Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,986
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,600
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,959
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-07-2012, 12:39 AM
No Name No Name is offline
Normal Member

No Name's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 367
Poster Rank: #6924
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default ( Forex Copy Sistem ) - Scalping Method

As - Salam



Berita baik kepada semua traders dan kawan2 yg sentiasa mencari sumber pendapatan sampingan dan pasif income . Service yg saya ingin tawarkan ialah Forex Copytrade sistem dimana kaedah yg saya gunakan adalah sama dengan konsep v3 scalping yg saya tawarkan service sms di tajuk sebelah . Cuma kelainan kali ni bg yg sibuk , bg yg tiada masa terima sms dan sibuk dengan jadual keja seharian boleh follow tanpa mengganggu tugasan harian anda .



KELEBIHAN COPYTRADE SISTEM SCALPING_PROFIT


SERENDAH 100 USD


- Aplikasi scalping v3 matawang -
- Santai dan pendapatan pasif -
- Lot yg digunakan serendah 0.01 dari jumlah capital anda -
- Capital yang dicadangkan 100 usd minimum -
- Live trade history data untuk rujukan semua traders -
- Effective , Live statement dan bukti konsisten trading -



BROKER PILIHAN


- InstaForex -



SYARAT-SYARAT MENYERTAI COPYTRADE SISTEM SCALPING_PROFIT


Step 1 : Pendaftaran Akaun

http://instaforex.com/open_live_account.php

Account Type: Standard
Server Location: Terpulang, anda yang pilih.
Leverage: Terpulang (Lebih tinggi Leverage lebih risiko, suggested is 1:400 @ 1:600
Account Currency: USD
Islamic Account : Ticked
Subsribe for analytics receipt:Terpulang (Tak penting pun)
Affiliate Code: EHLO
Your mobile phone OS: Jangan select apa2




Step 2: Login ke cabinet

http://cabinet.instaforex.com/client/index.php/Login

Login: No Akaun Metatrader 4 anda
Password: Seperti pendaftaran.




Step 3 : Kemudian focus disebelah kiri dan cari forex copy sistem



Anda kemudian akan lihat seperti ini …Sila click pada monitoring…dan pastikan dibahagian search sila taip scalping_profit


Kemudian anda akan lihat seperti dibawah,sila click scalping_profit seperti gambarajah



Sila klik scalping_profit dan klik SUBSCRIBE / Adjust juga copying ratio lot





Step 4 : Bagaimana kiraan Ratio mengikut jumlah capital anda ?





Bagi yg berminat sila thru SKYPE saya untuk penerangan details . Intake telah bermula sekarang dan pengambilan adalah tiada had. Bagi yg mencari pendapatan sampingan sila berbuat demikian


SKYPE
:
signal_gold

Last edited by No Name; 18-07-2012 at 07:33 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-07-2012, 02:12 AM
putriely putriely is offline
Normal Member

putriely's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 417
Poster Rank: #6416
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Nice thread!...thanks bro wujudkan copy trade ni..kan senang utk trader mcm sy blh ada side akaun lg...hu2...ternyata copy trade tak main hentam scalping je..if copy trade lain bersepah bukak..

Let's try and see how long this can survive..if more than 3 months kiranya yg termantap kat CG ni..biar masa yg menentukan..
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2012, 07:05 AM
gobang gobang is offline
Active Member

gobang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 845
Poster Rank: #3988
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

target bulanan average range berapa %?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2012, 08:45 AM
No Name No Name is offline
Normal Member

No Name's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 367
Poster Rank: #6924
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gobang View Post
target bulanan average range berapa %?
Jika mula dengan 100 usd sebulan lebih kurang min dari 20 usd profit , dan jika bermula 1000 usd - 200 usd profit
Reply With Quote
  #5  
Old 03-07-2012, 08:47 AM
No Name No Name is offline
Normal Member

No Name's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 367
Poster Rank: #6924
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by putriely View Post
Nice thread!...thanks bro wujudkan copy trade ni..kan senang utk trader mcm sy blh ada side akaun lg...hu2...ternyata copy trade tak main hentam scalping je..if copy trade lain bersepah bukak..

Let's try and see how long this can survive..if more than 3 months kiranya yg termantap kat CG ni..biar masa yg menentukan..
Thanks bro ...harapan semoga berpanjangan senantiasa yer..
Reply With Quote
  #6  
Old 03-07-2012, 08:51 AM
gengjawa gengjawa is offline
CG Top Poster Club
XM Official
Introducing Broker

gengjawa's Avatar

 
Trader Rating: (54)
Join Date: Dec 2006
Location: www.signalsmsforex.com
Posts: 33,053
Poster Rank: #33
Thanked 201 Times
Active Level
My Mood:
Default

satu lagi service terbaik dari masta No Name
Reply With Quote
  #7  
Old 03-07-2012, 09:40 AM
andeq andeq is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 151
Poster Rank: #11463
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Alhamdulilah ada lagi service..terrbaikkkk
Reply With Quote
  #8  
Old 03-07-2012, 10:47 AM
sura sura is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 421
Poster Rank: #6376
Blog Entries: 2
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Let me try to put your Forexcopy widget for monitoring



Quote:
Originally Posted by No Name View Post
As - Salam



Berita baik kepada semua traders dan kawan2 yg sentiasa mencari sumber pendapatan sampingan dan pasif income . Service yg saya ingin tawarkan ialah Forex Copytrade sistem dimana kaedah yg saya gunakan adalah sama dengan konsep v3 scalping yg saya tawarkan service sms di tajuk sebelah . Cuma kelainan kali ni bg yg sibuk , bg yg tiada masa terima sms dan sibuk dengan jadual keja seharian boleh follow tanpa mengganggu tugasan harian anda .



KELEBIHAN COPYTRADE SISTEM SCALPING_PROFIT


SERENDAH 100 USD


- Aplikasi scalping v3 matawang -
- Santai dan pendapatan pasif -
- Lot yg digunakan serendah 0.01 dari jumlah capital anda -
- Capital yang dicadangkan 100 usd minimum -
- Live trade history data untuk rujukan semua traders -
- Effective , Live statement dan bukti konsisten trading -



BROKER PILIHAN


- InstaForex -



SYARAT-SYARAT MENYERTAI COPYTRADE SISTEM SCALPING_PROFIT


Step 1 : Pendaftaran Akaun

http://instaforex.com/open_live_account.php

Account Type: Standard
Server Location: Terpulang, anda yang pilih.
Leverage: Terpulang (Lebih tinggi Leverage lebih risiko, suggested is 1:400 @ 1:600
Account Currency: USD
Islamic Account : Ticked
Subsribe for analytics receipt:Terpulang (Tak penting pun)
Affiliate Code: EHLO
Your mobile phone OS: Jangan select apa2




Step 2: Login ke cabinet

http://cabinet.instaforex.com/client/index.php/Login

Login: No Akaun Metatrader 4 anda
Password: Seperti pendaftaran.




Step 3 : Kemudian focus disebelah kiri dan cari forex copy sistem



Anda kemudian akan lihat seperti ini …Sila click pada monitoring…dan pastikan dibahagian search sila taip scalping_profit


Kemudian anda akan lihat seperti dibawah,sila click scalping_profit seperti gambarajah



Sila klik scalping_profit dan klik SUBSCRIBE / Adjust juga copying ratio lot





Step 4 : Bagaimana kiraan Ratio mengikut jumlah capital anda ?





Bagi yg berminat sila thru SKYPE saya untuk penerangan details . Intake telah bermula sekarang dan pengambilan adalah tiada had. Bagi yg mencari pendapatan sampingan sila berbuat demikian


SKYPE
:
signal_gold
Reply With Quote
  #9  
Old 03-07-2012, 12:12 PM
khairi3011 khairi3011 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 361
Poster Rank: #6986
Thanked 54 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by No Name View Post
As - Salam



Berita baik kepada semua traders dan kawan2 yg sentiasa mencari sumber pendapatan sampingan dan pasif income . Service yg saya ingin tawarkan ialah Forex Copytrade sistem dimana kaedah yg saya gunakan adalah sama dengan konsep v3 scalping yg saya tawarkan service sms di tajuk sebelah . Cuma kelainan kali ni bg yg sibuk , bg yg tiada masa terima sms dan sibuk dengan jadual keja seharian boleh follow tanpa mengganggu tugasan harian anda .



KELEBIHAN COPYTRADE SISTEM SCALPING_PROFIT


SERENDAH 100 USD


- Aplikasi scalping v3 matawang -
- Santai dan pendapatan pasif -
- Lot yg digunakan serendah 0.01 dari jumlah capital anda -
- Capital yang dicadangkan 100 usd minimum -
- Live trade history data untuk rujukan semua traders -
- Effective , Live statement dan bukti konsisten trading -



BROKER PILIHAN


- InstaForex -



SYARAT-SYARAT MENYERTAI COPYTRADE SISTEM SCALPING_PROFIT


Step 1 : Pendaftaran Akaun

http://instaforex.com/open_live_account.php

Account Type: Standard
Server Location: Terpulang, anda yang pilih.
Leverage: Terpulang (Lebih tinggi Leverage lebih risiko, suggested is 1:400 @ 1:600
Account Currency: USD
Islamic Account : Ticked
Subsribe for analytics receipt:Terpulang (Tak penting pun)
Affiliate Code: EHLO
Your mobile phone OS: Jangan select apa2




Step 2: Login ke cabinet

http://cabinet.instaforex.com/client/index.php/Login

Login: No Akaun Metatrader 4 anda
Password: Seperti pendaftaran.




Step 3 : Kemudian focus disebelah kiri dan cari forex copy sistem



Anda kemudian akan lihat seperti ini …Sila click pada monitoring…dan pastikan dibahagian search sila taip scalping_profit


Kemudian anda akan lihat seperti dibawah,sila click scalping_profit seperti gambarajah



Sila klik scalping_profit dan klik SUBSCRIBE / Adjust juga copying ratio lot





Step 4 : Bagaimana kiraan Ratio mengikut jumlah capital anda ?





Bagi yg berminat sila thru SKYPE saya untuk penerangan details . Intake telah bermula sekarang dan pengambilan adalah tiada had. Bagi yg mencari pendapatan sampingan sila berbuat demikian


SKYPE
:
signal_gold
satu lagi perkongsian menarik dari masta No Name..
Reply With Quote
  #10  
Old 04-07-2012, 09:45 AM
No Name No Name is offline
Normal Member

No Name's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 367
Poster Rank: #6924
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Bagi yg berminat sila hubungi bg sesi penerangan ..Intake baru sedang dalam pegambilan.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:59 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE