Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-11-2012, 09:19 PM
ocean gurl80 ocean gurl80 is offline
Super Active

ocean gurl80's Avatar
 
Trader Rating: (43)
Join Date: Jan 2010
Posts: 7,627
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default nk tanya kedai repair beg ada kt mana area selangor atau kl

salam,,

ada esapa kat sini tahu tk kedai nk repair beg..

beg travel aku rosak kt zip..nak jahit dan nk gantikan zip..

susah nk cari kedai repair beg..kedai jahit baju banyak la aku tgk,,

aku kat area putrajaya..
tak semestinya nk cari kedai kt putrajaya gak, kt mana mana pun blkh asalkan kedai tu blh repair beg..

ada sesapa kt sini tahu tk,,?kalau ada,,mintak tlg bg location or alamat ke,,


dah penat cari dah ni,,cari kat google pun tkde gak,,

kalau ada pun jauh kat kuala selangor sana atau pun shah alam,,
__________________
WTS: GPS 5INCH BEST IN TOWN!! OODO M528 ORIGINAL, GERMANY BRAND, 800MHZ, 8 GIG INTERNAL MEMORY, HD VERSION, NIPIS, CEPAT DPT SIGNAL, PAPAGO X8.5 & GARMIN (5 IN 1 SOFTWARE) HIGH QUALITY. CONFIRM TERBAIK & CONFIRM PUAS HATI!!

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=212468
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-11-2012, 10:17 PM
bonneyan13 bonneyan13 is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 501
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kasi upload gambar beg tu.....nak tgk zipnya jenis mcm mn dan berapa panjang zip tu.
nak cepat ke?
kedai yg boleh repair zip ni adalah kedai repair kasut/buat kasut baru.
cuba usyah kat pertama tu atau tukang kasut di kaki lima.
__________________
dari tayko kepada tycoon
Reply With Quote
  #3  
Old 07-11-2012, 08:11 PM
ocean gurl80 ocean gurl80 is offline
Super Active

ocean gurl80's Avatar
 
Trader Rating: (43)
Join Date: Jan 2010
Posts: 7,627
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bonneyan13 View Post
kasi upload gambar beg tu.....nak tgk zipnya jenis mcm mn dan berapa panjang zip tu.
nak cepat ke?
kedai yg boleh repair zip ni adalah kedai repair kasut/buat kasut baru.
cuba usyah kat pertama tu atau tukang kasut di kaki lima.


emm,,ok bro,,thnaks for ur commment...

nanti ada masa minggu ni saya ambik picture beg tu..

ada sesapa lg kt sini yg tahu tk kedai repair beg
__________________
WTS: GPS 5INCH BEST IN TOWN!! OODO M528 ORIGINAL, GERMANY BRAND, 800MHZ, 8 GIG INTERNAL MEMORY, HD VERSION, NIPIS, CEPAT DPT SIGNAL, PAPAGO X8.5 & GARMIN (5 IN 1 SOFTWARE) HIGH QUALITY. CONFIRM TERBAIK & CONFIRM PUAS HATI!!

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=212468
Reply With Quote
  #4  
Old 07-11-2012, 10:50 PM
malayleaks malayleaks is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,419
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bookmark thread nie.Saya pun ada bag backpack nak kena baiki zipnya.Bag saya jenama Eastpak.Dah tanya kat mana2 kedai yang jual jenama sama,kata mereka takder perkhidmatan nak baiki zip.Kalau tengok dalam laman web memang ada,tapi kena shipping ke US laa....tak sanggup pula nak hantar dengan kos yang pelbagai.

Menunggu komen dan input dari forumer CG.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-11-2012, 11:19 PM
bonneyan13 bonneyan13 is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 501
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Senang mcm ni lah bro(dua2 org ni)....biar saya repairkan je.
Sabtu dan ahad ni saya ada kat kl....klu berhajat nak repair sila pm saya.
Harga mmg dijamin berpatutan :-) kualiti? Tak puas hati tak perlu bayar,amacam?
Jangka masa siap? Sambil2 bro minum kopi beg tu siap....mau kasi upload gambar beg supaya zip tu saya boleh cari seakan2 yg asal :-)
__________________
dari tayko kepada tycoon
Reply With Quote
  #6  
Old 07-11-2012, 11:21 PM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 16,073
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 1
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

kedai alter jeans pun kekadang bleh buat
Reply With Quote
  #7  
Old 08-11-2012, 07:04 AM
ocean gurl80 ocean gurl80 is offline
Super Active

ocean gurl80's Avatar
 
Trader Rating: (43)
Join Date: Jan 2010
Posts: 7,627
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bonneyan13 View Post
Senang mcm ni lah bro(dua2 org ni)....biar saya repairkan je.
Sabtu dan ahad ni saya ada kat kl....klu berhajat nak repair sila pm saya.
Harga mmg dijamin berpatutan :-) kualiti? Tak puas hati tak perlu bayar,amacam?
Jangka masa siap? Sambil2 bro minum kopi beg tu siap....mau kasi upload gambar beg supaya zip tu saya boleh cari seakan2 yg asal :-)
salam,,

saya bg kt bro je la beg tu untuk repair,,

ada 2 beg nk repair ni,,

satu nk jahit je,,satu lg nk gantikan zip

nanti malam ni saya ambik picture beg beg tu,,

bro kl area mana? num hp?
__________________
WTS: GPS 5INCH BEST IN TOWN!! OODO M528 ORIGINAL, GERMANY BRAND, 800MHZ, 8 GIG INTERNAL MEMORY, HD VERSION, NIPIS, CEPAT DPT SIGNAL, PAPAGO X8.5 & GARMIN (5 IN 1 SOFTWARE) HIGH QUALITY. CONFIRM TERBAIK & CONFIRM PUAS HATI!!

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=212468
Reply With Quote
  #8  
Old 08-11-2012, 07:38 AM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,978
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

den x tahu pulok...
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #9  
Old 08-11-2012, 10:08 AM
jimbajimbi jimbajimbi is offline
Active Member

jimbajimbi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Location: so kiss me n smile for me...
Posts: 1,810
Thanks (Received): 141
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat One Utama ada...kat sederet dgn news.com Basement 1,...
__________________
~Live without pretending,Love without depending, Listen without defending, Speak without offending~
I Will Always Luv U.
Muslimah Boutique
Reply With Quote
  #10  
Old 08-11-2012, 10:22 AM
bonneyan13 bonneyan13 is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 501
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ocean gurl80 View Post
salam,,

saya bg kt bro je la beg tu untuk repair,,

ada 2 beg nk repair ni,,

satu nk jahit je,,satu lg nk gantikan zip

nanti malam ni saya ambik picture beg beg tu,,

bro kl area mana? num hp?
Klu nak jumpa,pilih kat mn2 stesen komuter/lrt/monorel sbb saya pengguna rasmi pengangkutan awam :-)

Siang kat pandan indah(axis mall),mlm kat chow kit.
MMS kat nombor 018 tu(saya dah pm )
__________________
dari tayko kepada tycoon
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump