Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,876
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,499
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,469
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-09-2012, 06:24 PM
mr_x6006 mr_x6006 is offline
Legendary Member

mr_x6006's Avatar
 
Trader Rating: (40)
Join Date: Sep 2009
Location: Penjara Kajang
Posts: 14,428
Poster Rank: #154
Thanked 234 Times
Active Level
My Mood:
Default Johor Bahru - Nak Pindah Rumah - Perlukan Kotak..

Salam guyz,

Aku nak tanya, klu kat Johor Bahru ni kat mana aku boleh beli kotak utk pindah barang..

Aku de tanya Kilang United Kotak kat BBU tu, tapi diorg x jual..







Ade member aku bgtau, de satu lg kilang buat kotak kat area TAMAN U, Skudai.. (Ade sesape tau X)

Ade satu company bumiputera kat Cheng, Melaka ade kilang buat kotak, tapi jauh sgt la plak...

Ni link nyer : http://kotakkertas.wordpress.com/htt...wordpress.com/


Ade sesape leh bg info x? URGENT sgt dah ni..

__________________
JAM ALBA LIMITED EDITION For LADIES : http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=470932

Last edited by mr_x6006; 03-09-2012 at 09:23 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-09-2012, 06:28 PM
wildmike wildmike is offline
Active Member

wildmike's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2011
Posts: 715
Poster Rank: #4566
Blog Entries: 7
Thanked 3 Times
Active Level
Default

bro pergi kat belakang pasaraya (mana2 la yg kecik ke grand ke) mesti ada mereka buang kotak2 utk diangkut oleh lori esok hari...'
boleh minta kalau setakat nak amik dalm 10 kotak...
Reply With Quote
  #3  
Old 03-09-2012, 08:10 PM
mr_x6006 mr_x6006 is offline
Legendary Member

mr_x6006's Avatar
 
Trader Rating: (40)
Join Date: Sep 2009
Location: Penjara Kajang
Posts: 14,428
Poster Rank: #154
Thanked 234 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wildmike View Post
bro pergi kat belakang pasaraya (mana2 la yg kecik ke grand ke) mesti ada mereka buang kotak2 utk diangkut oleh lori esok hari...'
boleh minta kalau setakat nak amik dalm 10 kotak...
Ic, ok jgk cdangan tu..
__________________
JAM ALBA LIMITED EDITION For LADIES : http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=470932
Reply With Quote
  #4  
Old 03-09-2012, 09:12 PM
myrayyan myrayyan is offline
Super Active Member

myrayyan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Location: Wilayah
Posts: 4,264
Poster Rank: #888
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mr_x6006 View Post
Ic, ok jgk cdangan tu..
boleh amik kat mydin tp limit sorg 3-4kotak aje..ko rembat yang besar kmdn bawak sape2 ms yg berlainan amikkan utk ko gak..dpt angkut member lagi 2-3org byk ko leh dpt.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-09-2012, 09:20 PM
wak lan wak lan is offline
Active Member

wak lan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Location: kawasan yg sewaktu dengannya...
Posts: 1,485
Poster Rank: #2580
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

kat jusco permas jaya ada. hari tu aku jln kat situ pastu aku nmpk kotak yg dh dipakai di letakkan kat sebelah cashier. aku try tanya kotak tu bleh amik ke tak, pastu cashier tu ckp mmg diberi kat org yg nak.. amik je berapa bnyk...
Reply With Quote
  #6  
Old 03-09-2012, 09:20 PM
mr_x6006 mr_x6006 is offline
Legendary Member

mr_x6006's Avatar
 
Trader Rating: (40)
Join Date: Sep 2009
Location: Penjara Kajang
Posts: 14,428
Poster Rank: #154
Thanked 234 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myrayyan View Post
boleh amik kat mydin tp limit sorg 3-4kotak aje..ko rembat yang besar kmdn bawak sape2 ms yg berlainan amikkan utk ko gak..dpt angkut member lagi 2-3org byk ko leh dpt.
Pernah try ke bro? Aku perasan kotak tu yg dlm pagar besi tu..
__________________
JAM ALBA LIMITED EDITION For LADIES : http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=470932
Reply With Quote
  #7  
Old 03-09-2012, 09:21 PM
mr_x6006 mr_x6006 is offline
Legendary Member

mr_x6006's Avatar
 
Trader Rating: (40)
Join Date: Sep 2009
Location: Penjara Kajang
Posts: 14,428
Poster Rank: #154
Thanked 234 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wak lan View Post
kat jusco permas jaya ada. hari tu aku jln kat situ pastu aku nmpk kotak yg dh dipakai di letakkan kat sebelah cashier. aku try tanya kotak tu bleh amik ke tak, pastu cashier tu ckp mmg diberi kat org yg nak.. amik je berapa bnyk...
Ni cashier yg belah dlm Jusco ke bro?
__________________
JAM ALBA LIMITED EDITION For LADIES : http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=470932
Reply With Quote
  #8  
Old 03-09-2012, 09:25 PM
sideskirt sideskirt is offline
Super Active Member

sideskirt's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,824
Poster Rank: #1001
Thanked 16 Times
Active Level
Default

pegi united kotak tuu, takkan nk buat pindah pakai kotak baru bro...kaya tol ...
Reply With Quote
  #9  
Old 03-09-2012, 09:28 PM
wak lan wak lan is offline
Active Member

wak lan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Location: kawasan yg sewaktu dengannya...
Posts: 1,485
Poster Rank: #2580
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mr_x6006 View Post
Ni cashier yg belah dlm Jusco ke bro?
yup yg bleh dlm
Reply With Quote
  #10  
Old 03-09-2012, 09:30 PM
a2emay a2emay is online now
Super Active Member

a2emay's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 4,602
Poster Rank: #830
Thanked 18 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wildmike View Post
bro pergi kat belakang pasaraya (mana2 la yg kecik ke grand ke) mesti ada mereka buang kotak2 utk diangkut oleh lori esok hari...'
boleh minta kalau setakat nak amik dalm 10 kotak...
camnih la aku selalu buat.. selalu gi kat belakang mydin, kipmart,... cari kat situ.. kalau ada orang.. minta beli ja.. diorang jual murah2..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:12 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE