Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 26-06-2012, 11:07 PM
talibanes talibanes is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (34)
Join Date: Aug 2011
Location: kl
Posts: 12,998
Thanks (Received): 1859
Likes (Received): 0
Active Level
Default

duit ajalah yg baru
nilainya xde
__________________
[CENTER][SIZE="3"][url="http://bit.ly/mymlvpn"][color="Red"][B]SUNLIGHTVPN-Unlimited BANDWIDTH QUOTA for Celcom Pre&Postpaid NOW!(KLIK SINI)[/B][/color][/url]
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372979"][B][COLOR="RoyalBlue"]Homestay Murah Di Malacca Perfect Homestay @ Bandar Melaka (KLIK SINI) [/COLOR][/B][/URL]
[URL="http://www.getahsabah.com/?ref=investment"][B][COLOR="Magenta"] MENCARI PELABURAN DENGAN PULANGAN [COLOR="Purple"]5%-7% SETIAP BULAN (KLIK SINI)[/COLOR][/COLOR] [/B]
[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]
[B]Celcom SKMM - Call, SMS Murah. Internet RM25/month.Modem. Percuma sebulan (PM ME)[/B][/SIZE][/CENTER]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 26-06-2012, 11:08 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,533
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Duit ni bila nak keluar?

Reply With Quote
  #13  
Old 26-06-2012, 11:09 PM
G.Spicy G.Spicy is offline
Super Active

G.Spicy's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2011
Posts: 5,850
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Hodoh betul. Design lama cantik lagi.

Dah lah duit RM50.00 yang sekarang pun ada konflik dengan duit RM1.00.

Saya sudah dua kali rugi. Ingat duit RM1.00 yang diberi, rupanya duit RM50.00.
Reply With Quote
  #14  
Old 26-06-2012, 11:11 PM
talibanes talibanes is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (34)
Join Date: Aug 2011
Location: kl
Posts: 12,998
Thanks (Received): 1859
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
Duit ni bila nak keluar?

nak minum tea o secawan pun x lepas
__________________
[CENTER][SIZE="3"][url="http://bit.ly/mymlvpn"][color="Red"][B]SUNLIGHTVPN-Unlimited BANDWIDTH QUOTA for Celcom Pre&Postpaid NOW!(KLIK SINI)[/B][/color][/url]
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372979"][B][COLOR="RoyalBlue"]Homestay Murah Di Malacca Perfect Homestay @ Bandar Melaka (KLIK SINI) [/COLOR][/B][/URL]
[URL="http://www.getahsabah.com/?ref=investment"][B][COLOR="Magenta"] MENCARI PELABURAN DENGAN PULANGAN [COLOR="Purple"]5%-7% SETIAP BULAN (KLIK SINI)[/COLOR][/COLOR] [/B]
[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]
[B]Celcom SKMM - Call, SMS Murah. Internet RM25/month.Modem. Percuma sebulan (PM ME)[/B][/SIZE][/CENTER]
Reply With Quote
  #15  
Old 26-06-2012, 11:13 PM
azulasmidi azulasmidi is offline
Regular

azulasmidi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Posts: 573
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rm 50 jer yanf dah ada.. seme baru nak kuar..
Reply With Quote
  #16  
Old 26-06-2012, 11:13 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,383
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9756
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by G.Spicy View Post
Hodoh betul. Design lama cantik lagi.

Dah lah duit RM50.00 yang sekarang pun ada konflik dengan duit RM1.00.

Saya sudah dua kali rugi. Ingat duit RM1.00 yang diberi, rupanya duit RM50.00.
lar cmne bole cmtu..ketara sgt bezanye..cuai tu
Reply With Quote
  #17  
Old 26-06-2012, 11:15 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,533
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by talibanes View Post
nak minum tea o secawan pun x lepas
layan thread ni dulu. hahaha
http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=286025
Reply With Quote
  #18  
Old 26-06-2012, 11:26 PM
GPK1 GPK1 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,813
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default


Ni duit baru jugak
Reply With Quote
  #19  
Old 26-06-2012, 11:34 PM
musangpulutt musangpulutt is offline
Active Member

musangpulutt's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Posts: 2,080
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by manrocker86 View Post
Wang Kertas Baru Diedar Mulai 16 Julai



KUALA LUMPUR – Wang kertas Malaysia siri baru akan berada dalam edaran mulai 16 Julai, menurut Bank Negara Malaysia hari ini.

Bank pusat itu menyatakan, selepas pengumuman awal Mei lalu, ia sudah berbincang dengan beberapa pemegang kepentingan sepanjang beberapa bulan lalu untuk melicinkan pengenalan wang kertas siri baru itu.

Pemegang kepentingan termasuk institusi kewangan, kompleks membeli-belah, syarikat pengangkutan awam, syarikat telekomunikasi, penggendali parkir, pemilik kiosk pembayaran dan penggendali mesin tiket dan jualan.

“Pihak berkenaan harus mempercepatkan penentukuran dan pengubahsuaian untuk menerima wang kertas siri baharu untuk kemudahan orang ramai.

“Jika penetukuran mesin tidak disiapkan menjelang 16 Julai walaupun sudah diberi peringatan awal sekurang-kurangnya enam bulan, penyelesaian alternatif harus disediakan untuk orang ramai.

“Ini termasuk menyediakan kaunter tukaran wang atau kutipan tiket secara manual untuk kemudahan orang ramai,” menurutnya dalam satu kenyataan.

Untuk maklumat lanjut mengenai siri wang kertas baru itu, hubungi BNMLINK di 1-300-88-5465 atau 03-26988044 sambungan 7307/8658 atau emel kepada [email protected]. – BERNAMA



sumber : http://mynewshub.my/2012/06/26/wang-...ulai-16-julai/
Kenapa susunan tu note RM 20 dulu baru RM 10
__________________
Patah Tumbuh Hilang Entah Kemana
Reply With Quote
  #20  
Old 26-06-2012, 11:37 PM
hohohohoho hohohohoho is offline
Active Member

hohohohoho's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,516
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

makin bnyk la aliran wang keluar nnt.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump