Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-09-2012, 06:05 PM
henry henry is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Jul 2010
Posts: 13,301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Lenovo Wireless Headphone

Stock habis, sila tunggu 2 minggu utk shipment baru. Terima kasih.


Jenama: Lenovo
Produk: Wireless Headphone
Model: W770
Version: Asia Pacific / Taiwan
Harga: RM129Biasa (Promotion RM89)

Delivery:
1.Poslaju
-Semenanjung = RM8
-Sabah/Sarawak = RM10
-Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.
2.COD: (SMS utk temujanji)
8pm: UPM/Seri Kembangan/Balakong.









Features and specifications
Lenovo Wireless Headset W770 is a 2.4GHz wireless audio transmission device, designed for easy entertainment. It provides built-in high-performance rechargeable lithium battery, and unique multimedia button with volume/pause control etc., which offers convenient using. It also provides a wonderful sound experience with 40mm large drive unit.



Features and benefits:
•2.4GHz audio transmission, wireless experience.
•Built-in high performance rechargeable lithium battery, easy to use.
•40mm large drive unit, wonderful sound experience.
•Unique multi-media button design, volume control, music pause, up and down control.
•Hidden omni-directional microphone, easy for game, chat and entertainment.



Physical specifications
•Approximate length: 150mm
•Approximate width: 78 mm
•Approximate height: 178 mm
•Approximate weight: 0.16 kg



Product specifications
Earphone:
•Drive unit: 2 x 40 mm
•Frequency response: 100Hz~16kHz
•Impedance: 32Ω15%@ 1kHz
•Sensitivity - Sound Pressure Level (SPL): 1033dB /1mW @ 1kHz
•Operating voltage: 3.7V
•Operating current: 55mA
•Continuous working time: 6H
•Input power: 20mW
•Maximum input power: 45mW



Microphone:
•Frequency Response: 100Hz~10kHz
•Impedance: 2.2kΩ10% @ 1kHz
•Sensitivity: -383dB @ 1kHz 0dB=1V/Pa

Transmitter:
•Operating voltage: 5V
•Operating current: 55mA
•Transmission distance: 10M
•Modulation: GFSK
•Frequency range: 2404MHz - 2476MHz
•Interface type: USB

Hardware requirement
•Notebook and desktop with USB interface
Software requirement
•Windows 2000
•Windows XP
•Windows Vista
•Windows 7

Packaging
•Lenovo Wireless Headset W770
•Transmitter 2.5GHz
•USB cable
•Cristal gift box

Charging Earphone
•Plug W770 earphone with the USB cable provided;
•Connect the USB cable with your Computer or Notebook USB port;
•During charging in progress the power LED will be in RED;
•After charging completed, the LED will be OFF;
•Full charging for first time will be taken 12 hours;
•Subsequence charging will be 2 to 3 hours.

Installation
•Plug in the USB Transmitter into USB port of your Computer or Notebook;
•Computer or Notebook will show new USB hardware detected;
•Power ON your W770 earphone by press the power button 2 to 3 second;
•Restart your Computer or Notebook.
•The W770 earphone is ready to use.

Advise
•After successful installation, your Computer or Notebook’s sound interface will be taken over by W770 earphone system;
•Therefore, your main volume control of your computer system may not work or disable;
•You can adjust the volume by select the volume control through your media player software;
•Some of windows version not compatible with the W770 system caused volume control on the earphone cannot be adjusted. However, if this happen you still able to adjust the volume through your media player software.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

Last edited by henry; 09-04-2013 at 10:19 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-09-2012, 06:33 PM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 27,727
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

cun gak
sound best tak tt?
Reply With Quote
  #3  
Old 30-09-2012, 10:25 PM
henry henry is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Jul 2010
Posts: 13,301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by boyz371 View Post
cun gak
sound best tak tt?
Sound best, ini brended punya, sound jual lebih baik daripada speaker biasa, sesetengah movie rmb yang soundnya tak Ok, apabila gunakan headphone ini tak sangka soundnya jadi begitu clear dan kuat.
Reply With Quote
  #4  
Old 30-09-2012, 11:01 PM
Sendiri Sendiri is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (24)
Join Date: May 2012
Posts: 4,151
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by henry View Post
Sound best, ini brended punya, sound jual lebih baik daripada speaker biasa, sesetengah movie rmb yang soundnya tak Ok, apabila gunakan headphone ini tak sangka soundnya jadi begitu clear dan kuat.
ari tu MP3 pun bro ckp branded
tp last2 x ok.. bro tukar yg baru
__________________
[CENTER][url=http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=350936][SIGPIC][/SIGPIC][/url]
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"][COLOR="Blue"]RE-OPEN : [/COLOR] ORDER KASUT SPORT NEW DESIGN 2012 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=350225"][COLOR="Purple"]NEW ADIDAS 2012[/COLOR][/URL] |[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=350137"][COLOR="Blue"]NEW NIKE AIRMAX 2012[/COLOR][/URL] | [URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=350490"][COLOR="DarkRed"]ONITSUKA TIGER (ASIC)[/COLOR][/URL] [/B][/SIZE]
[/CENTER]
Reply With Quote
  #5  
Old 30-09-2012, 11:27 PM
henry henry is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Jul 2010
Posts: 13,301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sendiri View Post
ari tu MP3 pun bro ckp branded
tp last2 x ok.. bro tukar yg baru
Tak ada sesiapa yang boleh janjikan 100% barangan electronic, tetapi sekurang-kurangnya apabila masalah berlaku akan kami gantikan yang baru. Biasanya yang yang branded lebih boleh dipercayai kualitinya berbanding OEM. Biasanya bagi Gadgets tiada penjual yang akan bagi warranty panjang, sekiranya anda di Kl cuba anda pergi ke komputer shop tanya biasanya satu minggu sahaja warranty yg diberikan. Ttp henry bagi extended warranty dan yang ada masalah sekiranya dlm tempoh warranty tak perna henry tak gantikannya. Sebenarnya customer yang yang beli dgn henry memang untung. Sebab sebagai penjual kami selalu menghadapi masalah kerugian kerana apabila kami gantikan barang kpd customer, pihak kilang tak semestinya gantikan kepada claim kami, tambahan pula untuk hantar balik barang yang ada masalah ke kilang di oversea perlu bayar courier lebih dari seratus. Oleh itu ramai penjual barangan electronic di internet berhentikan besiness mereka sekiranya sambutan tak baik. Harap maklum.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-10-2012, 03:03 PM
henry henry is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Jul 2010
Posts: 13,301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

01986xxx23, terima kasih atas minat anda. Barang akan diposlajukan esok pagi. Nanti tracking akan diberi.

tracking EM304386398MY.

Last edited by henry; 01-10-2012 at 11:34 PM..
Reply With Quote
  #7  
Old 01-10-2012, 03:24 PM
-Johan- -Johan- is offline
Super Active

-Johan-'s Avatar
 
Trader Rating: (72)
Join Date: Mar 2009
Location: Kat Tempat Bersih
Posts: 6,836
Thanks (Received): 116
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Klu non stop/ tgk movie, brpa lama boleh tahan? 6jam?
__________________


INGINKAN KULIT GEBU?! CUBA D' QISTEE BEAUTY

http://dqistee-eshoppe.blogspot.com/
NAK LEBIH YAKIN?JOM SINGGAH


Reply With Quote
  #8  
Old 01-10-2012, 03:43 PM
henry henry is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Jul 2010
Posts: 13,301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by johan_kev View Post
Klu non stop/ tgk movie, brpa lama boleh tahan? 6jam?
Boleh, 6 jam boleh tahan atau lebih kerana Lenovo kata boleh tahan 6 jam. Apabila u tak guna ia akan sendiri auto OFF. Pertama kali charge 12 jam (seperti hendphone baru)kemudian bila senang atau semasa makan dinner atau mandi plugkan USB shj (+/-1jam) utk charge. Henry guna utk tengok movie juga, tak ada masalah atau gangguan bateri mati. Saya rasa itu satu kelebihan W770 Lenovo.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-10-2012, 05:24 PM
nash007 nash007 is offline
Active Member

nash007's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,279
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

assalamualaikum bro,
islam ke ni,,,sry la kalo bukan...
yg connector biasa xde ke?
yg jenis bulat punya...
Reply With Quote
  #10  
Old 01-10-2012, 05:49 PM
henry henry is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Jul 2010
Posts: 13,301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nash007 View Post
assalamualaikum bro,
islam ke ni,,,sry la kalo bukan...
yg connector biasa xde ke?
yg jenis bulat punya...
Maaf Bro. Tak ada yang biasa, yang jenis Lenovo ini ialah wireless ttp sememangnya bunyinya jelas dan kuat. Dan boleh terima signal sampai 10 meter.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold