Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-10-2012, 09:11 AM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Vitamin C 1000mg Pahang Pharma..

[SIZE="3"]Salam Pembuka Bicara

Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening. Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucuk jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.

Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.

• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus.
• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal





Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkan gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)










HARGA INCLUDE POSTAGE:

100BIJI RM55


TESTIMONI PENGGUNA



CUSTOMER DARI CG



YANG REPEAT ORDER PUN RAMAI... DAPATKAN YG ORIGINAL!
DAPATKAN SEKARANG...


PAYMENT TO:

MAYBANK:164315277149

NUR SHARIMA BINTI SAHRUDDIN


HARI DELIVERY

~AHAD
~SELASA
~KHAMIS


BERMINAT SILA SMS/WHATSAPP +6010-272 4471
EMAIL: [email protected]
Attached Images
File Type: jpg vit%20c[1].jpg (18.1 KB, 33 views)
File Type: jpg 32352_122387701256986_1622464739_n.jpg (56.7 KB, 3 views)
File Type: jpg vitc-cg.jpg (295.1 KB, 4 views)
File Type: jpg zaza vit.jpg (256.5 KB, 5 views)
File Type: jpg vit1-CG.jpg (130.9 KB, 5 views)

Last edited by zaza nana; 04-02-2016 at 11:43 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-10-2012, 09:49 AM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

VITAMIN C 1000MG
Keluaran Pahang Pharma,no KKM MAL06051404X.
Attached Images
File Type: jpg vit%20c2[1].jpg (90.2 KB, 38 views)

Last edited by zaza nana; 03-10-2012 at 11:09 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2012, 10:06 AM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

1 biji dah cukup utk 1 hari.

Vitamin C ini 100% asid ascorbic 1000mg,tanpa perisa atau pewarna tambahan dan tidak melekit,.. - Most Powerful Vitamin C 1000mg -

Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic) dan selamat dimakan (ada no KKM).bersifat larut air..terlebih dos pun xde masalah sbb akan keluar melalui urin dan peluh.

Mari cuba dulu dan lihat hasilnya...
Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2012, 11:18 AM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kasi bump kejap
Reply With Quote
  #5  
Old 03-10-2012, 01:06 PM
ku_maria ku_maria is offline
Active Member

ku_maria's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,339
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Nak order! Selain dr sms, boleh order thru pm tak? Sbb sy ni ada masalah sikit nk sms.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-10-2012, 02:10 PM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ku_maria View Post
Nak order! Selain dr sms, boleh order thru pm tak? Sbb sy ni ada masalah sikit nk sms.
okey.. dah PM
Reply With Quote
  #7  
Old 03-10-2012, 05:09 PM
ku_maria ku_maria is offline
Active Member

ku_maria's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,339
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Dah transfer pymt dan dh pm ya
Reply With Quote
  #8  
Old 04-10-2012, 08:24 AM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ku_maria View Post
Dah transfer pymt dan dh pm ya
terima kasih
Reply With Quote
  #9  
Old 04-10-2012, 08:27 AM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Most Powerful Vitamin C 1000MG(Mfg by Pahang Pharma MAL06051404)
Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg ber
samaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
Sesuai untuk ibu mengandung
Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
Sesuai diambil ketika period
Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
KKM approve
100% halal
Attached Images
File Type: jpg 156218_107387229419163_80817958_n[1].jpg (32.7 KB, 27 views)
Reply With Quote
  #10  
Old 04-10-2012, 11:47 AM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Mari Singgah Dulu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump