Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 16-07-2012, 11:06 PM
kazama kazama is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2011
Posts: 341
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sangt menarik... ada modal memg ltak kat tt ni,, hahhaa...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 16-07-2012, 11:14 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

oic.. ni mcm sell back policy la kan?
Reply With Quote
  #23  
Old 16-07-2012, 11:16 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kazama View Post
sangt menarik... ada modal memg ltak kat tt ni,, hahhaa...
Saya tak perlukan modal bro, modal dah ada brg pun dah ada, kalau jual sendiri pun sudah banyak untung.. saya hanya buka peluang pd org ramai yg nak tambah duit bulan puasa je.. kalau bro tgk kat uptown ni siap ada yg dah standby barang 1 lori dah utk bln puasa
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
  #24  
Old 16-07-2012, 11:16 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by real_rolls View Post
oic.. ni mcm sell back policy la kan?
yes bro, absolutely correct.
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
  #25  
Old 16-07-2012, 11:21 PM
paklah7688 paklah7688 is offline
Regular

paklah7688's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2010
Location: Atas Bumbung..Line xclear..Call Balik Nanti OK
Posts: 704
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ok bro..dh bank in rm1440 pd 16/7/2012..11:15pm..reference no : 1664024523
__________________

Elektrik, Telephone, Networking, CCTV, Alarm, Door Acces System, Intercom Dan Lain2
Call /SMS 012-655 6873..Email : [email protected]
Reply With Quote
  #26  
Old 16-07-2012, 11:23 PM
capiten capiten is offline
Active Member

capiten's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,025
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam Tt...berminat la....
Leh bg info yg lg detail tak.....
Ni no fone sya.....
0182000159
[email protected]

Nk cari duit lebih ckit....
Stanby bini nk bersalin.....hihihihi
__________________
http://www.harimaumalaya.com
Kelab Penyokong Bola Sepak Malaysia
Reply With Quote
  #27  
Old 16-07-2012, 11:24 PM
kazama kazama is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2011
Posts: 341
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alfa83 View Post
Saya tak perlukan modal bro, modal dah ada brg pun dah ada, kalau jual sendiri pun sudah banyak untung.. saya hanya buka peluang pd org ramai yg nak tambah duit bulan puasa je.. kalau bro tgk kat uptown ni siap ada yg dah standby barang 1 lori dah utk bln puasa
hahha,, gud luck tt,, kalau saya ada mdal nanti saya join,, x pu,, saya g la tgok2 kdai tt,, insya allah,,
Reply With Quote
  #28  
Old 16-07-2012, 11:24 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by paklah7688 View Post
ok bro..dh bank in rm1440 pd 16/7/2012..11:15pm..reference no : 1664024523
TQ tuan



Cek Msg Hp.
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
  #29  
Old 16-07-2012, 11:25 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kazama View Post
hahha,, gud luck tt,, kalau saya ada mdal nanti saya join,, x pu,, saya g la tgok2 kdai tt,, insya allah,,
Mari la singgah PM sy phone no, nnt sy bg lot petak kedai. Nnt nak beli jeans utk raya bole beli di kedai sy
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
  #30  
Old 16-07-2012, 11:38 PM
kazama kazama is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2011
Posts: 341
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alfa83 View Post
Mari la singgah PM sy phone no, nnt sy bg lot petak kedai. Nnt nak beli jeans utk raya bole beli di kedai sy
memg terasa gak nak beli ngan tt,, heheh,, tt PM jela senang,,
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump