Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Jenaka, Lawak, Kelakar

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: apa perasaan korang terhadap awek bawah umur ni
kesian 11 6.92%
xkesian langsung 14 8.81%
rasa macam nk tumbuk2 je mulut dia 134 84.28%
Voters: 159. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 04-08-2012, 06:52 PM
darkriez darkriez is offline
Super Active

darkriez's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 6,827
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

apa ni..tak berani aku nak tekan butang 'play'...
__________________
Live is Love
Kehidupan iNi kadAnGkaLA bAnyaK yANg meNYediHkaN kiTa...InI kErAnA KiTa hANya meMPuNyai sEdiKIt sAhAJa WaKTu yAnG MEMbahagIAkan kItA..oLeH iTU hARgaILaH saAt2 KeTIkA kIta SEDang meNgecapi keBAhagIaAn...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 05-08-2012, 06:17 AM
kloromonokarbon kloromonokarbon is offline
Active Plus

kloromonokarbon's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,261
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dxazz View Post
aku igt ape la td..
fokus kat dada aje..
kurang pahala puasa aku hari ni..
tu la mata xmo jaga
Reply With Quote
  #113  
Old 05-08-2012, 06:21 AM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by butterfingers View Post
budak damansara ke nie?
dlm fb bdk singapore.. siap cium2 pipi ngan bf bagai...
memang dlm gambaq bleh katakan pose mcm tu.. ahahahhaaha...
Reply With Quote
  #114  
Old 05-08-2012, 03:35 PM
zerodecibal zerodecibal is offline
Super Active

zerodecibal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Selangor
Posts: 5,548
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Dah jadi fenomena dah video ni... Mana2 thread pun ada... Dah ramai pulok yg tiru... Aksi cute ala2 gedik..
Reply With Quote
  #115  
Old 06-08-2012, 05:42 AM
cyrowking cyrowking is offline
Newbie

cyrowking's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 32
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau adik aku ni dh kn tampor..
Reply With Quote
  #116  
Old 06-08-2012, 08:33 AM
SAMSAI SAMSAI is offline
Junior

SAMSAI's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 76
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

semoga Allah memberi petunjuk kpd budak ini.. amin.
Reply With Quote
  #117  
Old 06-08-2012, 09:05 PM
wanie karim wanie karim is offline
Regular

wanie karim's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 152
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nkcariduithalal View Post
camne dia buat mulut camtu ek?aku kagum la..ingt nak cakap camtu ngn bos aku. bia dia lempang aku laju2..
__________________
"Takutilah doa orang yang dizalimi , kerana tiada hijab antaranya dengan Allah ta’ala"
Adakah kira2 Allah itu alpa dari kezaliman yang dilakukan oleh manusia terhadap manusia yang lain? Hari ini kita menindas, esok hari orang lain pula menindas dan menzalimi kita. Balasan tetap akan datang. Kesakitan itu tetap akan kita rasai.
Reply With Quote
  #118  
Old 06-08-2012, 11:16 PM
WiserBro WiserBro is offline
Regular

WiserBro's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2010
Posts: 619
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

http://www.youtube.com/watch?v=IjWpI...layer_embedded

Nah yg nie versi MC 5 hari mamat nie plak hahaha....
Reply With Quote
  #119  
Old 07-08-2012, 05:35 AM
abangman2007 abangman2007 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,454
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cehh..ni hang bikin sendiri ke apa?
__________________
Iklan percuma atau cari kerja di
[url]www.cubacari.com[/url]
Reply With Quote
  #120  
Old 07-08-2012, 10:28 AM
ADIGENG ADIGENG is offline
Super Active

ADIGENG's Avatar
 
Trader Rating: (40)
Join Date: Dec 2010
Posts: 9,855
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by WiserBro View Post
http://www.youtube.com/watch?v=IjWpI...layer_embedded

Nah yg nie versi MC 5 hari mamat nie plak hahaha....
..gila lah...macam2 ada dah skrang nie..
__________________
NAK JUAL DATABASE CUSTOMER? WHATSAPP SAYA 0167089277
POSTER BATMAN, KAYU!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold