Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours

News, Current Issues, Rumours Share & get daily updated news, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,310
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,279
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,632
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-11-2012, 05:21 AM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,204
Poster Rank: #61
Blog Entries: 2
Thanked 4,588 Times
Active Level
My Mood:
Default Dpt cekup budak Kilang di Penang pakai keta Honda city P** 26** khalwat di rumah...

Dpt cekup budak Kilang di Penang pakai keta Honda city P** 26** khalwat di rumah...


Dpt cekup budak Kilang di Penang pakai keta Honda city P** 26** khalwat di rumah... Selesai!!!!... Sakit dpt Malu pun dapat.... Dosa dah tentu dapat!!!! — at taman kijang,lunas,kedah.








Maklumat terbaru





Nota* = FB avatar Zebra dari anime Toriko itu saya (Thread Starter)








Quote:
Originally Posted by gsx_srad View Post
sebenarnya aku xsangka prangai dia camni...
penah keja kilang wd tu, xbrapa rapat ngan dia sb lain dept...
tegur2 camtu je lgpun main bola,futsal skali...
masa 1st kena tgkap ritu dgr la jugak brita tu...
rupanya xserik2...akupun terkejut dpt tau dari thread ni lak.
Quote:
Originally Posted by gsx_srad View Post
aku xda maklumat...ko yg bg maklumat kat aku ni...
cuma yg aku tau pompuan tu keja kilang tu jugak.
Quote:
Originally Posted by gsx_srad View Post
aku skang keja sp...
td ada kol mbr wd...diorg pun xamik pot dah pasal mamat ni...
nasihat xjln...biar je la kat dia

Quote:
Saya dengan rendah diri memohon ribuan kemaafan kepada rakan-rakan dan Masta-Masta CG di atas kekhilafan saya... Saya langsung tak sangka thread nie akan jadi THREAD PANAS. Niat saya buka thread ini hanya bertujuan MEMBERI PENGAJARAN DAN PERINGATAN kepada kita semua, termasuk saya sendiri... Dan ramai bertanya kenapa saya letak gambar bersama no plat yang terdedah... Jawapannya, saya COPY PASTE DAN TIDAK EDIT SEDIKIT pun dari sumber asal dan sebab berdasarkan pengalaman saya post thread, RAMAI YANG AKAN REQUEST GAMBAR sebagai bukti... dan saya tidak menghilangkan diri selepas post thread nie, saya cuma tidur dan baru bangun... dan bila on CG, saya baca post dari first page sampai page 15... Saya dah buang tiga gambar yang ada no plat pesalah berkenaan, hanya tinggal dua gambar sahaja. Kepada rakan-rakan CG yang telah 'quote' post asal saya, diharap dapat edit semula post berkenaan sebab saya sendiri dah delete gambar kereta lelaki itu...

Kepada tuan super Moderator, jika thread saya agak keterlaluan, diminta tuan super Moderator deletekan...

Last edited by Luqmanul Hakim; 05-11-2012 at 08:04 PM.. Reason: reediting thread title and thread contents, quoting other members' posts
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-11-2012, 05:26 AM
ohiklan ohiklan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,378
Poster Rank: #2595
Thanked 6 Times
Active Level
Default



kasi backstory sikit... dia khalwat dengan sapa.. cemana kantoi..sapa pukul?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-11-2012, 05:31 AM
khairilhusni khairilhusni is offline
Legendary Member

khairilhusni's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Apr 2006
Location: Taiping - Cheras
Posts: 10,717
Poster Rank: #235
Thanked 59 Times
Active Level
My Mood:
Default

gambar awek takde ke?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-11-2012, 05:36 AM
shahril_hyundai shahril_hyundai is offline
Active Member

shahril_hyundai's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,797
Poster Rank: #2066
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

bila jadi benda nih bro???
Reply With Quote
  #5  
Old 05-11-2012, 05:41 AM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,204
Poster Rank: #61
Blog Entries: 2
Thanked 4,588 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ohiklan View Post


kasi backstory sikit... dia khalwat dengan sapa.. cemana kantoi..sapa pukul?
Quote:
Originally Posted by khairilhusni View Post
gambar awek takde ke?
Quote:
Originally Posted by shahril_hyundai View Post
bila jadi benda nih bro???
Tuan FB yang bekalkan gambar nie dah tido agaknya... tadi ada PM dia, takde reply...
Dia upload pic-pic nie kat FB dia dalam 2 jam lepas...

Jangan risau, ada maklumat terbaru, saya update k? Stay Tune...
Reply With Quote
  #6  
Old 05-11-2012, 05:53 AM
shahril_hyundai shahril_hyundai is offline
Active Member

shahril_hyundai's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,797
Poster Rank: #2066
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by manrocker86 View Post
Tuan FB yang bekalkan gambar nie dah tido agaknya... tadi ada PM dia, takde reply...
Dia upload pic-pic nie kat FB dia dalam 2 jam lepas...

Jangan risau, ada maklumat terbaru, saya update k? Stay Tune...
skang budak nih ada kat mana bro?
aku rasa cm kenai mamat nih.....
Reply With Quote
  #7  
Old 05-11-2012, 05:54 AM
wawantow wawantow is offline
Super Active Member

wawantow's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2011
Location: Somewhere over the rainbow...
Posts: 2,832
Poster Rank: #1309
Thanked 216 Times
Active Level
Default

Khalwat dgn bini org ke , nmpk muda sgt budak ni
__________________
Life is not one thing after another.
It's the same damn thing over and over!!!
Reply With Quote
  #8  
Old 05-11-2012, 05:57 AM
tenteraangin tenteraangin is offline
Active Member

tenteraangin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 768
Poster Rank: #4107
Blog Entries: 104
Thanked 70 Times
Active Level
My Mood:
Default

WD tu apa ? Banyak soklan ni TT
Reply With Quote
  #9  
Old 05-11-2012, 05:58 AM
shahril_hyundai shahril_hyundai is offline
Active Member

shahril_hyundai's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,797
Poster Rank: #2066
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tenteraangin View Post
WD tu apa ? Banyak soklan ni TT
western digital.....
Reply With Quote
  #10  
Old 05-11-2012, 05:59 AM
herokicap herokicap is offline
Active Member

herokicap's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,436
Poster Rank: #2511
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Wd western digital bos...
__________________
"Wise men talk because they have something to say; fools talk because they have to say something."
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:48 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE