Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-05-2008, 05:38 PM
pantaier pantaier is offline
Newbie

pantaier's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Zhulian Marketing (M) Sdn Bhd (186058-T) (AJL 93915) - zhulian.com.my

Promosi Untuk Warga Lembah Klang Sahaja:

Sertai saya untuk di bimbing secara direct oleh Jutawan No1 dalam syarikat Zhulian.

Peluang mengikuti dan mengaplikasikan formula yang dihasilkan sendiri mengikut perancangan dan bimbingan oleh Jutawan yang telah diiktiraf pencapaiannya di dalam Syarikat Zhulian dan juga Persatuan Jualan Langsung.

Dengan mengikuti program tersebut, kita dijanjikan dalam masa setahun:

Pendapatan Minimum RM5,000 sebulan
Sebuah kereta mewah


Dengan sokongan dari pemimpin no 1, agensi terhebat no 1, marketing plan hebat serta produk-produk menakjubkan dari syarikat Zhulian, tawaran yang amat hebat ini juga menjanjikan perubahan diri kearah menjadi insan cemerlang secara keseluruhan.

Berminat nak tahu peluang ini lebih lanjut, e-mail saya: pantaier [at] gmail.com

Last edited by GT; 07-01-2010 at 02:29 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-05-2008, 05:41 PM
steveorlando79 steveorlando79 is offline
Active Plus

steveorlando79's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,880
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
Default

fuh zhulian pon masyuk gak................ member aku dah kong laa
__________________
Mangan Nya' Mangan Asal Kurung-Kurung
Reply With Quote
  #3  
Old 09-05-2008, 05:50 PM
pantaier pantaier is offline
Newbie

pantaier's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Killer Products



Water Treatment
Pelapik Tilam Terapi
Functional Beverage
Air Purifier
Gold Plated Jewelleries



Side Product:
Home Care
Beauty Care
Personal Care
Food and Beverages
Home Tech
Accessories

Range dari produk kesihatan yang menjadi keperluan hidup masa kini sampai laa ke ubat gigi dan sabun.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-05-2008, 05:54 PM
pantaier pantaier is offline
Newbie

pantaier's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by steveorlando79 View Post
fuh zhulian pon masyuk gak................ member aku dah kong laa
Drop-out is normal in any business.
Dengan bimbingan secara terus dari orang2 yang berjaya, ranging from multimillionares, orang baru dua tiga tahun dengan pendapatan berbelas ribu dan juga aku yang baru sebulan dua yang berpendapatan bulanan seribu dua nih, kita dapat kurangkan kebarangkalian "kong tuh"

Reply With Quote
  #5  
Old 14-05-2008, 04:01 PM
pantaier pantaier is offline
Newbie

pantaier's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

SS Solution
Produk melansingkan badan Zhulian dengan cara sihat dan selamat.
Hanya RM488 untuk sebulan.
Reply With Quote
  #6  
Old 20-05-2008, 11:07 PM
pantaier pantaier is offline
Newbie

pantaier's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Promosi Pelapik Tilam Terapi Contiago Zhulian

Tidur amat penting untuk kesihatan secara menyeluruh.
Pelapik tilam ini meningkatkan kualiti tidur. Tak perlu tidur lama, janji dapat tidur yang berkualiti.

Ada tujuh terapi:
Anti hama
Terapi magnet
Terapi haba
Sokongan tulang belakang
Far Infra-red
Ion negative
Terapi jed

Sangat bagus untuk:
Migrain
Gout
Darah tinggi
Kencing manis
Stress
Menurunkan berat badan
Alternative to pain killer
Detox

Maklumat lanjut:
pantaier [at] gmail.com
Reply With Quote
  #7  
Old 03-07-2008, 12:30 PM
nikkeanu nikkeanu is offline
Active Plus

nikkeanu's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2008
Posts: 4,039
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lembah klang je ke?
Reply With Quote
  #8  
Old 06-07-2008, 09:17 AM
mfadhlan mfadhlan is offline
Active Member

mfadhlan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,918
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nikkeanu View Post
lembah klang je ke?
hang amik la lua lembah kelang lak....
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 07-07-2008, 07:53 PM
pantaier pantaier is offline
Newbie

pantaier's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

luar lembah klang tu kat ner bro?

aku leh adjust ngan kroni2 sekampeni laa klu you guys interested...
Reply With Quote
  #10  
Old 19-07-2008, 11:12 AM
honey_sapphire honey_sapphire is offline
Active Member

honey_sapphire's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Rumahku Sorgaku
Posts: 1,318
Thanks (Received): 42
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

hai..
sy dekat area penang..actually tak jauh dari kilang/pusat zhulian tu..
hurmm..sy dah join sejak tahun 2003 lagi
well..dah tamat keahlian..x renew2 lagi ni
mase sy dok kl dulu,active jugak laa pegi stokis kat bangsar tuu..rajin juge beli barang2 kemas utk dijual,dipakai sendiri serta minuman2 dan produk2 penjagaan rumah
sekarang ni zero
dlm proses nak jual brg2 kemas yg masih dok tertonggok dlm beg tu..hihiii
saper2 yg berminat boleh ler email atau hit sy kat forum ni ok..
insyaAllah boleh bagi harga diskaun punyerrr...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold