Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,396
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,119
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,282
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-07-2012, 08:12 PM
hardworking hardworking is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 163
Poster Rank: #11046
Thanked 0 Times
Active Level
Default Group vip forex untuk newbie

sesape yg berminat ingin mendapatkan sistem forex signalforex27 boleh buat bayaran melalui laman web ni http://signalextreme.webs.com/
the best deal hanya dari signalforex27..anda takkan menyesal malah anda akan puas hati krn servis yg sy berikan sngat berbaloi..anda menerima full packages termasuk indi yang terbaik xde yg serupa,signal swing khas utk pembeli produk ni(akan dtg),ea terbaik serta akan tetap menerima ea update terbaru dari sy pada masa2 akan dtg,projek pelaburan akan diteruskan khas utk ahli vip,menjadi ahli kelab vip.. banyak kelebihan anda dapat selaku ahli vip,..signal scalping percuma 10-20pips harian tetap akan diberikan kat wall group fb .anda berurusan dgn signalforex27 dengan hanya sekali pembayaran seumur hidup anda akan berpuas hati..anda diberikan 2 pilihan sama ada anda trade forex tanpa ilmu dan peralatan serta bimbingan akhirnya m.c sehinggah usd1k dlm tempoh sehari?atau anda laburkan duit anda sebanyak rm80 je sekali seumur hidup utk mendapatkan ilmu,senjata,bimbingan teknik bagaimana sentiasa konsisten profit dlm trading forex?kepada ahli vip yg telah menerima inv pasword bagaimana signalforex27 trade forex mrk telah tahu bahawa servis yg sy tawarkan ini bukan sembarangan servis tetapi anda menerima bimbingan dari trader forex yg berpengalaman,anda boleh bertanya ahli vip sblm ni yg telah menerima inv psword dri sy bagaimana cara signalforex27 trade forex ..anda membuat perjanjian dgn signalforex27 anda akan berpuas hati


add group fb untuk melihat sendiri testimoni ahli - http://www.facebook.com/groups/198603846933499/



sekiranya anda nakkan produk n booking seat kelab vip boleh buat pembayaran kat laman web ni - http://signalextreme.webs.com/



Last edited by hardworking; 01-09-2012 at 03:52 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-07-2012, 08:15 PM
tenungskrin tenungskrin is offline
Well-Known
Member

tenungskrin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: dopan pc
Posts: 5,693
Poster Rank: #635
Thanked 90 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hardworking View Post
peringatan - hanya tinggal 10 kekosongan sahaja tinggal.sy memerlukan minima 20 orang ahli

senarai ahli vip yang telah membuat pembayaran,yg telah memberikan testimoni dan telah booking join venture group :

1 - Mohd Afiq Hafifi
2 - Muham Mad
3 - Aini Salwa
4 - Mohd Ali
5 - Jabreh Kangit
6 - Alexander Evolution
7 - Iwan Abdillah
8 - Syahmi Suleiman
9 - Muhd Ridhuan
10- Rahmat Dan Nabilah
11- Income Pasif
12- ....
13- .....

baru kuar iklan dah ramai join... mesti power ni..
__________________
wad gilo

ntah btul ntah tak

Last edited by tenungskrin; 20-07-2012 at 08:17 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 20-07-2012, 08:18 PM
hardworking hardworking is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 163
Poster Rank: #11046
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tenungskrin View Post
baru kuar iklan dah ramai join... mesti power ni..
salam tuan sila jenguk2 group fb disini - http://www.facebook.com/groups/198603846933499/
Reply With Quote
  #4  
Old 20-07-2012, 08:24 PM
tenungskrin tenungskrin is offline
Well-Known
Member

tenungskrin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: dopan pc
Posts: 5,693
Poster Rank: #635
Thanked 90 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hardworking View Post
salam tuan sila jenguk2 group fb disini - http://www.facebook.com/groups/198603846933499/
Quote:
Originally Posted by hardworking View Post
saya merancang nak tubuhkan group rahsia kelab vip jutawan forex..

err..den tak layak join group ni.. utk vip + jutawan.. den kojo kilang jo..
__________________
wad gilo

ntah btul ntah tak
Reply With Quote
  #5  
Old 20-07-2012, 08:29 PM
royan royan is offline
Super Active Member

royan's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Oct 2011
Posts: 2,825
Poster Rank: #1379
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hardworking View Post
berita baik kpd yg telah membeli produk ini - saya merancang nak tubuhkan group rahsia kelab vip jutawan forex..untuk melayakkan anda masuk group ni anda kene beli produk sistem forex ni..kelebihan menjdi ahli group jutawan forex(khas utk pembeli produk ni je) :

- anda cuma perlu melabur kpd sy sebanyak usd10 tidak lebih tidak kurang..perkongian keuntungan adalah sama rata khas utk pembeli produk ni je.
- saya akan tradekan dan cuba gandakan akaun sekiranya ada 10 orang vip yg telah melabur usd10x10=usd100 sekiranya akaun telah meningkat menjadi usd5000,saya akan withdraw sebanyak usd4000 dan agihkan keuntungan kepada 10 org ahli vip..dan usd1000 akan digunakan utk pusing balik modal..jadi usd4000 bahagi 10 = usd400 setiap seorang..ya betul setiap seorang akan menerima usd400 tapi tak ber...henti sampai situ je selagi akaun tidak m.c setiap ahli vip akan menerima keuntungan yg berterusan dari group vip jutawan forex ni...sekiranya modal yg sy pusing balik usd1000 tu telah meningkat menjadi usd25 000 sy akan withdraw sebanyak usd20 000 dan usd3000 upah sy kerana tradekan utk ahli vip manakala usd2000 tu akan digunakan utk pusing balik modal dan usd20 000 tu akan sy agihkan kepada 10 org ahli vip ..so 20 000 bahagi 10 org = setiap ahli akan menerima sebanyak usd2000..pergh ni duit bantuan utk ahli vip..tapi sekiranya akaun yg sy trade itu telah loss atau m.c kesemua ahli vip kene halalkan je duit yg telah m.c tu sb modal yg dikeluarkan pun pada asalnya cuma usd10...ni sekadar ingin menolong ahli vip tersebut.


- apa yang anda dapat join kelab vip?

1 - dapat robot forex terbaik/indikator terbaru no repaint / ebook rahsia trendlines

2 - dapat signal harian setiap hari

3 - belajar teknik forex kemahiran masa

4 - dapat join pelaburan sleeping partner duit poket

peringatan - hanya tinggal 10 kekosongan sahaja tinggal.sy memerlukan minima 20 orang ahli

senarai ahli vip yang telah membuat pembayaran,yg telah memberikan testimoni dan telah booking join venture group :

1 - Mohd Afiq Hafifi
2 - Muham Mad
3 - Aini Salwa
4 - Mohd Ali
5 - Jabreh Kangit
6 - Alexander Evolution
7 - Iwan Abdillah
8 - Syahmi Suleiman
9 - Muhd Ridhuan
10- Rahmat Dan Nabilah
11- Income Pasif
12- ....
13- .....

sekiranya anda kurang percaya nak bukti samada ahli yg sy senaraikan kat atas ni wujud atau tidak anda boleh lihat sendiri bukti testimoni kat group facebook ni :


add group fb - http://www.facebook.com/groups/198603846933499/



sekiranya anda nakkan produk n booking seat kelab vip boleh buat pembayaran kat laman web ni - http://signalextreme.webs.com/


hanya perlu bayar 10usd je ker untuk dapatkan EA dan indikator dan byk lagi tu ker..?
__________________

Belajar Forex Secara Percuma di XM..!!!
Whatsapp/SMS: +60172875125
Email : rfaizal@xm.com
Facebook : Royanfx XM
Reply With Quote
  #6  
Old 20-07-2012, 08:30 PM
hardworking hardworking is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 163
Poster Rank: #11046
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tenungskrin View Post
err..den tak layak join group ni.. utk vip + jutawan.. den kojo kilang jo..
jengok dulu tuan tengok pkmbangan group tu ade signal harian
Reply With Quote
  #7  
Old 20-07-2012, 08:34 PM
wokyoh fx wokyoh fx is offline
Well-Known
Member

wokyoh fx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 6,968
Poster Rank: #488
Thanked 42 Times
Active Level
My Mood:
Default

pergh vvip reserve dulu ..
Reply With Quote
  #8  
Old 20-07-2012, 08:36 PM
hardworking hardworking is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 163
Poster Rank: #11046
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by royan View Post
hanya perlu bayar 10usd je ker untuk dapatkan EA dan indikator dan byk lagi tu ker..?
tuan boleh add group fb disini - http://www.facebook.com/groups/198603846933499/

kesemuanya telah sy terangkan dgn jelas kat group fb tu
Reply With Quote
  #9  
Old 20-07-2012, 08:38 PM
royan royan is offline
Super Active Member

royan's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Oct 2011
Posts: 2,825
Poster Rank: #1379
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hardworking View Post
tuan boleh add group fb disini - http://www.facebook.com/groups/198603846933499/

kesemuanya telah sy terangkan dgn jelas kat group fb tu
dah rekues join group tu..
__________________

Belajar Forex Secara Percuma di XM..!!!
Whatsapp/SMS: +60172875125
Email : rfaizal@xm.com
Facebook : Royanfx XM
Reply With Quote
  #10  
Old 20-07-2012, 08:42 PM
hardworking hardworking is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 163
Poster Rank: #11046
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by royan View Post
dah rekues join group tu..
ok dah aproved
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:37 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE