Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,368
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,088
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,245
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-09-2012, 12:51 PM
c105 c105 is offline
Super Active Member

c105's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Posts: 3,775
Poster Rank: #1013
Thanked 1 Time
Active Level
Default Jom Kurus dan Sihat Bersama HERBALIFE MURAH ~serendah rm8 sehari~ <diskaun 35%-50%>



Assalamualaikum.... Saya ingin menjual produk Herbalife insyaallah membantu anda untuk kekal cergas dan sihat. Saya akan jadi jurulatih anda sehingga anda mendapat berat badan yang diingini





HANYA MINIMUM RM8 SAHAJA UNTUK SEHARI UNTUK 2X SHAKE...ANDA TAK PERLU SARAPAN PAGI DAN MALAM.LAGI JIMAT DAN ANDA AKAN LAGI SIHAT..JOM GUNA HERBALIFE UNTUK MASA DEPAN YANG LEBIH SIHAT.




PROMOSI EKONOMI


PEK EKONOMI UNTUK KEGUNAAN SEBULAN 2 F1 = RM230 (RM8 SEHARI)

PEK SEDERHANA EKONOMI UNTUK KEGUNAAN SEBULAN 2 F1 + 1 TEAMIX 50G = RM320 (RM11 SEHARI)





Produk pengurusan berat badan terunggul di dunia...sesuai bagi mereka yang ingin kurus dan juga yang ingin menambah berat badan


Anda juga boleh menjadi pengedar atau ahli HERBALIFE..sila PM @ hubungi saya
013-3277664(Abdullah. Hadiah menarik menanti pengedar...




NUTRISI SELULAR MELALUI HERBALIFE

Melalui Nutrisi Selular, nutrien yang menyihatkan akan membantu memberi khasiat kepada sel anda dengan gabungan eksklusif nutrien berasaskan tumbuhan kami yang menyediakan vitamin, antioksidan dan mineral untuk menyokong fungsi sel. Dengan cara ini, produk kami menghantar nutrien yang menyihatkan kepada sel di keseluruhan badan, sebagai sebahagian daripada diet yang menyihatkan. Sel-sel adalah unit asas dalam badan manusia, menyediakan tenaga untuk segala tugas yang anda lakukan - daripada berfikir kepada membesar. Contohnya, produk kami dirumuskan untuk menyokong vilus yang sihat, struktur halus bagaikan jari sepanjang dinding usus yang bertindak sebagai “pengawal”, membantu badan anda meresap lebih banyak nutrien, vitamin dan mineral, sambil memelihara anda daripada toksin. Lebih sihat vilus anda, lebih efisien sel anda boleh menyerap khasiat dan diri anda menjadi lebih sihat
.


CARA PENGGUNAAN PRODUK HERBALIFE

A- NAK TURUNKAN BERAT BADAN


• Produk yang dicadangkan (Formula 1,Formula 3, Herbal Aloe & tea mix)
• Untuk mempercepatkan kesan sebanyak 40%, Advance Program or Ultimate Program dicadangkan.
• Gantikan Sarapan dan Makan Malam dengan HERBALIFE Shake(Tiga sudu Formula 1 + satu sudu Formula 3 bersama 400ml air kosong).Nutrisi dan kalori yang dibekalkan daripada shake ini adalah lebih daripada mencukupi bagi tubuh anda. Anda tidak merasa lapar.
• Sarapan pagi—Shake Nutrisi + Herbal Aloe 1 tudung bersama 200ml air kosong
• Tengahari —makan biasa (kurangkan lemak)
• Makan malam—Shake Nutrisi
• Membancuh Tea Mix (1000ml air kosong+1 sudu kecil tea mix) Minum 2 kali sehari(2000ml)
• Tambahan lagi air kosong 2000ml sehari. Keseluruhannya sebanyak 4000ml(4 Liter) utk tempoh sehari.



B- TAMBAH BERAT BADAN
• Produk Yang Dicadangkan (Formula 1, formula 3 & tea mix)
• Advance Program & Ultimate Program dicadangkan
• 3 kali shake dan 3 kali makan biasa sehari
• Sarapan pagi—Shake Nutrisi (300ml air kosong + 2 sudu besar formula 3 digoncangkan terlebih dahulu, tambahkan 2 sudu besar Formula 1 dan goncangkan sekali lagi).Boleh diambil sebelum/selepas sarapan.
• Makan Tengahari seperti biasa
Sebelum/Selepas makan tengahari Minum Shake Nutrisi dalam masa 30 minit
• Makan malam seperti biasa
Sebelum/selepas makan malam Minum Shake Nutrisi dalam masa 30 minit
• Membancuh Tea Mix
(1000ml air kosong+1 sudu kecil tea mix) Minum 1 kali sehari(1000ml)
Tambahan air kosong sebanyak 2000-300 ml sehari (2-3 Liter)
Keseluruhannya sebanyak 4000ml(4 Liter) utk tempoh sehari.



C- KEKAL LANGSING DAN CERGAS
Produk yang dicadangkan (Formula 1,Formula 3, Herbal Aloe & tea mix)
• Sarapan pagi—Shake Nutrisi + Herbal Aloe 1 tudung bersama 200ml air kosong
• Tengahari —makan biasa (kurangkan lemak)
• Makan malam—macam biasa
• Membancuh Tea Mix (1000ml air kosong+1 sudu kecil tea mix) Minum 2 kali sehari(2000ml)
• Tambahan lagi air kosong 2000ml sehari. Keseluruhannya sebanyak 4000ml(4 Liter) utk tempoh sehari.





Beberapa tips untuk kekal langsing >>>>
Tip langsing 1: Potong buah-buahan yang anda suka dalam potongan kecil untuk menggantikan snek yang tidak sihat dalam diet anda.

Tip langsing 2: Pilih roti gandum penuh (ini bagi yang menggemari roti). Elakkan roti yg mengandungi gula atau keju yg banyak.

Tip langsing 3: Hindari makanan yang mengandungi lemak melebihi 10 peratus. Baca dahulu label makanan anda.

Tip langsing 4: Minum air secukupnya. Paling kurang 2 liter sehari bagi menggantikan kandungan air yang hilang sepanjang melakukan aktiviti seharian bagi mengekalkan suhu badan dan mengelakkan hidrasi.Kurangkan minuman bergas, bersoda dan bergula. Perlu juga minum air manis tetapi cukuplah sekali atau 2 kali sehari.

Tip langsing 5: Pastikan ada snek sihat antara makan tengah hari dan makan malam untuk mengelakkan anda mengambil makanan berlebihan.

Tip langsing 6: cari teman yang mempunyai matlamat diet sihat untuk brsama-sama mengamalkan diet. Ini akan memberi semangat dan mengekalkan momentum diet anda.

Tip langsing 7: Amalkan olahraga, senaman ringan setiap minggu. Paling kurang 3 kali seminggu. Bagus untuk mengekalkan berat badan ideal dan meningkatkan stamina serta menyingkirkan toksin dari bdan melalui proses perpeluhan.




SIJIL HALAL INTERNATIONAL IFANCA




FORMULA 1 - NUTRITIOUS MIXED SOY POWDER DRINK


HARGA PASARAN = RM 167.40
HARGA PROMOSI = RM 116.00


FORMULA 1 - NUTRITIOUS MIXED SOY POWDER DRINK
Manfaat utama:
• Pengganti makanan (nasi) dengan 5 pilihan rasa yang enak (Tropical Fruit, Strawberry, Cappuccino, Chocolate dan Vanilla).
• Amat sesuai untuk orang-orang yang inginkan pengurusan berat badan dan pengurusan luaran yang cantik (diet yang seimbang).
• Sesuai untuk semua golongan termasuk bayi dan ibu mengandung.
• Mengandungi 24 jenis vitamin (antioksidan, Vitamin A, C & E), mineral-mineral dan ramuan herbal.
• Formula 1 sangat baik untuk menurunkan kadar kolesterol dalam darah, memperbaiki kesihatan jantung, menyeimbangkan hormon dalam tubuh, kanser payudara & osteoporosis.



FORMULA 3 - BLANDED SOY WITH WHEY PROTEIN POWDER



HARGA PASARAN = RM 118.80
HARGA PROMOSI = RM 83.00



FORMULA 3 - BLANDED SOY WITH WHEY PROTEIN POWDER

Manfaat utama:
• Boleh membantu meningkatkan aktiviti antioksidan vitamin anda.
• Pycnogenol® menyokong pengeluaran tenaga selular, fungsi vaskular dan sistem imun.
• Botani, nutrien dan antioksidan mujarab terpilih.
• Formula 3 ini kebiasaannya diserasikan dengan Formula 1.
• Membantu pengambilan protein yang cukup seperti disyorkan.
• Mengelakkan fenomena “Yo-Yo” dalam penurunan berat badan.
• Setiap satu sudu mengandungi 5g protein soya.




TEA MIX LEMON & HIBISCUS (ORIGINAL TASTE) AND TEA MIX HIBISCUS 50G & 100G(PEACH FLAVOR)



HARGA PASARAN 50G = RM 131.76
HARGA PROMOSI 50G = RM 92.00


HARGA PASARAN 100G = RM 228.96
HARGA PROMOSI 100G = RM 160.00



TEA MIX LEMON & HIBISCUS (ORIGINAL TASTE) AND TEA MIX HIBISCUS (PEACH FLAVOR)

Manfaat utama:
• ebih daripada 20 nutrient penting termasuk asid folik kalsium dan anti oksida untuk menyokong sistem imunisasi dan meningkatkan kesihatan tulang, kulit dan rambut.
• Minuman herba yang menyegarkan, pembakar lemak terbaik. Secawan bersamaan dengan 20 minit melakukan aktiviti aerobik.
• Mengawal selera dari makan makanan ringan yang boleh menaikkan berat badan.
• Memberi tenaga segera (akan kekal cergas walaupun tidak mengambil makanan berat).




HERBAL ALOE CONCENTRATE



HARGA PASARAN = RM 169.56
HARGA PROMOSI = RM 118.00



HERBAL ALOE CONCENTRATE

Manfaat utama:
• Dari sari parti lidah buaya premium (Barbandesis Miller) untuk membersihkan pencernaan dan menyegarkan Nutrisi.
• Mengandung enzim, vitamin, asam amino, dan mineral penting.
• Meningkatkan metabolisme darah dalam tubuh.
• Menghaluskan, melembabkan dan menegangkan kulit serta menyuburkan rambut.




Herbalife Calcium Plus



HARGA PASARAN = RM 65.88
HARGA PROMOSI = RM 49.00



Herbalife Calcium Plus
Product Features
• Provides a concentrated source of calcium to build strong bones and teeth.*
• Includes vitamin D, magnesium, and herbs for better calcium absorption and utilization.*
Product Description
Taking a calcium supplement daily, in addition to a healthy diet and regular weight-bearing exercise, may reduce the risk of osteoporosis by slowing the rate of bone loss.* This supplement includes herbs such as horsetail, kelp, sarsaparilla, and spirulina, as well as essential vitamins and nutrients. Usage: For enhanced bone protection, use Xtra-Cal® with Herbalife's soy-protein containing shakes.*



OMEGA-3 FISH OIL




HARGA PASARAN = RM 157.68
HARGA PROMOSI = RM 109.00



OMEGA-3 FISH OIL

Manfaat utama:
• Asid lemak Omega-3 membantu mengekalkan sistem kardiovaskular yang menyihatkan dengan mengekalkan tahap kolestrol dan trigliserida yang berada di dalam julat normal.
• Meningkatkan kesihatan jantung dengan Omega-3.
• Juga mengandungi antioksida vitamin E untuk perlindungan terhadap radikal bebas.




NW FORMULA



HARGA PASARAN = RM 313.20
HARGA PROMOSI = RM 210.00



NW FORMULA

Manfaat utama:
• Sebatian proprietari L-Arginine dan L-Citrulline untuk membantu merangsang tahap penghasilan Nitrik Oksida.
• Membantu menjaga agar tona saluran darah, fleksibel dan muda untuk pengedaran yang lebih baik.
• Membantu meningkatkan pengaliran darah, fungsi yang menyokong jantung, otak dan organ-organ lain.
• Membantu menyokong tahap tekanan darah sihat yang berada dalam julat yang normal
.


SHAKER BOTTLE




HARGA = RM 23.00



HERBALIFE 1000 @ 2000 ML WATER BOTTLE




HARGA 1000ml = RM 34.00
HARGA 2000 ML = RM 40.00



SHAKER CUP





HARGA = RM 12.00




START NOW PACK



HARGA PASARAN (TEA 50G) = RM 417.96
HARGA PROMOSI (TEA 50G) = RM 290.00


HARGA PASARAN (TEA 100G) = RM 515.16
HARGA PROMOSI (TEA 100G) = RM 350.00


Start Now Pack
- Pakej Pengurusan Berat Badan
Terdiri daripada:
1 x Formula 1 – campuran shake soya berkhasiat tinggi
1 x Formula 3 – serbuk protein soya dan whey untuk pembentukan tubuh
1 x Campuran teh herba Tea Mix – untuk mempercepatkan pengeluaran bahan buangan badan.
Kombinasi produk-produk ini merupakan kunci kepada kepantasan penurunan berat badan dan pembentukan tubuh seperti yang anda inginkan.







HARGA PASARAN (TEA 50G) = RM 587.52
HARGA PROMOSI (TEA 50G) = RM 400.00


HARGA PASARAN (TEA 100G) = RM 684.72
HARGA PROMOSI (TEA 100G) = RM 450.00



Advance Program
- Pakej Pengurusan Berat Badan Lebih Cepat
Terdiri daripada:
1 x Formula 1 – campuran shake soya berkhasiat tinggi
1 x Formula 3 – serbuk protein soya dan whey untuk pembentukan tubuh
1 x Campuran teh herba Tea Mix – untuk mempercepatkan pengeluaran bahan buangan badan.
1 x Herbal Aloe - untuk membersihkan sistem dalaman badan.
Kombinasi produk-produk ini merupakan kunci kepada kepantasan penurunan berat badan dan pembentukan tubuh seperti yang anda inginkan. Untuk maklumat selanjutnya, sila hubungi coach kami.






HARGA PASARAN (TEA 50G) = RM 754.92
HARGA PROMOSI (TEA 50G) = RM 520.00


HARGA PASARAN (TEA 100G) = RM 852.12
HARGA PROMOSI (TEA 100G) = RM 580.00




Ultimate Program
- Pakej Pengurusan Berat Badan Terbaik
Terdiri daripada:
2 x Formula 1 – campuran shake soya berkhasiat tinggi
1 x Formula 3 – serbuk protein soya dan whey untuk pembentukan tubuh
1 x Campuran teh herba Tea Mix – untuk mempercepatkan pengeluaran bahan buangan badan.
1 x Herbal Aloe - untuk membersihkan sistem dalaman badan
Kombinasi produk-produk ini merupakan kunci kepada kepantasan penurunan berat badan dan pembentukan tubuh seperti yang anda inginkan. Untuk maklumat selanjutnya, sila hubungi coach kami.







UNTUK BELIAN BORONG BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK HARGA YANG TERBAIK.



PEK EKONOMI UNTUK KEGUNAAN SEBULAN 2 F1 = RM230 (RM8 SEHARI)

PEK SEDERHANA EKONOMI UNTUK KEGUNAAN SEBULAN 2 F1 + 1 TEAMIX 50G = RM320 (RM11 SEHARI)



PERHATIAN

1- Sila beritahu anda daripada CG
2- COD zon 1 (kajang,cheras)013-3277664 / abdullah
3- COD zon 2 (kota bharu)- 09-7641450 / 013-9809464 / zarina
4- COD zon 3 (dungun)- 014-5179473 / eman
5- COD zon 4 (tapah) - 013-2966015 / Rabiah
6- COD zon 5 (ipoh) - 012-9569445 / aishah
7- COD zon 6 (upm serdang) - 014-5148506 / madihah
8- COD zon 7 (bangi) - 013-2578345 / omar

Pembayaran boleh dibuat melalui MAYBANK @ CIMB @ tunai


Last edited by c105; 16-02-2014 at 12:24 PM.. Reason: NEW INFO
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-09-2012, 03:24 PM
c105 c105 is offline
Super Active Member

c105's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Posts: 3,775
Poster Rank: #1013
Thanked 1 Time
Active Level
Default

DISEMBER 2012


eman - 1teamix 50g (COD)
farhana - 2 F1, 1 F3, 1 teamix 100g (POSLAJU em313057642my)
zhoir- 1 F1, 1 F3, 1 teamix 50g(COD)
atiqah- 2 F1(COD)
fauzi - 2 F1, 1 F3, 1 teamix 100g, 1 herbal aloe, 1 2000ml bottle(COD)
yasmin - 1 F1(COD)
syahirah - 2 F1,2 teamix 100g (SKYNET 2016889173186)
madi - 1 calcium plus(COD)
munira - 1 F1, 1 F3, 1 teamix 50g(SKYNET 201688174940)
upm - 3 F1 (COD)
hisamudin - 1 F1, 1 F3, 1 teamix 50g(POSLAJU em057097236my)
irmayani - 1 F1, 2 F3, 1 teamix 100g (GDEX 3455907101)
naim - 1 F1, 1 F3, 1 teamix 100g(COD)
asmiza - 1 teamix 100g, 1 herbal aloe(SKYNET 201688177806)
shaleena - 1 F1 (AIRMAIL cp121373748my)
hayati - 1 F1, 1 teamix 50g (skynet 201688178661)
ummi - 1 teamix 50g(COD)
syahirah - 2 F1(SKYNET 201688179313, 201688179291)
yasmin - 3 F1, 1 F3, 1 TEAMIX 50G(COD)


JANUARI 2013


duel - 1 F1, 1 F3(cod)
ummi - 1 F1 (cod)
munira - 1 teamix 50g, 1 shaker (POSLAJU em374006834my)
ain - 1 teamix 50g (POSLAJU em374006896my
hasimah - 2 teamix 100g (POSLAJU em374006940my)
iszam - 1 F1(SKYNET 201693385316)
munira - 1 F1, 1 F3 (SKYNET 201693385386)
naim - 1 CALCIUM PLUS, 1 OMEGA 3(cod)
fared - 2 F1 (cod)
naim pj - 1 F1, 1 F3, 1 TEAMIX 100G(cod)
munira - 1 TEAMIX 100G (SKYNET 201693389413)
syahirah - 2 F1, 2 TEAMIX 100G(SKYNET 201693389413)
iszam - 1 TEAMIX 100G (POSLAJU em394320211my)




FEBRUARI 2013


umaira - 1 F1, 1 teamix 100g ( SKYNET 201698572644)
masitah - 1 ALOE (POS LAJU em394320123my)
syukri - 1 F1, 1 F3, 1 teamix 50g ( SKYNET 201698572633)
harzela - 1 teamix 50g (POS LAJU em374240735my)
zharif - 1 F3 (COD)
nur baiduri - 1 CALCIUM PLUS(POS LAJU em394320168my)
hazaeamy - 1 SHAKER BOTTLE, 1 2000ML BOTTLE(POS LAJU em394324346my)
marwan - 3 F1, 3 F3, 1 shaker(COD)
ummi - 1 F1, 1 shaker (COD) - 1 ALOE
ramdan - 1 F1, 1 F3, 1 teamix 50g, 1 shaker ( SKYNET 201698575551)
eina - 3 ALOE (COD)
rabiatul - 2 F1, 1 F3, 1 teamix 50g, 1 shaker ( SKYNET 201698578546)
munira - 1 F1, 1 F3, 1 teamix 50g ( SKYNET 201698578535)



TERIMA KASIH SEMUA ATAS SOKONGAN

Last edited by c105; 28-02-2013 at 09:22 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2012, 08:28 PM
only1 only1 is online now
Well-Known
Member

only1's Avatar
 
Trader Rating: (34)
Join Date: Feb 2008
Posts: 8,961
Poster Rank: #333
Thanked 66 Times
Active Level
Default

Macam mana nak dapat diskaun smpi 50% tue..
Reply With Quote
  #4  
Old 03-09-2012, 01:06 AM
orangseni orangseni is offline
Well-Known
Member

orangseni's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Aug 2010
Posts: 9,222
Poster Rank: #321
Thanked 3 Times
Active Level
Default

murah nih ... kat cg ja ada nih ...
__________________
KAWAL ASID DENGAN HIMAX5. MEMANG TERBAIK. MACAM-MACAM TESTIMONIAL : http://www.himax5.biz/p/testimonial.html
1 TITIS STEVIA = 3 SUDU GULA : http://carigold.com/portal/forums/sh...9#post20774049
Reply With Quote
  #5  
Old 03-09-2012, 11:29 AM
c105 c105 is offline
Super Active Member

c105's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Posts: 3,775
Poster Rank: #1013
Thanked 1 Time
Active Level
Default

nak dapatkan 50% tu senang jer.join jd ahli dan jd supervisor..nt sy tergkn..chek pm
Reply With Quote
  #6  
Old 03-09-2012, 10:30 PM
c105 c105 is offline
Super Active Member

c105's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Posts: 3,775
Poster Rank: #1013
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by orangseni View Post
murah nih ... kat cg ja ada nih ...
ye..d cg jer boleh dpt ni
Reply With Quote
  #7  
Old 04-09-2012, 08:29 AM
c105 c105 is offline
Super Active Member

c105's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Posts: 3,775
Poster Rank: #1013
Thanked 1 Time
Active Level
Default



TEA MIX LEMON & HIBISCUS (ORIGINAL TASTE) AND TEA MIX HIBISCUS (PEACH FLAVOR)

Manfaat utama:
• lebih daripada 20 nutrient penting termasuk asid folik kalsium dan anti oksida untuk menyokong sistem imunisasi dan meningkatkan kesihatan tulang, kulit dan rambut.
• Minuman herba yang menyegarkan, pembakar lemak terbaik. Secawan bersamaan dengan 20 minit melakukan aktiviti aerobik.
• Mengawal selera dari makan makanan ringan yang boleh menaikkan berat badan.
• Memberi tenaga segera (akan kekal cergas walaupun tidak mengambil makanan berat).
Reply With Quote
  #8  
Old 04-09-2012, 07:04 PM
c105 c105 is offline
Super Active Member

c105's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Posts: 3,775
Poster Rank: #1013
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Jom diet sihat bersama herbalife...
Reply With Quote
  #9  
Old 05-09-2012, 09:04 AM
c105 c105 is offline
Super Active Member

c105's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Posts: 3,775
Poster Rank: #1013
Thanked 1 Time
Active Level
Default


FORMULA 3 - BLANDED SOY WITH WHEY PROTEIN POWDER

Manfaat utama:
• Boleh membantu meningkatkan aktiviti antioksidan vitamin anda.
• Pycnogenol® menyokong pengeluaran tenaga selular, fungsi vaskular dan sistem imun.
• Botani, nutrien dan antioksidan mujarab terpilih.
• Formula 3 ini kebiasaannya diserasikan dengan Formula 1.
• Membantu pengambilan protein yang cukup seperti disyorkan.
• Mengelakkan fenomena “Yo-Yo” dalam penurunan berat badan.
• Setiap satu sudu mengandungi 5g protein soya
Reply With Quote
  #10  
Old 05-09-2012, 07:31 PM
c105 c105 is offline
Super Active Member

c105's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Posts: 3,775
Poster Rank: #1013
Thanked 1 Time
Active Level
Default


Manfaat utama:
• Dari sari parti lidah buaya premium (Barbandesis Miller) untuk membersihkan pencernaan dan menyegarkan Nutrisi.
• Mengandung enzim, vitamin, asam amino, dan mineral penting.
• Meningkatkan metabolisme darah dalam tubuh.
• Menghaluskan, melembabkan dan menegangkan kulit serta menyuburkan rambut

HARGA PASARAN = RM 169.56
HARGA PROMOSI = RM 115.00
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:07 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE