Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 481
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,660
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,904
More...
  #791  
Old 07-08-2012, 08:55 AM
my.name.is.nad my.name.is.nad is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (33)
Join Date: May 2008
Posts: 10,496
Poster Rank: #326
Active Level
My Mood:
Default

senang je. carik yg lain utk rebounder and flirt.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #792  
Old 07-08-2012, 09:06 AM
simn simn is offline
Regular

simn's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2009
Posts: 675
Poster Rank: #5099
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by poknik View Post
alangkah beruntungnya suami orang tu...

ulam dicita, pucuk mendatang..

rezeki datang bergolek2 depan mata...
hehe ni bukan rezeki..ini dugaan utk dua2 pihak. utk tt fahami lah hati kaum anda..jika tt dah kawin ada org minat kat hubby tt camne la rasanya..walau ape pun kalu hubby org tu mampu poligami ape salahnya..tepuk dada tnya iman
Reply With Quote
  #793  
Old 07-08-2012, 09:13 AM
haidan_dan haidan_dan is offline
Regular

haidan_dan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Location: JUMPAT
Posts: 102
Poster Rank: #14918
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by **MrHighLander** View Post
Minat ni lumrah dah.. Nk buat camne..

Perasaan tu hdir sdiri tanpa dpksa.. Stiap org sama je.. Cuma brani nk luah atau x je.. Klu xde, ahh.. Pembohonglah.. Kecuali dia tu spesis xde nafsu dan ada minat kat sejenis..

Trmlh perasaan tu.. Tp diri kene jaga.. Sbukkan diri anda dgn buat keje lain.. Teringat je, trs istighfar.. Insya Allah, lama2 tu akan hilang jua.. Percayalah pada diri..

لومره كحيدوفن٠٠٠ كاسيه سايع اداله انوجراه درفدث٠٠٠

Testing tulisan jawi tp x jd.. Ejapun x betul..
nasihat yang berguna
Reply With Quote
  #794  
Old 07-08-2012, 11:17 AM
dryer dryer is offline
Regular

dryer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Posts: 881
Poster Rank: #4199
Active Level
My Mood:
Default

nnti sy pkkan dlu ye.....klu rs line clear...bole la sy trima...hehehe
Reply With Quote
  #795  
Old 08-08-2012, 03:31 AM
rizalstudio rizalstudio is offline
Active Plus

rizalstudio's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,660
Poster Rank: #1666
Active Level
My Mood:
Default

haaa... kat sini la kita leh tgk id cg siapa perempuan.. siapa lelaki.. wahahahahahahahah
__________________
Quote:
My Life is My Parents Biggest Television
“Seandainya engkau menyampaikan keburukan saudaramu, Jika itu benar, maka bererti kamu sudah membuka aib saudaramu, dan jika itu salah, maka engkau sudah melakukan fitnah “
Reply With Quote
  #796  
Old 08-08-2012, 03:39 AM
ikanbilis ikanbilis is offline
Active Member

ikanbilis's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Location: Dalam Rimba
Posts: 2,409
Poster Rank: #1844
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by edreena_my View Post
Salam sejahtera...apa perlu saya buat bila saya minat kat suami org? Dia takde pun layan saya..tapi ntah cemana saya syok & suka kat dia...

Nak kata hensem tu biasa je...payah gak nie nak ilangkan perasaan...tapi dia tak tau saya syok kat dia...

Apa pandangan?

Part II
Sorry terlewat update...
Saya pun tak tahu kenapa buleh syok sangat kat suami org tu...buleh katakan hehari dok husya dia...ehehehehe...yg tak best nye ada gak ofismate seorang lagi pun suka kat dia walaupun ramai dah tau dia suami org...
Ada gak tanye kekawan dia...org nye agak kuat agama...masa husya2 lalu belakang dia pun nampak dia dok husya website agama...
nanti sambung ok...ngantuk laaa....tadi ada gak nak try sms dia..tapi tak tau nak ckp apa...buleh sesapa kasik idea?

Part III
Hmmm...ramai hentam saya...dah tersyok and tersuka nak buat cemana...saya pun tak tau cemana nak hilangkan perasaan nie...minta pandangan warga CG byk mengarut pada membantu...
so cemana? rasa saya teruskan berjuang mendapatkan "si dia"....
hari nie nak ajak dia gie minum petang...agak2 berani tak saya...ehehehhe
hehehe...senang je...pegi ler jumpa bini dia...mintak izin ngan bini dia nak jadi 'MADU'....kalo anda lepas bab tu.insyallah....kawin ler anda ngan dia....
Reply With Quote
  #797  
Old 08-08-2012, 03:42 AM
Zulkarnine Zulkarnine is offline
Super Active

Zulkarnine's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2007
Location: Seksyen 32 Shah Alam
Posts: 7,159
Poster Rank: #544
Active Level
My Mood:
Default

camni la wahai edreena_my

Sebelum nk g ngorat terus si lelaki tu....apa kata tackle dulu hati bini dia...kenal2 ngan bini dia...mana la tau bakal jd madu...

kalau rasa ok..takyah ngorat2...bg je green light...kompom laki tu nk punye... "Buaya Berpuasa je yang tolak daging depan mata"...

esok2 bila dh jd madu, takde la gaduh2 ngan madu...
__________________
Banjir Melanda Negara...adakah balasan kerana ambil BRIM??

=> Kisah yang belum pernah diceritakan
Reply With Quote
  #798  
Old 08-08-2012, 03:42 AM
ikanbilis ikanbilis is offline
Active Member

ikanbilis's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Location: Dalam Rimba
Posts: 2,409
Poster Rank: #1844
Active Level
My Mood:
Default

mcm aku...bini aku siap ckp...nk kawin lg 1 boleh..bawak dtg umah itu pmpuan...kasi dia duduk 2-3 hari kt umah nk interview...aku plak dia suruh p duk mana2 dlu.n nk tgk lyak x jadi madu kta dia...hahahaha....
Reply With Quote
  #799  
Old 08-08-2012, 03:50 AM
Zulkarnine Zulkarnine is offline
Super Active

Zulkarnine's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2007
Location: Seksyen 32 Shah Alam
Posts: 7,159
Poster Rank: #544
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ikanbilis View Post
mcm aku...bini aku siap ckp...nk kawin lg 1 boleh..bawak dtg umah itu pmpuan...kasi dia duduk 2-3 hari kt umah nk interview...aku plak dia suruh p duk mana2 dlu.n nk tgk lyak x jadi madu kta dia...hahahaha....
baik cepat tunaikan hasrat dia sblm dia ubah fikiran....
__________________
Banjir Melanda Negara...adakah balasan kerana ambil BRIM??

=> Kisah yang belum pernah diceritakan
Reply With Quote
  #800  
Old 08-08-2012, 03:54 AM
ikanbilis ikanbilis is offline
Active Member

ikanbilis's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Location: Dalam Rimba
Posts: 2,409
Poster Rank: #1844
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Zulkarnine View Post
baik cepat tunaikan hasrat dia sblm dia ubah fikiran....
.....ada bro...tapi aku plak xyakin nk jd adil.

Last edited by ikanbilis; 08-08-2012 at 06:07 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:10 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you