/ berapa harga ahli? ade website tak nak tgk benefit yg company bg untuk ahli?
harga ahli RM 74.00, harga jual RM97.50 (semenanjung)

benefit jadi ahli ada diterangkan kat website yg saya bagi kat atas tu....pergi kat "Kenali shaklee" pastu kat sebelah kiri klik "peluang jana pendapatan di shaklee"

Last edited by gombakman; 24-11-2012 at 01:28 PM..
Reply With Quote
  #9  
Old 24-11-2012, 01:37 PM
only1 only1 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (34)
Join Date: Feb 2008
Posts: 9,134
Thanks (Received): 68
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gombakman View Post
harga ahli RM 74.00, harga jual RM97.50 (semenanjung)

benefit jadi ahli ada diterangkan kat website yg saya bagi kat atas tu....pergi kat "Kenali shaklee" pastu kat sebelah kiri klik "peluang jana pendapatan di shaklee"
Tq bro for the information... Nt aku roger klu berminat..

lg satu Bro ada maintain bulanan tak?
Reply With Quote
  #10  
Old 24-11-2012, 02:22 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,979
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

gut luck tt......
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold