Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,893
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,521
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,485
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-07-2012, 11:56 PM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,272
Poster Rank: #65
Blog Entries: 2
Thanked 4,691 Times
Active Level
My Mood:
Default Shaarnaz dan Shila Amzah - Sampai Gesel Telinga Di Bahu?

Sampai Gesel Telinga Di Bahu?




Kisah cinta Shaarnaz dan Shila Amzah bukan lagi rahsia malah sering menjadi perhatian media. Menariknya, pasangan muda ini bukan kategori hipokrit apabila masing-masing cukup terbuka mengakui isi hati masing-masing
Ketulusan pasangan muda ini amat CAK hormati dan sewajarnya dicontohi artis lain. Selama ini ramai selebriti lebih gemar merahsiakan hubungan cinta mereka dengan alasan terlalu peribadi dan tidak selesa berkongsi dengan peminat serta media.
Tidak kurang juga pemberian alasan klise segan jika jadi perhatian walhal mereka mengusung kekasih ke sana sini.
Kemesraan Shaarnaz dan buah hatinya memang terserlah bahkan ketika menghadiri satu majlis di ibu kota baru-baru ini, jejaka yang kian popular itu nampak sayang benar dengan Shila.
Dia bukan sahaja sentiasa mendahulukan kekasihnya itu bahkan ketika media mahu merakamkan gambar mereka, dia berjalan sambil memimpin tangan Shila.
Sampai ada teman terbeliak biji mata apabila Shaarnaz sanggup mengesel telinganya yang gatal di bahu semata-mata tidak mahu melepaskan tangan Shila. Kata rakan itu kalau gatal telinga, kita biasanya garu dengan tangan tetapi jejaka ini memilih untuk menggunakan bahu.
Sambil berseloroh, teman itu mengatakan, orang lain pun bercinta juga tapi tak adalah over macam tu. macam dia sorang ada girl friend
CAK tersenyum sumbing mendengar kata-katanya. Dalam masa sama ada teman lain menyampuk. Ada ketikanya mereka terasa rimas kerana Shaarnaz terlalu menunjuk-nunjuk kasihnya terhadap Shila di hadapan orang ramai.
Bukan sekali dua kerana sudah banyak kali mereka nampak senario itu. tambah teman yang mula-mula membuka cerita ini.Biasalah manusia bila bercinta kadang-kadang seakan-akan hidup dalam dunia sendiri. Serba serbi terasa indah hingga tak perasan ada kalanya perlakuan kita itu mengundang rasa meluat mata yang memandang.




sumber : http://mynewshub.my/2012/07/08/sampa...linga-di-bahu/
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-07-2012, 12:03 AM
TT TT is online now
CG Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 53,528
Poster Rank: #12
Thanked 165 Times
Active Level
My Mood:
Default

mana xsayang..klo ak pun nak hehe
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2012, 12:08 AM
TAKZIM TAKZIM is offline
Active Member

TAKZIM's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2012
Posts: 2,161
Poster Rank: #1850
Thanked 8 Times
Active Level
Default

Tgh hangat bercinta...

Mcm tu la...

Tgk kan aje la...
Reply With Quote
  #4  
Old 09-07-2012, 12:26 AM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 25,341
Poster Rank: #54
Thanked 71 Times
Active Level
My Mood:
Default

gesel telinga pun nk jadi bahan berita ker? adoi... len la gesel lain... apee pun x bley la wartawan nh...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #5  
Old 09-07-2012, 03:08 AM
Ashadieyah Ashadieyah is offline
Active Member

Ashadieyah's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2008
Location: Sebelah En.J
Posts: 1,203
Poster Rank: #3077
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

Nasib taik tlinga dia tak lekat kat bahu Shila Hamzah tu.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-07-2012, 03:16 AM
harley harley is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: BELAKANG BAPAK KO
Posts: 4,815
Poster Rank: #787
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

hari ni gesel telinga, besok gesel pipi, lusa gesel geletel..

pasangan bukan artis yg bercinta pun cm tu jugak, mulA2 pegang tangan, pastu berani cium2. pastu berani buat aski ler..
Reply With Quote
  #7  
Old 09-07-2012, 05:21 PM
anita_anuar anita_anuar is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 125
Poster Rank: #12751
Thanked 0 Times
Active Level
Default

aaah wa pun meluat
Reply With Quote
  #8  
Old 09-07-2012, 05:27 PM
Zulkarnine Zulkarnine is offline
Well-Known
Member

Zulkarnine's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2007
Location: Seksyen 32 Shah Alam
Posts: 6,239
Poster Rank: #589
Thanked 62 Times
Active Level
My Mood:
Default

cerita tak berapa menarik...kami mahu 3GP diaorg....
Reply With Quote
  #9  
Old 09-07-2012, 05:29 PM
mr.dede mr.dede is offline
Well-Known
Member

mr.dede's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 9,685
Poster Rank: #298
Thanked 119 Times
Active Level
My Mood:
Default

jgn isap kopek depan org rmi dah le
Reply With Quote
  #10  
Old 09-07-2012, 05:29 PM
helmisaman helmisaman is offline
Well-Known
Member

helmisaman's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 5,098
Poster Rank: #725
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default

tengah hangat bercinta la tuh.
__________________
UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE..HUBUNGI SEGERA 0193403787
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:12 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE