Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-05-2008, 07:34 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eyza View Post
macam best nak try facial..leh datang kajang tak???

yes...yes...yes...mai ler kajang...i pun nak try gak...boleh ler bawa wife i skali buat menda alah nie...kan dah 3 orang tu...

jimat gak....tak yah beli SK2 bulan nie

__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 09-05-2008, 07:37 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nurmillionare View Post
Facial bar ni mmg tiada kandungan dari haiwan...mmg halal malah baby yg mempunyai masalah kulit ekzema juga boleh pakai...Jika ada yg berminat utk belajar buat facial menggunakan facial bar ini...mmg boleh buat side income...sesiapa yg buat facial menggunakan facial bar ni Insyaallah puas hati...
tempe tak taruk kan? nanti kilat mcm toyo lak...tak nak aku muka cam tu...muka nampak penyapu

__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #23  
Old 09-05-2008, 07:39 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nurmillionare View Post
Emm...agak jauh tu tapi kalau dapat kumpul 6-10 orang,Insyaallah Nur boleh dtg sana...Nur boleh ajar buat facial dan rawatan resdung sekali kpd sesape yg berminat nak cari income lebih...sama-samalah kita share ilmu dan rezeki yg ade...
calling...calling..org kajang bangi...mai ler joint...facial RM15 murah nie...tak terdapat digedung-gedung batu....jom ler support...dijamin tegang dan kilat licin tanpa tempe

__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #24  
Old 09-05-2008, 07:49 PM
eyza eyza is offline
Super Active

eyza's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2007
Location: Kajang
Posts: 6,643
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau eyza g s alam..datang seksyen 19 leh ker???
__________________
~~Kadang-Kadang Allah sembunyikan matahari...Dia datangkan petir dan kilat...kita menangis dan tertanya-tanya,...kemana hilangnya sinar...Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi"~~
~ Don't Hold Something In Your Arm,That You Could Never Hold In Your Heart ~
Reply With Quote
  #25  
Old 09-05-2008, 07:52 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eyza View Post
kalau eyza g s alam..datang seksyen 19 leh ker???

PULOK...Mcm nak lari dari aku saja

__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #26  
Old 09-05-2008, 07:56 PM
nurmillionare nurmillionare is offline
Active Plus

nurmillionare's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,540
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eyza View Post
kalau eyza g s alam..datang seksyen 19 leh ker???
Boleh eyza,no problem..nanti set bile ye...kalau ade org lain nak...ok gak..
Reply With Quote
  #27  
Old 09-05-2008, 07:58 PM
nurmillionare nurmillionare is offline
Active Plus

nurmillionare's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,540
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
yes...yes...yes...mai ler kajang...i pun nak try gak...boleh ler bawa wife i skali buat menda alah nie...kan dah 3 orang tu...

jimat gak....tak yah beli SK2 bulan nie

Boleh je...no problem...sementara Nur blm balik ke Langkawi ni..boleh le sape2 yg nak buat facial tu...kalau ramai tu...berbaloilah duit minyak kan...

Last edited by nurmillionare; 09-05-2008 at 08:00 PM..
Reply With Quote
  #28  
Old 09-05-2008, 08:04 PM
nurmillionare nurmillionare is offline
Active Plus

nurmillionare's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,540
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
yes...yes...yes...mai ler kajang...i pun nak try gak...boleh ler bawa wife i skali buat menda alah nie...kan dah 3 orang tu...

jimat gak....tak yah beli SK2 bulan nie

Elok sangatlah tu,bawa isteri sekali...boleh gak belajar buat facial...pasni boleh le sape2 kat area kajang ni nak buat facial jumpa eboss je...
Reply With Quote
  #29  
Old 09-05-2008, 08:11 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nurmillionare View Post
Elok sangatlah tu,bawa isteri sekali...boleh gak belajar buat facial...pasni boleh le sape2 kat area kajang ni nak buat facial jumpa eboss je...
yer betul...saya leh buat tapi kat pompuan saja...kalau lelaki nak buat juga...boleh....boleh blah

__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #30  
Old 09-05-2008, 08:20 PM
nurmillionare nurmillionare is offline
Active Plus

nurmillionare's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,540
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
yer betul...saya leh buat tapi kat pompuan saja...kalau lelaki nak buat juga...boleh....boleh blah

Wah...bersemangat nampak...jangan sampai nanti kena piring terbang dgn wife dah le...ekekek..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold