Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Ask To Buy Items, Services

Ask To Buy Items, Services Post here if you needed/would like to get/purchase any products, stuffs & items, or even any services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-04-2008, 08:51 PM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,935
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default Mencari Penginapan di Cameron Highland [10 - 11 Mei '08]

Assalamualaikum & salam cuti-cuti Malaysia.

Thread ni saya buka untuk meminta bantuan rakan2 di CG yang mana mungkin tahu rumah penginapan / chalet yang berbudget rendah atau sederhana di Cameron Highland.

Tempat ini adalah untuk penginapan anak murid adik saya yang akan membuat lawatan ke Cameron Highland pada 10 - 11 Mei.

Masa Check in adalah : 10 Mei.
Masa Check out pula : 11 Mei.


Ada tak rakan2 di sini yang boleh membantu adik saya...?

Saya cuba cari secara online & cuba membuat tempahan ptg tadi, tetapi dah penuh rumah penginapan yang ada.

Terima kasih atas bantuan rakan2.......
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-04-2008, 08:57 PM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,935
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default Jumlah rombongan

Jumlah rombongan dianggarkan 80 orang termasuk guru-guru....
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 17-04-2008, 09:14 PM
Shukz Isma Shukz Isma is offline
Super Active

Shukz Isma's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2007
Location: WTF
Posts: 5,515
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Cepat-cepat.siapa cepat dia dapat.hehe
Reply With Quote
  #4  
Old 17-04-2008, 09:17 PM
dreamteam dreamteam is offline
Active Member

dreamteam's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,314
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tokmat View Post
Jumlah rombongan dianggarkan 80 orang termasuk guru-guru....
wah...tokmat cuti sakan ....
Reply With Quote
  #5  
Old 17-04-2008, 09:44 PM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,935
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

bukannya saya le...
adik saya yang diberikan tanggungjawab membawa anak muridnya ke Cameron Highland.....

p/s : nak balik kpg pun pitih tak ada...
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 18-04-2008, 12:00 PM
keChiQue_ RosSi keChiQue_ RosSi is offline
Regular

keChiQue_ RosSi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 498
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

insyaalah sye akan cube tlg..
so date yg diberi adelah confirm kan??
80 org?? ok2...
boleh bg phn numbr x??
Reply With Quote
  #7  
Old 18-04-2008, 02:00 PM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,935
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Jika ikut apa yg disampaikan oleh adik saya...
Guru dalam lingkungan 20 orang.
Maka pelajar ada dalam 60 orang, tetapi pecahan pelajar perempuan & lelaki tak pulak dimaklumkan...
Semuanya pelajar sekolah rendah.....
Date memang confirm... 10 - 11 Mei 2008
Numb phone adik saya akan saya berikan di dalam inbox PM u sebentar lagi....
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 18-04-2008, 02:25 PM
haslan haslan is offline
Regular

haslan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Location: raub - bahau
Posts: 230
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

contact rahim, kawan saya yg biasa menerima rombongan kat cameron hinghlands no phone 0195634558.
Reply With Quote
  #9  
Old 18-04-2008, 02:26 PM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,935
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haslan View Post
contact rahim, kawan saya yg biasa menerima rombongan kat cameron hinghlands no phone 0195634558.
betul ke...?
maknanya dah ada 2 orang yang sanggup bantu adik saya ni...
thanx alot......
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 18-04-2008, 03:25 PM
keChiQue_ RosSi keChiQue_ RosSi is offline
Regular

keChiQue_ RosSi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 498
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tokmat View Post
Jika ikut apa yg disampaikan oleh adik saya...
Guru dalam lingkungan 20 orang.
Maka pelajar ada dalam 60 orang, tetapi pecahan pelajar perempuan & lelaki tak pulak dimaklumkan...
Semuanya pelajar sekolah rendah.....
Date memang confirm... 10 - 11 Mei 2008
Numb phone adik saya akan saya berikan di dalam inbox PM u sebentar lagi....
ok sye dah cek pm.. nanti sye akan beritahu cntct terus dgn adek tok mat ok..
actually sye meman ade buat bisnes tok pelancongan x kira kemana shj..ok
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold