Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,191
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,766
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,338
More...
Closed Thread
 
Thread Tools
  #11  
Old 12-07-2012, 09:55 AM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default



Shot at 2012-07-01

Vimax Canada: Male Virility Enhancement myidaman
100% NATURAL PRODUCT
Made in Canada

VIMAX Original Herba - Tambah Saiz Senjata & Seksual

TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN. 100% HERBA.

KESAN TAMBAHAN SAIZ ZAKAR AKAN KEKAL WALAUPUN TIDAK LAGI MAKAN VIMAX.
Vimax Original Canada sudah dijual sejak tahun 2001 serata dunia. .
*Meningkatkan prestasi seksual, tahan lama, tambah keras, tambah sperm, tambah air mani tambah kesuburan.
*Membesarkan zakar, Memanjangkan zakar secara berperingkat.
*MAMPU Mengeraskan zakar sehingga 1.5 Jam
*ZAKAR Anda akan BANGUN DULU sebelum ANDA TERJAGA!
*ZAKAR SENANG NAIK! *Menjadikan anda bertenaga seperti KUDA
*Pancutan Air MANI atau KENCING akan lebih LAJU & PUAS

Pastikan Setiap Botol Vimax yang anda pesan terdapat Lot Number ( cth: LOT:78200 EXP:AU14 atau Lot # J248A ) ditengkuk botol atau dilabel botol.
Anda boleh double confirm dengan Pillsexpert melalui Lot Number tersebut bagi memastikan ketulenan produk!
Sila klik button di bawah untuk memasuki laman Pillsexpert untuk berchat atau email dengan team customer support mereka bagi menentukan ketulenan Vimax Pills.
Nombor lot terkini dalam stok terbaru saya adalah LOT:78200 EXP:AU14 dan Lot # J248A


Shot at 2012-07-01


Klik button ini untuk pergi ke web PillsExpert

bagi memeriksa ketulenan vimax



Shot at 2012-07-01


Bagaimana Anda Boleh Mengatasi Masalah Ini?
Cubalah dengan VIMAX
Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat.

Vimax terdiri daripada formulasi herba – herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang VImax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.


Tambah Saiz

Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik – teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu – tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah – seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 ” – 3 ” selepas mengamalkan pengambilan Vimax.
SIAPAKAH YANG PERLU MENGGUNAKAN?

1) Orang yang sudah mula menunjukkan tanda mati pucuk (tidak cukup keras) ketika berjimak bersama pasangan sahnya.

2) Cepat keluar air mani dan pancutan tidak cukup laju.

3) Tiada mood ketika bersama.

4) Semua lelaki yang inginkan tubuh badan dan senjata kekal sihat.


APAKAH FAEDAH LAIN
1) Dapat menambah pemanjangan dan pembesaran zakar
( pengambilan mestilah 3 - 6 bulan)
* keputusan setiap individu adalah berbeza-beza.

2) STAMINA - Memberi tenaga dan kecergasan ketika berjimak atau pun kerja seharian seperti bersukan dan sebagainya.
DENGAN Vimax ANDA AKAN JADI LELAKI KONFIDEN


Shot at 2012-07-01

Bayangkan jika air mani anda bertambah. Pasti pancutan anda akan rasa lebih puas dan enak. Air mani anda akan keluar bertali-tali. Kesuburan anda juga meningkat, maka kadar untuk mendapatkan zuriat lebih cerah. Tidakkah anda ingin memberikan sesuatu yang terbaik buat pasangan anda? Inginkan zakar yang lebih sihat? Vimax Herb mampu melancarkan aliran darah, menguatkan sperma dan meningkatkan ketegangan anda.

JANGAN JADIKAN SEKS
SEBAGAI FAKTOR
PERCERAIAN DAN TRAUMA
APAKAH KEBAIKAN VIMAX UNTUK SAYA
Formulasi kami dirumus untuk faktor yang sering lelaki idamkan. Pengguna melaporkan kesan yang memuaskan dari segi saiz, kekerasan, dan produksi sperma. Vimax Herbs juga meningkatkan nafsu seks dan stamina ketika hubungan intim. Pancutan yang lebih puas dan lama juga dapat dinikmati, selain seks yang lama hingga berjam lamanya.
Pengguna juga melaporkan peningkatan dari segi konfiden dan Vimax selalu menjadikan mereka lelaki idaman wanita yang sering mereka impikan menjadi kenyataan.
BAGAIMANA KESANNYA?
Ramuan VIMAX yang semulajadi dan esklusif adalah lengkap untuk tingkatkan daya seksual. Setiap ramuan memainkan peranan penting dalam aspek kelelakian.
Zakar kita punyai 3 ruang yang akan kembang apabila dipenuhi darah. Ruang ini mengumpul darah ketika teransang, Ereksi berlaku apabila darah masuk dan memenuhkan semua ruang. Jika tisu dan organ ini diberi khasiat yang secukupnya, maka sel akan membiak dengan cepat. Ruang ini boleh dibesarkan dengan menggunakan VIMAX HERBS.





Itulah yang dapat dilakukan oleh Vimax Herbs. Tiada usaha berat yang perlu anda pikul. tidak perlu bersenam, tidak perlu meregang dan tidak perlu mengurut. Vimax Herbs akan mengembangkan tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah. Ini akan membuatkan zakar anda keras, panjang dan kuat.
Sebab itu ada pengguna Vimax Herbs yang mampu mencapai tambahan 2-3" inci setelah menggunakannya.
Jangkaan Pertumbuhan dan Perubahan

Minggu Pertama – Ke Empat

Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang – jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.

Minggu Ke Lima – Ke Lapan

Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

Minggu Ke Sembilan dan berikutnya

Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.

Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.
Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.



Shot at 2012-07-01








Bahan-Bahan dalam ramuan Vimax Pills


Shot at 2012-07-01

SOALAN YANG SERING DITANYA TENTANG VIMAX

APA KEGUNAAN VIMAX HERBS?
Vimax Herbs adalah adunan botani bertenaga yang kuat, menggunakan herba semulajadi gred farmaseutikal. Bahan herba untuk kelelakian dari segi anatomi zakar dan upaya nafsu. Pengguna melaporkan peningkatan dari segi seksual, kekerasan, ereksi yang tahan lama dan peningkatan menyeluruh dari segi dorongan seks.

BAGAIMANA CARA GUNA VIMAX HERBS?
Anda harus makan sehari sebiji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur. Jika pada hari yang anda inginkan kekuatan dan tenaga lebihan, ambil 1 biji kapsul (30 minit sebelum seks). Sebotol Vimax Herbs mengandungi 30biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti kenyakan produk keluaran dan jenama lain.

APAKAH BAHAN DALAM VIMAX HERBS?
Vimax Herbs adalah adunan khas herba botanikal gred farmaseutikal untuk meningkatkan daya seksual lelaki. Vimax Herbs mengandungi Muira Puama (balsam), Velvet, Ginkgo biloba (leaf), Damiana (leaf), Cayenne (fruit), Oats (entire plant), Avena sativa, Ginseng (root), Panax Ginseng, Caltrop (fruit) Tribulus terrestris. Lain-lain bahan: cellulise, vegetable stearate dan silica. TIDAK mengandungi , wheat gluten, soy protein, corn, milk/diary, sodium, pemanis, pewarna tiruan, pengawet dan perasa.
ADA KESAN SAMPINGAN?
Tidak, tiada kesan sampingan akan di alami. Vimax Herbs adalah herba dan makanan semulajadi, ia boleh diambil tanpa sebarang priskripsi dari doktor.
Apa hasilnya?
Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
- Keseronokan seksual yang bertambah.
- Lebih keras, lebih panjang
- Dorongan seks bertambah..

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

BERAPA LAMA HARUS SAYA AMALKAN VIMAX HERBS?
Kami syorkan anda beli sekurang-kurangnya 3-6 botol untuk keputusan yang maksima. Anda akan rasai secara optimum kesan-kesan herba yang dirumus khusus ini. Seperti mana yang kita ketahui, herba memang bertindak secara perlahan-lahan dan semulajadi. Tidak seperti kebanyakan produk yang bertindak secara serta-merta. Biar lambat asal berkesn dan selamat. Anda pasti akan teruja dengan hasilnya nanti.

ADA JAMINAN PULANGAN WANG?
Ya, ada. Kami menawarkan 100% pengembalian wang jika anda boleh buktikan kami menjual barangan tiruan.Kami menjual Vimax Herbs Original dari Canana keluaran (Pills Expert Inc) Kapsul herba untuk lelaki No. 1 di dunia dari segi pembesaran dan kesihatan zakar secara menyeluruh.

ADAKAH BUNGKUSANNYA SULIT DAN PERIBADI?
Ya. semua bungkusan adalah rahsia dan peribadi. Kami membalut bungkusan dengan baik sekali. Tiada seorang pun akan tahu isi kandungan produk.


Shot at 2012-07-01

TESTIMONI DARI PENGGUNA KAMI
TENTANG KEHEBATAN VIMAX HERBS
Pengguna 1 : Baru 4 HARI ambil pil Vimax ... MEMANG POWER!

Terima kasih bang! Saya puas hati.. Saya pasti membeli untuk stok
bulan depan. Idin, Selayang. 012-359 XXXX, SELANGOR.
Pengguna 2 : Bagus. Bantu tahan lama. Dengan Libido Gel lagi

lama. Bantu stamina juga. 3-4 sesi sehari pun ok lagi. Dan lebih
keras & tegang. Saya try sebulan dulu tengok macam mana.. nih
baru 4 HARI!.. 012-213 XXXX, Rino, Batu Caves, SELANGOR.
Pengguna 3 : Problem saya adalah saya akan hilang ketegangan

masa tengah mengadakan sex! Perghh..Memang mengecewakan
malah malu dengan isteri dan ini berlaku secara kerap pulak.
Saya cuba ambil Viagra dan puas hati tapi hanya untuk 2-4 jam
sahaja. Dah lah kosnya mahal RM40 setiap sesi. Alhamdulillah..
saya bertemu dengan VIMAX. Hanya untuk 3 hari sahaja. Saya telah
dapat bertahan lama. TEGANG pulak tu zakar saya.. Walaupun saya
telah pancut... Alimuddin, Terengganu.
Pengguna 4 : Saya kena stroke tahun 2005. Jadi kena ambil ubat

darah tinggi. Memang betul! Kalu ambil ubat pasti zakar saya tak
dapat ereksi sepenuhnya. Ini amat mengecewakan saya. Setiap
kali keinginan nak lakukan sex dengan isteri; tiba-tiba dipertengahan
melayari bahtera, zakar saya lembik. Amat mengecewakan. Saya
melayari website dan bertemu dengan VIMAX. Cubalah.. nothing to
lose.. Pergh..Kesannya menjadikan saya orang muda.. dan boleh
bertahan dan hebatnya.. zakar saya amat keras dan tegang macam
masa saya muda dulu (kini 45 tahun)...
019-279 XXXX, Kluang, JOHOR.
Pengguna 5 : Sewaktu berusia 49 tahun, saya diserang penyakit

jantung dan terpaksa diengioplasti di dua tempat dalam jantung
saya. Jadi saya terpaksa mengambil ubat darah tinggi dan ubat
cairkan darah. Saya pulak telah dikesan mengidap kencing manis.
Kencing manis pula adalah pembunuh saraf dan pasti saya akan
mengalami lemah tenaga batin kerana dicampur dengan ubat doktor
yang terpaksa saya ambil. Performa sex saya menurun dan hampir
2 bulan tak bersama isteri. Saya amat malu. Kawan saya datang
dan mengesyorkan VIMAX. Tapi saya skeptical dan malas mencuba.
Tapi disebabkan kawan baik saya cubalah untuk 3 hari. Hebat! Zakar
saya bangun lebih awal dari saya pada waktu pagi! Ini adalah
perkembangan terbaik untuk saya. Malah saya telah bersama
melayari bahtera dengan isteri dah hebat! Puass... Terima kasih
pada Vimax dan saya akan teruskan makan... Imam, N.Sembilan
Pengguna 6 : Saya baru 25 tahun! dan kuat melancap pulak tu...

Jadi saya baru berkahwin dan amat malu dengan isteri pasal saya
selalu kalah! Hanya bertahan untuk 5 min je.. dah kalah.. Jadi
saya cuba layari website dan bertemu dengan website tuan. Saya
mulanya tak percaya. Bolehkah hanya dengan memakan pil vimax
mampu menegangkan zakar tanpa urutan? Jadi saya banyak
bertanya dengan tuan. Tapi alhamdulillah.. tuan sabar dengan
saya dan saya ..cuba VIMAX untuk 4 hari.. dan woww.. tak percaya..
boleh kalahkan isteri dan bertahan sampai 1 jam ... di tambah
dengan Libido Gel ... Pemandu, PERAK.
Pengguna 7 : Pergghhh! ..Hanya dalam 10 hari dah terasa

ukurlilit zakar saya dah berubah... Saya kena cuba untuk 3 bulan
untuk panjangnya pula... Guru, Pahang.

AMARAN: Berhati-hati dengan vimax tiruan yang ada di pasaran
Rupa Fizikal Vimax : Tiruan (atau apa yang mereka gelarkan Vimax Asia) VS Original/Tulen


Shot at 2012-07-01


Rupa Fizikal Pil Vimax: Original/Tulen (perang) VS Tiruan (biru/putih)


HARGA RM280 POSLAJU PERCUMA
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-07-2012, 11:29 PM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default

Harga: RM49.95



Shot at 2012-07-06



Kopi Kelapa Dara adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Dengan rasa hebat aroma kopi Arabica, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.

Setiap kotak kopi kelapa dara mengandungi 8 peket.

Kandungan Kopi Kelapa Dara

Krimer Kelapa Dara



Minyak Kelapa Dara mengandungi asid laurik dan asid kaprik yang amat berguna dalam tubuh. Kedua-duanya digunakan oleh tubuh untuk membuat ‘fatty acid derivative’ yang dipanggil monolaurin dan monocaprin. Ianya bersifat antiviral, antibakterial dan antiprotozoal yang digunakan oleh tubuh untuk memusnahkan lapisan lipid dan phospholipids pada envelope virus yang menyebabkan disintegrasi virus berkenaan. Minyak kelapa dara mampu mengaktifkan atau melancarkan sistem metabolisma, menyokong sitem imunisasi tubuh, mengurangkan risiko sakit jantung, memperbaiki sistem penghadaman, mempertingkatkan tenaga harian, mengatasi tiroid, diabetes, dan kelesuan yang teruk, menurunkan berat badan dan mengembalikan keremajaan kulit.

American Ginseng



American ginseng telah dibuktikan berjaya meningkatkan potensi seksual lelaki. Pengkaji mendapati ginseng mengandungi bahan tertentu yang merangsang penambahan keaktifan hormon seks sekaligus menambah kekuatan lelaki dalam menjalankan tanggungjawab sebagai suami. Di Rusia, doktor mendapati bahawa ginseng dapat mengubati pesakit yang menderita akibat masalah kemandulan. Di samping itu, ginseng juga berkesan kepada kaum wanita dengan memantapkan kitaran haid mereka iaitu tetap pada masanya.

Ginkgo Biloba



Ginkgo biloba digunakan dalam perubatan tradisional untuk memperbaiki proses peredaran darah dan menguatkan daya ingatan. Ginkgo digunakan secara meluas di Jerman dan Perancis untuk penyakit Alzheimer dan penyakit lain berkaitan otak dan mental. 2 komponen penting dalam ginkgo biloba adalah flavonoid dan terpenoid. Flavonoid mempunyai kesan antioksidan yang berpotensi tinggi dengan melindungi saraf, otot jantung, saluran darah dan retina daripada rosak. Manakala terpenoid memperbaiki aliran darah dengan mengembangkan saluran darah dan mengurangkan kelekitan platlet. Selain itu, ginkgo juga meningkatkan pengaliran darah ke penis seterusnya menyokong dan mengekalkan ereksi apabila mendapat rangsangan seks.

Horny Goat Weed



Horny goat weed atau nama saintifiknya epimedium sagittatum adalah antara herba yang bertindak sebagai agen afrodisia yang boleh meningkatkan keinginan seks termasuk menambah penghasilan libido bagi lelaki dan wanita, memperbaiki tahap ereksi lelaki, mengembalikan keinginan seks, melegakan kelesuan dan membantu melegakan gejala akibat menopause bagi wanita seperti kemurungan, kurang minat terhadap seks dan kekeringan faraj.

Saw Palmetto



Saw Palmetto digunakan secara meluas untuk merawat masalah seksual yang berkaitan dengan simptom pembesaran prostat, masalah berkaitan sistem urinari, batuk dan sesak nafas. Selain itu, saw palmetto juga popular digunakan untuk pembesaran payudara, tenaga seksual, menyeimbangkan metabolisma, menaikkan selera makan dan membantu penghadaman. Kajian di Amerika Syarikat telah membuktikan Saw Palmetto begitu berkesan di dalam melegakan simptom Benign Prostatic Hyperplasia (BHP). Simptom BHP termasuk kekerapan dan keinginan kencing yang sukar dikawal, kesukaran dan kesakitan ketika kencing dan gangguan pengaliran kencing.

Tribulus Terrestris



Di Eropah, tanaman yang juga dikenal dengan nama ”Puncture Vine” atau Caltrop ini telah digunakan sebagai herba stimulan untuk meningkatkan libido (kemampuan seksual) lelaki dan wanita sejak berabad-abad yang lalu. Selain itu, tanaman ini juga digunakan dalam perubatan hati, ginjal, serta penyakit saluran pencernaan. Tribulus dapat membantu masalah seksual kerana memiliki komponen yang disebut protodioscin. Zat ini akan diubah menjadi hormon dehidroepiandosteron atau DHEA, yang merupakan stimulan untuk penghasilan hormon testosteron dan estrogen. Secara ringkasnya, tribulus merangsang tubuh untuk membentuk hormon testosteron dan estrogen.

Beli Kopi Kelapa Dara Dengan Yakin

Produk Bumiputera. Produk Halal.


CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:



MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
[/CENTER][/CENTER]
  #13  
Old 16-07-2012, 04:03 PM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default

Harga: RM15




Shot at 2012-07-02


Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang. Mengandungi antiseptic dan dijamin tiada kesan sampingan. Sekali penggunaan mampu bertahan 30-60 minit berjimak.

Sekotak Super Magic Tissue mempunyai 6 peket.

Cara Guna Super Magic Tissue

Koyakan 1 peket Super Magic Tissue.
Sapukan tisu tersebut pada keseluruhan zakar.
Biarkan 15-30 minit.
Mulakan hubungan seks.










CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:



MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
[/CENTER][/CENTER]
  #14  
Old 16-07-2012, 11:19 PM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default

[CENTER]
STUD 100 - Lambatkan Pancutan dgn hanya semburan. tak perlu sapu atau urut lagi




Uploaded with ImageShack.us



Lambatkan Pancutan dgn hanya semburan. tak perlu sapu atau urut lagi


Maklumat Stud 100

STUD 100? adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terunggul di dunia, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Ia mengandungi Lidocaine 9.6% (w/w), anestetik topikal yang terkenal. Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, STUD 100? digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.

STUD 100? diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

STUD 100? dijual di AS, UK dan di lebih 60 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan menunjukkan yang STUD 100? bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 25 tahun, para lelaki dan wanita telah berjaya mempertingkatkan kehidupan seksual mereka dengan bantuan STUD 100? , dan berterusan berbuat demikian.

Soalan yang Kerap Ditanyakan

S. Berapa banyak STUD 100? patut digunakan? Ia berbeza mengikut individu, tetapi biasanya di antara 3 sehingga 8 semburan, disemburkan kepada batang zakar 5 sehingga 15 minit sebelum melakukan hubungan intim. Setiap tin semburan 12g (7/16 fl.oz.), mengandungi STUD 100? yang mencukupi untuk 120 semburan.

S. Adakah STUD 100? selamat untuk wanita? Ya. Ujian klinikal menunjukkan yang tidak terdapat kesan sampingan ke atas vulva atau vagina. Walau bagaimanapun, anda tidak patut menggunakannya jika pasangan anda mengandung.

S. Bolehkah STUD 100? digunakan dengan kondom? STUD 100? telah diuji dengan kondom getah terkemuka dan memenuhi Protokol Ujian BSI.

S. Adakah ia selamat digunakan untuk seks oral? Ya. Gunakan jumlah semburan bermeter yang minimum dan semburkan kepada batang zakar lebih awal, kemudian basuh semburan tersebut selepas itu.

CARA PENGGUNAAN

1) Sembur 3 kali atau lebih (jangan melebihi 8 kali) pada kepala dan batang zakar.

2) Cuci Zakar anda selepas mengadakan seks

JANGAN GUNA JIKA

1) Pasangan Anda Mengandung

2) Terdapat Luka Pada Zakar

Kandungan: Fragrance. Isopropyl.Myristate. Solvent. Stearic Acid
-----------------------------------------------------------------
harga : RM99.00


HARGA RM99 POSLAJU PERCUMA

CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


[SIZE="3"]
MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
  #15  
Old 18-07-2012, 08:36 AM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default

Harga: RM39.95



Shot at 2012-07-06





Jus Arjuna Maxx adalah minuman herba terhebat khusus untuk lelaki. Campuran herba lebih daripada 14 jenis herba dan Rempah ratus yang bermutu tinggi dan amat berkhasiat untuk kaum lelaki.

KHASIAT JUS ARJUNA MAXX DE HERBS

mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.
Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
KANDUNGAN JUS ARJUNA MAXX DE HERBS

Butea supermadu
Acai berry
Goji
Tonhkat ali
Habatussauda
Gingseng
Kismis
Guaran Sal palmetto
Ashwagandha
Misai kucing
CARA GUNA JUS ARJUNA MAXX DE HERBS

Boleh diminum terus
Kandungan :250ml





[SIZE="3"]CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:
[/SIZE]


MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
[/CENTER][/CENTER]
  #16  
Old 21-07-2012, 03:29 AM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default


Shot at 2012-03-27


Apa Kelebihan Hybrid ?

Hari ini, terdapat dua jenis kaedah daya tarikan yang berfungsi dalam produk tambah saiz zakar iaitu jenis pengikat tiub silikon dan jenis belt silikon.Miracle Hybrid Penis Extender datang dengan 2-dalam-1 Sokongan sistem Hibrid yang menggabungkan kedua-dua teknologi untuk lebih keselesaan dan cenkaman pada zakar supaya tidak mudah tertangal . Dengan cara ini pesakit boleh memilih kaedah yang terbaik untuk mereka. Sistem hibrid extender juga membolehkan pengguna untuk bergilir mengggunakan antara dua atau menggunakan kedua-dua sekali gus.Alat tambah saiz zakar yang ada di pasaran sekarang ini kebanyakan menggunakan tiub silikon sebagai satu kaedah pengancing zakar. Kaedah ini kadang-kadang menyakitkan dan tidak selesa pada zakarAlat regangan zakar jenis moden menggunakan silikon lebar 1 inci untuk memegang zakar. Kaedah ini menyediakan pesakit dengan tahap meningkat keselesaan dan peredaran darah yang lebih baik, dua faktor utama kepada pembesaran zakar yang sihat.



Shot at 2012-03-27



Shot at 2012-03-27



Hybrid Extender mengaplikasikan teknik regangan zakar yang merupakan kaedah pemanjangan zakar terbaik yang terdapat sekarang.
Kaedah ini di sokong secara klinikal dan terbukti berkesan berulang-kali.
Keputusan secepat 3-4 minggu dan kesannya bersifat kekal! Senaman secara kerap ke atas sel darah dan corpora carvenosa akan meningkatkan tumbesaran dari segi panjang dan ketebalan. Ia juga kaedah termurah dalam membesarkan zakar yang boleh anda perolehi. Hybrid Extender menyasarkan kebolehan semulajadi badan dalam menyesuaikan diri di bawah tekanan untuk menghasilkan penambahan saiz zakar. Kombinasi teknik yang telah terbukti ini direka untuk memberi sasaran ke kawasan yang terbukti dapat memberikan kesan yang maksima, hasil dari usaha anda dan memberi penambahan yang paling besar dengan secepat yang boleh.Tatkala anda mencapai saiz yang diidamkan, anda boleh berhenti daripada menggunakannya dan penambahan tersebut akan kekal, meninggalkan anda zakar yang lebih panjang, besar dan kuat, dan dengan peningkatan keyakinan dan harga diri.



MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES PENEGANGAN ADALAH SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKEKALAN

Hybrid Extender akan memanjang dan menambah ukur lilit zakar anda menggunakan kuasa regangan untuk menolong anggota badan manusia berubah dan bertukar bila dikenakan tekanan. Bila zakar anda terdedah pada daya tarikan yang berterusan, sel-sel pada zakar akan berpecah dan bertambah, ini menyebabkan penambahan tisu zakar. Pembesaran ini akan mengakibatkan panjang dan ukur lilit zakar bertambah.

Hybrid Extender mempunyai 2 batang rod yang berisi spring. Apabila rod ini dipasang mengikut panjang yang disyorkan (iaitu saiz zakar sewaktu menegang), satu bentuk daya atau tarikan akan dikenakan pada zakar. Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap tarikan tersebut (tarikan yang disebabkan oleh spring pada dua batang rod Hybrid Extender). Regangan ini akan menghasilkan pencambahan tisu-tisu baru dan seterusnya mengakibatkan zakar membesar dan memanjang.


Shot at 2012-03-27


Hanya selepas beberapa sesi penggunaan, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi..iaitu lebih besar…dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi berasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan isteri anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini.

Prinsip Hybrid Extender

Prinsip di sebalik teknik ini agak mudah iaitu secara mekanikalnya, ia mengembangkan corpus cavernosa (bahagian seperti span pada zakar) melalui kemasukan darah ke dalam sel tersebut, dan melalui proses yang berulang-ulang, dinding sel membesar dengan lebih kuat dan ini bukan sahaja menambah kepanjangan zakar, tetapi juga menambah saiz pembesaran zakar membuatkan ereksi zakar bertambah kuat.

Maka terhasillah produk yang berkesan, tidak sakit (bertentangan dengan kaedah pemberat, manik atau gantung) dan menjimatkan masa.





JAWAPAN KEPADA SOALAN MENGENAI PEMANJANGAN ZAKAR DI HARIAN METRO YANG DIKELOLAKAN OLEH DR ISMAIL THAMBI

SOALAN

DOKTOR, apakah alat yang baik dalam perubatan moden untuk membesar dan memanjangkan zakar dengan selamat? Apakah risiko penggunaan peralatan yang tidak tentu tahap keselamatannya?

SALIMIN
Kuala Selangor, Selangor

JAWAPAN

Baru-baru ini saya merawat seorang artis yang menjalani kaedah pembesaran anggota sulit yang dilakukan oleh seorang pembantu hospital.

Anggota sulitnya radang selepas mendapat suntikan dengan sejenis ubat peradang dan dua minggu kemudian anggota sulitnya membesar sebesar botol air minuman ringan.Dia tidak dapat menggunakan anggota sulitnya kerana sakit dan tidak dapat disalurkan ke dalam anggota sulit isterinya.Kaedah rawatan yang dijalaninya dikenali sebagai ‘somatotherapy’.

Kaedah ini disalah guna oleh orang yang tidak bertauliah, iaitu seorang pembantu hospital. Malah, saya merawat banyak kes seperti ini.Anggota sulit bukan alat untuk pertarungan. Ia anggota sensitif yang mempunyai bentuk tersendiri dan sesuai untuk hubungan kelamin.Jika ia kecil, sudah tentu ia tidak dapat digunakan untuk melakukan persetubuhan kerana gerakan dan posisi tertentu tidak dapat dilakukan. Dalam keadaan sedemikian, baru dapatkan rawatan yang sewajar dan dengan izin isteri.

Tiada gunanya melakukan sesuatu yang memudaratkan kedua-dua pihak.Jumpa doktor untuk menjalani pemeriksaan dan jika perlu, doktor akan memberi cara mudah dan selamat.Saya syorkan alat penarik otot. Alat ini sudah ada dalam pasaran dan selamat digunakan dengan membaca buku panduan. Ia mesra pengguna.

Dr.Ismail Thamby (Pakar Sakit Tuan)

Hybrid Extender berfungsi dalam beberapa cara antaranya:

- Memanjangkan zakar anda
- Meregangkan zakar anda
- Meningkat daya tahan zakar
- Menguatkan otot zakar
- Meluruskan zakar yang bengkok

Apabila anda pakai saja alat Hubrid Extender ini, ia akan meregang zakar anda pada tahap maksimum. Maka zakar anda akan jadi lebih panjang supaya anda dapat menikam MAKAM NIKMAT wanita dengan lebih JAUH kedalam! Ia seperti meregang dan memanjangkan serta menarik keluar zakar anda agar lebih ketara panjangnya.

Setelah alat dipasangkan pada ZAKAR anda, maka TIDAK SEORANG PUN YANG TAHU bahawa zakar anda sedang bersenam! Anda tidak perlu risau sesiapapun tahu mengenai hal ini dan ZAKAR anda bertambah panjang setiap hari & waktu.


Shot at 2012-03-27

Hybrid Extender boleh dipakai di dalam seluar!
Anda mungkin pernah melihat bagaimana lubang telinga kita dibesarkan dengan regangan, seperti kaum-kaum yang mengamalkannya di Sabah & Sarawak. Juga bagaimana kaum asli yang tinggal di pendalaman Amazon menggunakan tanduk haiwan untuk memanjangkan zakar mereka dengan teknik regangan ini. Doktor juga mengesahkan bahawa teknik dan cara paling cepat & berkesan untuk memanjangkan zakar adalah dengan teknik regangan!



Kebaikan Hybrid Extender

Tujuan rawatan ini ialah untuk merangsang pembesaran tisu batang zakar. Ia diterjemahkan melalui:

* Saiz zakar: Pertambahan panjang sebanyak 4-5cm dan membesar sebanyak 1 cm.

* Ejakulasi: semakin besar dan intensiti/kenikmatan ejakulasi yang lebih.

* Ereksi: lebih penuh dan ereksi yang lebih keras

* Keyakinan: Yakin dalam perhubungan malah memperbaiki hubungan.



Shot at 2012-03-27


FAQ : Frequently Asked Question

1. Berapakah umur yang sesuai?
Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur.

2. Adakah akan terdapat kesan sampingan?
Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

3. Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?
Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?
Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok?
Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.

6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?
Ya, ini kerana tisu otot yang telah membesar dan meningkat.

7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?
Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

8. Sakit atau tidak?
Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?
Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.

10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?
Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.

11. Boleh saya guna pada waktu malam?
Tidak, kami tidak mengsyorkan anda memakai Hybrid Extender waktu malam, takut tertidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini?
Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik.

13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?
Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?
Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?
Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.

16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir?
Tidak perlu.

17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?
Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.

18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari?
Peralatan ini harus diguna selama 5-9 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 2 jam dan peralatan mestilah ditanggalkan.

19. Adakah sakit bila menggunakan Hybrid Extender?
Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai Hybrid Extender.

Hari pertama memakai Hybrid Extender adalah agak tidak berapa selesa. Ianya terasa seperti sengal- sengal kerana keberkesanan teknik “penarik otot” yang diaplikasikan oleh Hybrid Extender. Cara untuk memakai Hybrid Extender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu. Kemudian bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya.

Hybrid Extender ini adalah sangat sesuai digunakan bila- bila masapun. Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya boleh juga di simpan di dalam poket apabila tidak menggunakannya. Ini adalah salah satu alat yang betul-betul ditunggu oleh semua lelaki Asia. Kini, lelaki Asia boleh berdiri sama tinggi dengan lelaki – lelaki barat ataupun Afrika.

[/COLOR]
PRICE- RM180 SMS ME TO 013-3066540




Cara untuk beli



maybank
164285559999

mohd nazaruddeen muhd raaee


CIMB
0116 0075164 527
mohd nazaruddeen muhd raaee




BANK ISLAM
12092 02281 0552

mohd nazaruddeen muhd raaee


BANK RAKYAT
220806174867
mohd nazaruddeen muhd raaee


RHB BANK
16202700084814
mohd nazaruddeen muhd raaee


PUBLIC BANK
4702659435
mohd nazaruddeen muhd raaee



Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

H/ Phone : 013-3066540

Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

dan masa bank in.

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100










  #17  
Old 23-07-2012, 10:45 AM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default



Shot at 2012-07-01

Vimax Canada: Male Virility Enhancement
100% NATURAL PRODUCT
Made in Canada

VIMAX Original Herba - Tambah Saiz Senjata & Seksual

TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN. 100% HERBA.

KESAN TAMBAHAN SAIZ ZAKAR AKAN KEKAL WALAUPUN TIDAK LAGI MAKAN VIMAX.
Vimax Original Canada sudah dijual sejak tahun 2001 serata dunia. .
*Meningkatkan prestasi seksual, tahan lama, tambah keras, tambah sperm, tambah air mani tambah kesuburan.
*Membesarkan zakar, Memanjangkan zakar secara berperingkat.
*MAMPU Mengeraskan zakar sehingga 1.5 Jam
*ZAKAR Anda akan BANGUN DULU sebelum ANDA TERJAGA!
*ZAKAR SENANG NAIK! *Menjadikan anda bertenaga seperti KUDA
*Pancutan Air MANI atau KENCING akan lebih LAJU & PUAS

Pastikan Setiap Botol Vimax yang anda pesan terdapat Lot Number ( cth: LOT:78200 EXP:AU14 atau Lot # J248A ) ditengkuk botol atau dilabel botol.
Anda boleh double confirm dengan Pillsexpert melalui Lot Number tersebut bagi memastikan ketulenan produk!
Sila klik button di bawah untuk memasuki laman Pillsexpert untuk berchat atau email dengan team customer support mereka bagi menentukan ketulenan Vimax Pills.
Nombor lot terkini dalam stok terbaru saya adalah LOT:78200 EXP:AU14 dan Lot # J248A


Shot at 2012-07-01


Klik button ini untuk pergi ke web PillsExpert

bagi memeriksa ketulenan vimax



Shot at 2012-07-01


Bagaimana Anda Boleh Mengatasi Masalah Ini?
Cubalah dengan VIMAX
Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat.

Vimax terdiri daripada formulasi herba – herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang VImax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.


Tambah Saiz

Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik – teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu – tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah – seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 ” – 3 ” selepas mengamalkan pengambilan Vimax.
SIAPAKAH YANG PERLU MENGGUNAKAN?

1) Orang yang sudah mula menunjukkan tanda mati pucuk (tidak cukup keras) ketika berjimak bersama pasangan sahnya.

2) Cepat keluar air mani dan pancutan tidak cukup laju.

3) Tiada mood ketika bersama.

4) Semua lelaki yang inginkan tubuh badan dan senjata kekal sihat.


APAKAH FAEDAH LAIN
1) Dapat menambah pemanjangan dan pembesaran zakar
( pengambilan mestilah 3 - 6 bulan)
* keputusan setiap individu adalah berbeza-beza.

2) STAMINA - Memberi tenaga dan kecergasan ketika berjimak atau pun kerja seharian seperti bersukan dan sebagainya.
DENGAN Vimax ANDA AKAN JADI LELAKI KONFIDEN


Shot at 2012-07-01

Bayangkan jika air mani anda bertambah. Pasti pancutan anda akan rasa lebih puas dan enak. Air mani anda akan keluar bertali-tali. Kesuburan anda juga meningkat, maka kadar untuk mendapatkan zuriat lebih cerah. Tidakkah anda ingin memberikan sesuatu yang terbaik buat pasangan anda? Inginkan zakar yang lebih sihat? Vimax Herb mampu melancarkan aliran darah, menguatkan sperma dan meningkatkan ketegangan anda.

JANGAN JADIKAN SEKS
SEBAGAI FAKTOR
PERCERAIAN DAN TRAUMA
APAKAH KEBAIKAN VIMAX UNTUK SAYA
Formulasi kami dirumus untuk faktor yang sering lelaki idamkan. Pengguna melaporkan kesan yang memuaskan dari segi saiz, kekerasan, dan produksi sperma. Vimax Herbs juga meningkatkan nafsu seks dan stamina ketika hubungan intim. Pancutan yang lebih puas dan lama juga dapat dinikmati, selain seks yang lama hingga berjam lamanya.
Pengguna juga melaporkan peningkatan dari segi konfiden dan Vimax selalu menjadikan mereka lelaki idaman wanita yang sering mereka impikan menjadi kenyataan.
BAGAIMANA KESANNYA?
Ramuan VIMAX yang semulajadi dan esklusif adalah lengkap untuk tingkatkan daya seksual. Setiap ramuan memainkan peranan penting dalam aspek kelelakian.
Zakar kita punyai 3 ruang yang akan kembang apabila dipenuhi darah. Ruang ini mengumpul darah ketika teransang, Ereksi berlaku apabila darah masuk dan memenuhkan semua ruang. Jika tisu dan organ ini diberi khasiat yang secukupnya, maka sel akan membiak dengan cepat. Ruang ini boleh dibesarkan dengan menggunakan VIMAX HERBS.





Itulah yang dapat dilakukan oleh Vimax Herbs. Tiada usaha berat yang perlu anda pikul. tidak perlu bersenam, tidak perlu meregang dan tidak perlu mengurut. Vimax Herbs akan mengembangkan tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah. Ini akan membuatkan zakar anda keras, panjang dan kuat.
Sebab itu ada pengguna Vimax Herbs yang mampu mencapai tambahan 2-3" inci setelah menggunakannya.
Jangkaan Pertumbuhan dan Perubahan

Minggu Pertama – Ke Empat

Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang – jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.

Minggu Ke Lima – Ke Lapan

Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

Minggu Ke Sembilan dan berikutnya

Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.

Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.
Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.



Shot at 2012-07-01








Bahan-Bahan dalam ramuan Vimax Pills


Shot at 2012-07-01

SOALAN YANG SERING DITANYA TENTANG VIMAX

APA KEGUNAAN VIMAX HERBS?
Vimax Herbs adalah adunan botani bertenaga yang kuat, menggunakan herba semulajadi gred farmaseutikal. Bahan herba untuk kelelakian dari segi anatomi zakar dan upaya nafsu. Pengguna melaporkan peningkatan dari segi seksual, kekerasan, ereksi yang tahan lama dan peningkatan menyeluruh dari segi dorongan seks.

BAGAIMANA CARA GUNA VIMAX HERBS?
Anda harus makan sehari sebiji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur. Jika pada hari yang anda inginkan kekuatan dan tenaga lebihan, ambil 1 biji kapsul (30 minit sebelum seks). Sebotol Vimax Herbs mengandungi 30biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti kenyakan produk keluaran dan jenama lain.

APAKAH BAHAN DALAM VIMAX HERBS?
Vimax Herbs adalah adunan khas herba botanikal gred farmaseutikal untuk meningkatkan daya seksual lelaki. Vimax Herbs mengandungi Muira Puama (balsam), Velvet, Ginkgo biloba (leaf), Damiana (leaf), Cayenne (fruit), Oats (entire plant), Avena sativa, Ginseng (root), Panax Ginseng, Caltrop (fruit) Tribulus terrestris. Lain-lain bahan: cellulise, vegetable stearate dan silica. TIDAK mengandungi , wheat gluten, soy protein, corn, milk/diary, sodium, pemanis, pewarna tiruan, pengawet dan perasa.
ADA KESAN SAMPINGAN?
Tidak, tiada kesan sampingan akan di alami. Vimax Herbs adalah herba dan makanan semulajadi, ia boleh diambil tanpa sebarang priskripsi dari doktor.
Apa hasilnya?
Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
- Keseronokan seksual yang bertambah.
- Lebih keras, lebih panjang
- Dorongan seks bertambah..

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

BERAPA LAMA HARUS SAYA AMALKAN VIMAX HERBS?
Kami syorkan anda beli sekurang-kurangnya 3-6 botol untuk keputusan yang maksima. Anda akan rasai secara optimum kesan-kesan herba yang dirumus khusus ini. Seperti mana yang kita ketahui, herba memang bertindak secara perlahan-lahan dan semulajadi. Tidak seperti kebanyakan produk yang bertindak secara serta-merta. Biar lambat asal berkesn dan selamat. Anda pasti akan teruja dengan hasilnya nanti.

ADA JAMINAN PULANGAN WANG?
Ya, ada. Kami menawarkan 100% pengembalian wang jika anda boleh buktikan kami menjual barangan tiruan.Kami menjual Vimax Herbs Original dari Canana keluaran (Pills Expert Inc) Kapsul herba untuk lelaki No. 1 di dunia dari segi pembesaran dan kesihatan zakar secara menyeluruh.

ADAKAH BUNGKUSANNYA SULIT DAN PERIBADI?
Ya. semua bungkusan adalah rahsia dan peribadi. Kami membalut bungkusan dengan baik sekali. Tiada seorang pun akan tahu isi kandungan produk.


Shot at 2012-07-01

TESTIMONI DARI PENGGUNA KAMI
TENTANG KEHEBATAN VIMAX HERBS
Pengguna 1 : Baru 4 HARI ambil pil Vimax ... MEMANG POWER!

Terima kasih bang! Saya puas hati.. Saya pasti membeli untuk stok
bulan depan. Idin, Selayang. 012-359 XXXX, SELANGOR.
Pengguna 2 : Bagus. Bantu tahan lama. Dengan Libido Gel lagi

lama. Bantu stamina juga. 3-4 sesi sehari pun ok lagi. Dan lebih
keras & tegang. Saya try sebulan dulu tengok macam mana.. nih
baru 4 HARI!.. 012-213 XXXX, Rino, Batu Caves, SELANGOR.
Pengguna 3 : Problem saya adalah saya akan hilang ketegangan

masa tengah mengadakan sex! Perghh..Memang mengecewakan
malah malu dengan isteri dan ini berlaku secara kerap pulak.
Saya cuba ambil Viagra dan puas hati tapi hanya untuk 2-4 jam
sahaja. Dah lah kosnya mahal RM40 setiap sesi. Alhamdulillah..
saya bertemu dengan VIMAX. Hanya untuk 3 hari sahaja. Saya telah
dapat bertahan lama. TEGANG pulak tu zakar saya.. Walaupun saya
telah pancut... Alimuddin, Terengganu.
Pengguna 4 : Saya kena stroke tahun 2005. Jadi kena ambil ubat

darah tinggi. Memang betul! Kalu ambil ubat pasti zakar saya tak
dapat ereksi sepenuhnya. Ini amat mengecewakan saya. Setiap
kali keinginan nak lakukan sex dengan isteri; tiba-tiba dipertengahan
melayari bahtera, zakar saya lembik. Amat mengecewakan. Saya
melayari website dan bertemu dengan VIMAX. Cubalah.. nothing to
lose.. Pergh..Kesannya menjadikan saya orang muda.. dan boleh
bertahan dan hebatnya.. zakar saya amat keras dan tegang macam
masa saya muda dulu (kini 45 tahun)...
019-279 XXXX, Kluang, JOHOR.
Pengguna 5 : Sewaktu berusia 49 tahun, saya diserang penyakit

jantung dan terpaksa diengioplasti di dua tempat dalam jantung
saya. Jadi saya terpaksa mengambil ubat darah tinggi dan ubat
cairkan darah. Saya pulak telah dikesan mengidap kencing manis.
Kencing manis pula adalah pembunuh saraf dan pasti saya akan
mengalami lemah tenaga batin kerana dicampur dengan ubat doktor
yang terpaksa saya ambil. Performa sex saya menurun dan hampir
2 bulan tak bersama isteri. Saya amat malu. Kawan saya datang
dan mengesyorkan VIMAX. Tapi saya skeptical dan malas mencuba.
Tapi disebabkan kawan baik saya cubalah untuk 3 hari. Hebat! Zakar
saya bangun lebih awal dari saya pada waktu pagi! Ini adalah
perkembangan terbaik untuk saya. Malah saya telah bersama
melayari bahtera dengan isteri dah hebat! Puass... Terima kasih
pada Vimax dan saya akan teruskan makan... Imam, N.Sembilan
Pengguna 6 : Saya baru 25 tahun! dan kuat melancap pulak tu...

Jadi saya baru berkahwin dan amat malu dengan isteri pasal saya
selalu kalah! Hanya bertahan untuk 5 min je.. dah kalah.. Jadi
saya cuba layari website dan bertemu dengan website tuan. Saya
mulanya tak percaya. Bolehkah hanya dengan memakan pil vimax
mampu menegangkan zakar tanpa urutan? Jadi saya banyak
bertanya dengan tuan. Tapi alhamdulillah.. tuan sabar dengan
saya dan saya ..cuba VIMAX untuk 4 hari.. dan woww.. tak percaya..
boleh kalahkan isteri dan bertahan sampai 1 jam ... di tambah
dengan Libido Gel ... Pemandu, PERAK.
Pengguna 7 : Pergghhh! ..Hanya dalam 10 hari dah terasa

ukurlilit zakar saya dah berubah... Saya kena cuba untuk 3 bulan
untuk panjangnya pula... Guru, Pahang.

AMARAN: Berhati-hati dengan vimax tiruan yang ada di pasaran
Rupa Fizikal Vimax : Tiruan (atau apa yang mereka gelarkan Vimax Asia) VS Original/Tulen


Shot at 2012-07-01


Rupa Fizikal Pil Vimax: Original/Tulen (perang) VS Tiruan (biru/putih)


HARGA RM280 POSLAJU PERCUMA

CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:



MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
[/CENTER]
  #18  
Old 24-07-2012, 11:52 AM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default




Shot at 2012-07-01


Shot at 2012-07-01


Shot at 2012-07-01

Pro Extender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz zakar lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan.

Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu zakar anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan zakar anda.

Pro Extender Sesuai Untuk Semua Lelaki

Pro Extender mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa tanpa diketahui orang lain yang anda sedang memakainya. Dengan memakai seluar yang sedikit longgar, orang sekeliling anda tidak akan perasan anda sedang menggunakan Pro Extender.

Dan yang lebih menakjubkan, lebih kerap anda pakai Pro Extender, lebih cepat zakar anda besar dan panjang. Anda mampu memiliki saiz zakar idaman anda tanpa perlu berjumpa doktor mahupun melakukan pembedahan yang mahal. Saya mampu dan anda juga pasti mampu!!!

Pro Extender Terbukti:-

menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan zakar.



Konsep Pro Extender


Shot at 2012-07-01



Pro Extender menggunakan konsep daya tarikkan dalam membantu membesarkan dan memanjangkan zakar anda. Sesetengah tubuh badan manusia jika diberi daya tarikkan secara tetap akan membuatkan sel-sel dibahagian tersebut terbahagi dan bertambah sekaligus menambahkan bilangan tisu dibahagian tersebut. Jadi saiz zakar anda akan bertambah besar dan panjang. Dan ianya kekal.

Results in Erection







Nama Produk: Pro Extender

Kegunaan: Memanjangkan dan membesarkan zakar

Material: Plastik tahan lasak & komponen besi.

Harga: RM180. Pos laju percuma.


Shot at 2012-07-01



Shot at 2012-07-01

CARA- CARA PEMAKAIAN PROEXTENDER






1) Sarungkan ProExtender ke bahagian zakar.

2) Rapatkan rod spring sebelum mengikat kepala zakar.

3) Ketatkan tiub silicon pada bahagian kepala zakar.

4) Selitkan hujung tiub yang berlebihan dibahagian pengetat tiub.

5) Turunkankan rod spring supaya zakar mengadap ke bawah.

6) Zakar beserta ProExtender boleh dimasukkan ke dalam seluar.

7) Pakai selama 12 jam sehari. Longgarkan dan rehatkan jika perlu.




PAKEJ PROEXTENDER YANG HOT !!!

PROEXTENDER SAHAJA = RM180 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + SURE UP PLUS = RM210 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + VIBRATING RING = RM200 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + SENSAOIL = RM210 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + KRIM VIRILE = RM230 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + PHEROX = RM220 PERCUMA POSLAJU











AKHBAR METRO AHAD OLEH DR ISMAIL THAMBI

SOALAN

DOKTOR, apakah alat yang baik dalam perubatan moden untuk membesar dan memanjangkan zakar dengan selamat? Apakah risiko penggunaan peralatan yang tidak tentu tahap keselamatannya?

SALIMIN
Kuala Selangor, Selangor

JAWAPAN

Baru-baru ini saya merawat seorang artis yang menjalani kaedah pembesaran anggota sulit yang dilakukan oleh seorang pembantu hospital.

Anggota sulitnya radang selepas mendapat suntikan dengan sejenis ubat peradang dan dua minggu kemudian anggota sulitnya membesar sebesar botol air minuman ringan.Dia tidak dapat menggunakan anggota sulitnya kerana sakit dan tidak dapat disalurkan ke dalam anggota sulit isterinya.Kaedah rawatan yang dijalaninya dikenali sebagai ‘somatotherapy’.

Kaedah ini disalah guna oleh orang yang tidak bertauliah, iaitu seorang pembantu hospital. Malah, saya merawat banyak kes seperti ini.Anggota sulit bukan alat untuk pertarungan. Ia anggota sensitif yang mempunyai bentuk tersendiri dan sesuai untuk hubungan kelamin.Jika ia kecil, sudah tentu ia tidak dapat digunakan untuk melakukan persetubuhan kerana gerakan dan posisi tertentu tidak dapat dilakukan. Dalam keadaan sedemikian, baru dapatkan rawatan yang sewajar dan dengan izin isteri.

Tiada gunanya melakukan sesuatu yang memudaratkan kedua-dua pihak.Jumpa doktor untuk menjalani pemeriksaan dan jika perlu, doktor akan memberi cara mudah dan selamat. Saya syorkan alat penarik otot. Alat ini sudah ada dalam pasaran dan selamat digunakan dengan membaca buku panduan. Ia mesra pengguna.



Soalan-Soalan Lazim

1. Berapakah umur yang sesuai?
Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur.

2. Adakah akan terdapat kesan sampingan?
Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

3. Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?
Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?
Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok?
Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.

6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?
Ya, ini kerana tisu otot yang telah membesar dan meningkat.

7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?
Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

8. Sakit atau tidak?
Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?
Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.

10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?
Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.

11. Boleh saya guna pada waktu malam?
Tidak, kami tidak mengsyorkan anda memakai ProExtender waktu malam, takut tertidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini?
Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik.

13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?
Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?
Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?
Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.

16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir?
Tidak perlu.

17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?
Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.

18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari?
Peralatan ini harus diguna selama 2-3 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 1 jam dan peralatan mestilah ditanggalkan.

19. Adakah sakit bila menggunakan ProExtender?
Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai ProExtender.






CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:



MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
[/CENTER]
  #19  
Old 25-07-2012, 08:01 AM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default




Shot at 2012-07-01


Shot at 2012-07-01


Shot at 2012-07-01

Pro Extender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz zakar lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan.

Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu zakar anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan zakar anda.

Pro Extender Sesuai Untuk Semua Lelaki

Pro Extender mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa tanpa diketahui orang lain yang anda sedang memakainya. Dengan memakai seluar yang sedikit longgar, orang sekeliling anda tidak akan perasan anda sedang menggunakan Pro Extender.

Dan yang lebih menakjubkan, lebih kerap anda pakai Pro Extender, lebih cepat zakar anda besar dan panjang. Anda mampu memiliki saiz zakar idaman anda tanpa perlu berjumpa doktor mahupun melakukan pembedahan yang mahal. Saya mampu dan anda juga pasti mampu!!!

Pro Extender Terbukti:-

menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan zakar.



Konsep Pro Extender


Shot at 2012-07-01



Pro Extender menggunakan konsep daya tarikkan dalam membantu membesarkan dan memanjangkan zakar anda. Sesetengah tubuh badan manusia jika diberi daya tarikkan secara tetap akan membuatkan sel-sel dibahagian tersebut terbahagi dan bertambah sekaligus menambahkan bilangan tisu dibahagian tersebut. Jadi saiz zakar anda akan bertambah besar dan panjang. Dan ianya kekal.

Results in Erection







Nama Produk: Pro Extender

Kegunaan: Memanjangkan dan membesarkan zakar

Material: Plastik tahan lasak & komponen besi.

Harga: RM180. Pos laju percuma.


Shot at 2012-07-01



Shot at 2012-07-01

CARA- CARA PEMAKAIAN PROEXTENDER






1) Sarungkan ProExtender ke bahagian zakar.

2) Rapatkan rod spring sebelum mengikat kepala zakar.

3) Ketatkan tiub silicon pada bahagian kepala zakar.

4) Selitkan hujung tiub yang berlebihan dibahagian pengetat tiub.

5) Turunkankan rod spring supaya zakar mengadap ke bawah.

6) Zakar beserta ProExtender boleh dimasukkan ke dalam seluar.

7) Pakai selama 12 jam sehari. Longgarkan dan rehatkan jika perlu.




PAKEJ PROEXTENDER YANG HOT !!!

PROEXTENDER SAHAJA = RM180 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + SURE UP PLUS = RM210 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + VIBRATING RING = RM200 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + SENSAOIL = RM210 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + KRIM VIRILE = RM230 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + PHEROX = RM220 PERCUMA POSLAJU











AKHBAR METRO AHAD OLEH DR ISMAIL THAMBI

SOALAN

DOKTOR, apakah alat yang baik dalam perubatan moden untuk membesar dan memanjangkan zakar dengan selamat? Apakah risiko penggunaan peralatan yang tidak tentu tahap keselamatannya?

SALIMIN
Kuala Selangor, Selangor

JAWAPAN

Baru-baru ini saya merawat seorang artis yang menjalani kaedah pembesaran anggota sulit yang dilakukan oleh seorang pembantu hospital.

Anggota sulitnya radang selepas mendapat suntikan dengan sejenis ubat peradang dan dua minggu kemudian anggota sulitnya membesar sebesar botol air minuman ringan.Dia tidak dapat menggunakan anggota sulitnya kerana sakit dan tidak dapat disalurkan ke dalam anggota sulit isterinya.Kaedah rawatan yang dijalaninya dikenali sebagai ‘somatotherapy’.

Kaedah ini disalah guna oleh orang yang tidak bertauliah, iaitu seorang pembantu hospital. Malah, saya merawat banyak kes seperti ini.Anggota sulit bukan alat untuk pertarungan. Ia anggota sensitif yang mempunyai bentuk tersendiri dan sesuai untuk hubungan kelamin.Jika ia kecil, sudah tentu ia tidak dapat digunakan untuk melakukan persetubuhan kerana gerakan dan posisi tertentu tidak dapat dilakukan. Dalam keadaan sedemikian, baru dapatkan rawatan yang sewajar dan dengan izin isteri.

Tiada gunanya melakukan sesuatu yang memudaratkan kedua-dua pihak.Jumpa doktor untuk menjalani pemeriksaan dan jika perlu, doktor akan memberi cara mudah dan selamat. Saya syorkan alat penarik otot. Alat ini sudah ada dalam pasaran dan selamat digunakan dengan membaca buku panduan. Ia mesra pengguna.



Soalan-Soalan Lazim

1. Berapakah umur yang sesuai?
Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur.

2. Adakah akan terdapat kesan sampingan?
Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

3. Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?
Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?
Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok?
Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.

6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?
Ya, ini kerana tisu otot yang telah membesar dan meningkat.

7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?
Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

8. Sakit atau tidak?
Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?
Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.

10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?
Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.

11. Boleh saya guna pada waktu malam?
Tidak, kami tidak mengsyorkan anda memakai ProExtender waktu malam, takut tertidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini?
Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik.

13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?
Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?
Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?
Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.

16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir?
Tidak perlu.

17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?
Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.

18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari?
Peralatan ini harus diguna selama 2-3 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 1 jam dan peralatan mestilah ditanggalkan.

19. Adakah sakit bila menggunakan ProExtender?
Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai ProExtender.






CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:



MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
[/CENTER]
  #20  
Old 25-07-2012, 08:03 AM
notrexdame notrexdame is offline
Temporarily Banned for 1 Month


 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 69,123
Poster Rank: #5
Blog Entries: 2
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default




Shot at 2012-07-01


Shot at 2012-07-01


Shot at 2012-07-01

Pro Extender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz zakar lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan.

Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu zakar anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan zakar anda.

Pro Extender Sesuai Untuk Semua Lelaki

Pro Extender mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa tanpa diketahui orang lain yang anda sedang memakainya. Dengan memakai seluar yang sedikit longgar, orang sekeliling anda tidak akan perasan anda sedang menggunakan Pro Extender.

Dan yang lebih menakjubkan, lebih kerap anda pakai Pro Extender, lebih cepat zakar anda besar dan panjang. Anda mampu memiliki saiz zakar idaman anda tanpa perlu berjumpa doktor mahupun melakukan pembedahan yang mahal. Saya mampu dan anda juga pasti mampu!!!

Pro Extender Terbukti:-

menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan zakar.



Konsep Pro Extender


Shot at 2012-07-01



Pro Extender menggunakan konsep daya tarikkan dalam membantu membesarkan dan memanjangkan zakar anda. Sesetengah tubuh badan manusia jika diberi daya tarikkan secara tetap akan membuatkan sel-sel dibahagian tersebut terbahagi dan bertambah sekaligus menambahkan bilangan tisu dibahagian tersebut. Jadi saiz zakar anda akan bertambah besar dan panjang. Dan ianya kekal.

Results in Erection







Nama Produk: Pro Extender

Kegunaan: Memanjangkan dan membesarkan zakar

Material: Plastik tahan lasak & komponen besi.

Harga: RM180. Pos laju percuma.


Shot at 2012-07-01



Shot at 2012-07-01

CARA- CARA PEMAKAIAN PROEXTENDER






1) Sarungkan ProExtender ke bahagian zakar.

2) Rapatkan rod spring sebelum mengikat kepala zakar.

3) Ketatkan tiub silicon pada bahagian kepala zakar.

4) Selitkan hujung tiub yang berlebihan dibahagian pengetat tiub.

5) Turunkankan rod spring supaya zakar mengadap ke bawah.

6) Zakar beserta ProExtender boleh dimasukkan ke dalam seluar.

7) Pakai selama 12 jam sehari. Longgarkan dan rehatkan jika perlu.




PAKEJ PROEXTENDER YANG HOT !!!

PROEXTENDER SAHAJA = RM180 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + SURE UP PLUS = RM210 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + VIBRATING RING = RM200 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + SENSAOIL = RM210 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + KRIM VIRILE = RM230 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + PHEROX = RM220 PERCUMA POSLAJU











AKHBAR METRO AHAD OLEH DR ISMAIL THAMBI

SOALAN

DOKTOR, apakah alat yang baik dalam perubatan moden untuk membesar dan memanjangkan zakar dengan selamat? Apakah risiko penggunaan peralatan yang tidak tentu tahap keselamatannya?

SALIMIN
Kuala Selangor, Selangor

JAWAPAN

Baru-baru ini saya merawat seorang artis yang menjalani kaedah pembesaran anggota sulit yang dilakukan oleh seorang pembantu hospital.

Anggota sulitnya radang selepas mendapat suntikan dengan sejenis ubat peradang dan dua minggu kemudian anggota sulitnya membesar sebesar botol air minuman ringan.Dia tidak dapat menggunakan anggota sulitnya kerana sakit dan tidak dapat disalurkan ke dalam anggota sulit isterinya.Kaedah rawatan yang dijalaninya dikenali sebagai ‘somatotherapy’.

Kaedah ini disalah guna oleh orang yang tidak bertauliah, iaitu seorang pembantu hospital. Malah, saya merawat banyak kes seperti ini.Anggota sulit bukan alat untuk pertarungan. Ia anggota sensitif yang mempunyai bentuk tersendiri dan sesuai untuk hubungan kelamin.Jika ia kecil, sudah tentu ia tidak dapat digunakan untuk melakukan persetubuhan kerana gerakan dan posisi tertentu tidak dapat dilakukan. Dalam keadaan sedemikian, baru dapatkan rawatan yang sewajar dan dengan izin isteri.

Tiada gunanya melakukan sesuatu yang memudaratkan kedua-dua pihak.Jumpa doktor untuk menjalani pemeriksaan dan jika perlu, doktor akan memberi cara mudah dan selamat. Saya syorkan alat penarik otot. Alat ini sudah ada dalam pasaran dan selamat digunakan dengan membaca buku panduan. Ia mesra pengguna.



Soalan-Soalan Lazim

1. Berapakah umur yang sesuai?
Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur.

2. Adakah akan terdapat kesan sampingan?
Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

3. Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?
Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?
Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok?
Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.

6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?
Ya, ini kerana tisu otot yang telah membesar dan meningkat.

7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?
Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

8. Sakit atau tidak?
Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?
Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.

10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?
Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.

11. Boleh saya guna pada waktu malam?
Tidak, kami tidak mengsyorkan anda memakai ProExtender waktu malam, takut tertidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini?
Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik.

13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?
Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?
Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?
Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.

16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir?
Tidak perlu.

17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?
Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.

18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari?
Peralatan ini harus diguna selama 2-3 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 1 jam dan peralatan mestilah ditanggalkan.

19. Adakah sakit bila menggunakan ProExtender?
Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai ProExtender.






CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:



MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100
[/CENTER]
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:43 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE