Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-07-2012, 03:24 PM
syahmie2u syahmie2u is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 211
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wowowooo~~ kampung saya tu...bulan depan start reja kat sp.... HAZA bistro bos punya ker?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 15-07-2012, 03:51 PM
skyzam31 skyzam31 is offline
Regular

skyzam31's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2011
Posts: 964
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kulim la bro.. og png nk g mkn pon dekat,...
kalo kat utra bt kat jitra la..
a.s kalo nsk kndaq bolh la...
Reply With Quote
  #23  
Old 15-07-2012, 04:02 PM
silvermaddness silvermaddness is offline
Legendary Member

silvermaddness's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Oct 2007
Location: Alor Star
Posts: 11,332
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hondapuma View Post
sebulan 6 k der...sebulan 1k tu casheir je
pergh...6k..bulih apply ni..tp cashier pon cam best..nak apply gak la..haha..food tester tadak ka? hat tu mmg aku nak..
Reply With Quote
  #24  
Old 15-07-2012, 04:07 PM
dsufira dsufira is offline
Super Active

dsufira's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2010
Posts: 7,244
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

uitm kedah
__________________
Saya menjual Al-Quran Read Pen,Kasturi Syifa' dan sejadah kompas sila layari:www.fidtopup2u.webs.com, FB: Peedot shop
0135325633
Reply With Quote
  #25  
Old 15-07-2012, 04:14 PM
dyiaas dyiaas is offline
Regular

dyiaas's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2010
Posts: 252
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

slm bos..sy pon suggest kulim sp n jitra..tmpt lain mmg lemau..kulim mmg terbaik la
__________________
buat la apa saja asalkan Allah redha pada kita..
Reply With Quote
  #26  
Old 15-07-2012, 04:18 PM
abangbeca abangbeca is offline
Super Active

abangbeca's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2009
Location: aTaS BeCa.....
Posts: 8,678
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bro honda...family aku pun buka kedai makan gak tp kecik2 je...diorg buka kat sp...
Klu tnya suggestion aku, better buka kat sp...bkn nk promote tmpt aku tp baik trun tgk sp mcm mana skrg...

Aloq staq...x payab buka biz kat sana sebab bg aku pekan dia kecik..byk bgnan old school...lgpun x ramai org n happening kureng

Kulim...tmpt menarik gak sebab byk kilang ada n byk student tp tgk pada biz ko sbb bistro ko gaya mewah ckit walaupun rege murah..sbb first impression org kita nih bila nk mkn dia tgk kedai tuh gah n deco mcm mewah dia x berani masuk sbb tkut mahal...so kulim bkn tmpt yg sepatutnya sbb byk kilang..bila byk kilang diorg nk urgent time mkn bukan nk lepakking...

Sg petani..bg aku sg petani ada dua tempat yg aku maksudkan sbg sg petani...pertama sg petani yg dekat jam besaq n kwsn sekeliling...dulu sini mmg port terbaek tp skrg dah mcm nak jadi sama ngan aloq staq cuma nasib baik ade medan sederat kat situ..klu ko bukak bistro kt situ ko kena compete ngan medan n nasi kandaq area tuh...
Sg petani yg kedua adalah dekat ngan tmn ria dan sg lalang...ko tgk google map dekat ngan tesco tmn ria..situ lokasi yg sesuai..keliling tu semua projek perumahan...dkt ngan ipd kuala muda dekat ngan kilang dekat ngan perumahan...setakat ko nk bukak 24 jam mmg sini tmpt dia...klu nk tau lebih lanjut boleh roger aku

P/s kalau demo ada sorang tkg masak n sorang pelayan mai pass kat kawe...mak kawe tgh carik
Reply With Quote
  #27  
Old 15-07-2012, 04:26 PM
syahmie2u syahmie2u is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 211
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bukak kat sp la.... sini banyak sgat kedai mamak....ahhh...bosan la lepak mamak.... kopitiam pon cina punya...
Reply With Quote
  #28  
Old 15-07-2012, 04:38 PM
ranger ranger is offline
Regular

ranger's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 441
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
Default

aku do jitra jitra, sini student bnyklah....sp atau kulim la paling ok
Reply With Quote
  #29  
Old 15-07-2012, 04:43 PM
firtdoch firtdoch is offline
Active Member

firtdoch's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,834
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jitra kedai2 makan biasa ok la...kalo haza bistro buka kat jitra takut jadi mcm secret recipe...org tk ramai...ramai layan char kueytiaw,nasi kandaq yasmin,KFC,....sp n kulim ok la...
__________________
PULUN KEDAH PULUN!!!!!
Reply With Quote
  #30  
Old 15-07-2012, 04:46 PM
MrHighLander MrHighLander is offline
Super Active

MrHighLander's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2008
Posts: 7,638
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hondapuma View Post
sebulan 6 k der...sebulan 1k tu casheir je
Gulp... Ambe nk brenti jd ckgu nk keje nga boh blh dop..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold