Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-09-2012, 10:51 PM
jomcuba jomcuba is offline
Regular

jomcuba's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default ‘EFAS’ Fuel Saver

Apakah ‘EFAS’ Fuel Saver?
* Ia adalah produk elektronik istimewa yang mengandungi komponen elektronik. Ini adalah produk penggunaan elektronik untuk mengawal sistem pengurusan ampere dengan lebih baik untuk pemanduan automotif.


1.EFAS BASIC A010 (PUTIH)
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)


2.EFAS PRO A030 (PERAK)
* Untuk kecekapan tenaga dan jimat
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)


3.EFAS DUA' A050 (EMAS)
* Auto Doa untuk memulakan perjalanan sebaik sahaja enjin
dihidupkan
* Untuk kecekapan tenaga dan jimat
* Petunjuk aras bateri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)



Bagaimana untuk memasang dan menggunakan ‘EFAS’ Fuel Saver?
* Menggunakan ‘EFAS’ Fuel Saver adalah sangat mudah hanya penting "MASUK N JIMAT".Hanya plag terminal ‘EFAS’ Fuel Saver ke dalam soket pencucuh rokok kereta anda dan ia akan bekerja dengan segera.

Berapa lama ‘EFAS’ Fuel Saver akan berlangsung?
* Peranti litar yang biasanya elektronik dijangka hayat purata ialah 3 tahun, dan warati produk ‘EFAS’ adalah selama 1 tahun. Mengendalikan produk ini dengan lebih teliti boleh memanjangkan jangka hayat Fuel Saver ‘EFAS’ sehingga 5 tahun.

Berapa lama mula bekerja selepas saya mula-mula memasang?
* Secara teorinya, apabila enjin adalah permulaan, ia akan bekerja dengan cara yang betul.

Apabila ‘EFAS’ Fuel Saver berhenti kerja, ia akan menjejaskan atau merosakkan kereta saya?
* Tidak, ia tidak akan menjejaskan kenderaan anda.’EFAS’ Fuel Saver adalah alat tambahan yang disambungkan hanya pada soket kereta melalui soket pencucuh rokok. Jadi ia akan bekerja seperti barangan aksesori untuk kereta anda, dan apabila ia berhenti bekerja, kereta anda akan mendapat kembali kepada keadaan asal kerja dan tidak ada apa yang terjejas, tetapi sudah tentu anda tidak dapat menikmati faedah daripada ‘EFAS’ Fuel Saver.


HARGA
1.EFAS BASIC A010 (PUTIH) - RM99.00


2.EFAS PRO A030 (PERAK)- RM259.00



3.EFAS DUA' A050 (EMAS)- RM279.00



TEKNOLOGI DARI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA
JAMINAN SIRIM - MSIEC00950 Safety


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau layari http://efas2u.blogspot.com

Last edited by jomcuba; 01-11-2012 at 01:37 AM.. Reason: forgot picture
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-09-2012, 09:07 AM
peija06 peija06 is offline
Super Active

peija06's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2007
Posts: 6,504
Thanks (Received): 76
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to peija06
Default

ada testi dak?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2012, 10:48 PM
jomcuba jomcuba is offline
Regular

jomcuba's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Ada bro...

1. Kereta MyVi:Salleh-0123231001 "Saya dah gunakan PRO.S Fuel Saver lebih setahun cukup memuaskan dari segi penjimatan, Ada pick-up bila memotong dan naik bukit."

2.Kereta Peugeot: SAmsudin-0193809514 "Kereta saya tidak lagi meragam. Performance kereta cukup lancar dan penjimatan sehingga 50km tambahan kalau full tank."

3.Kereta Wira 1.3: Ujang-0176539084 "Sejak gunakan PRO.S kereta saya berdesup laju. Kalau nak lumba boleh saja."

4.Kerea Iswara 1.3: Zarina -0122407107 "Saya telah menggunakan PRO.S lebih setahun. Kalau isi penuh memang cukup berkesan dari segi penjimatan sebelum ini kalau isi penuh 450km saje, tapi sekarang dapat 500km atau lebih."

5. Kereta Wira 1.3: Munir 0193096065 "Penjimatan yang menakjubkan. Pick up dan memotong kereta takde masalah, tiada dragging.".

6. Kereta Wira 1.3: Razalie-0172138703 "Balik ke Sg Besar dari Banting biasanya isi penuh habis tangki. Tapi bila guna PRO.S tiada lagi measalah minyak habis. Boleh ronda2 pekan banyak kali. Cukup memuaskan."

7. Kereta NAza Ria: Mohd Ali "Dari Salak Tinggi ke Muar biasanya habis minyak kadang2 perlu singgah stesyen minyak sebelum sampai ke kampung takut tak sempat sampai. sekarang tiada lagi masalah. Sejak gunakan PRO.S sampai je kampung ada lagi satu takuk, jimat 25%. Tak payah risau nak isi minyak sebelum sampai kampung. Cubalah dulu baru tahu."

8. Kereta Gen2: Ishak -0127813532 "Mula2 tak nak cuba tapi bila dah guna memang SUPERB. dari Johor Kluang ke Melaka biasanya RM50.00, sakit..tapi bila dah guna PRO.S tak sampai RM30.00. Lega cukup jimat.

9.Kereta Waja 1.5: Kamal - 0163185036 "Cukup jimat bawa ke mana2. Bukan jimat aje, bateri tak payah tukar lebih 2 tahun. Cukup memuaskan."

10. Kereta Alfa Romeo: Azha 0193517746 "Perjalanan hiway cukup lembut, tak perlu nak tekan pedal minyak kuat sangat. Perjalanan jauh mesti ingat PRO.S, pastikan senantiasa bersama. Jimat, ada kuasa dan perjalanan yang tenang."
Reply With Quote
  #4  
Old 07-09-2012, 10:53 PM
jomcuba jomcuba is offline
Regular

jomcuba's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Bukan sebarangan produk. Diuji dan terbukti
Reply With Quote
  #5  
Old 07-09-2012, 10:55 PM
jomcuba jomcuba is offline
Regular

jomcuba's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

http://www.utem.edu.my/web2012/index...id=460&lang=en
tengok produk nombor 5
Reply With Quote
  #6  
Old 08-09-2012, 12:31 AM
orangseni orangseni is offline
Legendary Member

orangseni's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Aug 2010
Posts: 10,713
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 5
Active Level
Default

voltage stabilizer la nih yer ...
Reply With Quote
  #7  
Old 08-09-2012, 01:07 AM
CID CID is offline
Regular

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Dec 2011
Posts: 855
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by orangseni View Post
voltage stabilizer la nih yer ...
lebih kurang la tu ..konsep yg sama ..harga yg berbeza
__________________
PEMILIK2 EXORA ...JOM KLIK CINI http://nexonr.blogspot.com/
Reply With Quote
  #8  
Old 08-09-2012, 01:14 AM
jomcuba jomcuba is offline
Regular

jomcuba's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Tambahan yang unik adalah auto bacaan doa naik kenderaan apabila enjin dihidupkan selain memberi kecekapan, kuasa dan jmat
Reply With Quote
  #9  
Old 08-09-2012, 01:19 AM
jomcuba jomcuba is offline
Regular

jomcuba's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by CID View Post
lebih kurang la tu ..konsep yg sama ..harga yg berbeza
Tambahan unik auto bacaan doa naik kenderaan apabila enjin dihidupkan selain memberi kecekapan, kuasa dan jimat.
Reply With Quote
  #10  
Old 08-09-2012, 02:05 AM
jomcuba jomcuba is offline
Regular

jomcuba's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Nampak mahal tapi sekali beli je insyaAllah tahan bertahun jika cermat menjaganya....meh...sapa nak cuba atau info boleh PM atau call saya
012 6722 154...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.